- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
-
pászka
tag
válasz
pászka #27572 üzenetére
Höhh mára megjavult a kamera... Néhány újraindítás után a kamerát elindítva már látott csak nem mentette el a képet, nézem hogy a külső sd-re szeretett volna menteni de nem ment neki, átállítottam a belső tárhelyére és egyből mentette a képet, valószínű a külső sd-t nem tudja vmi miatt írni. Egyébként szépen fut a rendszer...
-
pászka
tag
Na végre, ma vettem észre hogy megérkezett a Lolli T-re, fel is raktam de sajna megint elba... a kamera. Asszony Z3 kompaktján ugyanez volt hiba két hete szervizben van, pedig még fél éves teló sincs. A Z-n már természetesen lejárt a gari, meglátjuk mi lesz. Most mindegyik Z kamerája szar. Gratulálok az androidos fejlesztőknek! Csak így tovább. Múlt héten váltottam Honor 6+ -ra, ha ezen is elromlik az android váltok ios-re pedig eddig direkt kerültem......
-
pászka
tag
Olvasgatom hogy van Lolli Z-re, nekem T-s a telóm de még nem jött semmi hivatalos... Most akkor lesz-nem lesz, van vagy nincs.... Ha igen hogy és honnan szedjem?
-
pászka
tag
válasz
#03372544 #26501 üzenetére
Ja olvasom az összefoglalóban hogy nem fog menni.
Igazából a sok fölösleges előtelepített appot szeretném kiírtani, úgy látom rootolni kell. Ha kirootolom akkor az törli az egész rendszert? Vagy azzal a supesuval kirootolom ás engedi törölni az előtelepített appokat?
-
pászka
tag
válasz
AllTheBest #26499 üzenetére
Hát az enyém t-s de már lejárt a gari is rá úgyhogy elvileg lehet rajta nyitogatni mindent.
-
pászka
tag
Sziasztok!
Arra gondoltam hogy lecserélem a Z-men a mod-ot. Az lenne a kérdésem hogy melyikre lenne érdemes, melyik a legújabb és legstabilabb hozzá? Ja meg egy link se ártana ahol részletesen le van írva mert teljesen kezdő vagyok a témában. Elöre is köszönöm. -
pászka
tag
Sziasztok! Van egy Xperia Z-m, lassan két éve nyúzom semmi bajom vele csak ott ahol tölteni kell a fülön elszakadt az állandó használattól a gumi tömítés. Azt olvasom a garanciális papíron, hogy van rá 1 év garancia + 1 év korlátozott garancia. Most ezt hogy kell értsem, szerintetek cserélig még garanciába a fülecskét?
Másik kérdés hogy 5-ös android érkezik rá, tud erről valaki vmit? -
pászka
tag
válasz
pepe091 #10546 üzenetére
Köszi. Az jó lenne ha lehetne ilyen beállítás, mert egy csomó app csak az infókat gyűjti a felhasználóról, bár szerintem nem lesz ilyen mert az a google-nek és az nsa-nak nem tetszene. Azt hiszem letolom a facebook app-ot a telefonról, működik az a böngésző alól is és azt meg ki lehet lőni.
-
pászka
tag
Ezt a beállítást hogy tudom kikapcsolni a facebook app-ban?
-
pászka
tag
-
pászka
tag
válasz
Roland861010 #7278 üzenetére
Megnézem este újból már pontosan nem emlékszem mert csak egyszer próbáltam, de normálisan múködött.
-
pászka
tag
Szóval mindent megcsináltam SUS-al újrahúztam, előtte csináltam a comparionnal biztonsági mentést amből vissza is állítottam a telefont valóban még a böngészőt is úgy beállította ahogy délelőtt volt, a K9 levelező app-ot is, egy bajom van a kapcsolatok eltüntek, és valahogy nem állítódott vissza. Egyik névjegyem sincs meg! Most akkor mitévő legyek?
-
pászka
tag
válasz
pepe091 #7251 üzenetére
Köszönöm most már minden megvan. Még annyi lenne hogy lementettem a telóról mindet, ha kész vagyok az új installal akkor vissza tudom rakni a mentésből a dolgokat, és nem piszkálja az új rendszert? Tehát nem a friss androidot fogja felülírni a régivel hanem csak a névjegyeket, filmeket, zenéket, dokumentumokat stb pakolja vissza a telóra?
-
pászka
tag
válasz
darvinya #7249 üzenetére
Köszönöm válaszod. Tehát akkor ezt rakhatom Sus-al C6603_T-Mobile-HU-10.3.A.0.423_Sony.ftf garivesztés nélkül? Már csak azt kellene megtudnom hogy hol van ez a sus mert a nevén kívül még semmit nem tudok róla a PCC-ről meg főleg nem.
Meg egy leírást hozzá mert a lent említett a flashtoolra van optimalizálva. Lehet hogy írták már itt a fórumban de nem olvastam vissza több oldalnyit csak átböngésztem nagyjából de még nem találtam meg a választ a sus használatára.
A google sok mindenre képes,SUS=SonyUpdateService
-
pászka
tag
válasz
darvinya #7246 üzenetére
Melyiket rakjam ezt 10.1.A.1.350 T-mobile-HU és utána sus-al frissít vagy egyből ezt C6603_T-Mobile-HU-10.3.A.0.423_Sony.ftf Magyar T-mobile függő ROM.(4.2.2) és akkor kész is? Garivesztéssel nem jár ha jól olvastam, valamint az összefoglalóban „Flashelés, root, mókolások „ leírt módon flashtool-al csinálhatom?
Mentést épp most csinálom Companionnal.
-
pászka
tag
válasz
Roland861010 #7242 üzenetére
Nekem ment a képernyőtükrözés, youtube-ot néztem rajta LG tv-n simán működött, de csak egyszer próbáltam.
-
pászka
tag
Sziasztok! Nemrég lefrissítette magát a telóm a 4.2.2-es androidra. A frissítést felkínálta és csak simán megcsinálta magától tehát nem töröltem az előző verziót és nem tiszta telepítés volt, mint itt alább is tanácsolták. Azóta észrevettem hogy nem reagál úgy egyből a telefon bizonyos dolgokra. Például ha a swiftkey-t használva írok valamit akkor a karakterek később jelennek meg a képernyőn mint ahogy leütöm őket, és más programoknál is érzek némi lassulást.
Tanácsotokat szeretném kérni hogy mit tegyek? Esetleg van valami cash amit kiürítve meggyógyul vagy inkább csináljak egy tiszta installt újból 4.2.2-re, vagy...? -
pászka
tag
válasz
boogie84 #7091 üzenetére
Szóval, az alsó állandó menüsorról van szó ahol az első a vissza nyíl, a második a házikó amivel mindig visszatérsz a kiinduló pontra, a harmadik pedig egy dupla téglalap, ha az utóbbira rákattintasz akkor a 4.2.2-es androidnál előugrik egy gyorsindító menüsor az alsó sorban azon van pl a számológép is meg még pár ikon, ha a bal sarokban a fölfele nyílra rákattintasz akkor ott meglátod a mikrofon ikont. Ettől részletesebben nem tudom elmondani.
-
pászka
tag
válasz
Leventeee_ #7082 üzenetére
Nagyon jó telefon, nálam két hónapja szinte kikapcsolás nélkül megy, ezalatt egyszer sem fagyott, sosem volt semmi baja. Más tanácsot nem tudok, ha meg van olvasd végig a fórumot és mindent megtudsz róla.
-
pászka
tag
1 - Szerintem nem csak külső alkalmazással lehet.
2 - 7-et olvass vissza: (#6970) pászka válasza sno14 (#6918) üzenetére
3 - Menj a névjegyekhez, katt fent a kis ceruza ikonra, aztán a kapcsolatneve melletti képre és válassz ki a telefonodról egy megfelelő képet.
4 - Nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest