- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
eladogeppc #27413 üzenetére
Van, és nagyon jó gördülékeny.
-
ADAM1337
nagyúr
Kiléptem a klubból a mai nappal.
Köszönöm a segítségeket !
Lehet majd cégesnek valamelyik Z lesz. -
ADAM1337
nagyúr
Telekomos szakértő ?!
Ha nincs letiltva az update center akkor mennie kell.
De írd le mit próbáltatok úgy egyszerűbb lesz átlátni mi lehetett a baj.(#27134) xxman: Nem lehet hogy beázott és most jönnek ki a nyűgjei ?
Szerviz, vagy szereld magad ebay beszerelés viszont a hátlapi ragasztót vadászni kell jót. (Szerviz szakszerűbb megoldás.) -
ADAM1337
nagyúr
Köszönjük.
Esetleg a faster gps is mehetne a kiemeltbe(valahol a root hasznossága résznél), mert nálam a gyári soft-oknál hiába eu-s a régiókódom ázsiából keres szervert.Ezt kiegészíteném az alá húzottakkal.
"A ROOT-olás előnyei:
- Reklámblokkolás (Adaway)
- Sok felesleges gyári app törlése ( Csak a helyet és RAM-ot foglalják. Minek legyenek fenn, ha semmi szükségünk rájuk?)
- Sok hasznos programnak kell a ROOT jogosultság. Pl:
Titanium Backup(backup készítés, helyreállítás akár teljes rendszer+appok és data-k),
CWM(egyedi recovery), ROOT Explorer(különböző rendszer szintű fájlok modosítása, gps.conf build.prop), Greenify(app hibernálás fogyasztás csökkentése), SD Maid (kiszedi az app maradványokat)" -
ADAM1337
nagyúr
Nálam jelentkezett egy probléma a lolli óta.
A gps-t ugye root-al átírtam magyar serverre hogy az endomondo egyből találjon holdat és ne az ázsia szerverről induljon a keresés, de ez megoldható.
Viszont a Wifi érdekes mert otthon egyből felmászik rá a meló helyen meg hitelesítést problémát ír, de ha rányomok hogy csatlakozás utána jó.
1-2x én is láttam olyat amit itt írtak hogy nincs szolgáltatás, általában hívások után ahogy lerakom 1-2 mp-ig aztán visszajött a szolgáltatás.Egyéb bakit nem fedeztem fel a lolliban, viszont jobban szívja az aksit azt észre vettem, de gyorsabb is a kamera soft is.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
MaxxDamage #27042 üzenetére
Futás miatt szoktam átrakni vagy ha terepre megyek bicózni, és tényleg jó a tok sokat véd esésnél.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ambrust #27040 üzenetére
Van dokkolóm, de egy ideje nem használóm, csak néha a powerbankos hátlapot, de pont a perem szabadom marad, szóval belerakható meglestem.
Általában tokban van, most perpill egy sárga műanyag, de van s-line szilikon(ez a legjobb amúgy) tokom meg egy protectoros is. -
ADAM1337
nagyúr
jött tempered glass fólia a telefonomra tényleg elég durva. (9h tempered glass)
Már késsel neki estem és tényleg semmi, meg kulcscsomóval, és hústűvel.
Kicsit másabb a tapintása eddig a gyári sony-s fólián kivül nem volt rajta fólia. (rideg üveg tapintása lett) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Stevenstyle #27011 üzenetére
Én se tapasztaltam hasonlót.
Igaz én mdr-xb600-al használom a telefont.Végre a lockolt képen a smartwatch 2 connected eltünt, kikapcsolhatóvá vált hogy ne ott jelezzen folyton.
-
ADAM1337
nagyúr
1. hsz-t valaki frissíti a lollival ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#03372544 #26863 üzenetére
Megnézem, mindenesetre.
A chrome gyorsabb lett azt vettem reggel észre.
Itt van pár lollipop-os screenshot. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
#03372544 #26861 üzenetére
Svéd szolgáltatóst raktam fel, valahogy ellehetett kk-n tüntetni, de akkor a smart connectnél tudtam csak állítgatni.
Nagyon jó a billentyűzet is, végre magyarosabban írok. (most is teloról írok.)
A számológép álló pozicióban is tud tudományost végre.
Zárt képernyőn az albumborító a háttér, gyárilag a zenelejátszóban van sony headset profilok.
rakok fel majd pár screenshotot.
De eddig nagyon pozitiv a véleményem a dupla tapos feloldas hiányzik, de megvagyok nélküle is. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
ADAM1337 #26858 üzenetére
Ami tetszik az új téma, viszont telepítés alatt melegedett eléggé KK alatt nem éreztem ennyire forrónak soha se.
Antutuban 25k körül teljesít, eddig kk alatt 22k körül volt ha jól emlékszem.
Eddig bugot nem találtam ezen az óráson kivül.
Forgatható home screen jópofa.
Nekem nagyok a gyári ikonok, sokkal nagyobbak mint a KK-ban és nem lehet csökkenteni csak dpi átírással gondolom, még nem csináltam meg.
Hirtelen ennyi, eddig csak ajánlani tudom, SE romot raktam fel szüzen és kingroot-al rootoltam.
SE rom-ban 1 gyári app van de az is törölhető valamilyen áruház, szóval az felrakható nyugodtan.Más: Jött 2 ragasztóm, illetve van egy tartalék beszéd hangszoróm is megmaradt.(bevált az ebay-es azóta is tökéletesen szól, dinamikus és erős telefonálás közben is, nem érezni hogy nem gyári van benne.)
Bp-n valakinek nem kell egy beszéd hangszoró+hátlapi ragasztó ? (aki elsőnek ír azzal elbizniszelem, jutányos összegért, segítve az xperia-k életben maradását.)
-
ADAM1337
nagyúr
Kingroot-al lehet a lollit rootolni.
Tegnap este óta fent van, eddig tetszik csak nem értem hogy a smartwatch2-t miért jelzi folyton lezárt képernyőnél is. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO #26841 üzenetére
1.hsz-ben benne van a root leírása hogy lehet megcsinálni.
Utána:
reklám ellen - Adaway (google)
Aksira - Greenify (store)Én még a gyári appok közül is törölni szoktam ES file explorer-el (root explorer), és úgy már nagyon jó az aksi időtartalma is, lazán másfél napok.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO #26835 üzenetére
Mindegyiket lehet rootolni, maximum a bootloadert nem lehet nyitni.
Ez akkor lényeges ha custom romokat akarsz felrakni (cm és a miui-ból van zártbootloader-es verziós, LB névem mint lockedBootloader keresd.). -
ADAM1337
nagyúr
Nah az jo, towelroot ?
Eddig z-re csak a 3g-sre van lollipop, lte-sre késik. -
ADAM1337
nagyúr
Taiwan-ba már frissítgetik a Z-ket.
Kiváncsi leszek mennyire lesz jó a soft, a felület kellemesebb lesz ahogy nézem. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
#03372544 #26810 üzenetére
Miután kitakarítod root-al az alap dolgokat, plusz adaway utána már én se nagyon, csak file explorernél ugrik fel.
Nekem a gyári rendszerben sok a felesleges dolog, illetve az automatán induló appokat is kiszoktam lőni, így hogy smartwatch2-vel használom a telot 1,5 napig simán elmegy a telefon. (az óra meg 4-5 napig.) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Repsol600 #26806 üzenetére
Fel persze, nincs ilyesfajta korlátozás.
Én gyárit használom root-olva és kicsit kiherélve a felesleges szemetektől, eddig ez a legjobb az összes custom rom, egy idő után belassul ugyanúgy mint a gyári szóval sok hasznuk nincs.
Max pár feature ami alapból nincs benne de elenyésző dolgok. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
tompejani25 #26800 üzenetére
Én ebay-ről rendeltem(700ft volt az összes ajtó), egy gémkapoccsal kilehet feszíteni és kicserélni.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #26772 üzenetére
Minden más szerviz vagy magad szereld megoldás.
Töltővel és nélküli is próbáltál indítást ?
Másik töltővel esetleg. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO #26766 üzenetére
Még nem elvileg pár nap 6-7 napot írtak átlagosan.
legalábbis xperia blogon, az órám viszont frissült de semmi változás nincs rajta. -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
lolipopról valami új hír ?
-
ADAM1337
nagyúr
Úgy fest még se maradok a lolipop-ig a klubban, z2-re váltok 1-2 héten belül.
Ismerősöm eladja a patika állapotúját, egyben sok tokkal smartband-el bár van smartwatch2-m de kipróbálom akárcsak a sony qx10-et. -
-
ADAM1337
nagyúr
Van valahol leírás hogy a duble tap wake up-ot hogy adhatom hozzá a telohoz ?
Ismerös G3-ját nyomkodtam és nagyon hozzászokható a dolog és kényelmes.
Nyitható a BL-em, jah és Persze 4.4.4-en akarom. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
adamsauvage #26275 üzenetére
Nem nagyon valtozott csak annyi h atlatszo a menu sav, fent volt meg a sony oldalon leaked cuccok kozott amit libkeltem.
-
ADAM1337
nagyúr
Hol kaphatok GYÁRI előlapi fóliát sony felirattal ?
Már eléggé karcos most újítom fel teljesen a telefont, kezdve a hangszóró cserével már tökéletes lett nem megy el a hívás közben a hang.
Eddig a hangszórót cseréltem meg az usb ajtót, most új fóliát meg hátlapot keresek. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
adamsauvage #26270 üzenetére
Ezt nem teljesen értem, pedig elolvastam 2-3x is
Ha a launcher a kérdés ugyanaz van rajta.
A kill all apps ami tudtommal hiányzik a z-nél de kis apk-val pótolható. -
ADAM1337
nagyúr
Hardveres gond az enyém is ebben szenvedett.
Vagy hangszóró csere vagy a mostaninak a lábait kell megigazítani.
Én cserénél döntöttem.
Még van egy szett-em nem gyári ragasztóval, de ha sos-be kell és nem akarsz ebay-re várni akkor speedshop-ban van gyári hangszóró és hátlapi ragasztó is. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
besaints #26120 üzenetére
Én is remélem hogy nem mennek fullhd felé teljesen értelmetlen amúgy, a Z-n se látom értelmét, valamint ez az 5 col lenne az ideális kisebb készülék házzal mondjuk a Z-nél pont patent a méret ha elkéne forgatni app miatt és úgy használni.
Emberi szem normál napi használat során szerintem a 720p felett nem veszi észre a különbséget. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
besaints #26117 üzenetére
Néha nehézkes a Z használata, igaz vonaton egérmozizni jó vele.
Azért is gondolkodtam egy kisebb méretre, z2 már nagyobb sajnos, nekem a Z mérete a maximum(egy silikon tokkal együtt).
Felette már nehézkes a használata valamint a Z3C-n tetszik a kamera gomb is hogy visszatért.(de látom a z2-n is van de már magasságba most nézem eléggé megnyúlt a z után.)
Okos telefonból 3,3-5 colig használtam sok fajtát valahol 4,3-5 col között van az ideális méret szerintem.Találtam egy jó méret hasonlító oldalt. [link]
-
ADAM1337
nagyúr
Látom a Z2-nek van normálisabb értesítési led-je.
Nagyon vacilálok melyik legyen a következő telefonom.
Z3C eddig a legvalószínűbb remélem ott nincsenek típus hibák, illetve én is csak függetlenül veszek telefont pont a bootloader nyitás miatt de mondjuk már a Z-vel sincs gondom sebesség terén, gyári rom-al.
Jah smartwatch 2 miatt maradnék a sony-nál, más gyártóval nem megy az órám.Napokba lestem egy telefon tesztet(oneplus one) ahol gyári cm11s volt a rendszer és mindent lehetett állítani fényerő szabályzás stb, csábító a custom rom.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
spanglee001 #25940 üzenetére
Hát másfél napot bír nekem de aktívan használom.
-
ADAM1337
nagyúr
A garancia miatt nem félek, ahogy ismerem a magyar cégeket nagykereket inkább megszervizelem magam a dolgaimat...
De köszönöm az infókat, bár samsungot nem tervezek én se venni, mert nem jönnek be, se menü se zenelejátszó terén a kijelző szól mellettük csak, illetve ip védelem nekem fontos lenne. -
ADAM1337
nagyúr
Én az amoledért odavagyok, szerintem a legjobban sikerült a fakó tft kikészít főleg hogy az xperia s után azt hittem szebb lesz a Z kijelzője és csalódás ért rosszabb napfényben jóval.
A knox mit takar pontosan ? a root-os résszel teljesen egyetértek fele programomhoz kell a root hogy gördülékeny legyen a rendszer ha már a gyártó szarik az optimalizációra.
Nekem az ip védettség hiányzik sok telonál Z3/z3 compact-ra váltanék de ahogy olvasom a sony híreket csalódott vagyok hogy egyáltalán érdemes-e. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Harlequin #25818 üzenetére
Ugyanez a hibám van de teljesen random nekem nem 10-ből 1x hanem 3-4 de nekem kihangosítóval tökéletesen működik mostanában kezdte el, már berendeltem másik hangszórót is 2db-ot meg ragasztót lehet kicserélem a hangszórót hátha az gyengélkedik.
A következő Xperia Zx -ig megtartom a telefont. -
ADAM1337
nagyúr
Akinek az ajtó szigetelése szét jött: [link].
Csak ajánlani tudom tőle rendeltem megbízható és jobb mint a gyári ! -
ADAM1337
nagyúr
válasz
romolusz89 #25632 üzenetére
nfc-vel párosítottad ?
Kábelen vagy wifin van a tv ?Más: Kipróbáltam ezt a kamera modult a Sony QX100-ast lényűgözően jobb képeket lő mint a telefon kamerája bárhogyan beállítva.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ADAM1337 #25592 üzenetére
Körbe kérdeztem ismerős körbe 3-4 xperia z is van, mindenkinek jelentkezett ez a hangszorós probléma hogy várnia kell vagy 10-15 másodpercig mire hallják a hivott/hivó félt, és különböző szolgáltatós telefonok van akinek root van van akinek teljesen gyári soft van rajta.
-
ADAM1337
nagyúr
Egyik napról a másikra a fő hangszóróm elkezdett szórakozni eleinte 5-10mp ig nincs hang utána minden okés most néha beszéd közben is elmegy a hang majd visszajön, hova érdemes beadni javításra akik megbízható munkát végeznek ? (Mindenképp normális szervizt szeretnék még kikell bírnia legalább 1 évig a telefonnak ! míg nem cserélek az aktuális Z-re.)
Gondolok itt arra hogy a telefont szakszerűen szerelik és normális ragasztóval csinálják meg hogy ne bukjam a vízállóságot. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
#97246720 #25583 üzenetére
Hát nálam usb 3.0-n megakad a flashelés és semmi nem történik félórán át, a 2.0-s porton meg 2perc alatt lefut.
Múltkor is volt problémám vele, win7-nél is nem csak 8.1-nél és eredeti rendszerekkel volt, intel chipset és usb vezérlő feltelepítve, szóval nem hiszem hogy a program szereti a 3.0-s portot. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
spanglee001 #25569 üzenetére
Nem bonyolult ha egy leírást követve csinálod elronthatatlan.
Én is hogy nem ment le a flashelés 2x utána ráraktam a normális romot és azóta gond nélkül megy, csak nekem is még az osztrák 4.4 volt rajta most váltottam az eu-sra egyelőre semmi különbség a boot screen-en kivül.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest