- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
a noti típusának függvénye, némelyiken célirányosan van olyan usb port, nekem a thinkpad például tudja, és adott funkcióra külön van opció a bios beállításaiban, hogy a noti kikapcsolt állapotában is engedélyezhető azon az egy usb porton az töltés.
iphone/ipod funkciónak van feltüntetve - a beállítás szerint -, de az iphone 4s után az xperia z, és most az s4 alatt is működik. -
válasz
#13110016 #12820 üzenetére
ocsmánynak inkább csak a más irányban elfogultak nevezik, én ips és samoled után/mellett is simán jónak tituláltam, de azért nem kell erőlködni, ha különbséget kell tenni a különböző technológiák között.
engem nem zavart, hogy más kijelzőknek jobb a betekintési szöge, mert nem életszerű, hogy kitekert/szélsőséges szögből kelljen használnom a telefont.
valakinek fakó a tft, másnak gyenge az ips feketéje, vagy épp a(z) (s)amoled színei túl élénkek, semmi sem tökéletes, ez van...zh1972; nem dolgozhat minden munkakörben kellően hozzáértő ember, de nem 1% az, és nem is azzal van a baj, hogy rossz a látása, hanem eygszerűen csak nem tudja, hogy mit és miként kell nézni.
nézz rá szélsőséges szögből a kijelzőkre, hogy melyik lesz fakó és kevésbé jól látható... -
válasz
zh1972 #12817 üzenetére
gyakran megtörténik, mivel olyan környezetben mozgok, ahol értenek is hozzá, érdekelt is a téma, és bizony a betekintési szögből minimum kiszúrják.
a magam részéről akár nagyobb tétben is merek fogadni, de rajtam kívül is sokan tudják, hogy mit és hogyan kell nézni, nem csak azt látják, hogy de szép színes... -
válasz
zh1972 #12813 üzenetére
ne tedd, mert elég sok (hozzáértő) ember megmondja, és nem csak tippelni fog.
arról nem is beszélve, hogy több típusú panel van a z esetén is, és már azok között is látható a különbség.
igen, volt z-m, ráadásul t-s, amiben a jobbik panel van, előtte pedig ips, utána meg samoled. -
válasz
csabai022 #12776 üzenetére
szia,
az indikátorok fehérek legyenek a sapkák alatt, a telefon menüjében és a *#06# kódra kiírt imei azonos legyen a készülék házán szereplővel, a függőséget, firmware verziót és minden más szükséges infót megtalálsz a szervizes menüben és a kapcsolódó opciókban;
*#*#7378423#*#*
*#0228#
*#*#4636#*#* -
szia,
akkor az függetlenítve lett.
nem feltétlenül csak a magyar szolgáltatóknál, de ez több tényező függvénye; leányvállalatok, egyéb kapcsolatok, együttműködési megállapodások...stb.
nem sok jóra tippelek a rendőrség részéről, és nem feltétlenül azért, mert nem akarnak foglalkozni vele, de ami átnyúlik a határon, annak az ügyvitele pláne nehézkes és hosszadalmas - még komolyabb ügyeknél is -, itt meg "csak" egy mobiltelefonról van szó... -
válasz
korcsillio #12449 üzenetére
szia,
az s3 részemről gondolkodás nélkül cserés lenne bármelyik másikra, az említett két típus közül!
főként a 2 gigabyte ram látványos, az s3 csak 1 gigabyte ram, és nem is a legjobb ram kezelés tekintetében.
a note 2 és az xperia z különbözetét abban látom, hogy előbbi jobb akkumulátoros üzemidőben és szervizes támogatásban, utóbbi pedig erősebb hardver és ip57. -
-
válasz
SkyS1gn #12255 üzenetére
nem hülyeség, ha engedélyezve van az elérhetőnél jobb hálózati kapcsolat is, akkor mindig a (leg)jobbra törekszik a telefon, így újra és újra ellenőrzi, hátha elérhető jobb is, mint az aktuális gsm...stb.
nagyon látványos volt a dolog, amikor 6 napig voltunk vidéken folyamatosan olyan helyen, ahol csak és kizárólag gsm/gprs elérhető, és még a térerő sem maximum. -
válasz
SkyS1gn #12249 üzenetére
én azt tapasztaltam több telefonnal is (az utóbbiak alatt figyeltem meg igazán; iphone 4s, xperia z és galaxy s4), hogy sokkal jobban szívja az akkumulátort a modul, ha csak gsm háló elérhető, de nem kapcsolom csak gsm módba, és ezért állandóan keresi a jobb (különböző 3g módozatok és 4g/lte) hálót.
-
szia,
nem lehet - legalábbis én nem szoktam - abból kiindulni, hogy nem megfelelő cuccot szerez be valaki a telefonjához - vagy bármi máshoz -, netán nekiáll kalapáccsal szerelni...stb, egyrészt nem a kisegítő iskolában vagyunk, mindenki saját felelősségre cselekszik, és csak akkor tegye, ha kellő affinitást érez hozzá, és adottak a feltételek; megfelelő alkatrész és eszközök - bár adott esetrben utóbbi nem is igazán lesz probléma -, másrészt így írtam először;
inkább rendelnék kintről dugaszt, és cserélném magam, mint adjam a cordon kezébe.
én, én, és én! nem írtam, hogy tegyen így mindenki, csak azt, hogy bárki mmegcsinálhatja, de térmészetes, hogy az csak a fentiek szerint történjen meg, vagy inkább bízzák hozzáértőre, de ha nem értenék hozzá, ilyeneket akkor is inkább ismerőssel csináltatnám meg, mintsem a nevezett szerviz szolgáltatását vegyem igénybe!
lehet rám haragudni, jöhet és írhat bárhány - érintettt - szervizes, de sajnos ez van, nagyon sok a rossz tapasztalat, nem véletlenül írnak rengetegen különböző fórumokra panaszokat, meg fáznak csak azért bizonyos gyártók termékét venni, mert hírhedt a szervizes támogatás... -
válasz
viewdetails #12207 üzenetére
nem ajánlanám, ha bármennyire is problémás művelet lenne, de nem az!
volt olyan, aki kicsit nagyobb hévvel nyitogatta, és néha a kezében maradt a dugasz, de nem szakadt bele, és még csak meg sem rongálódott olyan szinten a fej, hogy ne dugja vissza, és ne tartson tovább úgy, ahogy addig.
bárki megcsinálhatja, és tegye is, mint ezért napokra - de inkább hetekre - szervizbe adja, ha tud szerezni hozzá dugaszt, mivel a folyamat semmiben sem érinti a garanciát.
a cordon esetén sok olyan tapasztalat(om) van, miszerint akár házilag is jobb javítást lehetett volna eszközölni, oda csak végszükség esetén viszek bármit is, pedig sok garis ügyet intézek különböző gyártóknál... -
válasz
viewdetails #12205 üzenetére
simán kijön, nem fog beleszakadni, direkt úgy van megoldva, hogy ne kelljen a szervizben sem szétkapni hozzá a telefont.
próbáld meg, és utána írj ilyeneket. -
válasz
viewdetails #12203 üzenetére
mielőtt így véleményezel, talán nézz utána, hogy nem kell szétszedni adott művelethez a készüléket, csupán kihúzni a dugasz rugalmas gumicsonkját, meg bedugni az újat!
a t-nél azért nem cserélik, mert nincs hozzá dugsz, nem pedig azért, mert olyan bonyolult művelet. -
válasz
rangersanyi #12058 üzenetére
akkor írom úgy, hogy más gyártó telefonjaival is próbáld ki, mert ezt akár a telefon mudulja is válogathatja.
abból indulok ki, hogy amikor eleinte volt a 4g/lte -> h+/h/3g átkapcsolási hiba, akkor az sem minden készüléknél jelentkezett, azonos helyen és sim kártáyval tesztelve sem, a hiba főként iphone 5 és xperia z alatt mutatkozott meg, a többi gyártó különböző típusai alig, vagy nem is problémáztak.
a vodánál a 4g/lte hiba egyelőre nem fenyeget senkit... -
válasz
rangersanyi #12056 üzenetére
elhiszem, de nem normális, és lefogadom, azonos helyen és sim kártyával, nem minden készülékkel jelentkezne a hiba.
-
válasz
rangersanyi #12051 üzenetére
normális esetben nem lehet ilyen.
Miara666; szia, előfordul, hogy a nagyon régi sim kártyákkal problémázhat néhány újabb típusú készülék.
-
válasz
kigyi_23 #12049 üzenetére
pedig az úgy probléma, pláne annak fényében, hogy a váltás villámgyors, kicsi az esélye, hogy pont akkor hívnak.
4g/lte alatt volt probléma eleinte bizonyos készülékeknél, hogy nem tudott visszaugrani a z adott helyen elérhető alacsonyabb értékű módozatba, 4g/lte alatt meg nem ment a hívás, így csak sms ment utána, hogy volt ilyen hívás, de mostanság már erről a hibáról sem hallani annyira. -
válasz
Lester75 #12045 üzenetére
próbáld ki másik sim kártyával, lehetőleg azonos helyen és hálózati módban, így leszűkítheted sim kártyára vagy hálózatra, illetve - ha van rá lehetőség, akkor - másik szolgáltató sim kártyájával, ha a telefon a hiba forrása, így kiderül majd.
rangersanyi; be is tenne, ha emiatt midig a lomhább hálózaton kellene lógatni a telefont, elvileg nem lehetne probléma a hálózati módok közötti ugrálás, még híváskor sem, a beszélgetés sem szakad meg, ha közben másmilyen hálózati módba ugrik a készülék.
-
-
adott esetben a vásárlás "helyére" kellene visszavinni, ott bepróbálod a 3 munkanapon belüli cserét, hivatkozz arra, hogy számodra nagyon zavaró a használat során a jelenség, amely működési hibára is utal egyben.
amennyiben nem mutatnak hajlandóságot a cserére, úgy élj a 8 munkanapos elállási jogoddal, és add vissza a készüléket. -
szia,
a pontos válaszhoz tudni kellene, hogy kitől (mint jogi személy) vásároltad a készüléket, mert normális esetben 8 munkanapod van az elállásra, tehát indoklás nélkül visszaadható a készülék, és visszakérhető a vételár, utóbbinál viszont fontos tudni, hogy 30 napos határideje van a másik félnek.
3 munkanapon belüli azonnali csere lehetősége is adott jogszabályilag, de itt már feltétel is adott, a hiba kell, hogy akadályozza a rendeltetésszerű használatot!
a jvítást nem javaslom, ha a másik két lehetőség adott, inkább a 3 munkanapon belüli csere, ha az a hiba jellegéből adódóan, és a vásárlás helye függvényében kivitelezhető, ez majd kiderül a válaszod alapján, de végszükség esetén is inkább a 8 munkanapon belüli elállás, a szervizzel ne foglalkozz. -
válasz
soldier2 #11897 üzenetére
pont azért írtam úgy, hogy nem teljesen, mert számít persze, de például edge hálón mobilinternetezve sem bír annyival többet, sok régebbi készüléknél inkább számított, de nem véletlenül tudnak már ezek a típusok például 14 - 16 - 18...stb órás beszélgetéseket 3g hálón, nincs már akkora eltérés a 2g és 3g modulos terhelés között.
nem véletlenül lennék én is kíváncsi az akkumulátoros fogyasztés összképére, amikor 6.5 órás kijelzős használat adott...
holnap lesz nálam megint z és z1, néhány dolgot kipróbálok majd kíváncsiságból.ujjobbagya; lásd fent.
-
válasz
busman #11889 üzenetére
a bő 4 óra környéke reális, szélsőséges esetben 5 óra akár, de a 6.5 óra már nem, legalábbis a leírt használat mellett, és ez nem azon múlik, hogy én mit gondolok, hanem azt a telefon korlátai szabják meg.
én csak örülök neki, ha valakinél jobban teljesít az átlagnál, hiszen a tulajdonosok/használók jelentős részénél az átlag alatt teljesítenek a telefonok, a használati módnak köszönhetően - ezt persze nem baj, mindenki maga dönti el, hogy mire és miként használja.
igaz, van néhány szélsőség, amit nem tudok megérteni, például amikor valaki mindig manuálisan maximumra beállított fényerőn használja a telefonját, függetlenül attól, hogy milyenek környezeti tényezők, mert sötétben számomra zavaró lenne, de ez is egyedi döntés kérdése... -
válasz
busman #11881 üzenetére
összesítővel hitelesebb lenne, hogy milyen használattal lett ennyi, mert ha csak a főképernyőt jelenítette meg minimum fényerőn, vagy bármi ilyesmi, akkor hihető, de normális használanál már nem...
nem kötekedés, csak ugye aki használ ilyen telefont, az ismeri a korlátait. -
-
válasz
soldier2 #11843 üzenetére
igen, de én azonos felhasználási móddal néztem z, s4, z1...stb alatt, így pontos a viszonyítási alap, és nem pedig mások kijelzős üzemidejét vetem össze a sajátommal, ahol csak az egyik módozat ismert, amit én eszközöltem, arra viszont nincs rálátásom, hogy a másik milyen beállításokkal és feltételek mellett használta, és ugye tudjuk, hogy sok apróság számít.
ahogy a z bírt 4 órát, úgy az s4 6 órát, a z1 a kettő között, de a g2 is lesz alaposan tesztelve, mert kíváncsi vagyok rá.ujjobbagya; igen, ez is számít - pláne az újabb amoled technológiák mellett -, nem véletlenül írtam korábban, hogy a sony által használt kijelzők mellett gyengébb a kijelzős akkumulátoros üzemidő.
-
válasz
soldier2 #11841 üzenetére
másoknál viszont simán lesz 6 - 7 óra is a g2 kijelzős üzemideje, akit te említettél, nála sok más telefon sem tudott annyit, mint a legtöbb tulajnál.
van azért eltérés jócskán kijelzős használatban a telefonok között, én is főként ezért cseréltem le a z-t, mert nem mindegy, hogy 4 órás kijelzős üzemidő, vagy sima 6 óra most, az s4 alatt.
nézegettem a z1-et, az már jobb picivel a z-nél ilyen tekintetben is, de az sem az igazi, a kijelző eszi az akkumulátort, a legtöbb sony ilyen, sajnos... -
válasz
grindrise #11838 üzenetére
szia,
erre nem adható pontos válasz, mivel használati mód, beállítás...stb függvénye.
az is helyes, ha valaki azt írja, hogy csak 4 órát, mert végig kijelzős használatról van szó, húzósabb terheléssel, de az is elfogadható, hogy 2 napig, mert annyit is elmegy, ha nem sokat cseszteti az ember. -
like alapban esetén nincs 4g/lte, de még h+ hálón is csak 7.2 megabit/sec adott hivatalosan, hiába lenne elérhető akár 21 megabyit/sec; link
net&roll 1gb lte bővítés kérhető, de csal like 300 mellé.
mozaik csomagoknál az xs alatt nincs 4g/lte, de kérhető mellé net&roll 1gb lte bővítés, mozaik s és attól felfelé alapban lte képes.
akinek csak valamilyen 7.2 megabit/sec sebességű adatcsomagja van, ott már húzósabb böngészéseknél is látványos a 4g/lte sebesség, komolyabb letöltésekről nem is beszélve, hiszen minimum háromszoros/négyszeres sebességgel jön minden, de a legnagyobb csomagonál adott a bő 60 megabit/sec is, és ugye a válaszidő is jelentősen jobb 4g/lte alatt, mint a bármelyik 3g (3g/h/h+) hálón.
én anno xperia z-n használtam először 4g/lte hálót, bizony meghálálta már a chrome is, ha olyan oldalakon böngésztem, ahol húzós méretű...stb képek voltak, de például a ph mobilos nézeténél valóban nem jött ki a különbség. -
válasz
Zsmester89 #11833 üzenetére
szolgáltatója és előfizetése válogatja, valamelyik díjcsomagban alapban adott, másoknál kiegészítő csomag kell, némely díjcsomagban meg egyáltalán nem elérhető.
-
válasz
Vadember999 #11800 üzenetére
akkor ennyit, nagyobbat már nem érdemes kockáztatni, és igen, játéktól is függ, hogy melyik milyen szinten tekeri a rendszert.
-
válasz
Vadember999 #11796 üzenetére
milyen kiszerelésben vetted a készüléket? az 1.5 amperes fejet kaptad?
-
válasz
Vadember999 #11794 üzenetére
a gyárilag hozzáadott töltővel, vagy eltérő és gyengébb, netán egy munkaállomás usb csatiján töltve?
-
-
bármilyen hivatalos xperia z leírást nézek, csak annyit találok, hogy üvegből készült a kijelző.
néhány tesztelős oldal ezt írja; shatter proof and scratch-resistant glass
a japán...stb leírás nem hiszem, hogy mérvadó lenne magyarországon, legalábbis mint hivatkozási alap.
akik a sony gyártó/szerződéses szervizet szidják - részint okkal -, azok számára azt szokták mondani - ha igaz -, hogy bár magyarországon nem e legjobb a cordon, de mivel a sony nemzetközi szerződést kötött, és bizony sok más országban jó adott szerviz, ezért csak magyarországon nem cserél(het)i le.
a soha többé ilyen vagy olyan gyártmányú telefon kijelentéseknek semmi értelme, nem minősítem, de nem ezen múlik, legalábbis minden más gyártóra/szervizre is lehet rosszat mondani...
a sony ügyfélszolgálatos állásfoglalására inkább nem reagálok, megtanultam már, hogy azokra nem mindig lehet adni, ha az első szinten ténykedő ügyfélszolgálatossal beszél az ember, és ez sok más gyártó esetén igaz, volt már rá példa nem csak a sony, hanem samsung, lg...stb esetén is.Szombó; az s advance is fenntartásokkal kezelendő, a gg honlapján nem szerepel, de attól még lehet jóféle védelem, ha nem is gg.
-
-
válasz
Riverdancer #11725 üzenetére
szia,
a c6603 lte képes, a c6602 viszont nem.
régió függvénye, magyarországon - és sok más helyen - hivatalosan nem jár hozzá dokkoló és memóriakártya, de van néhány olyan ország, ahol igen.
az a csalóka a magyarországon elvégzett tesztekben (is), hogy sokszor olyan gsm üzletből adják tesztre a készülékeket, ahová kintről hozzák be, és ezért van a dobozban az átlagosnál több kiegészítő/tartozék. -
válasz
Mattycska #11710 üzenetére
szia,
van memóriakártya a készülékben?
jellemző, hogy annak a folyamatos szkennelésével birkózik a rendszer - adott folyamaton keresztül -, ha például van azon egy hibás, sérült vagy beragadt állomány.
sokaknál megoldást jelentett a memóriakártya eltávolítása, illetve formázták azt, majd újra rányomták az állományokat, és utána már nem volt gond. -
válasz
Riverdancer #11703 üzenetére
szia,
van kereső, így nem kell(ene) 1000 oldalt árfutni.
a *.253 firmware óta van manuális beállítási lehetőség, illetve az alapokon is javítottak; link
a kamera szoftverén is javítottak már az első időszakban is a megjelenésihez képest; link
a betekintési szög más kérdés, az ilyen szinten nem szoftver kérdése.
nyitogatni kell a sapkát, ha sűrűn dugdosod be, meg húzogatod ki a füles jack csatiját, netán nem zárod be mindig a sapkát, de az kevésbé okos megoldás.
kompromisszumos a dolog, az ip57 miatt. -
válasz
#38464487 #11701 üzenetére
csak a legtöbb gyártó esetén nem oda kerül alpban a javításra szánt készülék, illetve van lehetőség máshová is vinni, kerülik is rendesen a cordon szervizelését, de a sony készülékek esetén csak hozzájuk vihető, és oda is jut alapban.
nem mindegy, hogy csak partneri az a státusz, vagy kötelező és kizárólagos gyártói szerződéses szerviz. -
nem szabad a múltbéli tapasztalatokra alapozni, annyit fejlődött és bővült mostanság a google alkalmazások és folyamatok tárháza, hogy bizony sokkal több hibalehetőség adott, pláne akkumulátoros üzemiső tekintetében!
sokkal több alkalamzás és folyamat fut a háttérben úgy, hogy alapban így vannak beállítva, és legyen szó bármilyen gyártó android verziójáról, ez a dolog adott, nem kell, hogy a sony, htc...stb belenyúljon a rendszerbe ilyen szempontból.
csak az jelent megoldást, ha megfelelően beállítja az ember a google folyamatokat, és minden felesleges funkciót és folyamatot kikapcsol, amire nincs szüksége, illetve amit nem használ, vagy egyszerűen csak nem szeretné, hogy folyamatosan fusson a háttérben. -
válasz
pepe091 #11660 üzenetére
én sem csak a teszteket néztem - bár azokban is azt mutatták ki, hogy nem kimondottan bír többet kijelzős használattal, minimális eltérés van csak a kettő között -, hanem próbáltam is, és nem igazán mutatkozik különbség, pedig arra is figyeltem, hogy ne az első néhány feltöltés után legyen tesztelve a z1.
azt mondanám különbségnek, ha például legalább 1 órával több mobilinternetet bírna azonos feltételek mellett, de nem, tényleg csak nagyon minimális az eltérés, ha mondjuk ilyen a kijelzős használat a szempont. igaz, csak lte hálón mentek, 3g módozatok alatt nem tesztelve, de ennek nincs sok jelentősége.
az tényleg megmutatkozott minimális teszteléssel is, hogy telefonálással sokkal jobban bírja, pedig abban a z sem rossz. -
-
válasz
leslien #11509 üzenetére
kínálja meg a dokkoló számára kialakított két csatit egy töltővel, mintha tölteni szeretné, és bekapcsol majd a telefon. amennyiben elsőre nem megy, úgy fordítsa meg a polaritást.
állítólag javítva lett a dolog már az első frissítéssel anno, de azóta is járt nálam ilyen hibával z, újabb firmware verziókkal is, viszont a fenti módszer mindig segített.
van olyan telefon, aminél a bikázás óta nem jelentkezett a hiba, de amelyiknél már sokadszorra, az cseréltetve lett azóta a szerviz által. -
válasz
antalzoli80 #11302 üzenetére
igen, az.
-
válasz
kiotoone #11089 üzenetére
2 év gyári garanciát írnak, meg rendes áfás árat, minden okésnak látszik.
biztos fog esni valamennyit az ára valamikor a z1 megjelenését követően, de tippelni sem mernék, hogy mikor és mennyit.
nekem volt z, most s4 van, főként a jobb akkumulátoros üzemidő miatt cseréltem, de az ip57 hiányzik kicsit, neked kell tudni, hogy mely tulajdonságok fontosak és/vagy kompromisszumosak, és az alapján dönts.
nem is érdemes egy témában más telefonról kérdezni, itt jellemzően a z lesz javasolt, a s4 témájában pedig az. -
válasz
kiotoone #11087 üzenetére
szia,
- a gsm üzletekkel csak óvatosan, mert bár olcsóbb bolti garival, de az nem sokat ér, pláne egy olyan telefon esetén, amit nem csak néhány csavar eltávolítása ellenében lehet szétkapni, és visszaolvasva találsz több példát is, ahol komoly probléma esetén új készüléket adott a szerviz, a gsm üzletben ezt nem valószínű, hogy csak úgy meglépik...
a szolgáltatónál 2 év gyártói garit kapsz, és a bolti kontra gyártói garis ár különbözete egy komolyabb hiba esetén bőven bukó lehet!
- magától is frissít a sus (is), ha adott régióban már kiadásra került a frissítés a telefon identitása alapján, de ez is rizikós a gsm üzletes készülékekben, hogy tudja a fene a származásukat, akármilyen régiós lehet.
flashtool által magad is felhúzhatsz eltérő régiós firmware verziót, szóval az nem probléma, de ezt csak saját felelősségre!
- jó a hangminőség, egyedül kihangosítva halkabb kicsit az átlagtól, de ez az ip57 miatt van.
- a stamina mód csak nem kijelzős használatnál javít a készenléti üzemidőn, és csak akkor, ha nincs átengedve rajta minden, és ha nincs sok kijelzős használat, akkor elmegy akár 2 napot is, de a kijelző zabál, ha sokat nyomod, akkor viszonylag gyorsan lemerül, 3 - 4 óra közötti kijelzős idővel érdemes számolni, persze használat függvényében. -
válasz
soldier2 #9621 üzenetére
az állítólag rész nem igaz - anno, az első firmware verziók alatt voltak ilyen gondok -, egy ideje nem akadozik jobban a z-nél az s4, viszont amíg a z-n valóban csak külön bezárható minden alkalmazás, addig az s4 esetén egy pöttyintéssel az összes.
a z kijelzőjét nem tudom, hogy miért húzzák le - inkább csak az elfogultak , vagy a más technológiájú kijelzők hívői fakózzák le -, szerintem nincs azzal semmi gond, pláne a *.253 firmware verzió óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest