- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
darvinya #26870 üzenetére
Mármint a zene fájlban?
Mert a gond az, hogy nem mindig ugyanabban a számban, nem mindig ugyanott jön elő, hanem véletlenszerűen.(#26858) ADAM1337: néztem a kingroot-ot de nem merem telepíteni. Eleve egy kínai app, ami ráadásul hozzáférést kér a névjegyeimhez és kép/videókészítéshez.
Root-oláshoz ezek miért kellenek? Gyanús az egész. -
nexion218
tag
válasz
darvinya #26207 üzenetére
Köszi!
Az nem baj, ha nem lesz jobb (tökéletesen elégedett vagyok vele, 4.3, root, meg amit lehetett és a guglihoz köthető eltakarítottam belőle
), csak rosszabb ne legyen. Csak azért érdekel, mert lehet mennék külföldre és nem akarok ezért megválni a készüléktől, szerelmes vagyok bele.
Illetve még vmi... Mindenképpen a VÁSÁRLÓ tulaj kell, vagy az, akinek éppen a nevén van készülék? Tehát megvette XY, de időközben a készülék/előfizetés átírásra került a nevemre teljesen hivatalosan a szolgáltatónál. Akkor én elég vagyok vagy kell hozzá XY?
-
Studi
veterán
válasz
darvinya #26193 üzenetére
Beszédhangszóró némul nálam, arra keresem a megoldást.
(#26192) ADAM1337: nagyon szépen köszi a linket! Azt hiszem ennek csak végszükség esetén esek majd neki, de megnyugtató, hogy itthon elérhető hozzá a cucc.
Arról nem ír a cikk, hogy mivel érdemes/lehet a ragasztót levakarni, hogy a Speedhopossal jól fel tudd rakni. Erre van valami tipp? -
törölt tag
válasz
darvinya #25808 üzenetére
ez nekem nagyon magas
akkor a gyári független Xperia U-n miért lehetett kernelt cserélgetni ha csak egyszer írható chip van a telóban állításod szerint?
óóó vagy abba más fajta chip van?
szerintem ez úgy hülyeség ahogy leírtad már bocsi,vagy csak nagyon hülyén fogalmaztál! esetleg valami leírást tudnál likelni amivel alátámasztod amit leírtál?
-
-
mich68
csendes tag
válasz
darvinya #25788 üzenetére
Az első oldalon linkelt kernereket próbáltam, meg a C6603_4.4.4 CE1_.283.ftf ből szedtem ki a kernert és azt próbáltam meg ugyan az az eredmény,ha cwm ből telepítem fözött kernert akkor teljes káosz sony felirat és semmi.Csak úgy tudom újraindítani ha Fastboot tal parancssorral felrakok egy cwm et és vissza restore a mentett működő rendszer.
-
mich68
csendes tag
válasz
darvinya #25786 üzenetére
Sajnos fastboot módban sem megy a kerner flash lefut és a végén marad egy hiba üzenet:
18/034/2015 22:34:31 - INFO - Please check the log before rebooting into system
18/035/2015 22:35:10 - INFO - Selected kernel (boot.img or kernel.sin): C:\Flashtool\firmwares\kernel.sin
18/035/2015 22:35:10 - INFO - Flashing selected kernel
18/035/2015 22:35:10 - INFO - sending 'boot' (8079 KB)...
18/035/2015 22:35:10 - INFO - OKAY [ 0.300s]
18/035/2015 22:35:10 - INFO - writing 'boot'...
18/035/2015 22:35:10 - INFO - FAILED (remote: image is not a boot image)
18/035/2015 22:35:10 - INFO - finished. total time: 0.302s
18/035/2015 22:35:10 - INFO - FASTBOOT Output:
sending 'boot' (8079 KB)...
OKAY [ 0.300s]
writing 'boot'...
FAILED (remote: image is not a boot image) -
törölt tag
válasz
darvinya #25586 üzenetére
nem kell tudnia, mégegyszer! mivel az usb 3.0 oda-vissza kompatibilis, példa, van egy usb 2.0-ás pendid az ugye megy 3.0-án, de ha veszel egy usb 3.0-ás pendid, azt is tudod használni 2.0-án csak sokkal lassabb lesz, tehát oda-vissza működik
! Wiki(angol) itt le van írva feketén!
se a géppel, se a telóval, se a progival nincs gond, csak a driverrel
-
jety91
őstag
válasz
darvinya #23950 üzenetére
Javítás során is ugyan ezt a hibaüzit dobta fel, akárhogy állítottam a tűzfalat (win8.1, defender van csak fent) pedig net volt biztosan mivel utána kerestem a hibának, hátha valami beállítás kérdése, de nem. Szóval ez tényleg a PCC hibája. Ha egy átlagjúzert nézünk, akkor ebből szervíz lett volna, ami szvsz nagyon gáz egy sima frissítési programhiba miatt.
-
jety91
őstag
válasz
darvinya #23928 üzenetére
nem, maga a pc companion. feldugta a telefont gepre ismerosom es frissites kozben kiirta neki hogy nincs internet, pedig marhara volt... utana a telefon csak rezzent egyet meg a sony logo sem jelent meg. ertem en hogy nincs mar sus tamogatas, de az mi mar hogy flasheles kozben leall a program ilyen hibauzivel? nem tudom milyen agyalagyult programozo irta igy meg, de majdnem lett egy szervizbevitel miatta.
flashtoolal meg vmi driver problema volt azert nem akarta felrakni az ftf fajlt, de nalam sikerult feleleszteni a telefont.
-
-
-
TheProb
veterán
válasz
darvinya #22473 üzenetére
innen biztos normálisat veszek?
Látom van olyan ami csak a kijelző meg van ami kerettel együtt van, melyiket érdemesebb v mindegy?
-
Police72
csendes tag
válasz
darvinya #22431 üzenetére
Persze, rendben természetes. És mint józan eszű ember egy "átlagfelhasználó", -mert elég átlagfelhasználós volt amit tettem vele, lásd a millió vízalatti vidi a youtube-on- aszondja, áh vízálló, áh a TV is aszongya vízálló, reklámba csávó leönti, hogy lemossa, beleejti véletlen a kádba, csaj zuhanyzik vele T-Mobile kirakatban USÁ-ban, akkor miért lenne már baja. Ezért g*c*! Mert mindig mindenből szart fogok ki. Mindegy, hogy PSP, PS2, Xbox, Concorde telefon (HAHAHA LOL). de ez mindegy, mert persze az én k*rva anyám, mert tök észerű a dolog, hogy megunom ezt, mert lehet karcos, kinyitom kicsit az ajtót, oszt megcseppentem már vízzel, utána bemagyarázom a szerviznek és valamennyi kockázattal kockára teszem, hogy csudiszupi új Z-t kapjak?
Bocs, átsiklottam a garanciaszopatásba. Örök harc ez a fogyasztói-betyárság-gyártói-jóhiszemáségkeményég. És ha nincs szerencséd 100, hogy szopva jössz ki belőle. Ha direkt b.sztál el valamit, ha a saját hibáidból akaratodon kívül, vagy ha nem a te hibádból a te akaratoddal, stb kombinációk.
Na most egy fél órája rá se néztem, csak benne van a zacskó rizsben. Akkor amikor utoljára csekkoltam (SIM kivéve, biztonsági mentésként fájlok gyors áthúzgálása gépre, utolsó nyomogatások hátha jó+harc az érzelmekkel, hogy hagyd a f@szba, csak jobban elb@szod biztos, naracssrága téma beállítása a sivatagos homokos háttérrel, hogy jobban száradjon), akkor az előlapi kam pacek volt, a hátlapi mintha már elkezdett volna száradni.
Ennek függvényében én remélem a Te verziód lesz a tuti, a "még nem szárad ki rendesen", és csak ott áthúz pár vízpötty. Ami még parás, ha így tuti is lesz, nem -e marad benne a későbbiekben.
Vagy ha lemerül és ugye automatán kapcsolja magát vissza, akkor addig csinálja a "bekapcs+lemerültakksilogó+kikapcs+bekapcs megint..." örök folyamatot, amíg le ne merül az akksi csontig, de mint a főd?Túlparáztam. Viszont persze, hogy túl. Nem 120 vót. 2 nem csak, hogy munkaeszköz, de az élettársam. Nem egy iPhone, nem egy pötyködős telefon. ez az igazi nagybetás okostelefon. Ami full a kezemre van állítva, mindent úgy csinál, akkor amikor és ahogy én akarom. És mindenre tud megoldást, mert nincs korlátozás, android, nem iOS. Mindegy. Reggel csekkolom. Addig Rizi-bizi.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
darvinya #22000 üzenetére
Nah léptem egy nagyot...
Letöröltem mindent (belső memória vagy adattároló - telefonét miCroSD -t kivéve) és teljes generál gyári beáll.-ra !
Aztán megcsinálta, törölt mindent és restartolt, majd WiFi , Gmail, Facebook meg mindent bekonfigoltam és letöltött mindent a GooGle-s szinkronizáció és most jó.... /még a Messenger beáll. van vissza és ha netalántán nem lesz jó akkor hagyom az egészet.../ ezt a GMail -es szinkronizációs fiók beáll. hogyan lehet beáll. gondolok itt arra, hogy csak azokat telepítse ilyen gyári reset esetén amit én akarok (progik, gamek, témák, stb...) ?Am. mindent feltelepített / updatelt, de ez még hátravan... (használom, használnám mind3 progit..)
(ajánlott a kihagyása?) vagy nyugodtan mehet rá mint Updateolás ? /még nem raktam be a mIcroSD -t így nincs duplikáció és nincs menübe akadás sem.. szépen lefordul a kép mikor kilépek valami progiból (korábban ugye "akadt" és csak a háttérkép volt pár sec-ig... majd akadva jött elő az ikonos háttér)
Válaszokat előre köszönöm !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
darvinya #21991 üzenetére
hogyan lehet megszabadulni tőle ?
Gondoltam már arra is, hogy a teljes telefont törölni és a kitkat -ot újrahúzni vagy nemtom (ezekhez nem értek..)
Képet nézve (adattároló belső és SD kártya, mit kéne törölni ?/gépre csatlakoztatva pl. "Sony PC Companion" -al nézve nem látom a duplikált fájlokat/képeket... akkor ?
/
L
-
MaxxDamage
félisten
-
w333
félisten
válasz
darvinya #21345 üzenetére
Persze hogy használom ... ez egy hosszú hétvége volt, mikor nagyon keveset használtam valamivel több volt mint 1 óra a kijelzőhasználat amiben volt minden (böngésző, facebook / messenger, hangouts, email, stb) az átlag használat nálam 2 nap készenlét és 3-4 óra kijelző, vagy 1 nap készenlét és 5 óra + kijelző (de ez már kicsit hard használat mellett)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest