- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
A vízzáróság nem volt szempont, szegény eléggé leharcolt már így is. Apró repedés van a sarokban, bekapcsoló gombot is cseréltem már benne anno, szalagkábellal együtt ami ugye az akku alatt fut végig, aztán jött az antennakábel hiba, majd a jack csatlakozó csere és az akku csere is. Ezek mind-mind más időpontban történtek és emiatt annyiszor volt már szétszedve szegény, hogy abszolút nem ragadt már az eredeti ragasztó, kétoldalúval meg nem akartam szenvedni. Azt mondta anyjuk, tegyük fel celluxxal, az nem látszik és a hátlap is a helyén marad. Azóta úgy használja.
-
Diokhan
addikt
Ez nálam is megvan, pontosabban a feleségemnél, hisz évek óta Ő használja a Z-t, neki most celluxxal van felragasztva. Eléggé csúnya, de a feladatát ellátja.
(#29501) HurkaLES: Én már nem vinném szervízbe a helyedben. Annyira egyszerű a belseje, hogy otthon is simán szerelhető és javítható. Én már cseréltem benne antenna kábelt, akkut és jack csatlakozót is szenzorokkal együtt, egyik sem tartott tovább tíz percnél.
-
HurkaLES
tag
Mert nem működött a hangszóró telefonálás közben. A szervizben mondták hogy hátlap csere is volt mert levételkor megrepedt. Viszont nem számoltak fel semmi pluszt. De fel kell készülnöm erre is.
szerk: kicsit furcsán írtam. Tehát amikor szervizbe vittem hangszóró miatt a hátlapot is le kellett venni és ekkor repedt el.
-
M_AND_Ms
veterán
Külföldön egyelőre a Here játszik. A Google Maps hiába ad offline lehetőséget, az a gyakorlatban, egy több országot átívelő utazás esetén használhatatlan.
Útvonal előre történő tervezgetéséhez meg a Here is kevés (köztespontok, útvonalmentés, stb). Prompt navigáláshoz, most-itt-vagyok-és-oda-akarok-menni, arra jó, és friss. Ráadásul elég jól saccolja az utazási időket, jobban mint a Google. -
M_AND_Ms
veterán
Pécs-Dunafoldvár: tűzforró és hiába a töltő merül, és merül. Utána Pestig Pna.
Most épp nyaraláson, két napig folyamatos navi, gond nélkül.
A pna ráadásul úgy van, hogy miután feltölt, átvált tisztán usb-s áramra, így már nem töltögeti a folyamatosan merülő akksit.
Igaz, a pna jóval lassúbb és nehézkesebb. -
Daw93
senior tag
Nekem sony szervizbe csinálták, igaz nem a hátlap leválás miatt küldtem vissza konkrétan, hanem a kijelzőn volt egy folt, de ha már visszaküldtem minden hibáját javíttattam, és olyan jól sikerült visszarakniuk a hátlapot, hogy már több ideje bírja leválás nélkül, mint mikor tök gyári volt a ragasztás. Szerintem már más ragasztóval tették rá, voltak akkoriban hírek, hogy változtattak a ragasztón a leválás miatt. És a mai napig néha fürdetem, imádja a vizet a Z
-
AthlonXP
őstag
Igen, időközben sikerült.
Valamiért csak a szinkronizálást hozta be, ill. a webes felületen is csak a sima belépés opció ment.
De most sikerült előcsalogatni jelszó módosító opciót. Valószínűleg az volt a baj, hogy a telefon az auto belépés miatt még be volt jelentkezve a korábbi azonosítóval, de persze azzal már nem tudott mit kezdeni. Így most kiléptettem a fiókból és az utána való belépéskor már kérte az új jelszót....Köszönöm a segítséget!
-
AthlonXP
őstag
Na igen, eddig eljutok, de mint írtam, nincs lehetőség jelszót változtatni. Azt írja, frissítsem az adataim és ennyi.
Kiválaszthatom a jelenlegi fiókomat, ahol tovább lep a szinkronizálás fülre, de ott nem tudok csinálni semmit, csak kiválasztani, mit szinkronizáljon, majd.
Ill. tudok még új fiókot hozzáadni, ennyi az össz opció. -
ADAM1337
nagyúr
Hardveres gond az enyém is ebben szenvedett.
Vagy hangszóró csere vagy a mostaninak a lábait kell megigazítani.
Én cserénél döntöttem.
Még van egy szett-em nem gyári ragasztóval, de ha sos-be kell és nem akarsz ebay-re várni akkor speedshop-ban van gyári hangszóró és hátlapi ragasztó is. -
Nimda
addikt
De még félre is beszélsz
Kicsit halkíts az egódon légyszíves, inkább értelmezd (magadban) mit is akartam írni pontosan.
A leírásban is szerepel, hogy akkor vízálló a telefon, ha az ajtajai be vannak csukva. Ezt hivatott ellenőrizni az indikátor.
Igen az indikátor majd jelzi nekünk, hogy nincs megfelelően csukva az ajtó...ami részben igaz is, de már későn...
-
vansboy16
csendes tag
Mint mondtam, 1 darab ajtó volt necces. a többi nem, valamelyiket soha nem is használtam, mégis el van színeződve az indikátor papír ott is. Természetesen nem tettem volna vízbe, ha nem értékelem úgy, hogy rendesen zár, ennyire nem vagyok felelőtlen !! Nem lifegett, nem állt ki, helyén volt. Ezek szerint ennyit jelent, hogy nem 100% osan zár, csak 95... Azóta amúgy a telefon be kapcsol, semmi baja. Eddig nem tudtam tölteni sem. Viszont az tuti, hogy visszaviszem ahonnan jött.
-
törölt tag
Vagy ellenőrizheted bárhonnan böngészőből ha ennek a linknek a végén átírod a saját customization számodat, ami most 1270-7196 van írva azt írd át a sajátodra.
Ha ez azt adja ki hogy 10.4.B.0.569 akkor dughatod a gépre és mehet a frissítés.
-
törölt tag
Ha szubjektív érvek mentén gondolkodunk teljesen felesleges már a kérdésfeltevés is.
Ebben az esetben azt veszem ami jobban tetszik, nem?
Meg azt amelyiknek jobban bejön az oprendszere.
Objektíven gondolkodva meg hülye lesz megtartani a Z-t amikor az i5 másfélszer annyit ér a piacon.(#14522) mrdc: az árukereső árdiagramja szerint 2013.01.01 átlagár 224ezer, minimumár 189ezer. Most egy év múlva átlag 181ezer, minimum 149ezer. Ez nekem nem tűnik instant 100ezer bukónak.
-
-
-
törölt tag
Való igaz! De ezeket kilőve is only phone módban érezhetően jobb volt az S3. Legalábbis a saját tapasztalat szerint!
Nyilván tény, hogy +1 app már eszi az akksit. Viszont amit kihasznál az ember a munkájából adódóan, ott kénytelen azt használni.
Na, meg ugye a percdíjak sem 5 fttól indulnak... -
SonyNex7
senior tag
Értem köszi.
Hát a Z1 azért nem csak presztízs(sokkal jobb hardvere ami nem melegszik,akksi,alu keret,kicsit jobb kijelző,kamera,jackdugón nincs takaró stb,..) elég sok mindenben jobb csak a plusz 80e fájó érte és csak hosszú távon érne meg.
Miért nem éri meg a T-nél?most 44 e befizetve +11 hónapig 5900. az 109.000 jön ki és ez mellé bármelyik csomagot kérhetem,tehát a legolcsóbbat is annyit meg amúgy is beszélek ,meg lesz a 2 év gari, minden tartozék,plusz kérhetek biztosítást is..
Amit láttam gyári kártyafüggetlen hivatalost 130e. és egy összegbe.Ez így sokkal jobb. -
skul0
aktív tag
Xtremeguard nevezetű fólia jött meg a napokban, fel is tettem egyből. Nem tudom milyen a bolti ára, ebayen nyertem licitet egy ezresért. Elő és hátlapi, állítólag "öngyógyító", amiben lehet valami, mert egy felrakáskor a kis kártyával ejtett sérülés azóta eltűnt. Egyenlőre jónak tűnik, hosszabb tapasztalatom még nincs vele.
-
vatafakk
aktív tag
sziasztok, régóta olvasom a fórumot, és ebbe a beszélgetésbe most én is bekapcsolódnék egy használt telefon vétel kapcsán.
régóta szemezgetek az Xperia Z-vel (jelenleg S2-esem van), és apród/jófogás/vatera és társain nézegetek telefonokat.
tegyük fel, hogy a helyszínen vagyok a telefon is létezik, nem kamu a hirdetés. mivel tudnám bebiztosítani, hogy ne lopott, hibás, stb készüléket vegyek?eddig nem vásároltam ennyire nagy értékű telefont, így megelégedtem azzal, hogy kedvesnek tűnt az eladó, - nem is csalódtam bennük soha - adásvételit sem írtam.
mit érdemes megnézni a telefonon? IMEI szám, számla, indikátor színe ezekre gondoltam eddig, de hátha van még ötletetek.
sokat olvastam erről a kijelzőmizériáról is, én egy Sharp kijelzőset tudnék szerezni fóliásan még garanciálisan 90 000 Ft-ért, szerintetek megér ennyit? (JDC-set sajnos nem találtam a közelemben) -
korcsillio
addikt
Lehet hogy nem is ír vissza így hogy tudja hogy itt lakok...
Nekem is hihetetlen hogy ennyi az ára.
Múltkor volt egy iphone 5 fillérekért,mondtam neki vigye be haveromhoz Pesten a telefonosboltjába majd ő kifizeti neki helyettem és elhozza nekem,aztán valamiért törölte magát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest