- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
válasz
(ADAMKA) #11469 üzenetére
Igen, és ahogy nézem ez nem azért van mert pontatlan lenne a számolása, csupán valamit nagyon optimalizáltak, vagy talán az órajelekkel játszanak jobban.... Fene se tudja, de ez az eddigi legjobb dolog amit frissítettek telefonban, a plusz 10.000 Antutu pont nem érne ennyit
-
sno14
tag
válasz
(ADAMKA) #11437 üzenetére
Sok mindenben egyetértünk, én sem arra számítottam amit kaptam ( Ezért lehet sokan kiutálnak
: abszolút nem vagyok apple buzi, de a z előtt iPhoneom volt és sajnos úgy érzem az más kaliber), de ettől nem cserélném le a z-m más készülékre még a hibák ellenére sem, mert jelenleg nincs olyan a piacon ami jobban megfelelne az igényeimnek és azt hiszem ez a lényeg: mindenki döntse el milyen kompromisszumokra képes/ milyen áldozatot tud hozni annak érdekében, hogy a személyes elvárásait és igényeit kielégítse a készülék, mert olyan telefont ami tökéletes úgy sem fog találni.
Az pedig az én hülyeségem, hogy egyenlőre megelégszek egy hibás készülékkel és nem viszem szervizeltetni.Peace
-
(ADAMKA)
csendes tag
válasz
(ADAMKA) #11437 üzenetére
Senkit nem akarok én itt lázítani,vagy lebeszélni a vásárlásáról,mert az is lehetséges,hogy csak páran vagyunk kissé csalódottak a minőséggel..
Ár/érték aránya még mindig elég jó a készüléknek,és ezt nagyon jól tudták a Sony-nál anno.
Kompromisszumot kell kötni ez ilyen üzlet,az elavulás világában élünk.
PeaceUI:
Ha valakit megsértettem vagy nem ide illőnek érezte a tapasztalataimat a készülékemről (Xperia Z,aki nem hiszi,hogy ilyet használok,és erről hadoválok már órákat,annak számlát,képet küldök) attól mély bocsánatot szeretnék kérni.Csak szeretem tisztán látni a dolgokat... -
w333
félisten
válasz
(ADAMKA) #11433 üzenetére
Teljesen mértékben egyet értek veled és jogos a felháborodás !
Csak én már ezeket nem merem itt leírni, mert azt mondják hogy fikázom a telefont és troll -kodni jöttem ide, pedig nem egyszer segítettem itt embereknek, de mindegy !Szerintem is ez elfogathatatlan egy csúcsmobilnál, ennyi apró de idegesítő hiba !
-
sno14
tag
válasz
(ADAMKA) #11411 üzenetére
Hidd el vigyázok a dolgaimra! A hátlapelválás sajnos "gyakori" hiba a z-nél, a fólia meg egy kupac szart nem ér -nagyon karcolódik- ! Erre a sony is rájött, így a későbbi szériáknál már ad egy pluszt a készülékhez (ha jól tudom), de ez meg nevetséges, ha nem akarok karcos kijelzőt tegyek fel 2 réteg fóliát?! Ez Mi?
Az iPhoneomban az volt az egyik legjobb, hogy a szín üveget tapizhattam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest