Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szombó
senior tag
Én is felraktam a 3x4-et.😊Jobb mint a 4.3.Sokkal gördülékenyebb.
-
Szombó
senior tag
[link]
Ez hogy is van?Értelmezze már valaki aki jobban tud angolul.Nekem az jön le,hogy a Z nem fogja tudni a 4.4.2 alatt az SD kártyára való másolást. -
Szombó
senior tag
Hali.
Valaki nyomhatna nekem egy működő linket a 4.4 rootolásához. -
Szombó
senior tag
Mi van már a 233-as frissítéssel?Gőzerővel dolgozik a Sony az új telefonokon,miközben elhanyagolja a régieket!?
-
Szombó
senior tag
válasz
Winchester95 #22257 üzenetére
SIM lock, Networknél van x és szám akkor függő.
-
Szombó
senior tag
válasz
Winchester95 #22253 üzenetére
A számla elég a garihoz.Hogy hivatalos e a függetlenítés és van e garancia hozzá,kérdezd meg a szolgáltatót ahol vették.Itt a fórumon már több embernek javították a beázott telefonját gariba.
-
Szombó
senior tag
Mindenki nyaral?
Aki használja az .233 Austria romot írja már le a tapasztalatait. -
Szombó
senior tag
Sziasztok.
A 4.4 helyett feltettem a kiemeltben lévő CE 4.3-at,de azzal valamiért időnként újra indul.
Mi volt az utolsó T-mobilos 4.3 szoftver?Felteszem azt.Azzal nem volt semmi baja. -
Szombó
senior tag
-
Szombó
senior tag
Nem tud valaki linkelni egy T-mobilos 4.3-at?
-
Szombó
senior tag
válasz
droidforever #21950 üzenetére
Ok. Kipróbálom. Köszönöm
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.Visszteszem én is a 4.3-at.Mivel mentsem le a Real Racing3 eddig elért eredményeit úgy hogy vissza is tudjam állítani? Root nélkül.
-
Szombó
senior tag
válasz
droidforever #21629 üzenetére
Köszönöm.
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Valaki felrakhatná értelmes helyre az oneclick tr.apkt mert a gépemen a vírusirtó folyamatosan kilövi az oldalt.Köszi.
-
Szombó
senior tag
Hali.A naptár vajon miért nem frissíti,pl. a születésnapokat ha minden be van állítva?4.3 alatt a névnapok nem jelentek meg.
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.Rég jártam itt,és nincs kedvem visszaolvasni.Volt már?
[link] -
Szombó
senior tag
Ez tök jó.
[link] -
Szombó
senior tag
-
Szombó
senior tag
válasz
SzőkeKapitán #17569 üzenetére
-
Szombó
senior tag
Úgy tűnik az utolsó frissítés tényleg nem sikerült valami jól.Nekem is produkálja az itt többek által leírt hibákat.
A wifi viszont nálam bombabiztosan tartja jelet otthon,és a munkahelyemen is. -
Szombó
senior tag
"A Sony nem aggódik a Galaxy S5 miatt" cikk hosszá szólásaiban leszólják a Z frissítéseit.Nem hiszik el hogy minden frissítéssel csak egyre jobb a telefonunk.
Hitetlenek. -
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Nem tudom hogy a szeriz vagy a. 101frissítés lehet a hibás?Mostanában olyat csinál a telefonom hogy hívás közben ciripel a felső hangszóró kicsnengés közben , és a fényérzékelő sem mindig kapcsol be.Ötletetek?
Úgy örültem mikor visszakaptam szervizről a telefonom.Sok hasznos dolgot kicseréltek. Most meg küldjem vissza? -
Szombó
senior tag
Hali.
Az új frissítés óta ismét a médiakiszolgáló eszi az energiám. Hogyan tudok megszabadulni tőle? -
Szombó
senior tag
Hali,
Csak nekem nincs vagy másnak is hiányzik az OfficeSuit? -
Szombó
senior tag
Megjött a t-mobilos Z-re a .101 frissítés. Csinálsz belőle ftf-et?
-
Szombó
senior tag
Vajon mikor adja ki a t 10.4.1.B.101 frissítést?Nem szokott ilyen lassú lenni.
-
Szombó
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #16230 üzenetére
Mivel a telefon még nincs két éves elvileg garis. A t-nél két év. Szerezd meg a számláját,ha tudod.
-
Szombó
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #16226 üzenetére
Gariba küldtem fel usb fedél cserére. Ön szorgalomból cserélték ki a fél telefont. Biztos öreg már.
pit stop: itt a többségének Sharp volt. Legalábbis az elsők közt.
Ezzel lehet megnezni hogy milyen van benne.
[link] -
Szombó
senior tag
Azt hiszem a kéretlen kijelző cserével jól jártam. Az egy éves Sharp helyett a sokkal szebb JDC-t kaptam.
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Megjött szervizből a telefonom.Beküldtem usb fedél cseréje miatt.Ha már ott volt kicserélték az összes fedelet,a keretet,az akkumulátort,a tejes kijelzőt,a felső hangszórót,kaptam új fóliát,de csak az elejére.Meg még valami kábeleket.Ja és valami lap elemet is.De aranyosak! -
Szombó
senior tag
Van már tapasztalat a 10.4.1.B.0.101 updateel?
-
Szombó
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #15984 üzenetére
Az eddigi tapasztalatok alapján jön az gyorsan a szolgáltatói telefonokra.
-
Szombó
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #15980 üzenetére
MobilTv előfizetés,ha t-s vagy.Nekem volt.Tök jó.
-
Szombó
senior tag
-
Szombó
senior tag
Hali.
Valaki mostanában küldte szervizre a telefonját?Vajon mennyi időt ülnek rajta? -
Szombó
senior tag
Alkalmazás,mind,album,majd adatok törlése. Elvileg jó lesz.
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Beadtam a Z-t szervizbe,cserébe kaptam egy Xperia S-t..Előtte csináltam biztonsági mentést.Az lehet hogy az S nem látja a Z-vel készült mentésemet? -
Szombó
senior tag
Így egy év után,kezd gyengülni az usb fedelem.NEM akarom szervizbe vinni!!
-
Szombó
senior tag
Szép napot.
Küldte már valaki szervizbe a telefont USB fedél cseréjével kapcsolatba? -
Szombó
senior tag
válasz
droidforever #15387 üzenetére
[link]
Ha ebből indulunk ki,én úgy gondolom hogy február után.Addig fejlesztgetik az új csúcsgépet.Más:
Vitte már valaki USB fedél cserére e telefont? -
Szombó
senior tag
válasz
laszlolczka #15204 üzenetére
Meg van.Naptár-naptárak-szinkronizálni kívánt naptárak. Ott pipa.
-
Szombó
senior tag
válasz
laszlolczka #15184 üzenetére
Bevan. Melyik fióknál?
-
Szombó
senior tag
Jó reggelt.Tegnap újra raktam a telót. Beállítottam mindent.Viszont a naptárban nem találom névnapokat.Hol lehet?Köszi
-
Szombó
senior tag
Halló valaki!
-
Szombó
senior tag
Az RR3 játék eddig elért eredményeimet hogyan tudom kimenteni,hogy újra telepítésnél ne keljen újra kezdeni?
-
Szombó
senior tag
Na jó napot!
De rég jártam már erre.Most végre van egy kis időm fórumozni.Van söröm ,nyugalmam.
Kérdeznék is egyet.A ro.nfc.icon.enable=false.Így nem jó,mert nem jelzi a kis ikon ha be van kapcsolva az NFC.Átírnám a falset,truera de nem engedi menteni.Csak nem root kell hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest