- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
üdv, ez a link hibás a topik nyitóban
C6603_10.6.A.0.454_Customized_CE3.ftf (5.0.2)másik: találkozott-e valaki olyan hibával hogy a szöveg összefolyik a kijelzőn? HW vagy SW okozza szerintetek?
-
törölt tag
hát a 30 is sok egy 3 éves telóért, főleg azért is sok mert nem javítható olyan könnyen és elégé költséges a javítása, a másik, hardveresen kicsit elavult már, szoftveres támogatás nem kap, sőt alkatrész is eléggé nehezen beszerezhető már ehhez a tipushoz.... én 30ért más telót néznék inkább, Z-t semmi képpen sem, kivéve ha 15-20ezerért nem lehetne hozzájutni, az már reális ár érte
-
törölt tag
válasz
Oryctolagus #29135 üzenetére
ha teljes terhelésen megy a telefon, akkor többet eszik mint amit a teló tölteni tud, a waze nem éppen a legjobb navigációs szoftver tartós navigálásra... főleg ha a mobilnet is megy, ráadásul az IPS és TFT kijelzők nem éppen energiatakarékosak...
hivatalosan a li akkukat max a kapacitásuk felével szabad tölteni, tehát egy 1500mah-s akkut 750mah-val célszerű, nagyobb töltőáram hatására melegedhet az akku ami nem éppen szerencsés... a töltést automatikusan szabályozza a telefon, de az hogy 1500as töltőt adnak a telefonhoz nem azt jelenti hogy a teló annyit is vesz fel, lehet hogy max 1000ma-t vesz fel max töltés közben... nekem a bb z10-hez 750es a gyári a töltő és 1800as az akku...
-
törölt tag
látom nem nagyon frissül a topik összefoglaló
-
törölt tag
válasz
zoltan.1612 #28777 üzenetére
szerintem hibaüzenetet fog dobni, de nyitás elött a drm kulcsokról csinál mentést!
-
törölt tag
válasz
zoltan.1612 #28774 üzenetére
Bootloader unlock allowed: no a bootloader nem nyitható
bár érdekes hogy a fastboot működik, nekem anno a telekomos c6603-on nem tudtam behozni
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
moya#no1 #28763 üzenetére
nem, teló kikapcs, mikor kéri a csatlakoztatást akkor csak a hangerő le gombot nyomod és csatlakoztatod a telót, ha csatlakozott egy pillanatra felvillan zölden a led
a hangelő le a flash mód
a hangerő fel a fastboot mód
ha sikerült a visszazárás és felment a rendszer utána csekkold le a szerviz menüben a drm kulcsok állapotát, ha az unknown error helyett key ok-ot fog írni, akkor vissazálltak a drm kulcsok és innentől kezdve tud majd frissíteni a teló és pc comp is... -
törölt tag
válasz
moya#no1 #28759 üzenetére
egyes oldalak azt írták hogy a DRM kulcsok egyediek, nyitás elött biztonsági mentést kell csinálni róla, a te esetben ez nincs...arról nem írnak sehol hogy mentés nélkül visszaírja-e a telfon a kulcsokat...sajnos ennek a nyitásnak ez a hártánya, ezt szándékosan tette bele sony a telefonjaiba, hogy egyedi speciális fjúcsöreit ne tudják kilopni...főleg a saját fejlesztésű kamera algoritmusát....
jó esetben visszanyeri a telefon a kulcsokat....
-
törölt tag
válasz
moya#no1 #28757 üzenetére
pont fordítva...jelen esetben rossz minőségben készít képet és bizonyos funkciók nem működnek
ha visszaárod a bootloadert és felteszed a legfrissebb rendszert( és remélhetőleg visszagenerálja a DRM kulcsokat) akkor visszaáll minden, szebb képeket tudtsz majd csinálni és minden sony fjúcsör működni fog -
törölt tag
válasz
moya#no1 #28755 üzenetére
nem okozol vele nagyobb gondot...
csak így sok speciális sony funkciótól eleselolyan appokat nem fogsz tudni használni ami használná a DRM kulcsokat
csúnyább képeket készít a teló
speciális képjavító technológiát nem fogja tudni használni a teló
meg hasonlók...ezt otthon is meg lehet oldani, miért fizetnél érte pluszba, vagy egyezkedtsz valakivel itt a csoportban, aki már csinált már bootloader nyitást/visszazárást hogy segítsen a helszínen vagy elmész hozzá és nála megoldjátok 1-2 sör mellett
megcsinálnám neked de túl messze vagy
mert az egész művelet max 20perc ha nem jön komplikáció
-
törölt tag
válasz
moya#no1 #28753 üzenetére
pf....gáz.... imátkozz hogy visszagenerálja a telefon a DRM kulcsokat...
elvileg a flashtool vissza tudja zárni a bootloadert
[link]
csatlakoztasd a telót flash módban
Flashtoolban BLU gomb
Relock opció
kell egy gyári érinettlen ftf
Flashelni a rendszert
kicsit nyers fordítás...a másik jó hír hogy orvosolható
-
törölt tag
válasz
moya#no1 #28749 üzenetére
ajaj...ez nem jó...ha a bootloader nyitva van, akkor se pc comp se a teló nem fogja frissíteni, de a DRM kulcsoknak is annyi...ami bizonyos funkciók elvesztésével és a kamera minőségének romlásához vezet, és tuti nincs TA partícióról biztonsági mentés...
vissza kéne zárni a bootloadert, bár kérdés az hogy a DRM kulcsokat visszaírja-e a teló
menj be a szerviz menübe *#*#7378423#*#*
service test-security ha itt mindenhol azt írja hogy [Key OK][Active] akkor szerencséd vande jó hír a telód gyári független
-
törölt tag
válasz
moya#no1 #28744 üzenetére
Egyszerűen ki tudod deríteni, kikapcsolod a telót, fogod az adatkábelt, bedugod a gépbe, utána fogod és a kikapcsolt telót úgy csatlakoztatod hogy nyomod csak a hangerő fel gombot,ha a led kéken kezd világítani akkor gyári független,ezzel rakod fastboot módba, ami csak a gyári független sonykban van, ha nem csinál semmit, nincs kék led, akkor csak függetlenített...
Vagy pedig megnézed a szerviz menüben a bootloader rooting statust...
Ehhez nem kell már kódot beírni, a play áruházból le lehet tölteni egy appot ami megnyitja ezt a menüt... Xperia service menü... Erre rákeresel és leszeded...Ha a bootloader unlock allowed-nél az vagy hogy No akkor függő vagy az volt, ha azt írja hogy Yes akkor gyári független...
-
törölt tag
válasz
moya#no1 #28742 üzenetére
Neeem...nem erről van szó...
Csak win7 vagy frissebb rendszernél már kicsit körülményes a meghajtóprogram telepítése mivel nincs a microfos által aláírva és ezeket rendszerint blokkolja a windows hogy ne lehessen telepíteni, win8 után meg már még körülményesebb mert speciális rendszerindítás kell hogy az aláírás ellenőrzést ne csinálja meg...
Amúgy a flashtoolos módszer a legegyszerűbb a szoftver cserére...
Amúgy függő,függetlenített vagy gyári független a telód?
-
törölt tag
Megoldaná...de elég körülményes lenne neki,főleg ha v a drivereket nem tudja felrakni az aláírások miatt..
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem a szolgáltató tiltja le, hanem saját magát tiltja le a teló ha sokszor rossz kódot írsz be...egy haverom vehetett új telót egy ilyen végett...azt hitte hogy korlátlan számban meg lehet adni, a 10dik után kuka lett belőle,semmilyen kártyát nem fogadott el, még azt sem amivel működött...ez nem játék...ha elsőre vagy másodjára nem fogadja el,nem kell vele próbálkozni, irány a szolgáltató és tehetsz panaszt...és verheted az asztalt hogy oldják meg...gondolom nem volt olcsó a kód...
-
törölt tag
Flashtoollal újrarakod a rendszert vagy ha a kingroot támogatja akkor nyomsz egy unrootot...
Zewa: a függetlenítő kódot a tipusszám és modellszám függvenyében adja ki a gyártó, ha a telefon nem fogadja el a szolgáltatótól kapott kódot, akkor a szolgáltatónál kell reklamálni, de sokszir ne próbálkozz mert végleg tilthatja a telót...
-
törölt tag
válasz
dilajoska1 #28691 üzenetére
Ha ezt meglátja egy moderátor, akkor büntit kapsz
erre való a hardverapró oldala..
-
törölt tag
válasz
Steve198310 #28679 üzenetére
szerintem valamit nagyon elírt a tervező abban a romban....
-
törölt tag
válasz
Steve198310 #28670 üzenetére
meg, LB-re dual recoveryvel illetve UB-re [link]
-
törölt tag
válasz
Steve198310 #28530 üzenetére
Link?
-
törölt tag
Ha esetleg valakinek szüksége lenne ezekre
Vagy ugyan ezek az alábbi blogban elérhetőek10.1.A.1.350 T-Mobile HU(4.1.2) [link]
10.3.1.A.2.67 Telekom HU(4.2.2) [link]
10.3.A.0.423 T-Mobile HU(4.2.2) [link]
10.4.B.0.569 T-Mobile HU(4.3) [link]
10.5.A.0.230 T-Mobile HU(4.4.2) [link]10.3.1.A.0.244 Vodafone HU(4.2.2) [link]
10.5.1.A.0.283 Customized_CE1 (4.4.4)[link]
-
törölt tag
A mai nappal átadtam dekrer fórumtársank a Topik összefoglaló-t, mostantól őt keressétek majd...További jó beszélgetést!
egy élményEvolt köztetek, köszönöm mindenkinek a segítségét mikor Z-m volt és segített!
Sziasztok
-
törölt tag
Kedves fórumtársak! Szeretnék megkérni valakit aki átvenné a Topik összefoglaló blogot további frissítés céljából, sajnos nekem az elkövetkező időkben nem lesz időm vele foglalkozni, további infókért légyszives privátban keressetek... Köszönöm...
-
törölt tag
válasz
szityu161 #27001 üzenetére
nekem eredeti win7 64bitem van és állandóan szívtam vele, mióta 32bites van fent azóta sok gond nem jelentkezik, főleg telefon meg navigáció flasheléseknél volt bajom rengeteg, eldobta az usb-t,megszakadt a kapcsolat, fent volt a 64bites driver még sem ismerte fel ismeretlen hiba miatt, meg hasonlók...mára már a win7 32bit kiforrott annyira hogy az XP-t le tudtam váltani...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#97246720 #26968 üzenetére
a topik összefoglaló alján található Logout-os linken lévő blog sűrűbben fog frissülni mint az összefoglaló, mivel sajnos minden módosításhoz moderátor kell, azt meg nem szeretném hogy megőszüljön
dekrer: amiket beraktál lollis linkeket azt betettem a friss összefoglalóba
ha bármilyen észrevételek van, PÜ-ben jelezéttek légyszi....
-
törölt tag
ez lesz majd az új topik összefoglaló, norbitól átvettem az összefoglalót, ezentúl engem keressetek majd ezzel kapcsolatban
formázásban nem módosítottam semmit, egyes linkek frissítve/javítva
-
törölt tag
-
törölt tag
Lollira az Xposed-et itt le tudja tölteni akinek szüksége lenne rá....root kell hozzá!
írtam PÜ-t norbert1998-nak hogy ha lesz ideje legyen szíves frissíteni a topik összefoglalót, dekrer, téged is megemlítettelek neki ha nem baj hogy a Lollis rom linkjeit is tegye majd bele
-
törölt tag
Kérdés: Jelenleg ki szerkeszti a Topik Összefoglalót?
Anno megszereztem a Telekomos romokat, de törölnöm kellett, de most újra elérhetőek lennének az alábbi verziók:
C6603_10.1.A.1.350_T-Mobile HU(4.1.2).ftf 728.0 MB
C6603_10.3.1.A.2.67_Telekom HU(4.2.2).ftf 760.1 MB
C6603_10.3.A.0.423_T-Mobile HU(4.2.2).ftf 730.3 MB
C6603_10.4.B.0.569_T-Mobile HU(4.3).ftf 805.2 MB
C6603_10.5.A.0.230_Tmobile HU(4.4.2).ftf 987.2 MBSajnos a Telekomos .292 4.4.4-et nem tudtam levadászni sehonnan...
Ha megkérhetném a T.Ö. szerkesztőt akkor a Telekomos romos linkjét javítaná ezekere? Köszi! -
törölt tag
válasz
Roland861010 #26932 üzenetére
én a hasonló "xyz"-ért utálom a win8.x-et...XP vagy Win732bit-es kell használni...
a 8.x-nek rengeteg hibája van még, főleg a merevlemez kezelésben! nekem ne mondja meg senki hogy 4MB/s-os össz írási sebességgel 100%-on dolgozik a winyó mikor 15-25MB/s-re képes SATA3-on... persze... meg azt szeretem mikor látom hogy az össz írási sebesség 2MB/s és 100%-ot jelez... aha hogyne...szerintem inkább tegyél fel egy Win732bitest és a hbák 90%-a meg fogs szünni!
-
törölt tag
válasz
gabi123 #26918 üzenetére
lehet azért mert hongkongi kiadásnak nagyobb a rendszer képfájla... énnerre tippelek hogy azért nem ment fel...hasonló hibák vannak a samsungnál is csak ott hidden size failed...ami azt jelenti hogy a /preload partíció mérete kisebb mint a képfájl mérete,ilyenkor kell egy repartot csinálni és jó lesz. a samsung 2 /preload méretet használ,10mb és 200mb és egyértelmü hogy a 174megás hidden.img.ext4-et nem tudja 10mb-ra felírni és ilyenkor hibára fut a flash progi...szerintem te is hasonlóba futottál bele
-
-
törölt tag
üdv...mizujs erre? rég jártam itt nálatok
nálatok is kiadták már a lollit?
-
törölt tag
Üdv újra
Lenne egy kérésem... Mivel kezdek a Mega tárhelyemen helyszűkében lenni kérlek benneteket hogy aki teheti mentse le az alábbi fájlokat mert 1-2 napon törölni fogom és nem lesz elérhető...
[4.2.2 C6603_10.3.1.A.2.67_Telekom HU - 760.1MB]
[4.3 C6603_10.4.B.0.569_Telekom HU - 805.2MB]
[4.4.2 C6603_10.5.A.0.230_Tmobile HU - 987.2MB]
[4.4.4 C6603_10.5.1.A.0.292_Telekom HU - 1014.3MB]Ezeket a topic összefoglalóban megtaláljátok...
Köszönöm!
-
törölt tag
üdv, búcsúzom a topiktól, elkelt a Z-m, további sok sikert a többieknek
-
törölt tag
válasz
pcgamer01 #25988 üzenetére
gyári független vagy függetlenített a telód....
amúgy a rootolás nem bonyolult, 4.4.2-nek csak a kernelét kell flashtoolal feltenni, majd towelroot(de mobilnet kell hozzá mert wifi az nem fog menni) ha kész, playről letöltöd a supersu-t frissíted a su binárist, utána 4.4.4 kernelt visszateszed.... -
törölt tag
válasz
norbert1998 #25978 üzenetére
ja meg volt hogy írtak adjam 2-3 részletfizetésre
persze írnánk róla papírt
istenem
tegnap meg betaláltak egy asztali géppel hogy számoljam be és ráfizet
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #25976 üzenetére
dekrer: ment pü
ja, hasonlókat már én is kaptam, galaxy tab3 (van egy lenovo tab itthon ami nagyon faca arra mire kell), írtak nekem is klónokat meg társait,ja meg laptop...meg félt 10kor felhív egy csávó hogy egy harapott almás szifon 4et beszámítok-e, meg hogy fillérért megvenni... komoylan mondom, tényleg igaz az a mondás( nem sértésként, meg akinek nem inge nem veszi magára!
) " Az okostelefon a hülyéken sem segít"
-
törölt tag
istenem hogy egyes emberek milyenek! már átlag ár alatt árulom a z-m, de még abból is alkudni akarnak, komolyan mondom ha ingyen adnám még sokan abból is alkudnának vagy még én fizessek azért hogy megvegyék.... a pofám leszakad...
-
törölt tag
-
törölt tag
a roottal kapcsolatban igazad van, az kell sok mindenhez, ráklámblokkást is aláírom mert hasznos
, a greenify már megy root nélkül tökéletesen....amúgy a legtöbb knox-os samsung már a rootolható ugrás nélkül a towelroot-tal
témázgatni nem tudom minek, a xposedben sem sok minden van ami értelmes és használható bármire, nekem csak pár modul volt fent(xposed recent ram,obb on sd,xrecorder...) én inkább cpu túlhuzási védelmet tennék a telókba hogy a modderek ne tudják sza**á sütni a túlhajtott procit és gpu-t...amúgy a knox hasonló mint a pc-knél a tpm...egyfajta erős titkosítást biztosít, ez nem mindenki számára hasznos, jókérdés hogy miért tették ehhez függővé a garanciát....de szerintem rövid időn belül megtalálják a módszert a visszaállítástra mint annak idején a custom binary download-ra...
asszem a s4-nél vagy note2 vagy 3 nál már tudják nullázni a knox-ot
láttam valami videót erről a jutubon, a srác odinnal feltöltött a telóra valami hasonlót mint a CF-Auto-Root ami cache-ből dolgozik...minden rendszernek vannak gyenge pontjai
a root is azért elérhető mert sebezhető ponton jut be a script
-
törölt tag
szerintem semmi baj a samsung telókkal, a knox se hülyeség, gondolom meg volt az oka hogy a knox-ot belerakta a gyártó...feltehetően azért hogy a sok módosított szoftver vagy moddolt módosított kernel cserék miatt keletkezett proci túlhajtásból eredő alaplap halált így ki tudják szűrni, mert nem olcsó egy alaplap ugyebár ezekhez a telókhoz és ebből elég sok kár származik hogy az óvatlan felhasználók kihasználták hogy gariban kicserélték az aranyárú alaplapot...szerintem semmi baj nincs ezzel
bár a kitkat óta a google tiltja az sd kártya írást a gyári appokon kívül....ezzel mondjuk nem értek egyet, mivel így milyen biztonsági hibát küszöbölt ki? semmient
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest