- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
-
CortezX
aktív tag
válasz
WuuWuu #15276 üzenetére
Tokokkal kapcsolatban én is dilemmában vagyok. Egyenlőre egy ilyet rendeltem, mert ez az Arc S-nél bevált. A Z-hez viszont mindenképp szeretnék dokkolót, így a könnyű le-fel szerelés miatt a bumper tokokkal szemezek. Ilyennel gondolom bele lehet erőszakolni a dokkolóba, de ez meg nem sokat védhet egy esetleges leejtésnél.
-
törölt tag
válasz
WuuWuu #15276 üzenetére
A kosz - ha nem fémreszelék vagy egyéb durvább szennyeződés akkor - nem karistolja a telefont! FŐleg, hogy elől-hátul fóliás ugye.
Az előlapi fólia ugye a legerősebb. Bár nekem a hátlapi kapott durván (előző tulaj jóvoltából) és mégis leszedve makulátlan volt a telefon.
Belső párnának mindig külön kell beszerezni sajnos. -
törölt tag
válasz
WuuWuu #15274 üzenetére
Nekem pont volt bumperem. Nyilván nem olyan, hogy belül kigumizzák, hogy ne menjen alá semmi!
Konkrétan amint kiveszed a telefont fogkefével pucolhatod. Nyilván nem is illeszkedhet szorosan, mivel akkor a készülékházat zúzná ami nem kellemes dolog egy cirka 100 rongyos telefonnál.
Tehát röviden és tömören a bumperek csak a sarkokat, egyes nagyobb bumperek a hátlapot (is) védik. De pucolni még akkor is kell olykor-olykor, ha zsebben hordod mivel begyűjti a dolgokat. -
-
Palesz191
aktív tag
válasz
WuuWuu #14968 üzenetére
ő volt a gond
valami folt volt kamerán vagy valami pixeles cucc. -
viktor82
őstag
válasz
WuuWuu #14588 üzenetére
One X-ről váltok olvasgatom a fórumot sok ujdonság van a htc-hez képest ez az akku idő aggaszt engem legjobban,hogy hátérbe futnak reklám appok és csak rootolásal lehet kilöni őket ez pontosan mit takar én gyári független készüléket vásárolok 362euró vadi újonnan nem szeretném rootolni.
-
SonyNex7
senior tag
-
gti16v
őstag
válasz
WuuWuu #13016 üzenetére
szerintem 30% és 90 % között narancs,nem piros,én használok,egy tök jó kis akku progit DU battery a neve,nagyon szeretem,más az S2 esem óta használom( a samu figyelmeztető hangja,nagyon idegesítő volt számomra),mert nem idegesítő a akkumerülés figyelmeztetés,sőt tök jó..,kiírja töltés megkezdésekor mennyi idő kell,meg le és felcsatlakoztatáskor is van hang,nekem ezek mind,tetszenek
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
WuuWuu #12579 üzenetére
USB hibakeresés és ismeretlen helyek pipálva? Én még a helyedben felnyomnám a PCC programot is a gépre, az is telepít egy csomó drivert. Lényeg, hogy minden driver telepítve legyen és ha rádugod a telefont a gépre, akkor ne az illesztőprogram telepítése jöjjön fel. Root elindítása után a PCC telepítésére nyomj egy mégsét a telefonon. Hirtelen ennyi tippem van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest