- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ADAMKA)
csendes tag
Mivel olyan parányi nem igazán tudom eldönteni,hogy halott-e (tehát fekete) betekintési szög miatt,
de inkább csak subpixel hiba,szemből talán kékesnek tűnik.
Hihetetlen,1-2 hónapos termékről beszélünk.
Ja és hozzáteszem,egyszer már cseréltetnem kellett még a 3 napos vásárlási időtartamon belül a telefont.
Mert a képernyőjében egy kb 5-6 mm es "tócsa" tanyázott bal alul.
Ami talán ragasztónak tűnt,vagy bánom is én,de nekem 1 napos mobil ne legyen hibás.
Most akkor már a következő hibák miatt kezdhetek aggódni hiszen már elég idős ?
Kezdd elegem lenni! -
Blue@X
senior tag
Szerintem arra is hamarosan érkezni fog.
Amúgy ezt írja egy felhasználó róla két napi használat után
Hi friends, I am here to share with you the changes in New update 10.3.1.A.2.67. There are many changes but difficult to notice.. I had been testing it since two days and the following things changed totally
1)Display
2)camera quality
3)Bravia Engine 2 improved (to notice it capture handwritten text and view it in album)
4)performance is improved allot
5)No over heating(thats the great thing right.!)
6)UI is more responsive
7)No lags any where
8)Battery life improved
9) framework is redesigned but hard to notice
10)Transition effects are improved
11)Audio Quality improved a bit in walkman
12)If you notice head phone bug. Exit the walkman if you opened and reconnect the headphone...
I am sure that you will fall in love xperia Once again...:-) -
soldier2
őstag
Nem kell b..gatni többet tett a topikért mint legtöbbünk. És sajnos igaza van. Mikor megvettük a z-t végigolvastam több mint ezer hozzászólást és igencsak idegesítő volt ugyanazokat a kérdéseket olvasni újra és újra viszonylag rövid időn belül.
Nálam frissíti azt hiszem. De majd figyelek rá.
-
soldier2
őstag
Csak ötlet, de lehet, hogy így jobban ellenálla az ütésnek? A GG nagyon merev, nem karcolódik, de törik. Plexis telefonoknál nem láttunk betört kijelzőt. Kicsit szembemegy a Sony az árral, de más ötletem nincs. Lehet kipróbálok rajta egyujjlenyomat taszító fóliát, meglátom mennyit ront a képen. De az is lehet, hogy hagyom a gyári fóliát, és leveszem ha sérül.
-
soldier2
őstag
Nem, nem mondták. Az afféle urban legend volt amit valaki elkezdett, és mindenki osztotta mint evidenciát (én is). Az időközben kiderült, hogy a szerviz nem hogy ingyen, de egyáltalán nem cserél fóliát, és kapni sem igen lehet (én legalábbis nem találtam) logoval ellátottat. Viszont egy esésnél életet menthet (golyóálló üveg szerkezete is üveg/fólia/üveg/fólia...)
-
soldier2
őstag
Én is sokat kerestem és végül egy pierre cardin tokot vettem ami bár kicsit nagy de megfelel. Igaz könnyen kiesik a telefon ha nem vigyázok. Majd jó lesz a Z1-re. Viszont a Samsonite xl vagy xxl tok nagyon passzentosan jó rá. 2-3 nap használhat után pont jó lesz. Kvázi bejáratódik. Westend Samsonite boltban láttam de annak már pár hónapja. Esetleg nézz szét az expansys honlapján, ott kereshetsz a Z kiegészítők közt. Aztán megveszed máshonnan ha drága a futár esetleg postai szállítást kérsz ami lassúbb de olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest