- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assasin_
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #10879 üzenetére
hát két usb véget nehezen dugok össze de lehet hogy én vagyok a hülye
Arra gondoltam hogy a töltó kábeljét bedugom és akkor a másik vége usb és arra kéne átalakító hogy másik usbre tudjam dugni hogy esetleg billentyűzettel vagy egérrel kapcsoljam össze de lehet hogy nem is lehet így és én vagyok a hülye -
-
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #10510 üzenetére
Ez nálam is így van sajnos. Imádom a Z-met, viszont jelen esetben tényleg gyengébb a wifi vétel, mint a másik telefonomban. Tok nélkül is ugyan az a helyzet.
(#10516) dekrer: Ahogy írtam, nekem is ilyen a telefonom és nagyon szeretem, de a jel erőssége a wifi-nek gyengébb,mint a másik telefonomnak sajnos. Persze, tudom használni, nincs vele gond, kisebb a sebesség.
-
Reverting
őstag
válasz
Mr.Silkó #10490 üzenetére
A kiemeltben van h kell csinalni... ez enyem is t-s de mar a CE rom van fent... szerintem azt rakd fel te is... igazabol net kell... maga a rom is tobb mint 700MB Szoval amig nincs rendes nem nem fog menni... a flashtool-hoz nem kell net felteve ha elotte letoltod a romot... CE_Rom
Akar teloval is...
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest