- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
S3R6PH
tag
válasz
SkyS1gn #22112 üzenetére
És honnan lehet megismerni hogy már ki volt nyitva a bootloader? És egyébként akkor mi értelme van a visszazárásnak?
Amúgy különösebben nem érdekel, még ezzel az alaplap cserével is max egy fél évvel hosszabodott meg a gari. Tehát Insgesamt 1 év!
Fél év múlva meg lessz új telóm, és addigis ebből ki szeretném hozni a maximumot!
-
MikitoLac
tag
válasz
SkyS1gn #22018 üzenetére
Nem semmi pedig az ilyen készülékház hibát javítaniuk kéne, na meg hát minden mást is. Nekem is kicserélték a z-n az ajtókat meg a hátlapot visszarakták a helyére nyomás próbázták azóta jó. Reméljük hibátlanra javítják a tiédet mert ehhez a mókához kicsit drága... Meg addig ugye nincs telefon se idegesítő.
Egyébként meg nem igaz hogy nem sikerül nekik 2 év alatt belejönni ebbe a ragasztott konstrukcióba...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
SkyS1gn #22014 üzenetére
Nálam minden ok a teljes szoftver generál óta a Z -vel , de még a GMail -es szinkronizációt kéne felülírnom, hogy azt töltse rá legközelebb ami most van rajt szoftveres / beáll. rendszer
Vagy ez idővel auto updateli magát a rendszerbe, vagy az marad amit elsőnek mentettem még mindig ?L
-
ambrust
tag
válasz
SkyS1gn #20506 üzenetére
Az előzőből kimaradt és szerkeszteni már nem tudom... Szóval otthon gondolom van wifid, majd azon feltöltöd automatikusan. A lényeg az, hogy ezt a telefon intézi és nem felejted el! A hangsúly nem az azonnali feltöltésen van, hanem az automatizált (netre) mentésen.
Amíg nem volt dropbox androidra addig pl az upload2nas-t használtam. Ez pl csak wifin működött és meg kellett neki adni melyik wifi a sajátod, amin a nas is van.
Persze a dropbox is be tud telni, ezért nekem a nas onnan letölti a képeket (nasban raid)
A céges és az otthoni nasom meg szinkronizál egymással...
Szóval lehet ezt nagyon ragozni, de szerintem felesleges tovább -
ambrust
tag
válasz
SkyS1gn #20506 üzenetére
Ott, ahol van net
Nálam is igen gyakran csak E betűt látni a térerőnél, de már ezzel is felmásznak a képek!
Ha az említett útvonalon jársz rendszeresen akkor meg kell nézni melyik szolgáltató biztosítja a legjobb (net)lefedettséget. Ha ez csak egyedi akkor meg nem a kivételt kell alapul venni! Tökéletes megoldás nincs, még műholdas netre is lehet buktatókat találni... -
ambrust
tag
válasz
SkyS1gn #20444 üzenetére
Azért azt ne mondd, hogy naponta 1x sem jársz 3G közelben! Én sem vagyok pesti és munkám miatt kb naponta járok olyan helyeken, ahol a 2G-t is keresni kell... De mire hazaérek mindig a gépemen van már az aznapi fotózási anyag
Nyitott wifit meg igen is lehet találni, ez ma már egyre több helyen alap dolog kávézókban, kutakon stb. Külföldön is! -
ambrust
tag
válasz
SkyS1gn #20441 üzenetére
Nekem pedig be van kapcsolva a dropbox és automatikusan tölti fel a képeket amint ellőttem
Napi szinten sokat használom a telefont, de 3 gigát még egyszer sem sikerült elérni, szóval az adathasználat sem lehet kérdés. Külföldön pedig lehet használni wifit! (Amíg teljesen el nem törlik 2015-ben a roaming díjakat) -
burgatshow
veterán
válasz
SkyS1gn #20414 üzenetére
Nekem activity trackre kell. Teljesen jó amúgy. Eddig a tapasztalatok:
- 5-6 nap / töltés (szerintem simán jó).
- alvás figyelés, lépésszámláló, megadott adatok alapján illetve a mozgás intenzitása alapján kalória számláló.
- Futást is képes trackelni.
- Koordináták logolását a telefon végzi
- BT LE-n kapcsolódik
- Vízálló
- 2 pántot kapsz hozzá (egy kisebbet és egy nagyobbat).
- Kurva kényelmes és könnyű.
- Van média kontrol illetve más egyéb okos dolgok (kamera távoli elsütése 10 méteren belül, find my phone).PowerAMP-pal nem próbáltam, de a Spotify-t simán vezérli (kocsiban tök praktikus).
-
-
Daw93
senior tag
válasz
SkyS1gn #19642 üzenetére
Köszi a tippet, de ugyanolyan. Lehet rosszat pipáltam be, még szórakozok vele hátha, meg utánanézek ennek a gpu-s dolognak is
Ferrari fan:
Nekem úgy volt, hogy ugye az update service kérte hogy kapcsoljam ki a telót. dugjam rá a gépre, közben nyomjam a hangerő lefelét. Azután írta ki, hogy elérhető új szoftver.
-
Deck
titán
válasz
SkyS1gn #19403 üzenetére
A gyári rom bugos.
Foghatják arra de a gyári romuk P-n nagyon szar, laggos. Próbáld csak ki. Akkor hibajavításokat miért nem adtak ki? Miért, nem optimalizálták? Egyszerűen csak hagyták..
(#19405) oliwire OnePlus One sok minden miatt olcsón adja, van fenn is erről hír itt az oldalon. A Nexus meg nem drága aztán, ott hawai van
Samsung is 4x-eres áron adja a szappantartóit vicc. És van aki megveszi
-
Deck
titán
válasz
SkyS1gn #19401 üzenetére
Sosem voltam fan, csak eddig a Sonyk bejöttek. Dizájn továbbra is jó de ez már kevés nekem. Fele annyi pénzért sokkal jobb telefont kapok. Oneplus One vagy Nexusok.
Aztán ott van:
- nyitott bl
- cm
- rendes frissítés
- fele annyi árMíg a Sonynál:
- 2x-er annyiba kerül
- frissítés szar
- nem frissítenek sokáig
- zárt bl
- évente 30 készülékTehát a Sony leszar minket.. Csak a pénzt akarják, aztán ennyi
Arról ne is beszéljünk, hogy a gyengébb telókat mint a P, U stb. Milyen laggos, szar rendszert csináltak rá majd nem frissítették semeddig. Tárcsázás rossz, laggol, bugok stb. Akinek volt P-je tudja miről beszélek.
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #19323 üzenetére
Azért szép gesztus lenne a Sonytól, ha az ART-ot elérhetővé tenné zárásnak! Mert ugye a Z már nem fog kapni több update supportot a KK után (sajnos).
Dizájnba tuti faragnak valamit, mert ugye a 4.3 az még JB, tehát a KK új dizájnja elég egyértelmű kell, hogy legyen. Ha nem az elég gáz lenne!
Üzemidőben nem hiszem, hogy nagyon alkotnak. Annyit tudnának tenni, hogy visszaveszik a CPU órajelét talán és így kitolják az üzemidőt. Viszont a kijelző még akkor is fog zabálni elég kegyetlenül! -
MaxxDamage
félisten
válasz
SkyS1gn #18993 üzenetére
nem 1800mAh ?
/töltő simán 1500mAh az világos/ bár az a +300mAh sokat nem dob rajt...
akkor sok értelme nincs is... csak a pénzköltés kb.(#18995) kalimera: akkor számomra ez felejtős
az adapter kábele meg elég rövid... x10 Mini Pro kábele sokkal jobb (lehet rákötöm azt az adapterre, mert ugyanaz a két kábel, csak adapter más mAh)L
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #18733 üzenetére
Alapból úgy kellene megoldani, hogy a telefont kiadni stock rendszerrel!
Ha a usernek nem tetszik akkor ahogy a gépeknél lenni szokott, letölti a user a neki tetsző OS-t és felpakolja azt. HW-esen már a Z is azon készülékek közé tartozik amin lehet variálni bőven!
Én állítom, hogy nem csak a MIUI és CM, hanem jó pár csapat nyitna a ROM készítés felé, ha ilyen feltételek lennének. A droidos csodák is tarthatnák az árukat! -
törölt tag
válasz
SkyS1gn #18722 üzenetére
Plusz szerintem a Sony felülete sokkal jobb, szép, nagyon jól használható.
Ennél eszembe se jutott rom csere meg hasonlók, így jó ahogy van.
Emlékszem még a régi időkben mindig vadásztam launcher-t, időjárás widget-et, stb, mert a stock droid nem volt az igazi. Ezen meg nincs ilyen kényszerem.Az S-en pl. akadozott a launcher, de már ott annyira megtetszett a kinézete + widget-ek, hogy akárhányszor kipróbáltam egy gyorsabbat (Nova, apex) pár nap múlva mindig visszaálltam a gyárira.
-
wacek068
tag
válasz
SkyS1gn #18658 üzenetére
Köszönöm a választ, minden okés, csak ez a húzd újra, ez az ami a gond!
Mint jeleztem, közel az 50-hez, abszolút nem ezzel foglalkozva, csak szeretem a telefonokat, nagyjából használni is tudom őket, de rom csere és hasonlók csak a "de jó lenne" szinten vannak meg!
Magamat a " hard luzer user " kategóriába sorolom.
Bár egyszer már sikerült, egy kolléga személyes, szájbarágós, leírása alapján a Desire-met meggyógyítani! -
skul0
aktív tag
válasz
SkyS1gn #18573 üzenetére
Ez így van. Az asztalon, tőlem 40-50cm-re fekvő telefonon ha meg akarom nézni az időt, nem elég csak felvillantanom a kijelzőt mert nem tudom leolvasni a kijelző miatt, vagy föléhajolok, vagy magam felé döntöm. Ez sajnos ilyen. Ettől függetlenül szerintem ez egy nagyon jó telefon, épp a minap dícsértem valamelyik témában, hogy szoftveresen nálam még sosem adta meg magát, se egy kifagyás, se egy kikapcsolás semmi. Teszi a dolgát mindig, ezért szeretem.
A Z2 mondjuk engem is nagyon csábít, a minőségibb hagszóró, kijelző és a szoftveres dolgok miatt, de azt hiszem még egy évig ellenállok neki.
Szerk.: Nekem sharp.
-
wacek068
tag
válasz
SkyS1gn #18541 üzenetére
Nagyjából utána olvastam a dolgoknak, nekem tökéletes lenne a gyári rendszer is, nem vagyok egy hard user!
Számomra a lényeg a nagy és szép kijelző, a stabil megbízható működés, és persze az érvényesíthető gari!
Ha megmarad, valahogy-valakivel visszazáratom a telót, gondolom a garancia is megmarad!
Egyébként tetszik, sőt nagyon! -
törölt tag
válasz
SkyS1gn #18541 üzenetére
Milyen tail?
http://mobilarena.hu/hir/dragontrail_erosebb_mint_a_gorilla_glass.htmlHa nincs fólia, az gáz!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SkyS1gn #18507 üzenetére
Nem, természetesen szakszerűen szétszedem, az S-nél mondjuk egyszerűbb volt a szituáció.
Ennek a szétszedésében tudnak segíteni van gsm-es ismerös aki szerelt párat kijelző miatt.(#18505) Pityi77: Mi az érdekesség vele ? Terhelés alatt a kamera alatt 2 centivel lejjebb melegszik egy kicsit, meg gyűjti az ujjlenyomatokat.
(#18506) pszichiáter: Persze nagy váltás volt de nem csalódtam hogy megint sony-t választottam az S-t annyira nem szerettem a végefelé még elején 2.3-mal vettem, nagyon belassult az a telefon valamiért.
power user vagyok az aksi idő jobb mint az s-nél de ígyis kevés ha utazgatok reggeltől estig. -
xxman
senior tag
válasz
SkyS1gn #18501 üzenetére
Én közbe keresgéltem, azt hiszem Sony Care oldalára írtak páran hasonlóval…
Sajnos a gari kínos, mert cseréltem a készüléket, de írok az előző tulajnak hogy mi a helyzet.
Azért dúrva a dolog, mert ezt kikapcsolt állapotban is képes megcsinálni, valószínűnek tartom hogy a vibra motor egyik érintkező feje van "kicsavarodva" hogy egy kis nyomás, már így "beizgatja"…
Nem zavarna ha csak rezzenne, de ez így kezd idegileg megölni… -
törölt tag
válasz
SkyS1gn #18376 üzenetére
Nem rossz próbálkozás! De kellett volna egy rev 1.1-es vagy rev 2.0-s modellt kidobni, mint ahogy azt az LG tette a Nexus 4 esetében!
Ott sem volt szégyen bevallani, hogy hibák voltak. A Sonynál ilyen téren még picit fejlődni kell!
Tény, gariban elismernek mindent és tényleg cserélik amit csak lehet. De azért szerintem nekik is kellemetlen ez egy idő után!
Az pedig nekem fájó pont, hogy maga a Z ami szerintem baromi jó dizájnt kapott, okosítható, az ennyire több sebből vérzik!
Nagyon remélem, hogy a Sony nem a Samsung, HTC, stb. gyártókkal akar versenyezni, hogy az Övé legyen a dobogós hely az új készülékkel, hanem inkább ráhagy egy kis időt, de korrigálva az elődök hibáit sokkal jobb telefont dob piacra!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest