- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
válasz
pászka #27572 üzenetére
Höhh mára megjavult a kamera... Néhány újraindítás után a kamerát elindítva már látott csak nem mentette el a képet, nézem hogy a külső sd-re szeretett volna menteni de nem ment neki, átállítottam a belső tárhelyére és egyből mentette a képet, valószínű a külső sd-t nem tudja vmi miatt írni. Egyébként szépen fut a rendszer...
-
Roland861010
veterán
Hogy tükrözted a youtube-ot, mert annak van saját megosztása készülékkel ami tökéletesen megy és gyönyörűen fut de nekem konkrétan az amikor a készülék képét tükrözöm a képernyőtükrözés funkcióval az ami nem müködik úgy ahogy elvárnám!
Ezért gondoltam a kábeles megosztáson!
-
boogie84
veterán
Köszönöm! Épp most találtam meg, furcsa h nincs erre egy ikon kint a menüben.
(#7101) darvinya: Halovány lila fingod nincs h hogy működik a dolog. Sztem ne feszegesd. Lehetséges a programokhoz értesz, tisztában vagy (ezt még tisztelem is ha segítesz másoknak) , de ez nem a te témád.
[link]: Persze teljesen szét kellene szedni, panelig, de a megfelelő eszközökkel és megfelelő tudással egyértelműen. -
boogie84
veterán
Magyarul írtad de egy szót sem értek ebből.
(#7085) Silenzio: SIM foglalatot tudják cserélni akármilyen módon is van forrasztva, vagy csatlakoztatva. Nem kell az egész panelt cserélni. SD, SIM egy kutya. A lényeg h a megfelelő eszközökkel (márpedig a sony szervizben rendelkeznek minden profi cuccal) tudják cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Autós topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest