- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti13
tag
Sziasztok lenne egy problémám.
Van egy USB OTG kábelem, és egy 32GB pendriveom. Azt szerettem volna megcsinálni hogy telefonon letöltök egy 17gb-os BluRay filmet a pendrivera. A gondom a következő:
Mivel 17gb -os fájlt FAT32 fájlrendszerbe nem lehet rakni, ezért gépen átformáztam NTFS-re, ami már engedi az ekkora fájlokat. Amikor csatlakoztattam a telefonhoz a pendriveot, kiírta hogy a fájlrendszer nem támogatott, és leformázta vissza FAT32 -re. Hogyan tudnám megoldani?
B.U.É.K.! -
roti13
tag
válasz
f4hrenheit #25414 üzenetére
Dokkoló attól függ, hogy fogsz e hozzá venni tokot, mert az egyik kizárja a másikat (gyári dokkoló esetén). A fedelek nem vészesek, (bár igaz hogy nekem pont ma tűnt fel hogy az usb csatlakozó fedelén kiszakadt a tömítés
). És van bluetoothos fülesem is mellé, nem azért vettem mert nem jó nyitogatni az ajtókat hanem az a megfoghatatlan érzés amikor nem vagy kábelhez kötve olyan jó dolog
-
roti13
tag
Felraktam ezt az új existenz 3.0.0-át. Pár nappal később arra lettem figyelmes hogy nem tudok sms-t küldeni, akárhányszor megnyomom a küldés gombot valami com.android.phone szolgáltatás leáll és nem küldi el, + fent 1-2 másodpercig azt jelezte hogy nincs sim kártya és nincs térerő. Újra raktam, elejéről az egészet, és még mindig nem tudok küldeni. Valami ötletetek van? (úgy raktam újra hogy vissza flashtoolal a 4.4.2 ...)
Továbbá 20% alatt nem hajlandó bekapcsolni most veszem észre. (próbálok egy régebbi rendszert felrakni)..Szerk: felraktam valami régi 4.2.2 rendszert ezzel működik..
-
roti13
tag
Nekem most ment tönkre a 3. ajtócskám.. :/
megint szakadt rajta a gumi tömítés.. -
roti13
tag
Egyébként a Telekom beveszi a készüléket számla és gari papír nélkül is, nekik megvan az adatbázisukban minden
-
roti13
tag
Köszi
-
roti13
tag
Sziasztok!
2 hónap alatt egészen jól belaktam a miui-t, de most ki szeretném próbálni az existenz-t is, van rá valami biztos mód hogy olyan backup-ot csináljak, amit ha megcsinálok minden a régi lesz? Gondolok appokra (app lementésével együtt), fájlokra, beállításokra stb.
Ha már volt a kérdés akkor bocsánat
Előre is köszi! -
roti13
tag
válasz
barnabasss #21767 üzenetére
akadozni biztosan nem fog, de lehet fog meríteni egy picit jobban.
-
roti13
tag
válasz
BLUE TORNADO #21467 üzenetére
Rendelj egyet ebay-ről és cseréld ki otthon
megúszod egy ezresből ha mázlid van
Nekem garis, és már 2 ment tönkre, egy jack fedél majd 2 hónapra rá az usbNekem gariban cserélték.
-
roti13
tag
válasz
California1 #21160 üzenetére
Bemész a legközelebbi helyre ahol ki lehet próbálni és megnézed.
Wifinek semmi baja. -
roti13
tag
Valaki légyszíves dobjon már egy működő képes linket erről:
Xperia Z 4.4 230 NCB flashable v3 with SD fix.zip
(4.4.2-es rootos rom, a kiemeltben lévő copy.com-os nem működik -
roti13
tag
MiUi 4.6.6 xiaomi.eu
Még nem rakták fel a linkeket de gondolom már hamarosan fent lesz! -
roti13
tag
4.4.2-n minden kamera addon elérhető vagy csak egy pár? (pl timeshift video, smart social cam, portrait retouch, ar effects, creative effects stb)
-
roti13
tag
válasz
adamsauvage #21085 üzenetére
Valaki linkelne nekem sony camera appokat MIUI-hoz? XDA-n nem találok működőt.
z1 ported kamerám van és ahhoz szeretnék appokat de nem találok sehol sem. -
roti13
tag
válasz
Roland861010 #20796 üzenetére
Nem kell fizetni.. Van free reklámos verzió is
-
roti13
tag
válasz
adamsauvage #20340 üzenetére
Nekem 4.4.25 a MiUi
És ez is magyar... -
roti13
tag
válasz
adamsauvage #20334 üzenetére
Nekem is magyar.. Milyen verzió?
-
roti13
tag
válasz
adamsauvage #20328 üzenetére
Hogy érted hogy teljesen angol vagy magyar? Nekem minden magyar kivéve a Témákat..
-
roti13
tag
Mindenki szív a 4.4.2-vel, én meg röhögök a MiUis telóval a kezemben mert nincs semmi problémám
-
roti13
tag
válasz
adamsauvage #20324 üzenetére
Nekem sem de mintha mostanában jó lenne
-
roti13
tag
válasz
droidforever #20201 üzenetére
egyik sem kell.
-
roti13
tag
Dekrer ez az dolog ez MiUi -n is van nem?(ez a nem lehet appoknak SD-re írkálni) Most nem tudom eldönteni, mert 4.4-es cucc de én nekem semmi ilyen problémám nincs.. Pedig a MiUi az 4.4.25..
És megnéztem a MiUi oldalán már van újabb verzió (talán 4.4.50) és nekem a telefon nem jelzi ki a frissítést hiába kerestetek vele.. Ötleted erre van? Hogyan tudnám anélkül frissíteni hogy újra be kéne laknom a rendszert? -
roti13
tag
Komolyan mondom.. törlik az hsz-ed ha bele írod hogy warez vagy illegális vagy tpb. De ha már egy mém kép van benne akkor azt is ki veszik belőle.. Persze a szövegkörnyezetet már nem veszik figyelembe... Röhej ami itt folyik..
-
roti13
tag
Szerintetek megéri MiUi ról 4.4 gyári romra váltani? ( mindkettőnél alap a root
)
Valaki el tudná nekem küldeni a Xperia Z 4.4 230 NCB flashable.zip letöltő linket mert a kiemeltben nlévő rossz ahogy már írtátok -
roti13
tag
A Z2 4.4 es szoftveren van olyan dolog hogy digitális zajszűrés..
Ezt hogy tudja a telefon?! Most komolyan szoftveresen hogy szűri ki a háttér zajokat ezt nem értem.. Most ha elmegy melletted egy repülő és te fülessel zenét hallgatsz akkor hogy a fr.ncba lehet az ha bekapcsolsz valamit a telóban hogy így hallod úgy meg nem wtf?
https://www.youtube.com/watch?v=JZCMFXaZV6Y&list=PLXUUluSlpXnKX2izBwGo2E-HeONifw3Ed
Placebo vagy nem az?
A miki érzékeli a zajokat és állítólag olyan ellenhangot produkál hogy a kettő kiüsse egymást.. pff na mindegy.. -
roti13
tag
Tudsz valami olyan átportolt 4.3 kamerát ami jó is minden kiegészítőkkel? Pl egyszer linkeltél egy olyat ami működik csak a kiegészítőkkel problémák voltak.. nem tudott csatlakozni a social camera a nethez, nincs valami más portolt kamera? Próbáltam még egy másikat XDA-ról de az kinyírta kb, mert nem található a kamera szöveget dobott ki mindig
-
roti13
tag
Valaki akkor nem tud egy 4.4-es kamerát felrakni ami jó a MiUihoz?
-
roti13
tag
Na amiket leírtatok végig olvasva úgy döntöttem maradok a MiUi-nál és nem próbálom ki a 4.4 -et
Ezzel nincs semmi gond
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a 4.4 kameráját kiszedték e már belőle vagy valahonnan le tudom szedni és frissíteni a MiUi 4.3-as kamerámat? Arra viszont kíváncsi lennék! -
roti13
tag
válasz
MaxxDamage #19849 üzenetére
Le lehet cserélni root-olt telefonon az indító animációt ami a sony logó után jelenik meg.
Szimplán /system/media mappában a bootanimation.zip-et kell szerkeszteni vagy lecserélni
Google-n találsz rengeteg animációt! -
roti13
tag
válasz
aSomaEmber #19805 üzenetére
pff boot loader nyitás és kész
-
roti13
tag
Miui:
1.: Hogyan tudom letörölni a MiVideo-t, az Időjárás-t és a Google Csevegőt?
2.: Telepítésénél találkoztam egy olyan opcióval hogy: Beats Audio from HTC One Jb 4.2.2, ez micsoda? Semmit nem találni erről sehol sem..
3.: A walkmant hol tudom frissíteni? Google play vagy manuálisan? Ha manuálisan akkor hol találom meg a legfrissebb verziót?
4. Van arra opció hogy az ikonokat szerkesszük? Pl a walkman ikonját ki szeretném rögtön a kezdőlapra rakni de nem illik a többi ikonhoz.. -
roti13
tag
Nekem is ilyen gondjaim vannak a fülessel, de gariba cserélik!
Amikor megvettem a telót (augusztus) minden rendben volt, 2 hónap után észre vettem hogy kiszakadt a gumi tömítés a kupakon.. Bevittem, rá 3 hétre megjött, ekkor észre vettem hogy a füles egyik fele alig szól.. Bevittem, cserélték is szó nélkül a t-mobilba.. kb márciusban megint elromlott a füles, de úgy hogy most már mind a kettő halk, lusta voltam már bemenni (itt a szervízeltetésnél a tmobilba 2-3 óra a várakozási idő).. Aztán április végén észre vettem hogy a másik kupakon szakadt most ki a tömítésegy hete bevittem a telót és a fülest, mivel nem volt készleten ezért meg kell várni amíg megjön a füles, a telót meg.. Nem bizakodok hogy megjön 2 héten belül
-
roti13
tag
válasz
Stevenstyle #19169 üzenetére
Na igen a kamera is ott van.. egy kalap .. 4.3 után
-
roti13
tag
válasz
Stevenstyle #19101 üzenetére
Én bele fáradtam a miui-ba, tiszta bug meg olyan dolgok vannak benne amikkel nem lehet össze férni..
Van hogy jó kedve van és eltűnik pár gomb alulról (home, vissza etc amelyek csak képernyő ki-be kapcsolás után bukkannak ismét elő), vagy éppen kilövi a power amp-ot időnként amikor nem tetszik neki valami, van egy olyan beállítási opció hogy ha duplán koppintok a képernyőzárnál a home gombra akkor bekapcsol a vaku, beállítom meg minden, erre rittik hogy nincs home gomb a képernyőzáron.. Alap billentyűzet ratyi, nincsenek benne szavak, nem lehet tanítani, témát böngészni csak japánul, mandarinul vagy isten tudja milyen nyelven lehet, mert ugye nem engedi külső forrásból telepíteni.. és még sorolhatnám.. szép, gyors meg minden de amíg nem orvosolják ezeket a problémákat addig nem 100as.. Jó tudom, hogy akkor le kell szedni másik billentyűzetet de most akkor legyen rajta egy olyan ami semmit nem tud, meg egy olyan ami gyors, de ha már így vagyunk akkor tehetnék rá egy másikat is amelyiknek normális a szótára stb.. -
roti13
tag
Miui-nal a root jog adasat hol lehet engedelyezni? Mert amugy nem lehet root jogot adni amikor az alkalmazas ker, elotte valahol engedelyezni kell az ilyet, de nincs sehol sem erre opcio a beallitasokban..
Szerk: Megvan.. Biztonsag app-ban engedelyek app.. Jobban mar el sem dughattak volna.
-
roti13
tag
Amikor felraktam a miui-t akkor lehetett valogatni mi kell.. Pl sony lejatszo, kepnezegeto video lejatszo stb, es volt ott egy olyan hogy beats audio by dr dre (ported from htc) na ez mit takar mert ezt bepipaltam de sehol semmi nyoma..?
Egyebkent csucs ez a rendszer, marad is! =)
-
roti13
tag
Azt valamilyen app-al meg lehet oldani hogy az utolsó 2 magot ne használja a telefon?
-
roti13
tag
Igen a régit raktam fel és használtam..
Csináltam full wipe-t, de miután nem észlelte az SD-t ezért bekapcsoltam hogy észlelje, kikapcsoltam,vissza recovery és úgy telepítettem a miui-t
Szerk: most már nem tudok bejutni a régi recoverybe csak ebbe a másikba...
Mit csináljak? -
roti13
tag
válasz
feribk #18593 üzenetére
Fél évig én sem mertem.. Aztán egyszer vettem a bátorságot, gondoltam ha nem víz álló akkor az addig derüljön ki míg garis, és akkor kapok egy full újat, de "sajnos" vízálló
Mindig nézd meg minden kupak megfelelően zár -e (ha becsukod és egy ici picit is kiáll vagy valami fura rajta bele ne tedd), csekkold le jó e a szigetelés a kupakon (nincs e kiszakadva, nem vált e le stb), és ha ezek megvannak akkor nyugodtan teheted..Arra figyelj hogy ne nagyon menj 1 méternél mélyebbre és max 30 perc.. ip57).
Csak nekem tűnt fel hogy a z2 ip58?
(Víz alatt folyamatosan használható a gyártó által megadott ideig (1 m-nél mélyebben))
A Z csak max 1m.. -
roti13
tag
válasz
Stevenstyle #18522 üzenetére
Én nem értek veled egyet a kijelzővel kapcsolatban.. Tipikus hülyeség amit bele beszélnek az emberbe..
A betekintési szög.. 75°-kal elforgatva is tökéletesen el tudok neked bármikor olvasni egy ebookot, ami ugye bár elég kis betűvel van írva.. Ha nincs mellette egy másik telefon, esélytelen hogy észre vedd magadtól hogy fakósodik. Nos, akkor már minden nem sony telefon dobozára oda kéne írni, hogy "ha olyan kancsi vagy, hogy szemből nézve is oldalról látod a telefont, akkor ez ideális a számodra".. De tényleg, nem néznénk ki egy kicsit hülyenék ha mindenki oldalról kuksolná a telefonját?
Akkor már keresek valami hasonló dumát: "Amikor a telefon a víz alatt van, akkor halkabb a hangszórója"Dekrer mikor rakod fel a miui-s teszted?
-
roti13
tag
válasz
#03372544 #18497 üzenetére
Nézd meg ezeket (tegnap készítettem őket): [link]
Mondok egy olyat amit nem gondoltatok volna: Ez Superior Auto módMindenki csak fikázza de itt a bizonyíték hogy igen is iszonyat szép képeket lehet vele lőni! Csak annyit csináltam hogy oda nyomtam ahová fókuszálni akartam, és már meg is voltak..
-
roti13
tag
Ha minden jól megy holnapra lent lesz a 4.2.2 gyári rom és rakom is felfelé a miui-t
-
roti13
tag
Ez tetszik!
Szóval ha felrakom akkor marad a root ugye?
Flash támogatás vana böngészőben?
Nekem szervízbe kellesz vinnem, hogyan tudom majd letörölni? vagy így is beveszik a cordonba garanciával? Szóval mit csináljak majd mielőtt oda adom? -
roti13
tag
Azt a 2 koppintásos bekapcsolást valahogy nem lehet már végre megoldani?
Elvileg úgy volt hogy jön a kitkat-el de nekünk mégsem. Aztán láttam már egy olyan appot ami tudja csak az fizetős.. ( és nem azért mert nem fizetném, hanem azért mert nem tudok várásolni jelenleg )(eXperience Pro). Valami Rom vagy mittudom én csak létezik már ami tud ilyet..
Szerk: Ja és nyitott bootloaderre is van már, de nekem jól jönne az a garancia főleg hogy jövő héten adom is be mert szakad a tömítés a kupakon :/
-
roti13
tag
Ezt ha leszedem hogy tudom feltenni a telefonra? Recoveryből vagy flashtoolal?
[link]
És ez rootolt? Előre is köszi! -
roti13
tag
Na én ki vagyok már... Volt már egyszer a telefonom szervizben mert a Jack fedélrol leszakadt a szigetelés (gumi).. Hát ma meg ugyan ezt az USB fedelen vettem észre hihetetlen.. De még nem is úgy van elszakadva hogy van egy vágás vagy bármi hanem mintha elengedett volna a ragasztó és egyben elengedte volna.. Szóval nincs szakadás csak simán lejott a fele
-
roti13
tag
Ha esetleg így beázna akkor Gariba cserélik?nekem nincs semmi baja szerencsére de érdekel..
13w27, egyszer volt szervizbe a kupakon leszakdt a gumi, más probléma nem volt még vele.. Kivéve az hogy 2x meghalt fél Órára.. Arra van valami ötletetek? Fogta magát és fél órán át nem tett semmit.. A hangero gombos dolgokra sem reagált. Abba nem vagyok 100% de mintha azt vettem volna észre hogy menne a telefon, mert nem akart az istennek sem hűlni kifelé a hátlapn közepe felé. De se kép se hang se reagálás.. Majd egyszer fogta magát, kb fel ora után és bekapcsolt.. Ez volt egyszer november körül és februárban.. -
roti13
tag
válasz
BLUE TORNADO #17785 üzenetére
Próbáld meg beallitani hogy hangero gomb megnyomasara fotozzon.
Ezzel a poweramposdival meg ki vagyok.. Normális zenét JetAudioval jó lejatszani, az jó minőségbe adja enyhébb baszussal, de club zenét meg a powerampban érdemes nyomatni.. Na most a powerampos lejátszási listát sem ismeri fel a Jet
Valahogy nem lehet rábirni a jetaudiot hogy ugyan már ez is csak egy lista olvasd már be?
-
roti13
tag
válasz
korpicschess #17548 üzenetére
De most komolyan, most azért hibáztatsz embereket mert lusta vagy megnyomni 1(!) gombot, és elege van már néhánynak ebből? Na ne máár.. De tényleg, le kell nyomnod 20 gombot hogy beírd a kérdést, 1 gomb lenne a választ megkeresni. Főleg ha tudod is hogy hol van az csak ráadás. Mert ha valaki olyat kérdez ami nincs az össze foglalóban de már volt róla szó, csak nem használta a keresőt nem olyan nagy gond szerintem, mint ha valaki tudja hogy hol van pontosan a válasz de felteszi a kérdést...
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest