- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
Sziasztok !
valaki tud S.O.S ajtócskákat a telefonhoz 1-2 napon belül?
köszi
-
gti16v
őstag
otg bevált,köszi
-
gti16v
őstag
mivel,nem tudok,semmit csinálni a kijelzővel,pc-re hogy tudom lementeni az összes adatot,ha megy kijelző cserére,ha gebasz van,ne vesszen el az összes adat?
pl whatsapp beszélgetésekre gondolok stb... -
gti16v
őstag
fogalmam sincs,benyúltam az övemen lévő táskába(tehát nem felszült a zsebembe,oldalt lógott),és egyszer csak így láttam....van a a tetején ilyen fura kis pont,ahonnan kiindult a repedés,érdekes,hogy az a rész a bumper keret tok,elvileg fedi...és még is...
a másik érdekes,hogy gyakorlatilag nem érintés érzékeny....Öcsém One X-jén egy hatalmas pókháló van,és még is műxik,nekem,meg csak két repedés hosszában.... -
gti16v
őstag
sziasztok megrepedt a kijelzőm
segítsetek, hol találok olyan szervizt ahol "olcsón" megcsinálják, és vízálló is marad a telefonom. köszönöm
-
gti16v
őstag
válasz
WuuWuu #13016 üzenetére
szerintem 30% és 90 % között narancs,nem piros,én használok,egy tök jó kis akku progit DU battery a neve,nagyon szeretem,más az S2 esem óta használom( a samu figyelmeztető hangja,nagyon idegesítő volt számomra),mert nem idegesítő a akkumerülés figyelmeztetés,sőt tök jó..,kiírja töltés megkezdésekor mennyi idő kell,meg le és felcsatlakoztatáskor is van hang,nekem ezek mind,tetszenek
-
gti16v
őstag
Péntek,szombat,vasárnap várgesztesen voltam a villaparkban,ezt csak azért irom,mert ott medence van a házhoz,és elég komolyan lett tesztelve a Z-m,meg a barátom Z1-e is...gyakorlatilag,3 napon keresztül....semmi gond,egyik papirka sem szineződött el,ami érdekes,hogy a Z nek szokás szerint elment a hangja,de most nem pár óra alatt,hanem tegnap este 8 után jött vissza,már majdnem be is paráztam...
,de meggyógyult,az a lényeg...Z1 nek szinte azonnal visszajött a hangja....bt-pár centi víz alatt megszünik,még ezt vettem észre..(a zene bt-n keresztül jutott,a hangszórókba ...
Meg azt,hogy tök jó képeket/videókat csinál a víz alatt. -
gti16v
őstag
én megint pozitívan csalódtam az akkuban...este 7 fele értem haza,reggel 7 kor vettem le a töltőről...végig ment a gps és 30%-on volt még az akku a végén...ez az S2-vel lehetetlen volt..
-
gti16v
őstag
Hell
Rég voltam,egy kis friss tapasztalat.
Egyik nap sokáig melóztam,nem volt időm nézni az órát,és nem hittem a szemenek,hogy este 8 kor még 2%-on volt az akku,akár milyen fura,de a mai smart telefon világban,ennek örülni kell,és örülök is,a régi es2esem,ilyenkor 2 akku kabátot,és 3 akkut meg evett...Másik...
Egy másik nap is sokáig melóztam,és csak este fél 12 fele volt időm a kádban,leveleket olvasni,reagálni,stb...és most nem a telefon,hanem én merültem le...egyszer csak fel ébredtem ,a jég hideg vízben....meg akartam nézni mennyi az idő,és a teló sehol.....a kád alján volt.... 0:36.....
......tehát kb 1 órát volt a víz alatt,olyan 40 cm mélyen...semmi baja
-
gti16v
őstag
gyakorlatilag ,ha elakarom adni,akkor egy vadi új készüléket tudok varázsolni ,a kis karcos Z-ből....mert elöl hátul leveszem a fóliákat,és körbe a keretet,[meg bumper tok védi],és amikor akku baj van akkor meg ez a [vész töltő ]
védi .Bár, mióta meg van a telefon csak egyszer merült le(az is most hétvégén a Hungaroringen,mert ott azért rendesen volt kínozva,több 100 fotó ,egyebek)
-
gti16v
őstag
honnan tudnék,sony-s HD demokat leszedni a Z-re?van valakinek,vagy tud valaki? köszi
(egy ismerősömet szeretném a Z fele elmozdítani ) :-)mert szerintem,gyönyörű a kijelzője...tegnap fogtam az S3-at a kezembe(közvetlen Z után) és olyan gagyinak tűnt,de tényleg...(vlsz a HD és az 5" tehet,róla,nem szeretnék még kijelző háborút,de akkor is így éreztem)
-
gti16v
őstag
válasz
SkyS1gn #11160 üzenetére
köszi a tippet,folyamatosan próbálkozok...egyenlőre azt tűnt fel.hogy a camera FX zoom nevű progi szebben fotózz,de az is lehet,optimálisabb az alap beállítás...nem szoktam mókolni annyira,mint írtam annyira nem vágom,de minden jó tanácsot elfogadok,mert jobban teszik a gyári fotó progi,csak lehet jobban el kéne merülnöm a beállítások erdeiben :-)
-
gti16v
őstag
nem tartom,magam hülyének,asszem én vettem észre,és én írtam először,de úgy érzem ironikusnak,tűnt mint,hogy komolynak,ez az utána lévő hsz-ekből is kiderül(hetett)
de természetesen nem csodálkoznék...ha erre céloznának,aminek természetesen,továbbra sincs semmilyen jogi alapja...(meg azt is írtam,hogy a legfontosabb média helyen, a honlapjukon továbbra is ott az IP57 es minősítés 1 méterig)
-
gti16v
őstag
én is kíváncsi vagyok,hogy tényleg fordítás bug e? vagy nem....
fotó...
viszont én ,semmilyen fotósnak nem érzem, magam,sőt lelkes amatőr is épp,hogy vagyok,de nagyon szeretek,mobillal fényképezni,ezért volt a maga idejében rengeteg,jó fotós mobilom.(N82 -ből vagy 4 db,N8,N73,N93,N93i(utóbbi 2 gyengusz volt).deszóval ez a Z,nagyon meg örültem,mert a gagyi led ellenére(xenon forever),olyan jó képeket csinált,minden téren,sötétben is,nappal,kevés fénynél szobában stb....annyira elégedett voltam,úgy örültem,hogy ilyen HI-TEC kinézetű készülék,ami víz álló,és még jól is fotózz...aztán hamar rá jöttem,hogy csak a kijelzőn ilyen szép minden kép...monitoron zajos nagyon(mondom én amikor tényleg nem értek hozzá,csak fél tera képet előttem a mobiljaimmal a napjainkig).
úgy,hogy a csalódottságom ,mellett,azért nagyon megszerettem Z-t,jobban és hamarabb,mint az S2-est,de továbbra és szükségem lesz arra,hogy a másod telom(másik szolgáltatós céges),szóval,hogy xenonos legyen....most újra N82,de idővel...N8 vagy 808,esetleg Samu zoom(ami nem is olyan gáz ,csak xar MA teszt,ahogy az user fotókat nézem)
-
gti16v
őstag
nem mondom,kicsit megnőttek a dimenziói,de tényleg csak arra,van ami neve "vész töltő"...nem is kell birizgálni a kis ajtót,mindig csak a dokkoló csatin kap áramot,otthon a dokkolón,napközben ha gond van akkor a power bankon,bár..mióta meg van még egyszer sem merült le ...
,pedig adom neki az ívet :-)
-
gti16v
őstag
Megjött csájnából a 2800 -as power bank
-
gti16v
őstag
És te csináltál walkman,frissitést?,mert belegondolva kb nekem,azóta lehet ez.
-
gti16v
őstag
-
gti16v
őstag
persze -persze,de mig nem ismertem,ki addig nem szeretek újítani,lehet hülyeség...
más...idáig azt írta ki,a telefon,amikor kihúztam a kábelt,hogy "csukjam be a fedelet a vízállóság érdekében"
ma meg már azt írja ki,hogy a "fröccsenő állóság" érdekében....mi
ez a automata le minősités? IP56 lett ? -
gti16v
őstag
már semmi gond rég megoldottam,csak 2 mp helyett 1 percig is eltartott :-)
-
gti16v
őstag
válasz
darvinya #10978 üzenetére
az nem volt gond,a törlés.....az át rendezés nem megy....tudom néha rosszul fejezem ki magam,de most már kezd fura lenni,hogy a 4. hsz-el sem tudom,meg értetni mit szeretnék...
rányomni hosszan,vagy ilyesmi és arrébb tenni,egy másik oldal helyére,a kész widgettel teli rakott oldalakat.
ha már nem lehet körbe-körbe pörgetni az oldalakat, azért lenne érdekes az egész...
-
gti16v
őstag
válasz
Szombó #10976 üzenetére
itt már semmit ,mert "rendet" raktam,de a össze vissza voltak az oldalak,ahogy sikerült épp a widgetekkel megismerkedni..és pl a fő közép oldal 3-al arrébb volt,és azt szerettem volna egy mozdulattal középre hozni(mint pl az S2-nél) ehelyett,törölnöm kellett a közepét és a szélét,és újra feltölteni widgettel...
-
gti16v
őstag
A gyári füles 1-10 es skálán milyen minőségnek felel meg?
-
gti16v
őstag
a fő oldalakat,hogy lehet rendezni? köszi
-
gti16v
őstag
válasz
Assasin_ #10888 üzenetére
én egyenlőre nem vagyok hasra esve a Z kamerájától,minden bizonnyal az jobb lesz a Z1(nem a magapixelekre gondolok)
nagyon tetszett ( a teló kijelzőjén),de a monitoron vissza nézve ,egyenlőre már más a helyzet...de
azért lavírozok a beállítások ,közt,na meg a gyári fotó profit alig használtam,csak a camera FX zoomot.
-
gti16v
őstag
Nem segít,a google, magyar nyelvű használati,pdf- megtalálásában...valaki segítene?,köszi
-
gti16v
őstag
na ezt találtam a gizmoshop -ban,az ára nem sokkal ólcsobb,mint azon az oldalon,amit korábban egy fórum társ[ linkelt] /sno14/
de egészen jó minőség,meg marad a telefon "szépsége",és autós tartó sem kell,mert jól tapad az óracsoport plexijére,és a gombok miatt ki sem tud fordulni,és szem előtt is van...na
nagyon passzentos -
gti16v
őstag
most már lexarom,megkérdezem,nem érdekel mennyire néztek amatőrnek
,de nem tudok 3 napja rájönni,hogy tudok,sms-,vagy jegyzet vagy egyéb más helyen kijelölni betűket szavakat,másolni,egyebek....
HELP
k
ö
szi -
gti16v
őstag
kiváncsi lennék 3:30 tól emlitett számitógépes csatlakozásra,a két vezetékkel
-
gti16v
őstag
válasz
dbocskai #10759 üzenetére
nekem S2 esem volt,ahhoz képest csodálatos az üzem idelye....most 38 % és nagyon aktív voltam ma idáig vele.
ilyenkor az S2 vel,a 2. akkut használtam,és már külső akku kabátom is a végét járta.de már uton van az ebayról a kisebbik külső akku pack(2800 mAH) ,biztos ami biztos.
A 4400 es már túl vastag volna,a képek alapján. -
gti16v
őstag
válasz
Thronks.90 #10753 üzenetére
én 3x is vettem xart
mediaba 1600 a 2,1ampers most...az müxik -
gti16v
őstag
válasz
Destroyer91 #10731 üzenetére
pár napja vagyok tulaj én is beparáztam,de amikor válaszoltak itt,azonnal megálltam az autóval egy kútnál,és megfürdettem(úgy,hogy azóta vissza jött hang) csak kíváncsi voltam,megint elmegy és vissza jön e? igen elment a hang,de kb 1,5 óra múlva visszatért...
a kép nem illusztráció :-)
-
gti16v
őstag
sziasztok
elégedett vagyok a gyári dokkolóval,jó lenne még egy az autóba...de költség hatékonyság miatt nem a gyárit vennék,hanem valami utángyártottat...amikről olvastam,hogy 1,8A helyet pár 100 mAH-át engednek,át...tud valaki olyan kínai dokkolót,ami egy fokkal jobb? köszi -
gti16v
őstag
én az europarkaban beszéltem egy gsm-es sráccal és úgy vettem ki a szavaiból,hogy a gyári fólia szükséges a telefon működéséhez.
Ahogy írtam,nekem csomagoltak hozzá egy első-hátsó fólia szettet pluszba,de pont tanuja,voltam,a T-be ,hogy a szolgáltatós dobozba nincs benne. -
gti16v
őstag
de lájtosan....zuhanyzó alatt,merítve nem volt...de hang vissza jött,ne aggódjak?
-
gti16v
őstag
válasz
gabancs #10645 üzenetére
amúgy azért vettem a Z-t mert a kijelzője azon kívül,hogy a mértet miatt sokkal meg győzőbb, a fényereje is jobb volt,mit a ZR-nek,ezek után el laposodott bennem a ZR összes előnye/számomra/(nagyobb IP védettség,kivehető akku,nagyobb üzem idő,dedikált kamera gomb)
de azért a ZR is lenyűgözött az alatt a fél óra alatt,míg nyomkodtam. -
gti16v
őstag
direkt offban jegyzem,meg mert egy tonna felesleges,kijelző háború volt,de innen látszik a fórum nem szent írás,annyira lehúzta néhány user,ezt a tft,kijelzőt,hogy teljesen úgy álltam,neki,hogy mi lesz....(kellemesen csalódtam),bár teljesen amatőr vagyok,nem is csinálok,úgy mint aki ért hozzá,de egyszerre nézegettem, egy S2-vel és egy S4 el ugyan azt a képet,és nem fakadtam sírva,pedig néhányan annyira lehúzták a kijelzőt,hogy arra számítottam
-
gti16v
őstag
hol tudnék minél hamarabb ilyen tokot(kat),holnap személyesen vásárolni?
-
gti16v
őstag
válasz
Alias LaLee #10549 üzenetére
ma nekem is azt mondták,hogy nem lehet,mert valami érzékelő elromlik, a kijelzőn...távolság érzékelő vagy mi...elég meg győzően mondta,de attól még szkeptikus vagyok...
mindenesetre,amikor ki bontottam a dobozt,örültem,hogy europai töltő volt ben( az ZR-ben távolkeleti).
és én nem tudtam,de a dobozban várt egy plusz szett,első-hátsó fólia,rá is dobtam. -
gti16v
őstag
na haló
ma du. 16 órakor Z tulaj lettem :-)
idáig inkubátorban volt,mivel a születési ideje:13w29
-
gti16v
őstag
elvesztem a sűrű google erdőben,nem találok,sehol gyári tokot...
valaki futott,már össze vele?
-
gti16v
őstag
válasz
boogie84 #10362 üzenetére
arra tudok,gondolni,hogy a készülék melegedése,egyenértékű ezzel a hajszáritásaal
-
gti16v
őstag
amúgy talált már valaki valami hiteleses magyarázatott arra,hogy a ZR miért kapott egyel jobb minősitést a víz védedelemre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest