- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
lbence #29544 üzenetére
Na majd megnézem, a cseppebbik lányom úgyis szeret fotózgatni!
(#29543) harry3 : Nem azt mondtam, hogy egytől-egyig mindegyik szar, hanem azt, hogy sok bennük a hibás, sok a gyerekbetegsége a telefonnak. Azért ha bele gondolsz mégiscsak egy első szériás telefonról beszélünk, a Z1, Z2 és így tovább már jobbak és jobbak lettek. Szóval tessék jól érteni.
-
Diokhan
addikt
válasz
lbence #29541 üzenetére
Érdekes, mert azt nekem szoftverfrssítés oldotta meg csak. Nem tudom mi történt vele, mert a feleségem szereti telepakolni mindenféle laucherekkel a telefont, mert ha már lehet miért ne, és egyik-másik után egyszercsak fátyolos lett a kép és nem tudtam vele mit csinálni, csak amikor újra raktam rajta a droidot akkor javult meg.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
lbence #29524 üzenetére
Én ilyet vettem talán pont egy éve, de ebay-ről, a képen is látszik, hogy a gyártása 13w18, tehát 2013-as...
Amikor az enyém betettem, 40-50% volt, szóval nem volt lemerülve. Viszont max 10%-al lett jobb a telefon utánaValószínűleg még nem igazán volt döglött a régi akksi.
Wakelock detector rootolt telefonon eddig nekem mindig megmondta hogy melyik progi eszi a gépet. Ez többett segített nekem, mint az új akksiPl. egy idő után feltűnt hogy már egy napig se bírta a telefon 1-2 óra kijelzőidő mellett. Wakelock detectorban az első 2-3 progit amit jelzett letöröltem, és másnap sokkal tovább bírta a teló. Volt hogy a booking.com volt ami nem engedte sleepbe menni a telefont. Volt hogy az origo applikáció. (azt azóta se raktam fel)
Sajnos a buzi kingo root proginak a super-su részében volt egy custom lock screen, ami töltéskor jött fel, ez tönkretette a titkosított telefon pin zárását, gyakorlatilag nem kellett beírni a pin-t, úgy is be lehetett kapcsolni a kijelzőt, és a home screenre jutni... A play store leszedte a kingo rootot, mert gyanús app (lehet a képernyő zár miatt?
), én meg leszedtem a super su részét, hogy megoldódjon a screen lock hiba. Meg is oldódott.
Most viszont így asszem nem fog menni a root super su nélkül
Másik superuser meg nem működött...
4.4.4-en vagyok.
-
-
-
törölt tag
válasz
lbence #28246 üzenetére
Nem váltottam, de próbáltam WP-t pár napig a Z mellett.
- nem volt Google Drive, normális YouTube, Térkép, úgy általában Google alkalmazások semmi
- a böngésző egy gyötrelem, ugrált, mindig újratöltött (ez mondjuk valszeg az 512Mb RAM miatt), nem lehetett gyorsan a lap aljára görgetni
- az email kliens nem úgy kezeli a Google fiókot, mint androidon. Pl. ha droidon törölsz egy levelet, az bemegy a kukába, ha küldesz bekerül az Elküldöttekbe. Na WP-n csinált egy IMAP/Trash meg egy IMAP/Sent mappát és oda pakolt, totálisan összekavarta a fiókomat, később alig bírtam rendbe tenni.
- feldobta az értesítési sávba hogy levelem jött, ezt a levelet a gépen elolvastam, de a WP nem szinkronizálta vissza ezt a tényt, tehát maradt az értesítés amíg onnan is kisöpörtem. Ugyanez Skype-nál is meg mindenhol. Droidon eltűnik az értesítés ha más eszközön válaszolok az eseményre.Hirtelen ennyi, én pár napnál többet nem bírtam vele.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
lbence #27686 üzenetére
Engem csak az zavar, hogy a programokat amiket megnyitottam. (este telefon kikapcs és reggel bekapcs után) a telefon alján található jobb oldalon ikon (vagy mi az) amire kattintva megjelenik egy szép lista, de nem szabadna semmit mutatni, mert a telefon friss bekapcsolás után van épp.... (na erre van valami megoldás?)
L
-
pászka
tag
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
lbence #27329 üzenetére
Nem kell befordulni!
De ez olyan, mintha az Időképre bekérdeznél, hogy süt-e nap ott, ahol vagy.Amúgy, rákérdeztem a T-nél és a Sonynál is. A T szerint már tesztelték és rég átadták a Sonynak a kirakandó T-s csomagot. A Sony meg elmagyarázta úgy, ahogy én neked (csak sokkal bővebb formában), hogy mit nyomkodjak a telefonomon.
-
törölt tag
válasz
lbence #25319 üzenetére
ha kifogásod van a termékkel kapcsolatban a vásárlástól számított 3 napon belül köteles az eladó cserélni a vásárlás helyén vagy bármely más boltjában ha több van, pl. média és euronics hétvégén is köteles cserélni mivel nyitva van, de amelyik bolt hétvégén zárva van ott a szombat és vasárnap nem számít bele a 3 napba
a netes vásárlásról meg itt olvashatsz: [link]
-
polcsy1
tag
válasz
lbence #25319 üzenetére
Elállási/Felmondási jog
Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.
Az elállási/felmondási határidő az (1....) .
Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: (2...). Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is. (3....)
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.
-
besaints
tag
válasz
lbence #13925 üzenetére
Sony Select még mindig nem megy, lásd 1).
Eddigi kérdéseim a 4.3 verzióra (root):
1) A Sony Select még mindig nem megy. Ez csak a root-os rom hibája, vagy aki a PCC-s (T-s) frissítést tette fel, annak sem megy? Vagy senkinek sem megy? Mert itt is panaszkodnak:
Unable to connect to Sony Select after 4.3 upgrade2) A Kamera app alapból tetszik, mégis, mintha kevesebbet tudna, mint a 4.2.2. pl. a videónál nem tudtam beállítani a 4:3 oldalarányt, és a gyengébb felbontást. (Csak HD és FullHD van, 16:9) Ez igaz? Hogy lehet megkerülni?
Z1 User’s Guide is csak ezeket a 16:9-es HD felbontásokat említi:Magyar Használati Útmutató Z1 4.3
3) A busybox-ot nem szabad frissíteni, az angol útmutatóban benne van. Ez miért van? Ha ez kritikus info (pl. bootloop-ot okoz?), bele kéne írni az összefoglalóba.
-
Studi
veterán
-
begrimisu
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest