- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebencus90
csendes tag
válasz
BLUE TORNADO #29580 üzenetére
Fuu még nem tudom, majd feldobom jofogasra, szerintem majd olyan 30 körül adok túl rajta, tokkal, dokkolóval együtt.
-
thebencus90
csendes tag
válasz
BLUE TORNADO #29578 üzenetére
Eladom
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #29436 üzenetére
nem garis.. akkor ez javíthatatlan ? illetve az, de már csak a szoftverre van..
vagy próbáljam másik szervizbe vinni ? -
pit stop
addikt
válasz
BLUE TORNADO #29424 üzenetére
Usb otg kábelt köss rá telefonra. Utána pedig ahhoz egy egeret, azzal tudod irányítani.
Lassú voltam -
M_AND_Ms
veterán
válasz
BLUE TORNADO #29424 üzenetére
Adatok leszedéséhez Pc Companion.
A képernyőzár feloldásához (mert zároltnál nem fér a telefonhoz a külső program) meg egy OTG kábel és egy usb-s billentyűzet. -
lmisi
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #29375 üzenetére
Akkucserét megér, de akkor sem lesz olyan mint új korában.
Nekem januárban lesz 3 éves. Talán addig kibírja a februári aksi.
A GPS egyre gyengébb, erdőben konkrétan használhatatlan. Egyre jobban melegszik.
A kijelzője mostanra lecsúszott a futottak még kategóriába. Tényleg, kézbe veszem az
Asszony 25 000 ft. doogee x6 pro-ját és az abban lévő sima HD IPS panel oda vissza veri
a Z-t. Ja sebességben is elveri. (Ok, az X6 pro előlap hangszórója katasztrófa és a
microusb foglalat is roppant gáz, a kameráról inkább ne beszéljünk. De akkor is)
Szóval a Z a kamerát kivéve a kínai brand középkategória aljára szorult negatív kilátással.
2 év után esélyes a hátlap leválás is.Marshmallow csak CM-ben van rá. Alapvetően egész jól muzsikál (Nálam is az van fenn),
de a fényképezés katasztrófa. A képek minősége még elmegy a gyárihoz képest,
de egyszerűen nincs olyan kamera app ami ne zabálná fel teljesen a ram memóriát.
Kb. 40 kép elkészítése után (lehet csak 20 is elég) de a szabad ram becsúszik 300 mega
alá. És akármit csinálok, reboot nélkül soha nem lesz több. A készülék használhatatlan
lassú lesz és iszonyat forró. Szóval 20 kép után reboot a lelki békéért. -
Bambi80
tag
válasz
BLUE TORNADO #29332 üzenetére
A szervízes szerint (igaz nem szedte szét, de hibák leírása alapján) zárlatos az alaplap. :-(
-
Bambi80
tag
válasz
BLUE TORNADO #29332 üzenetére
S várható rá az új Android 6-os?
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #29269 üzenetére
Próbáltad másik kábellel?
Külső vinyóval jártam úgy, hogy a kábelével nem akart működni usb3 porton, csak usb2-n, de ott másolt, mindent rendesen csinált.
Kicseréltem a kábelt, onnantól ment az usb3 is, az annak megfelelően jóval nagyobb sebességgel.
Szóval simán lehet csak a kábeled döglődik. -
Jumapili
tag
válasz
Felesleges rádugni ...
File Commander / Total Commender látja a PC-t
FTP Droid telefonon és látja a PC.
Másolás kb. USB sebességgel. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Ha a telefon épp le van zárva, akkor hiába dugod a gépre, nem látod.
Lehet nálad is ez van? -
bsanzika
tag
válasz
BLUE TORNADO #29250 üzenetére
Nekem tavaly nyáron navigálás közben a napon megadta magát és keresztbe végigrepedt a kijelző. MÉg volt rajta garancia, visszaküldtem és kaptam egy új, vagy refurbished telefont a javítás helyett. Semmi bajom nincs a készülékkel nekem sem, egyedül az üzemidő az ami kicsit rövidebbnek érzek. Mert ugye ha refurbished a telefon, akkor nem biztos hogy nem egy 5éves akksi van benne...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
BLUE TORNADO #29223 üzenetére
Nem, csak a Z a jó.
Ne Z-ként keress, mert oda bejönnek a Z1, Z2 stb találatok is, hanem C6603 és C6602 -
Steve198310
őstag
válasz
BLUE TORNADO #29214 üzenetére
-
flegga92
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #29200 üzenetére
Vagy a töltőcsatlakozó. Az akku tapasztalataim szerint elhasználódáskor inkább hamarabb feltölt és baromi gyorsan le is merül.
*#*#4636#*#* tárcsázóba és ott elméletileg megtudod milyen állapotban van az akksi. -
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #29177 üzenetére
A felső mikrofon zajcsökkentés miatt kell minőség javulást hoz.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #29175 üzenetére
Üdv.
-Gondolom 2 mikrofon van,az egyik ami alul van az a beszéd mikrofon ami meg felül az a videó felvételhez való?
-
flegga92
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #29172 üzenetére
Szerintem mikrofon.
-
harry3
őstag
válasz
BLUE TORNADO #29170 üzenetére
Az a LED villanó(vaku).
-
npnp
tag
válasz
BLUE TORNADO #29079 üzenetére
Szia!
Semmi, hulla. Ha rádugom a PC-re, állandó kék led világít, de csak első alkalommal. A következő rádugásnál már csak felvillan a zöld egy pillanatra, majd csönd és fekete minden
Olyan, mintha nem lenne töltés....További ötlet?
Most olvasgatom a neten, rengeteg panasz van a "nem tölt és nem indul" címszó alatt.
Ez valami Sony Z -betegség?
P
-
Repsol600
addikt
válasz
BLUE TORNADO #28801 üzenetére
Akkor AdAway
Én is ezt használom.
-
Repsol600
addikt
válasz
BLUE TORNADO #28798 üzenetére
AdAway. De csak rootolt telón megy.
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #28435 üzenetére
Merre tovább?
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #28370 üzenetére
Beállítások - A telefonról - Szoftverfrissítés
-
Diokhan
addikt
válasz
BLUE TORNADO #28294 üzenetére
Jok az mms beállítások?
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #27421 üzenetére
Chrome - Beállítások - Lapok és alkalmazások egyesítése (kapcsold ki)
Továbbá ha nem állítasz be kezdőoldalt akkor ha minden lapot bezársz a Chrome nem zárul be hanem nyithatsz meg új lapot. Pont mint rég.
-
Reverting
őstag
válasz
BLUE TORNADO #27421 üzenetére
Nem... En is igy voltam...
amig be nem neztem a beallitasokba...
Ki lehet kapcsolni... -
esiferio
csendes tag
válasz
BLUE TORNADO #27389 üzenetére
Nekem sajna nem, de mivel csak a nyavajás facebooknál csinálja minden másnál tökéletes, így nem nagyon izgat csak kiváncsi voltam másnál is jelentkezi-e a hiba
-
esiferio
csendes tag
válasz
BLUE TORNADO #27387 üzenetére
Nahát, tényleg? Most frankón hülyének nézel igaz? Ne érts félre nem vitatkozni akarok!!!
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #27379 üzenetére
100%
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #27377 üzenetére
Kikapcsolod hangerő fel + kikapcsoló gomb 3 rezgésig
Flashtoolal felraksz egy ftfet.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
BLUE TORNADO #27352 üzenetére
Ota?
-
lmisi
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #27220 üzenetére
Jóval gyorsabb, tisztább szárazabb érzés
kevesebb memóriafoglalással. Na meg lehet sd-kártyára mozgatni az app-okat és mintha az app-ok is jobban igénybe vennék az sd-kártyát adattárolásra ..Tadááámmm...
Jó lenne valamilyen tuti leírás a telepítéséhez, értem úgy:
Milyen kiindulási állapotra mit érdemes telepíteni, hogy stabil root-os működést kapjunk.Én egy lollis ftf -et raktam fel flas tool-lal. Bepippantva wipe-ot is indítás előtt.
Állítólag ez egy root-os lolli ftf volt, de sajna nem, még prerootolva sem volt. Ettől eltekintve egész jól muzsikált, aztán kipróbáltam jobb híján a kingroot-t.
Először is 2 probálkozásra is kiírta, hogy nem sikerült a root. Újraindítottam direkt és érdekes lett rajta root
Na de, ettől vagy nem egyszer csak beugrott egyfajta bootloop-ba (Pin után minimálisan működik, aztán újraindult) egészen addig mig le nem szedtem a kingroot apk-t. Reggel azért nyomott egy-két reboot-ot, akkor
leszedtem a kinguser app-ot is, azóta elvan.
A második instabil etapot egy vaze install előzte meg hspda kapcsolaton keresztül, utána repült a kinguser is.
Szóval a hálózatkezelése mintha nem lenne olyan acélos... Aztán lehet mindenről a királygyökér tehet.A root speciel nem lenne fontos sd kártya app mozgatás óta, ha root nélkül lehetne normális backup-t csinálni android alatt!! Nesze, Shame on gugli, évek óta megoldatlan kulcs képesség. Mi a fészekrakó fészkes fenéért nem tudnak licencelni/venni/kérni egy backup megoldást pl. a Titanium-éktól, vagy esetleg megvenni a titánokat szőröstül bőröstül, vagy beszélgetni a béna alméákkal, nekik ugyanis van, .. évek óta
(Nem megjegyezi eszetlenül milyen app-ok voltak felinstalláva az eszközön, hanem hozzárakni a beállításokat, useradatokat apponként és visszaállítás közben előtt kérdezni mi kell és mi nem.) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO #26841 üzenetére
1.hsz-ben benne van a root leírása hogy lehet megcsinálni.
Utána:
reklám ellen - Adaway (google)
Aksira - Greenify (store)Én még a gyári appok közül is törölni szoktam ES file explorer-el (root explorer), és úgy már nagyon jó az aksi időtartalma is, lazán másfél napok.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO #26835 üzenetére
Mindegyiket lehet rootolni, maximum a bootloadert nem lehet nyitni.
Ez akkor lényeges ha custom romokat akarsz felrakni (cm és a miui-ból van zártbootloader-es verziós, LB névem mint lockedBootloader keresd.). -
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #26827 üzenetére
?
-
lmisi
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #26786 üzenetére
Hát, hogy jobb lesz az a sonyn múlik...
Nekem a tabomon (LG G pad 8.3) redukálódott a memória fogyasztás. A szabad memória ugyanúgy annyi maradt mint elötte, de az appok sokkal kevesebbet visznek pl. nova felére esett, de a billentyűzet is sokkal kevesebbel is beéri. Azaz sokkal több program maradhat betöltve a memóriában.
(Kb. annyi lehet a memóriafoglalás per/app mint a többi (ios/wp) platformokon megszokott.)
Gyorsabb a multitask is, legalábbis váltás mindenképp. Főképp a váltás folyamata.
Kicsit gyorsultak az app-ok is, simább működés.
CM-t használok rajta egy ideje tehát CM11 vs. CM12.1 verziókról tudok nyilatkozni. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO #26766 üzenetére
Még nem elvileg pár nap 6-7 napot írtak átlagosan.
legalábbis xperia blogon, az órám viszont frissült de semmi változás nincs rajta. -
harry3
őstag
válasz
BLUE TORNADO #26711 üzenetére
-
harry3
őstag
válasz
BLUE TORNADO #26700 üzenetére
Nem tudom mi a problémád, mert ugyan azt tanácsoltam, mint a többiek, és azóta nem is született jobb ötlet.
Nem nagyképű a válaszom, csak amilyen stílussal reagáltál a segítségre: "És csodálatos módon, én is rájöttem, hogy valami elromlott... Ezzel hatalmasat segítettél..." én is olyan stílussal reagáltam rá. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
BLUE TORNADO #26703 üzenetére
Például, ha azokkal kipróbálod és azokkal is kb ugyanennyi a töltési idő, akkor gyanús, hogy a te töltőd a hibás.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
BLUE TORNADO #26701 üzenetére
Akkor meg egy próba másik töltővel - biztos, hogy tudsz egyet szerezni kölcsönbe
-
harry3
őstag
válasz
BLUE TORNADO #26693 üzenetére
Én hadd döntsem már el, hogy válaszolok-e vagy sem, illetve hogy milyen stílusban teszem azt.
(#26695) Stevenstyle: A Z2/3-ra eléggé sok javítás kijött már azóta, remélem hogy azokat már tartalmazni fogja. Az a baj, hogy a Sonyiról azt is elképzelem, hogy már hónapok óta kész és direkt húzzák az időt, nem pedig azért, hogy minél tökéletesebb legyen a rendszer.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
BLUE TORNADO #26692 üzenetére
Lehet, hogy valami beragadt nálad. Nézd meg az akkuhasználatot.
Lehet, hogy folyamatosan megy valami nagyobb fogyasztó: Wifi, Bt, stb -
harry3
őstag
válasz
BLUE TORNADO #26689 üzenetére
Online diagnosztizálást vártál vagy mit?
Ha garanciás, akkor visszaviszed, ha nem, akkor ki kell próbálni egy másik töltővel. Ha a probléma úgy is fenn áll, akkor nem a töltő lesz a baj. Ennyi. -
Jumapili
tag
válasz
BLUE TORNADO #26689 üzenetére
„Sajna nincs másik töltőm, ami 1500 mAh-s lenne”
Ebből nekem nem volt egyértelmű, hogy amivel töltöd, az pontosan milyen.
Kikapcsolt képernyővel töltöd?
Esetleg filmet nézel vagy játszol közben? -
Jumapili
tag
válasz
BLUE TORNADO #26687 üzenetére
Ha a töltő 750 mA-es, akkor teljesen normális a 3-4 óra, hiszen a felével tölti, ezért dupla az idő.
Ha gyári 1500 mA-es, akkor valami elromlott ...
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #26672 üzenetére
Én már megkaptam.
-
polcsy1
tag
válasz
BLUE TORNADO #26282 üzenetére
csinálj házilag egy dokkolót mint én
USB kapcsolatokba meg csináld meg a vezeték nélküli médiaátvitelt és nem kell használnod az usb-t utána
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #26282 üzenetére
Úgy tudom nem nagy meló kicserélni, ezen ne parázz.
Ebay-en van ilyen ajtó dögivel, itt meg már többen cserélték. -
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #25347 üzenetére
Dolphin azt hiszem tudja a flash fel is telepíti magától ha kéred.
-
flegga92
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #24861 üzenetére
Nem erre gondol?
-
harry3
őstag
válasz
BLUE TORNADO #24861 üzenetére
Elvileg az elejét Dragontrail, a hátulját Gorilla Glass borítja.
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #24853 üzenetére
ha zugszervizesnél volt érintő cserén akkor elképzelhető hogy utángyártott műanyag üveget tett fel nem gyári üveget... az ebay-ről rendelt utángyártott hulladékok már csak ilyenek
azért ilyen occó
-
kaszaf
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #24797 üzenetére
Simán megy az mx 4.4.4-en. Telepítsd újra sztem.
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #24797 üzenetére
Vlc, Bs,
-
válasz
BLUE TORNADO #24718 üzenetére
...félek bekaptál valamit.
Ha szoktál ismeretlen forrásokból telepíteni, vagy nemrégiben általad addig nem ismert appot telepítettél, az lehet a ludas.Aktuális verziószámtól függetlenül.
-
harry3
őstag
válasz
BLUE TORNADO #24718 üzenetére
Ez valamiféle adware lesz. Próbáld meg minél hamarabb kideríteni, hogy melyik alkalmazás okozza vagy esetleg jártál-e olyan helyen, hogy letöltöttél egy fájlt és telepítetted. Mindenképp javíttatnám PCC-vel és formáznám még az SD kártyát is. Ha megvan, hogy melyik alkalmazás volt az, azt semmi képpen sem telepítsd a friss rendszeren(azért lenne érdemes előtte kideríteni, hogy mi csinálhatja).
-
norbert1998
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO #24714 üzenetére
Hallottam én már megbízható, személyesen ismert szervizesekrol, akik jó nagy disznosagot csináltak a nagy ismerősükkel.
-
válasz
BLUE TORNADO #24714 üzenetére
Értelemszerűen, ha gyári alkotókkal történt a csere, akkor a fólia megléte vagy hiánya ellenére is vízálló kell, hogy legyen.
A fólia ebben semmilyen szerepet sem játszik.
-
válasz
BLUE TORNADO #24704 üzenetére
Sajnos hallottam már. Többek között itt a MA fórumokon is felbukkant már.
DE az infó téves. A gyári fólia nem befolyásolja a vízhatlanságot.
A fóliát a Sony a kijelzővel együtt cseréli, ennek oka a törésállóság növelése, tehát a fizikai behatások elleni védelmet hivatott a fóliával erősíteni.
Töréskor pedig a szilánkok szétszóródását is megakadályozza.A fólia eltávolítása ennek ellenére sem garanciavesztő művelet, de ha ennek következtében (levételkor, vagy levétel után) olyan sérülést szenved a készülék, ami emiatt történt (teszem azt a fólia eltávolításakor eltörik, elmozdul a kijelző...) az nem garis esemény.
Ellenben ha a kijelző már volt cserélve - akár emiatt nincs már rajta a gyári fólia - akkor lehet gyanúperrel élni, hogy a tömítés sem gyári, így aztán tényleg el kell felejteni a vízbetételt.
Sajnos sok otthoni javításkor hagyományos duplaoldalast használnak az elő-hátlap ragasztásakor, ami sajnos elégtelen a vízállóságot illetően.
-
darvinya
titán
válasz
BLUE TORNADO #24710 üzenetére
Messziről jött ember bármit mondhat.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO #24708 üzenetére
azt azért írja, mert ha nincs sony logó, akkor (szerinte), kicserélték az előlapot, akkor viszont meg már nagy valószínűséggel nem vízálló
-
Smiro
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #24704 üzenetére
Ez szerintem is q.nagy hülyeség. Hol olvastál ilyet?
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #24107 üzenetére
Hogy, hogy hogyan? Google.hu majd c6602 vs c6603
De mindegy
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #24105 üzenetére
Rákeresni 1mp.. Míg ide beírod majd várod a választ... Elvárod, hogy más mondja meg neked ami 1mp lett volna megkeresni. Egyszerűen csak lusta vagy és azt a megoldást választottad ami tovább tart.
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #24100 üzenetére
A C6602 "csak" HSDPA-t tud, a C6603 LTE-t is tud.
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #24100 üzenetére
Erre a googleban rengeteg találat van, magyarul és angolul is. Itt is ha rákerestél volna tudnád. De segítek: [link]
-
pit stop
addikt
válasz
BLUE TORNADO #23852 üzenetére
Z2-re inkább jellemző a spontán repedés ahogy hallottam.
-
njnl
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #23852 üzenetére
Ez már régebbi story. Viszont ha már megvan ütve a telód, akkor rögtön lehet emberi mulasztásra hivatkozni...
Nem is értem, aki új, szolgáltatós mobilt vesz -nagy értékben, miért nem köt biztosítást...
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #23776 üzenetére
Mindenkinek más vele a tapasztalata, legjobb ha kipróbálod.
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #23776 üzenetére
Ugyanannyira szerintem . De próbáld ki
-
norbert1998
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO #23750 üzenetére
Változó.
Amugy, hiába szűnt meg a sus. Meg mindig lehet haszbalni, és ezerszer jobb, mint a pcc. Nincs is abban értelmes törlés. Nekem nem törölt semmit. Halott telefont nem eleszt, stb. Flashtool és sus. Semmi más.
-
Dimond G
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #23712 üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel! Az Én párom is fikázza az ízlésemet, de mindig azt mondom neki, hogy "nem te hordod, vagy használod a dolgaimat!"
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #23712 üzenetére
Érdekes, ha egy nő a párja ízlését fikázza azzal végülis saját magát minősíti, nem?
(ne vedd fel csak poén)(#23709) Smiro: 4.4.4 a megoldás
-
dSERiES
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #23700 üzenetére
Elég érdekes ja...pedig elvileg prémium kategóriásnak szánták azt is
Mondjuk nekem a 6,4" már sok, nagyon
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #23576 üzenetére
Akkor indítsd újra te, aztán felteszed a SuperSu.
Próbáld ki egy root checker alkalmazással hogy van-e utána root jogod, bármelyik jó. -
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #23574 üzenetére
Melyik firmware van fent nálad?
-
dSERiES
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #23551 üzenetére
Net kapcsolat kell hozzá...
Utána pedig telepítsd a SuperSU-t a Play-ről, ennyi.
4.4.4-en nem működik ez a módszer.
-
ajca
tag
válasz
BLUE TORNADO #23551 üzenetére
(#22889) Dimond G válasza Napster82 (#22887) üzenetéreÚjVálaszPrivát2014-08-12 17:44:38
Dimond G
(tag)
Towelroot-al rootolj!
[link]
Telepited, majd
Használat:
tr.apk átmásol telefonra -> telepít -> futtat
"make it ra1n"-re rányomsz és 15 másodpercen belül újraindul, már roottal
Én ezt csináltam tegnap ,ennél nincs egyszerűbb és tökéletesen működik!
Menj vissza a hozzászólásra száma szerint és ott mükszik a letöltő link! -
Earl_Muttley
őstag
válasz
BLUE TORNADO #23526 üzenetére
Megkérdezem, tényleg köszi!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
BLUE TORNADO #23524 üzenetére
-
mrdc
csendes tag
válasz
BLUE TORNADO #23512 üzenetére
Nekem az akksi merülés problémája csak a tiszta telepítéssel oldódott meg, szerintem érdemes.
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #23425 üzenetére
Letöltöd máshonnan.
-
omarion23
tag
válasz
BLUE TORNADO #22768 üzenetére
ITT nem tűnik nagy mutatványnak, bár ügyesség az kell hozzá.
Csak nem tudom, hogy szétszerelés nélkül is meg lehetne csinálni. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #22735 üzenetére
Mibe nem mersz belefogni? Netről le szedsz egy apk-t telepíted, leszedsz playröl egy progit és telepíted, kész is vagy. Nem hiszem hogy ez annyira bonyolult lenne.Ja és persze telepítés után indítód őket rányomsz arra amit ki ír.
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #21590 üzenetére
Úgy tűnik. 1 perc alatt meg lehet amúgy találni, ha nem megy az ajtó angolul, GTranslate a barátod
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #21581 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
BLUE TORNADO #21547 üzenetére
De milyen gumi szigetelés?
Ajtó(k) g.szigetelésre gondolsz?Külön nincs.
-
roti13
tag
válasz
BLUE TORNADO #21467 üzenetére
Rendelj egyet ebay-ről és cseréld ki otthon
megúszod egy ezresből ha mázlid van
Nekem garis, és már 2 ment tönkre, egy jack fedél majd 2 hónapra rá az usbNekem gariban cserélték.
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #21467 üzenetére
Keress valami szervizt! Ez innentől önköltséges móka.
-
burgatshow
veterán
válasz
BLUE TORNADO #21220 üzenetére
Kicsit olvass vissza. A megoldás egyébként itt van.
-
MikitoLac
tag
válasz
BLUE TORNADO #21190 üzenetére
Nekem a 8.3.A.0.7 -es van nem akadozik.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO #21025 üzenetére
Én nem ajánlom még, a walkman app nálam rossz volt de másnál is beszaggat a zeneszám.
Vannak még bugok benne sajnos. -
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #18942 üzenetére
Csak duma! Olykor egy kis koccanástól is berepednek amúgy baromira golyóálló kijelzők... Majd pont egy fólia fogja ezt megvédeni?
-
Deck
titán
válasz
BLUE TORNADO #18942 üzenetére
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #18940 üzenetére
Vannak olcsók!
Amúgy a legtöbb ilyen az kínai fólia és nem túl jó minőség. Ebből kifolyólag kb. 10-20 ftba kerülnek.
Vannak viszont jobbak Ebay-en, azok olyan 1.000 fttól elérhetőek!Vaterán meg 3.000-be adják!
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #18938 üzenetére
Nem nehéz ennyiért adni! Ebayről berendelsz 10-es pakkot, kb. 500 ftért. Ha nagyobb tételben rendelsz még olcsóbb is. De vannak bizonyos cuccok amik mellé ajándékba kapsz fóliát.
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #18850 üzenetére
Erre már volt válasz a topicban... De akkor ismét, mert a kereső használata nehéz!
Csak kijelzőcserével! -
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #17868 üzenetére
Ezt találtam, de nem próbáltam:
JBed
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest