- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
njnl
aktív tag
válasz
gti16v #11012 üzenetére
Ez még nekem szólt?
.
Ha igen, akkor a válaszom persze. Mindent leszoktam rögtön frissíteni amint lehetőségem van rá.
Engem már nem zavar, inkább viccesnek tartom. Sőt, már várom a sok trollt, hogy a Z' már nem is vízálló és milyen sz@r nekünk...Szerk.:
MMt#k#DTelóról nem érhető el.
Majd este laptopról -
njnl
aktív tag
-
gti16v
őstag
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
gti16v #10791 üzenetére
Hosszan rányomsz egy szóra, ha többet akarsz kijelölni, akkor elhúzhatod a jelölő csúszkakat, felül pedig ikonokon láthatod, hogy miket csinálhatsz a kijelölt szóval. Ha nem tudod, melyik ikon mire jó, akkor kijelöléskor fordítsd el a telót, és akkor kiírja az ikonok mellett betűvel a funkciójukat. Beillesztéshez megint hosszan nyomd a képernyőt ott, ahová be akarod illeszteni a szót, mondatot stb..
-
njnl
aktív tag
-
gabancs
addikt
válasz
gti16v #10643 üzenetére
Ugyan ezt megcsináltam én is a lányom Xperia L és az én Optimus Black Nova kijelzőjével. A Sony gyári képeket áttöltöttem az én telefonomra, és összehasonlítottam. És megdöbbentő, de az Xperia sz@r TFT-ja szebb volt mint a Nova. Pedig abban nincs Bravia engine.....
Amiben a Nova jobb az a fényerő, mert abban tényleg verhetetlen. -
válasz
gti16v #10334 üzenetére
A nagyobb (magasabb) IP minősítést az erősebb burkolat, annak tömítési vastagságai tudják befolyásolni.
Ilyen lehet a vékony gumigyűrű helyett a masszívabb záróréteg, a hangszórók kialakítása, azok védelmi rétegének vastagítása.(#10335) Jokerke:
"2. Lehet a zenehallgatásnál valamit állítgatni? Mert max hangerőn nagyon torz az egész, alig lehet a zenét kivenni belőle csak a szöveget lehet hallgatni."
Nagy valószínűséggel extrém rossz hangszínbeállítást alkalmazol, ezért "kell" max hangerőn hallgatnod. Tedd alapbeállításra, és onnan próbálkozz, vagy használd az előre telepített hangszínbeállításokat!
Ha nem a gyári fülesével hallgatod, hanem egy nagyobb teljesítményű fejessel teszem azt, akkor annak meghajtása is okozhat gondot, hiszen hogy értelmesen halld, fel kell tornásznod a hangerőt.
"3. Zenehallgatás közben van valami "biztonsági izé" (fej és füllhalgatón). Tudom hogy hülyén hangzik de csinál olyat a telefon hogy megy a zene pl max hangerőn, és megy a zene normálisan és mikor indulna a refrén mintha hirtelen lehalkulna (nem vészesen de hallhatóan , mert ott hangos rész van) aztán szépen lassan visszamegy hangosra. És ezt mindig eljátssza."
Ez a hangerőszabályozás akkor lép fel, ha túl hangosan, nagy dinamikatartományú zenét hallgatsz, mondjuk durván erős mélykiemelés mellett.
Ilyenkor a rendszer a fej és fülhallgatól, illetve a halsod védelme érdekében leveszi a túlzott hangot produkáló részt, emiatt jelentkezik az általad leírt jelenség.
Tipp, kisebb teljesítményű fülest hsználj, annál nem kell feltolni a maxra a hangerőt, így az nem szabályoz le. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
gti16v #10280 üzenetére
Mindenki a saját telefonját favorizálja!
Ha valakinek,akkor nekem igazán sokféle telefonom volt! De a két kedvencem az Xperia Ion és a Galaxy Note 2 volt.. Mind a 2 telefonhoz visszatértem kisebb kihagyás után! Most egy Lg optimus G pro-val fogok operálni,kíváncsi leszek, mennyire fog megtetszeni. ( Egyébként tényleg nincs baj a Z kijelzőjével. A Note 2-nek alacsonyabb volt a ppi-je nagyobb kijelzőn,ezért közelről picit rondább volt.)
-
a gyártói/szerződéses szerviz foglalkozik a fóliával, a szolgáltató nem, ők nem is szevizelnek, a gyártói/szerződéses szervizbe küldik a készüléket, ha nem csak a firmware frissítéséről/újrahúzásáról van szó, hanem tényleges javításról.
ebben a régióban sem dokkoló, sem pedig memóriakártya nem jár a telefonhoz, és ez nem csak magyarországra igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest