- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dimond G #25371 üzenetére
Én is a gyári lejátszót használom.
Talán csak azért nem annyira zavaró a relatíve nagy ugrásokkal operáló hangerőváltás, mert már megszoktam azt a sima headset miatt. (MBH10)
Azon vagy 4 fokozatból áll a skála, míg az SBH20-nál 7-ből... De ezt ellensúlyozhatod a telefon (általában) 15 fokozatban állítható BT hangerejével.Én a hedsetre maxot, vagy 6-os hangerőt állítok be, és a telefonon finomhangolom.
-
adamsauvage
aktív tag
-
kezdő
senior tag
válasz
Dimond G #24445 üzenetére
Elérhető a MIUI 4.10.24 magyarul is
Valakinek van tapasztalata ezekkel a 4.4 alapú MIUI romokkal?
Ebben már a 4.4-es Sony kamera van vagy a MIUI sajátja? -
S3R6PH
tag
válasz
Dimond G #23445 üzenetére
Nekem az Ukrán előrerootolt ROM van fenn, és bámulatosan jól fut!
Etűnt végre az a kib@szott audioakadás zenehalgatás közben, na az sokszor kiakasztott 4.4.2 de még 4.3-as alatt is!
Most nyestelem és nyúzom a ROMot rendesen, keresem holvan a tűréshatár, és kezd szétesni.
Mi igaz az igaz, a francia kiadás nekemis egy nap után már hullott széjjel és laggolt, de állítólag a Táj meg az Ukrán elég stabil. Az Ukránról a linket megis osztottam itt, de mindent megtaláltok fent az XDA-n.
Majd lássuk hogy viselkszik ez az új ROM 2 - 3 hét után
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
Dimond G #23247 üzenetére
Először is jött az akku merülés. Na már az betette a kaput... Aztán az akadások meg lassulások.. Sokszor megnyomtam a feloldó gombot és eltelt vagy fél perc mire megjelent a kép... Volt hogy gépeltem, és megállt az írás, és egyszercsak egyszerre írt be mindent amit 10 másodpercig pötyögtem... Ezen kívül volt még nem 1 hiba.. :/
-
esiferio
csendes tag
válasz
Dimond G #22942 üzenetére
Na én kipipáltam azt is. Egyébként megoldódott azzal, hogy dobott egy ota frissítést 1.5.5-ös verzió volt azthiszem amit feltettem aztán okés lett. A furcsaság már csak annyi, hogy ugyan ezt a frissítést még mindig jelzi, hogy elérhető pedig az van rajta.... Na mindegy az annyira nem hat meg, hogy ott van
azért köszönöm a segítséget
-
esiferio
csendes tag
válasz
Dimond G #22932 üzenetére
Szia! Feltettem én is ezt az existenz romot ami nagyon frankónak tűnt amíg nem kellett telefonálnom mert, hogy egy mukk nem sok annyit nem hallottam ráadásul melóügyben ami külön kínos volt
Amiket ilyen esetre írtak, hogy ütögesd a hátulját meg indítsd újra sőt teljesen újrahúztam az egészet de úgy sem lett jó
mit tehetek azon kívül hogy valami gyárit visszateszek?
-
dSERiES
senior tag
-
-
fluttershy
tag
válasz
Dimond G #21573 üzenetére
igen: a oneclickroot alkalmazások a rendszert komromittálják
az androidos vírusírtók káros kódként érzékelik, futtatni nem engedik
amelyik vírusírtó mégis engedi, az nem nyújt megfelelő védelmet; semmi értelme nincs, nyugodtan uninstallálhatod
ha nincs vírusírtó akkor is sipákol hogy nem ajánlja a telepítést de telepítés után már nem fog többet közbeszólniilyen esetben azt ajánlom hogy a rottolás erejéig távolítsd el a vírusírtót; utána persze visszakerülhet
-
törölt tag
válasz
Dimond G #21573 üzenetére
Nem kell parázni!
"AhnLab-V3 Android-Spyware/Rootor 20140618
AntiVir Android/TowelExploit.A 20140618
Avast Android:TowelExploit-A [Trj] 20140618
ClamAV Andr.Exploit.Ratc 20140618
Commtouch AndroidOS/GenBl.9B1C7C68!Olympus 20140618
DrWeb Android.Exploit.9 20140618
ESET-NOD32 Android/Exploit.Towel.A 20140618
GData Android.Trojan.Agent.E4X04I 20140618
Ikarus HackTool.AndroidOS.Rooter 20140618
McAfee Artemis!9B1C7C68ADB3 20140618
McAfee-GW-Edition Artemis!9B1C7C68ADB3 20140617
Qihoo-360 Win32/Trojan.Exploit.ff1 20140618
Tencent Android.Trojan.Towelexploit.Htce 20140618
TrendMicro-HouseCall Suspicious_GEN.F47V0617 20140618 "Szimplán csak amiatt riasztanak, mert a heurisztika lát egy-egy sort az apk forráskódjában! Szóval ez így igen veszélytelen.
-
fluttershy
tag
válasz
Dimond G #21570 üzenetére
http://towelroot.com/ -> nagy narancs színű lambdára rákatt: tr.apk mentése
tr.apk rámásol telefonra -> telepít -> futtatígy néz ki az alkalmazás:
http://dl-1.va.us.xda-developers.com/2/7/9/8/7/1/9/towelroot.png?key=_8wSB9Ypt7iF_ZQfkGdwwg&ts=1403104158"make it ra1n"-re tap
15 másodpercen belül újraindul, már roottal
supersu vagy superuser telepít: su binary frissít
és kész
örül -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Dimond G #21566 üzenetére
Mind a kettőtök félre értett. Hozzá szólásomnak semmi köze a miuihoz. Felraktam az existenz 4.4et de előtte csináltam cwmben egy backup-ot a fent lévő 4.3rol. Engem az érdekelne ha vissza akarom rakni az előzőt akkor elég cwmben egy restore és már fel is teszi a 4.3at ami előtte volt vagy vissza kell raknom simánes utána restore? Remélem így már érthető.
-
-
S3R6PH
tag
válasz
Dimond G #21479 üzenetére
Az attol fugg hogy mid van.
De egyebkent a kiemelt szerint ha legyalulod flashtoollal 4.2-re, majd ROOT vroottal,
feldobod a dual recoveryt, ha lehet a legfrissebbet,
felmasolod a zippet a telefonod belso tarhelyebe,
belepsz a dual rekoverybe, flash data, flash cache, flasch davlik
telepited a zippet es az aroma installeral kivalasztod hogy mi legyen telepitveennyi
-
daniel909
addikt
válasz
Dimond G #21317 üzenetére
Ezért fogok szifont vagy nexust venni legközelebb mert ez nevetséges! A Google play szolgáltatás egy része okozza a hibát. Ezen elem frissitesenek eltávolítása gyógyírt jelent!
De ez nevetséges. Eskü a 4.3 volt a legjobb rendszer ezen a telon. Megvarom a frisssitest azért de ha nem változik semmi akkor megy vissza a 4.3., bár pár dolog hiányozna a kitkatbol. De legalább újra lenne egy használható mobilom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest