Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miara666
csendes tag
Szia
Én is attól félek hogy rontani fog a kijelzőn az első fóliám nagyon jó volt karc és új lenyomat mentes csak kicsit matt volt ez miatt váltottam egy átlátszóra de ez meg tapad zsírosodik meg karcos... :/
Remélem sikerrel járok minden képen ebben vagy a kövi hónapban rendelek pár cuccot ebay ról és kiderűl ha megvan majd írok milyenKöszi a véleményt .
-
Deck
titán
Évente lenne 1 csúcskészülék és mellé 2-3 kistestvér. Nem pedig mint most, hogy évente 2 csúcskészülék és mellé kb 10-12 telefon. Amik úgy sem frissülnek csak vannak. Felesleges sok készüléke a Sonynak. Túl sok telefont adnak ki és vissza foghatnák magukat.
Kevesebb telefon és sokkal jobb támogatás, frissítés, javítás lenne mondjuk.
Imádom a Sonyt csak ilyen termékeket veszek de túlzásba viszik szerintem.
Kíváncsian várom a jövő évi csúcsmodellt, hogy váltok-e vagy nem
-
13W10. Nincs gondom semmi vele, csak néhány szoftver gyogyót.
De ez még csak 3 hetes.
(#9608) dekrer
Nem azért, a P-t nekem is szuperül javították, kábé olyan hibával, mint a tesódét, de nem tudom, hogy azért-e, mert tisztességesek, vagy azért, mert velem jött egy jogász.
Akárhogyan is van, azokat, akikkel elbántak, egyikünk kedvező tapasztalata sem vígasztalja.
-
sno14
tag
Ma vettem néhány féle fóliát, mert a gyárit nagyon csúnyán összekarcoltam, találtam 1500, 1200 és 1000 Ft ért. Az 1500-ös feltűnően kisebbre volt szabva és sz@r volt az 1000 Ft-os elmegy, de amit 1200 ért találtam nagyon tetszett: myscreen protector diamond, előre-hátra precízen méretre szabott elég jó minőségű fóliák (teljesen átlátszók) + az összes kis ajtóra és oldalelemre külön méretrevágott fóliácska, 1 kendő és 1 simító a csomagban! teljesen meglepett, tényleg elégedett vagyok vele!
-
Mr.Silkó
veterán
-
ilovedigweed
senior tag
-
w333
félisten
Még hogy nem érted hogy mi haszna van ezeknek
Na akkor elárulom : a gyártók észrevették hogy a "szintetikus" tesztek alapján az emberek 90% így vesz telefont, ( lásd összes mobiltelefonos portál "Mobilaréna" / "GSMArena" stb. ilyen tesztprogramokat használnak, hogy kiderítsék melyik telefon az erősebb! ) tehát minél nagyobb pont = erősebb telefon (nagyobb ePénisz) a Samsung kihasználta ezt és úgy optimalizálta be az S4 hardverét, hogy ilyen teszt futtatássakkor a telefon túlhajtotta magát így nagyobb pontszámot ért el, ami egy nagy csalás !
-
nem, nem mondhatnám el, nyilvánosan nem írok le "barkács" módszerket, bár semmilyen kihatással nincs a telefonra, nem ugrik a garancia vagy ilyesmi, és a neten is találni részinformációkat róla, nem is kell annyira messze menni, csak a pontos részletek ismerete/hiánya miatt lehet kérdéses az eredmény, de nem feltétlenül kell hozzá műszaki diploma.
w333; nincs köze a vízhez.
-
nem az s4 tulajok húzzák le a z, ott a témában nincs feszegetve a dolog, nézz be inkább az okostelefon ajánlós témába, de inkább nem is részletezem, mert sokszor olyanok véleményezik, akik csak teszteket olvastak róla...
nekem nem volt bajom a kijelzővel, amiatt biztos nem cseréltem volna le! -
Takashi
aktív tag
Ez a "rakjunk-még-egy-védőfóliát-az-edzett-üveget-védő-fóliára" szvsz nem kicsit vicces találmány. Egyszerűen fel nem foghatom, mire jó ez, ha egyszer a SONY amúgy is cseréli az alap fóliát, ha az megkarcolódik. Ráadásul akárki akármit is mond, igenis romlik a kapacitív kijelző érzékenysége a dupla fóliától - ezt egy SONY szervizes is megerősítette nekem múltkor telefonon.
-
la5z10th
tag
Nézegettem őket én is, de ha már 6000Ft fölött van, akkor inkább megveszem az eredetit 7-8 ezerért.
Tulajdonképpen nekem a lényeg, hogy tudja tölteni a telefont és ha a 2ezer pár100forintos is ugyanúgy teszi a dolgát, mint az eredeti, akkor nem sok értelme van megvenni csak azért, mert rá van írva, hogy "Sony".
Azonban van egy olyan tippem, hogy gond lehet ezekkel az után gyártott dolgokkal.
Sajnos egyszer-kétszer már befürödtem velük amit az ebay-ről rendeltem, de nem volt veszélyes, mert csak pár100 forintba voltak.
Például egy kihúzható micro usb kábel rövid időn belül megadta magát, egy szivargyújtós usb-s töltő pedig egyáltalán nem működött!
Esetleg ha megérkezne neked a cucc, akkor légyszíves írjál már vissza, hogy mit tapasztaltál vele kapcsolatban.
köszi -
SkyS1gn
félisten
De most csak azért mert alig használom itthon ahogy látszik a képen, 3G, meg szokványos használattal kóterba d.u. 3-4felé mindíg töltőre kellett dugnom!
Stamina is lezárt kijelzőnél érvényesül!(#4638) Invi Francokat, max egy fél óráig míg a kezeddel összeretkezed az egészet, az én fehéremen meg alig látszik meg
-
SkyS1gn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest