- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
#65577472 #24293 üzenetére
De azt olvastam, hogy az nem reszeli le teljesen, pedig érdemesebb úgy csinálni. Én nem tudom, csak érdekelne hogy igaz-e.
A következő kérdésem inkább androidos, mint Z-s. Szóval tudja valaki, hogyan lehet letörölni az appokat a play listámról? Nem a telefonról, mert ha onnan törlöm, minden új telepítésnél elkezd olyanokat felpakolni, amiket már töröltem. Ráadásul a play appjaim listában is benne maradnak. Van valami gyors törlő funkció, amivel egyszerre többet is lehet legyalulni? Jó lenne ha csak én lennék van, és nem vettem volna észre.
-
MaxxDamage
félisten
-
lmisi
senior tag
válasz
#65577472 #23416 üzenetére
A Z talán 2013 februári és volt arcuk Sony-éknak 4.1 -el kiadni amikor a 4.3-t az év júliusban adták ki sőt októberben jött a 4.4. Megjegyezném a gyártók jóval korábban hozzáférhetnek a kiadás előtti android verziókhoz.
Az utóbbi időkig szándékosan az aktuálisnál egyel sőt esetlegesen 2-vel korábbi főverzióval adták a telefonok nagy részét ( főleg közép kategória), bár a sonynak volt arca 4.1-el kiadni a csúcskategóriás cuccát is.
A telefonnak eleve 4.2-vel kellett volna indulni, a 4.3, 4.4 így csak 2 főverzió.
-
dSERiES
senior tag
válasz
#65577472 #23414 üzenetére
Szerintem nem így van. Z1 és Z1C is fog L-t kapni és 4.4.4-en vannak.
A Z-re szerintem sincs sok esély, de nem reménytelen, ugyanis: a Tablet Z gondolom frissítve lesz, november végéig támogatott készülék ha addig lesz L, kijön arra is (remélem) itt már közel vagyunk, mert hardverileg nagyon közel van a Z-hez, nem nagy meló 1 port..
Nexus 4 ugyanez: Google ígért rá L-t még így utoljára, és nagyon hasonló a Z-hez, tehát driverek stb. minden adott lesz a Z-s L-hez.. -
Dimond G
senior tag
válasz
#65577472 #22054 üzenetére
Durva fordításban:
Ha a tulajdonos a Sony Xperia készülék, akkor képes lesz telepíteni az új Android L Theme segítségével egy APK fájlt.
Tehát, ezt követően lépésről lépésre, jelentette be egy magas rangú XDA tag, JanM RS akik megosztott, mint a legújabb Android L téma Sony Xperia készülékek.
Telepítése az új Android L téma most nagyon könnyű csinálni, mert ez nem igényel rendelkező gyökerező eszköz.
Sony Xperia felhasználók csak le kell tölteni az Android L apk theme fájlt. Most, megtalálja több részleteket erről Android L témát APK fájlt közvetlenül a fejlesztési téma.
A következő lépésről lépésre kifejezetten biztosított minden felhasználó számára, akik nem tudják pontosan, hogyan kell telepíteni egy APK fájlt az Android készülék.
Először is töltse le az Android L témát APK
Az első módszer az, hogy lehetővé tegye app telepítése az ismeretlen forrásból származó.
Menj a Beállítások> Biztonság> ellenőrizze Ismeretlen források, hogy az App telepítést Ismeretlen források.
Most, ha a villogó. Apk fájlok engedélyezve ismeretlen forrásból származó, meg tudja nyitni a. Apk fájlt közvetlenül az Android készülék és telepítse ugyanaz.
A második módszer, hogy telepítse a APK fájlt egy APK telepítő alkalmazás.
A telepítéshez a. Apk fájlt, akkor át kell az. Apk fájlt, a belső vagy külső tároló a készülék. Mert hogy ez akkor használja a fájlkezelő elérni a. Apk fájl vagy egy megfelelő alkalmazás a Play Store, amely kiírja az összes. Apk fájlok létező az Xperia készüléken.
Most másolja a. Apk fájlt a belső vagy külső tároló a készülék.
Töltse le és telepítse az Easy Installer-Apps SD a Google Play Store a készülékre.
Most, nyissa meg az alkalmazást, és hagyja, hogy az alkalmazás átvizsgálja az összes. Apk fájlokat az eszközön.
Ha a szkennelési művelet elkészült, válassza a kívánt alkalmazást kell telepíteni, majd érintse meg a Telepítés gombra.
A telepítés során meg kell, válassza a Telepítés a telepítés megkezdéséhez az alkalmazás. Ne feledje, hogy ha a következő helyett Telepítés gombra, kattintson a Tovább gombra, és a Telepítés gombra jelenik meg.
A harmadik módszer, hogy telepítse a. Apk fájlt, hogy egy fájlkezelő alkalmazás:
Először is meg kell átadni a. Apk fájlt, a belső vagy külső tároló az Xperia készülék.
Most, töltse le a fájlkezelő alkalmazás, például ES File Explorer a Google Play Store.
Ezután használja a fájlkezelő alkalmazás, meg kell nyitni a mappát, ahol a letöltött. Apk fájl mentése az Xperia készüléken.
Válassza ki az APK kívánt fájlt kell telepíteni.
Ezután válasszuk a telepítés megkezdéséhez a villogó folyamatot.
A villogó folyamat telepítése lehetőséget választja a telepítés megkezdéséhez az alkalmazás. Ha látod Tovább gomb helyett telepíteni, kattintson a Tovább gombra gondolta, és akkor kap a Telepítés gombra.
Most, az új Android L téma apk fájlt kell telepíteni a Sony Xperia készülék. -
Dimond G
senior tag
válasz
#65577472 #21303 üzenetére
8 megapixeles fő és 1,1 megapixeles előlapi kamerát,
1,4 GHz-es négymagos Snapdragon 400 processzort,
1 GB RAM-ot
2500 mAh kapacitású akkumulátort kapott.xperia z:
Processzor: 1,5 GHz-es, négymagos Krait
RAM mérete 2 GB RAM
Fő kamera 13,1 megapixeles Exmor-RS, autófókuszos, LED-es villanó
Másodlagos kamera 2,2 megapixeles Exmor-RMondanom se kell, hogy csak az aksi miatt cserélni nem túl okos dolog, de embere válogatja! Amúgy formás kis teló!
-
burgatshow
veterán
-
Stevenstyle
senior tag
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#65577472 #18986 üzenetére
Köszönöm !
/akkor nyugodtan megvehetem, érdemes
/
(#18987) kalimera: arra gondoltam, hogy belerakom a telefont a dokkolóba és elindítom a filmet (ami az SD kártyán található pl.) és lerakom az asztalra vagy bárhova (és nem kell kézbe fogni).
, magyarul fix.-en van egy helyre lerakva.
"Csak töltésre használható anélkül, hogy az USB takarót kinyitnád." --> ez is egy jó dolog ! (szerintem)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#65577472 #18984 üzenetére
Nekem is teccik, még1x köszi !
Am. a dokkoló pontosan mire is jó ? (pl. belerakom és tudok kényelmesen filmet nézni ? - nem kell a telefont kézbe fogni ?)/ez "eredeti" Sony lehet vajon ? [link]/
Ajánlhatnátok még pár hasznos programot, mert sajnos sokat nem ismerek
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#65577472 #18892 üzenetére
igen-igen, az a Privacy csökkenti a betekintési szöget, hogy más ne lássa a képet vagy mi
Nekem kell hátlapra is akkor már(#18893) sno14: linkbe átküldhetnéd, vagy megnevezhetnéd melyik is az pontosan
/jah az olcsóbb is... nem?/(#18894) Cris99: a "legjobbat" akarom megvenni, ha már veszek rá valamit..
(#18896) skyline_r33: én is megoldom, nem kell rá ilyen "Privacy" fólia
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#65577472 #18885 üzenetére
Az a "Privacy" nem ?
Én az SONY XPERIA Z (C6603) KÉPERNYŐ- ÉS HÁTLAPVÉDŐ FÓLIA - MADE FOR XPERIA MUVIT - 2 DB/CSOMAG - ANTIFINGER/ANTIGLARE -t venném meg(#18889) sno14: te is ezt vennéd ? (Privacy kell a fenének)
/ha ezt vetted akkor a lényeg, hogy 2-2 db van előre és hátra is ? (1-1 fajta)/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#65577472 #18877 üzenetére
erre gondolsz / ezt vetted te is ?[link] / gondolom a kivágások megvannak rajt / és igen az a hátlapi carbon nem a legszebb....
UI: 2.500HUF száll. díj egy kicsit sok nem?
Bp.-i száll. díjmentes... ha volna Bp.-i kolléga aki elküldené nekem az dobjon egy P.Ü. -t és megbeszéljük a részleteket !L
-
törölt tag
válasz
#65577472 #18863 üzenetére
Itt jobban ad neki: https://www.youtube.com/watch?v=NmdA2QXtxnE
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest