- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
adamsauvage #26376 üzenetére
Akkor várj pár napot míg beáll, ha nem akkor pedig flasheld újra
-
w333
félisten
válasz
adamsauvage #26374 üzenetére
Attól hogy 1000 éves android 4.3 rendszert használsz !
-
w333
félisten
...
-
w333
félisten
+1 maximálisan egyetértek ... 150k -s telefonnal ne kísérletezgessünk
Senkinek nem hiányzik hogy beázzon, az eső még szerintem bőven belefér, meg ugye 1-2 véletlenszerű vízbeejtés, na de hogy egész nap strand + vízben legyen, én ezt senkinek sem ajánlom !
Különben az egyik legnagyobb tévhit az a "csap alatt lemosom" kategória, elárulom hogy kb. 10X nagyobb nyomást kell kiálljon a telefon, mint pl. egy kád vízben, szóval a csap alatt lemosást senki se próbálja ki, inkább dobja bele egy kád vízbe !
(#26141) besaints
Javítás helyett inkább kibúvót keresnek, úgy is azt mondanak amit akarnak.
-
w333
félisten
válasz
besaints #26133 üzenetére
Tessék Link (7. §12)
Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
Szóval ha az elállás nem működik, akkor is kötelesek cserélni 72 órán belül !
-
w333
félisten
válasz
S3R6PH #26131 üzenetére
Na ez hatalmas nagy butaság volt
Mert ugye mi van akkor ha nem javítják "ismeretlen eredetű folyadék került a készülékházba" szöveggel visszautasítják és még a garanciát is megvonják
Szóval mindenképp kellett volna ide írni a fórumba előtte, mert mondom hogy 72 óra kötelező elállás van, még ha azt mondják hogy nem még akkor is mivel ez írja elő a jogszabály, na most a helyedben ha még nem késő visszamennék a telefonért ahol leadtad és visszakérném, majd egyből mennék csapni az asztalt a T-pontba, ha szerencséd van 99% hogy cserélik vagy visszaadják a pénzt
-
w333
félisten
válasz
S3R6PH #26127 üzenetére
Erről vitatkoztunk pont valamelyik nap ... én mondtam hogy a régi Z jobban bírja a vizet mint az újabb Z2 vagy Z3
Reméljük a legjobbakat, csak aztán nehogy te is úgy járj mint ő Link
Míg nem válnak garanciát a vízállóságra, addig szerintem nem létezik vízálló telefon !
Azt kéne már megoldani hogy dugók helyett az összes csatlakozó vízálló legyen, így ha a telefon beázik nem tudnák majd ráfogni a felhasználóra azt hogy "azért ázott be mert nyitva maradtak az ajtók" szóval ezzel tényleg csak óvatosan
Különben kötelezően 3 nap kötelező elállásod van, még ha azt mondják hogy nem is, menj szépen vissza és csapj az asztalra vagy kérd a felettesét hogy farajon oda, ajánlom hogy egyből valamelyik T-pontba menj, kötelezőek 3 napon belül cserélni !!!
-
w333
félisten
válasz
SzőkeKapitán #26095 üzenetére
T -nél megszűnt a garanciális ügyintézés ("ők csak a postás szerepét játsszák") szóval elküldik a Cordonba ... haverral már ezeket a felesleges köröket lejártuk, ajánlom hogy egyből a Cordonba vidd és nem a Telekomhoz
-
w333
félisten
Szerintem a kamerát is jól tönkre vágták a frissítések ... tegnap esti képek
Régen ettől sokkal de sokkal jobb képeket lehetett vele lőni ...
-
w333
félisten
Boldog karácsonyt mindenkinek !
-
w333
félisten
válasz
Winchester95 #25190 üzenetére
Sajnos ennyi ... én a N4 -m most adtam el 50k -ért ennyit ér ez van
-
w333
félisten
válasz
maximilian4 #24915 üzenetére
Sony függő telefonon a Bootloader nyitást felejts el mert nem lehet !
-
w333
félisten
válasz
maximilian4 #24903 üzenetére
Ha függő a telefon ... botloader nyitás nélkül felejtsd el a CM -t !
-
w333
félisten
válasz
MaxxDamage #24775 üzenetére
Igen jobb, az a telefon még a G3 -t is veri olyan jó !
-
w333
félisten
válasz
norbert1998 #24262 üzenetére
Dehogynem ... Link
-
w333
félisten
válasz
->Raizen<- #23236 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
adamsauvage #23169 üzenetére
Igen ... raktak bele kis Placebo -t, ezért gyorsabb !
-
w333
félisten
válasz
mrlujoak #23152 üzenetére
Egy jó kis TP-Link routerem van, minden telefonnal tökéletes, de a Sony -ra nem tudom de valamiért allergiás volt ... (most LG + Moto + ZTE van és minden ok.)
(#23153) boogie84
ICS alatt volt gond aztán 4.1.2 -el félig megjavult (csak ritkán szakadozott) haver Xperia Z + szintén TP-Link a legújabb 4.4.2 -el szakadozik, MiUi -val tökéletes, szóval valami van a Sony romban amit a TP-Link routerek nem szeretnek
-
w333
félisten
válasz
SzőkeKapitán #23144 üzenetére
hogy rendes KitKatot ... rendes ? ezt hogy érted
-
w333
félisten
Jön az új frissítés lehet hogy ez már a 4.4.4 lesz !
-
w333
félisten
válasz
Assasin_ #23039 üzenetére
Persze ez érthető ... de nem is azt mondtam hogy miben jobb vagy miben rosszabb a két telefon csak azt hogy nem nagyon létezik laggmentes Android rendszer kivéve ugye ami a Nexus telefonokon van !
Felhasználó függő a dolog hogy ki mennyire érzékeny a laggokra, én pl. több mint 1 év Nexus 4 használat után akármennyire is szerettem volna hozzászokni pl. az LG G2 -hez (pedig sokkal erősebb) nem nagyon tudtam mert laggol, ha huzamosabb ideig használsz egy adott telefont csak akkor érezhető a különbség !
Az a baj hogy tökéletes telefon nincs, kompromisszumokat kell kötni !
Na de most már tényleg OFF vége !
-
w333
félisten
válasz
Assasin_ #23035 üzenetére
Nem létezik laggmentes Android telefon, a Nexus telefonok stock rendszerrel kevésbé laggolnak mint a gyártók által módosított Androidos rendszerek, viszont még azok is picit laggolnak és nem-nem néztem el hasonlítsd össze pl. a Nexus 5 -el és meglátod miről beszélek, mondom minden csak nézőpont kérdése ...
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
droidforever #22113 üzenetére
Dehogynem ...
-
w333
félisten
válasz
droidforever #21743 üzenetére
Utána ...
Vagyis pl. BootLoader nyitás után a főzött romban lesz egy olyan fájl hogy "boot.img" ezt kell flashelni Flashtool -al (Fastboot) módban ez tartalmazza a kernelt és a CWM -t is
-
w333
félisten
válasz
darvinya #21345 üzenetére
Persze hogy használom ... ez egy hosszú hétvége volt, mikor nagyon keveset használtam valamivel több volt mint 1 óra a kijelzőhasználat amiben volt minden (böngésző, facebook / messenger, hangouts, email, stb) az átlag használat nálam 2 nap készenlét és 3-4 óra kijelző, vagy 1 nap készenlét és 5 óra + kijelző (de ez már kicsit hard használat mellett)
-
w333
félisten
Hamarosan jön egy újabb frissítés ... Link
-
w333
félisten
Nálatok a MiUi -nál nincs ilyen frissítési menü ? Link
(#20934) busman
Ott a videó nézd meg hogy kell csinálni 3:25 -nél !
1. Felmásold az SD kártyára a friss MiUi.zip -t !
2. Beállítások / Frissítés / Frissítés SD kártyáról / kitalózód és már mehet a frissítés !
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest