- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
njnl
aktív tag
Több mint két és fél év után búcsút intek a csoportnak. Óriási volt a legpörgősebb időkben is itt lenni. További sok sikert kívánok mindenkinek ehhez a remek készülékhez.
Üdv.:
njnl -
njnl
aktív tag
válasz
Scooter86101 #28087 üzenetére
Hali!
Ez milyen téma vagy rom? Nagyon tetszik. -
njnl
aktív tag
.
-
njnl
aktív tag
-
njnl
aktív tag
Egy aprócska kérdés, ami nem is kérdés csak észrevétel. Szóval még kaptál Z'-t? Azt hittem már vége és a Z1, Z2-t adják...
Ez szimpla garancia volt vagy biztosítás?Szerk.:
Más
Segítsetek már olyanban, hogy a kijelzőm néha feltűnően hamar lekapcsolja a fényerőt (először halványul, majd elsötétül) 1 perc inaktivitásra van állítva de ennél előbb, van, hogy pár másodperc után csinálja.
Akkumulátor is fel van töltve, nem tudom milyen beállításon siklok át...
-
njnl
aktív tag
Valaki egy letöltési hivatkozást dobna ehhez: 4.4.4 C6603_10.5.1.A.0.292_Telekom HU - 1014.3MB
Az összefoglalóból már nem elérhető.
-
njnl
aktív tag
Most ahogy olvasgatom a Z2 fórumot látom, hogy az összefoglalót már Te szerkeszted. Nem bírsz nyugodni
Én bizony a munkám miatt kénytelen vagyok ha nem is napi, de legalábbis heti szinten mosni a telefonom. Eddig a Z' kiválóan bírta. A fórumban mik a tapasztalatok beázással kapcsolatban, mennyire gyakori? (Illetve a beázás az a jack felől értendő leginkább? Mert azt egy jack-dugóval legalább ki tudnám védeni...)
-
njnl
aktív tag
Nekem is van kettő, nincs vele gondom. Ezek is 1A-rel töltenek eredetileg. Én annyit csináltam az egyikkel, hogy a dokkolóban lévő elektronikát kikötöttem és közvetlenül a bejövő áram tölti a telót. Baj ebből ugye azért nem lehet nálam mert telefon töltőre van az USB rádugva és az alapból minden védelemmel el van látva...
-
njnl
aktív tag
-
njnl
aktív tag
120 ezer a sok? Lassan 2 éve 180 volt (persze egy két mázlista kifogta a "leárazást"
).
Egyetlen fillért sem bántam meg, remekül bírja, pedig folyamatosan éri apró por és víz.
Alap droidot használok, van, hogy néha napi kétszer töltöm, de hát ez egyéni...
A melegedés pedig a hardver "hibája". Az első voltam a fórumon akinek sikerült aktiválnia a túlmelegedés szabályzót. Melegszik a kezedben? Fogd a telefon közepét/alját (és telefonálásnál ne nyomd a füledhez)!Ugye van egy olyan opció a biztosításokban, hogy cserélik egy újabbra ha minden feltétel adott. Hát, nem szívesen cserélném el másikra...
-
njnl
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #23852 üzenetére
Ez már régebbi story. Viszont ha már megvan ütve a telód, akkor rögtön lehet emberi mulasztásra hivatkozni...
Nem is értem, aki új, szolgáltatós mobilt vesz -nagy értékben, miért nem köt biztosítást...
-
njnl
aktív tag
válasz
norbert1998 #23785 üzenetére
Az szép. Bár azt ne felejtsük el, hogy van különbség, hardver/kijelző/akkuméret között....
De megsüvegelendő,viszont Z'nél ez nem életszerű.
-
njnl
aktív tag
válasz
Imike20 #23782 üzenetére
Most nem tudok valósat mutatni, mert rá volt töltve, így járok 4:12nél (15 %nál lett töltőre rakva, levétel óta, pedig evett úgy 10%ot)
Ha Operát használsz, rengeteget jelent a Chromemal szemben. 3 óra végét el lehet érni, átlagos használattal (viber, messenger, Facebook stb. mennek nálam is)
4.4.2, root nélkül, google-s dolgok engedélyezve... -
njnl
aktív tag
válasz
norbert1998 #23757 üzenetére
Tegnap nem bírtam használni a SUS-t. Kiírta, hogy júliusig volt rá frissítés és ennyi... Csak kilépni lehetett belőle...
-
njnl
aktív tag
Olvasom folyamatosan a topicot, de igazából vagy ugyan azok a kérdések merülnek fel időről időre, vagy a romozgatás megy, ezekhez pedig nem tudod hozzászolni.
Viszont most van egy nagy kérdésem. Elméleti úton (de a gyakorlatban sem bánnám) van/lehet e olyan rom, amelyik képes arra, hogy lezárt képernyőn folyamatosan legyen egy óra a kijelzőn, vagy bármi más?
Új flip tokot akarok és megszakad a szívem, hogy Z1,Z1c,Z2 mind mind kap ablakos tokot, viszont mi nem. A tokot szépen meg is tudnám csinálni, csak lenne értelme...
Szerk.: még a Z Ultra is...
-
njnl
aktív tag
válasz
Imike20 #22513 üzenetére
Így, hogy mondod...
Nálam is ritkán, de előfordul, hogy pl ráklikkelek a tárcsázóra és elő jön egy beállítások menü. Ahogy észrevettem mindig olyan ugrik elő ami a feladatkezelőben fut. Ha lehet figyeld meg, hogy van e összefüggés ilyen szempontból?!Ha túlságosan gyakran jelentkezik, húzd újra a rendszert
-
njnl
aktív tag
Gyerekek, ne már! A Sony minden esetben garanciába javítja a telefont, ha felmerül annak a lehetősége, hogy a víz a telefon hibájából jutott be a készülékbe. Viszont amikor sem a gumitömítés, sem a készülék test nem sérült (nem külső behatástól, hanem elfogadott gyári hibától mint pl hátlap leválás) és még a nyomás próbán is megfelel, ne várja már senki, hogy majd ingyen javítják...
Jahh és itt általában mindig azok szidják akik még el sem küldték... -
njnl
aktív tag
válasz
ambrust #22229 üzenetére
Nálam is ugyan ez van a kijelzővel, amire kivenném a zsebemből már elutasította smsel, ha meg viberen mondjuk jön üzenet, a képernyő bekapcsol (mintával le van zárva) és bekapcsol a zsebemtől a gyors fotó mód...
Nálam ez azóta van jelen, hogy kijelző burkolatot (nem kijelzőt csak az a fölött lévő üveget -igen, külön is lehet) cserélték. Amióta vissza jött a Cordontól érzékeli a ruhát, a kesztyűt...
Én nem tudok rá magyarázatot, majd az okosok megaszongyák...
-
njnl
aktív tag
válasz
MaxxDamage #21789 üzenetére
Szia.
Én beadtam a Tbe szervizelésre. Képernyő repedés, oldalkopás, hátlap repedés, ajtók gumitömítés -szakadása, indikátor elszíneződés. (Kemény az élete a paraszt ember telefonjának
)
Nálam teljes burkolatcserét hajtottak végre. Magyarul a belső hardveres részeken kívül minden új lett, szép fehér indikátorokkal, új fóliázással. Természetesen vízálló, a nap végi mosást imádja, a medencézést kívánja...
azok közé tartozom, akik teljesen elégedettek a Cordonnal.
120k volt, biztosító által.Emberek, ha nyelvészeti kihívásokra, tanácskozásra vágytok, azt lehetőleg ne itt éljétek ki. Megvan erre a megfelelő fórum.
-
njnl
aktív tag
A hátulja üveg, nekem sikerült is keresztbe törnöm.
A biztosító állta a komplett burkolatot, mindenestől, a számlán 120k volt a végösszeg.
Igazából engem is kicsit zavar, hogy 200k-os telefon megakad feloldásnál, de az ereimet nem fogom felvágni...
Más:
Aki használ új Operát, nála is hülyén működik a gyors görgetés?
-
njnl
aktív tag
válasz
daniel909 #20748 üzenetére
Ezt hívják sznobizmusnak. Hiába mondom én neked, hogy puma az a cipő, ha Te nem bírsz feszengeni vele a többiek előtt...
Illetve nem véletlenül van garanciális vonzata a gyári fóliának. Vastagabb, erősebb mint az utólagosan felszerelhetők.
Amúgy meg az új tulajok kicsit kereshetnének tényleg, mert ezt már több mint egy éve is tárgyaltuk...
Másból sem állunk már mint miui meg régi kérdések... (bocs, ez most így kikívánkozott...) -
njnl
aktív tag
Energiagazdálkodásnál mi az a háttéradatatok várólistára?
(Alatta a szöveget én is látom, csak.nem tudom értelmezni...) -
njnl
aktív tag
válasz
aSomaEmber #20180 üzenetére
"hardver hangja"
Nálam semmi ilyen, próbálj egy nulláról újra rakást. A többségnél segít, csak általában először mindenki ócsáról, utána cselekszik...
-
njnl
aktív tag
Nahh egy kicsit hozzászólva így mindenkinek a véleményéhez.
Én most kaptam vissza szervizből a telómat -jelentem az új külső burkolatot tökéletesen rakták rá, a kit-kat rendszert csak wifin frissítettem, lustaság miatt. Nálam érdekes módon a GPU 2D bepipálása nélkül is röccenés mentes.
Engem is nagyon zavar az értesítési sáv megváltozása, teljesen jó ötletnek tartanám, hogy ha nincs értesítés egyből a gyors beállítások jöjjön elő. A többség egy kézzel használja a telefonját, furcsa a kéz váltás ez miatt.
A feloldásnál nálam van alkalmazásikon (zseblámpa), nem sok mondjuk.
Még egy +, éjszaka (wifi, mobilnet off) 2% merülés.
-
njnl
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy akinek van Vibere az tud csatlakozni? T-mobile-os vok, a net működik, de a Viber nem akar csatlakozni... -
njnl
aktív tag
Segítsegre volna szükségem.
Berepedt a kijelzőm, nem érzékel semmit. Van pár darab fájl a belső memórián amiket szertnék lementeni, viszont, ha jól emlékszem a gépre csatlakozáskor be kell rajzolnom a feloldó mintát -ami ugye nem megy.
Tudtok valamilyen megoldást, hogy elérjem az adataimat? -
njnl
aktív tag
A felső információs sávból az órát root nélkül nem lehet eltüntetni ugye?
-
njnl
aktív tag
válasz
S3R6PH #17981 üzenetére
Nekem is csinál ilyet beszélgetés közben is. Nálam megoldja a problémát a kihangosító be/ki kapcsolása (ha ezt lehet megoldásnak nevezni)
K.K.-ig nem akarok már újra rakással kínlódni, próbálom kihúzni addig...
Szerk.:
S3R6PH
Amiket felsoroltál, ezek mind külső, a rendszert nem érintő alkalmazások.
Az én "amatőr" véleményem, hogy aminek az ikonja a telefon skic azt hagyd mindenképp, de nagyjából el tudod dönteni épp ésszel, hogy mihez nyúlhatsz hozzá.
(pl. box, viber, email -off, device usage -on) -
njnl
aktív tag
Ez amúgy elég régi story...
-
njnl
aktív tag
válasz
rangersanyi #17586 üzenetére
a vízes nagyon bejön
-
njnl
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #17485 üzenetére
Rendszeresen
-
njnl
aktív tag
válasz
SkyS1gn #17086 üzenetére
Imádom a Z'-t, de úgy érzem erre nekem érdemes váltani.
Viszont ebben a videóban találtam egy számomra nem tetsző dolgot. Egy nyilásban van a micro usb és a (szerintem) memkari. Ez nekem furcsa és kicsit előnytelen.
-
njnl
aktív tag
S3R6PH
Valami támpontot adhatnál. Gyári rom, root stb. Így talán tudnának segíteni a szakavatottak...
Én mondjuk biztos újrahúznám a rendszert, vagy törölnék valami frissen fekrakott progit (a bekapcsoláskor elinduló progi lehet megzavarja... -menj a ramkezelőbe, hátha találsz valamit ami feleslegesen megy magától)
-
njnl
aktív tag
válasz
roti13 #17026 üzenetére
Van itt igazság ebben is, meg abban is.
Valóban zavaró ha ugyan az a kérdés jön hetenként. Viszont olyan is előfordulhat, hogy a nem megfelelő szóval keresve az életben nem talál választ valaki...A kereső csak szó szerint értelmez, mi azonban intelligens emebereként a körülírást is megértjük.
(Mivé lenne a világ, ha az ember megunná a segítség nyújtást!?)
-
njnl
aktív tag
válasz
Yoshida #16873 üzenetére
Elvileg semennyire nem lassítja. Hiszen ez egy feloldási művelet, csakis akkor aktiválódik amikor kikapcsolt kijelzőn megnyomod a főkapcsoló gombot.
Nem nagyobb a memória igénye mint a mintának vagy a redőnynek, hiszen egy mentett adatot kell felismernie és elfogadnia... -
njnl
aktív tag
Azért valljuk be, ez a Live Wallpaper eléggé meríti az aksit nem?!
-
njnl
aktív tag
válasz
#09819904 #16670 üzenetére
Lehet faragatlan voltam. De nekem azért ne szépítsük a dolgot, hogy telefon miatt... Maga a hozzászólásod igenis olyan cinikus és rejtett, lázító hangnemet viselt, mely ezt hozza ki az amúgy normális eszmecserét folytató tagokból is. Egyszerűen antiszociális az a fajta megnyilvánulás amellyel éltél. Annak ellenére, hogy semmiféle trágár, pocskondiázó jelzőt nem tartalmazott, maga a szövegkörnyezetben való elhelyezése illetve már már alattomos irónia ami megjelent a gondolatodban egyszerűen sértő volt számomra.
Nem akartam hosszú szöveggel traktálni a témát olvasókat így az előző hozzászólásomban két szóval fejeztem ki, hogy mit gondolok az ilyen viselkedésről.
-
njnl
aktív tag
Az enyém nemsokára 1 éves. A jack csatinál ki van szakadva egy darab a tömítő gyűrűből (piros indikátor), az usb-nél pedig körben leválva, úgy hogy egy oldala még tartja az egészet (halvány rózsaszín indikátor). Nahh már most én ilyen állapotban kedden a víz alatt fotóztam a rájákat a Tropicáriumban. Azóta sincs semmi baja, gyönyörűen üzemel...
( A kamera lencse kb 1 órára bepárásodott és ennyi...)Én nem hordom szervizbe ezért, meg nem cserélgetek ajtócskákat... A csatlakozó fedelek naponta nyitva vannak, pedig még dokkolóm is van.
baradi
Én nem írtam még ilyet, de mekkora egy troll gyökér vagy. Remélem viszed a hírünket az S4 vagy iOS csoportokba...
-
njnl
aktív tag
válasz
gabeszka1989 #16478 üzenetére
Ha nem sikerül a freemail beállítása írj pü-t és segítek.
BLUE TORNADO
Használj másik böngészőt. (pl. Opera Classic, crome-ot sok mindenben veri, de persze van hibája is...)
-
njnl
aktív tag
válasz
#09819904 #16156 üzenetére
Én egy dolgot fűznek hozzá. Igazán bevezethetnék a csúcs telefonjukban is a Qi töltést. Ez a dokkoló vagány dolog, de az igazán univerzális az ez lenne. Félő befog ragadni ugyan úgy, mint a SE egyéni csatlakozója...
Nekem pl újításból az infra lenne hasznos, meg persze a nagyobb aksi. A többi mind ficsőr (egyéni vélemény)
Váltani mindenképpen szeretnék, csak még kérdéses, hogy a tavaszi vagy a nyári csúcsra. (egyénileg teljesen feleslegesnek tartom, ezt sem lehet már kihasználni, viszont van rá lehetőségem...)
-
njnl
aktív tag
New Album Update. 5.4.A.0.12
Érdekes dolog amúgy ez az Lte (telefonom LTE, By T-Mobil) városokban alig, bezzeg M5-ös autópályán néhol az Edge váltja a 4G-t (olyan helyen is, ahol a hozzá eső városban sincs)
-
njnl
aktív tag
-
njnl
aktív tag
Egy fiktív dolgot kérdezek amit a képzelet szült és bárminemű hasonlóság a jövőben a személyek és az események között a véletlen műve.
Tehát, ha beázik a Z'-m azért mert valamelyik ajtócska tömítése mondjuk szakadt volt akkor is érvényes vajon a biztosítás rá? Vagy semmi féle készülékspecifikus dolog nem jöhet szóba ilyenkor?
-
njnl
aktív tag
-
njnl
aktív tag
válasz
Imike20 #15506 üzenetére
Nálam így látom:TC /vissza lépkedsz ameddig csak lehet /SD kártya (ez a beépített memória) \ SD kártya 2 (ez pedig a flash memória)Másik lehetőség, hogy sdcard0 illetve sdcard1 néven találod őket. Az első a beépített a második a cserélhető.Amúgy az Airdroid tényleg remek.
Remélem tudtam segíteni.Beállítások/ Fejlesztői lehetőségek USB hattértár védetté tétele hogy áll?
-
njnl
aktív tag
válasz
Imike20 #15504 üzenetére
PC-re akarod, vagy mire gondolsz? Simán fájl kezelővel nem működik?
Más:
Nektek ez Google+ menti a felhőbe a képeiteket, videóitokat? Én hagytam hagy dolgozzon, persze csak Wifin és töltőre dugva és nem tűnik hülyeségnek. Persze vet fel adatvédelmi aggályokat, de amilyen engedélyeket kérnek ma már az appok talán ez a legkevesebb.
-
njnl
aktív tag
válasz
droidforever #15500 üzenetére
Felfogja ajánlani. De ha még nem laktad be teljesen akkor dugd rá PC-re és próbáld meg SUS-al. Ajánlott a tiszta telepítés, mint a frissítés. A topic összefoglalóban sok hasznos dolgot találsz.
locaLpatrioT
Ez szuper app, köszönöm!
-
njnl
aktív tag
-
njnl
aktív tag
válasz
atyuska #15331 üzenetére
Nekem nem gyári dokkolóm van, de közel nem ilyen sok idő. Ott lehet rá kéne mérni a kimenő áram erősségére. Nekem az egyiknek meghalt az elektronikája, ki szedem belőle és direktre kötöm. Elvileg nem lehet baja, főleg ha ezt mindig a gyári töltőre dugom...
dekrer
Mit írtál és futattál le? Ez nekem nem tiszta. -
njnl
aktív tag
válasz
#13110016 #14810 üzenetére
Nekem a com.sonyericsson.android.wakeup 454-szer ébresztett. Fogalmam sincs mi lehet ez...
Más:
Van egy elég nagy bug a rendszerben, legalábbis nekem nagyon zavaró. Hiába van bekapcsolva a minta képernyőzár, attól még a kikapcsoló gomb hosszan megnyomásával ki lehet kapcsolni a telefont. Nekem ez azért fájó, mert folyamatosan megy a myXperia telefon követés, bekapcsolt Gps-el, de így szinte felesleges, mert ha akarja valaki kikapcsolja és kész... -
njnl
aktív tag
Azért nagy ganajság, hogy nem azonos a töltő pont mérete.
-
njnl
aktív tag
Ömmm. Fura, de lehet, hogy a telóm hátulja keresztbe el van repedve. Ma nézegettem és bár ugye a hátsó fólia elég karcos (hála a toknak...) elsőre azt hittem ez is az, de jobban megvizsgálva megtörik rajta a fény. Este lesz időm és lefényképezem a munkában.
Eddig csak képernyő repedésről halottam.
-
njnl
aktív tag
válasz
#09819904 #14211 üzenetére
Nincs olyan nagyvállalat a világon akinek ne kéne tartania a konkurenciától. Én konkrétan arra gondoltam, hogy amikor a Z'-t bejelentették csúcshardver volt benne, amire viszont kijött már megjelent a Snapdragon 800, ezzel újabb kihívás elé állítva a Sonyt.
Még egy dolog a konkurenciáról. Kérdezz meg 10 embert, hogy melyik a legjobb mobil. Biztos vagyok benne, hogy 5-6 Apple vagy Samsung terméket mond. Hogy ez valós vagy nem, nem az én tisztem eldönteni de amíg a piac ilyen addig bizony minden vásárlóért komolyan küzdeni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest