Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
besaints #29074 üzenetére
Nekem merült a telefon mint nyeletlen balta a vízben.
A wakelock detector ezt a fingerprint scanner local folyamatot mondta ki bűnösnek, de hiába korlátoztam nem változott semmi.
Aztán töröltem az aldi appot és minden szuper lett újra.Azért is fura ez az egész mert a z-ben ugyebár nincs ujjlenyomat olvasó.
-
besaints
tag
válasz
besaints #29071 üzenetére
Fejlemény van: [link]
Tudnátok tippet mondani, hová lehetne elküldeni ezt, aki ért is hozzá, mondjuk valami Sony központ?
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): android.os.DeadObjectException
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at android.os.BinderProxy.transactNative(Native Method)
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at android.os.BinderProxy.transact(Binder.java:503)
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at android.hardware.fingerprint.IFingerprintServiceLockoutResetCallback$Stub$Proxy.onLockoutReset(IFingerprintServiceLockoutResetCallback.java:84)
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at com.android.server.fingerprint.FingerprintService$FingerprintServiceLockoutResetMonitor.sendLockoutReset(FingerprintService.java:775)
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at com.android.server.fingerprint.FingerprintService.notifyLockoutResetMonitors(FingerprintService.java:604)
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at com.android.server.fingerprint.FingerprintService.resetFailedAttempts(FingerprintService.java:311)
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at com.android.server.fingerprint.FingerprintService.access$000(FingerprintService.java:90)
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at com.android.server.fingerprint.FingerprintService$3.run(FingerprintService.java:147)
[..]
03-15 00:11:18.262 D/AndroidRuntime(11060): Shutting down VM
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): FATAL EXCEPTION: main
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): Process: com.android.systemui, PID: 11060
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'long com.fingerprints.system.FpcD.legacyDbPreUpgradeNative()' on a null object reference
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1615)
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1558)
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): at com.fingerprints.service.ILegacyFingerprint$Stub$Proxy.preUpgrade(ILegacyFingerprint.java:94)
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): at com.fingerprints.service.LegacyFingerprint.preUpgrade(LegacyFingerprint.java:55)
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): at com.android.keyguard.KeyguardAbsKeyInputView.startFingerprintDBMigration(KeyguardAbsKeyInputView.java:367)
[..]
03-15 00:11:18.265 D/ActivityManager( 1762): New dropbox entry: com.android.systemui, system_app_crash, 46092594-97e1-40d7-889c-04a9c739a99b
03-15 00:11:18.266 W/ActivityManager( 1762): Process com.android.systemui has crashed too many times: killing!BugReport:
03-14 21:35:57.653 26968 26968 V SecuritySettings: No fingerprint hardware detected!!
03-14 22:36:26.083 1762 1762 W FingerprintService: Failed to open Fingerprint HAL!
03-14 22:36:26.083 1762 1762 V FingerprintService: Fingerprint HAL id: 0 -
-
harry3
őstag
válasz
besaints #28082 üzenetére
Nálam 23 fokos szobában 20 perc YouTube után ~42 fokot mutatnak a szenzorok. A csengő és ébresztő hangerő ugyan olyan hangos, mint 4.4-en. Viszont friss telepítés után próbálgattam a hívást, nem volt semmi, majd frissítettem az alkalmazásokat. Ezután megcsörgettem magam, de nem jelezte ki, utána már nem volt baj. Félek, hogy ha egyszer előfordult, akkor máskor is megtörténhet. Valahogy nem érzem azt, hogy nagyon stabil lenne a rendszer, de ha visszateszem a KK-t, olyan döcögősnek idejétmúltnak érzem.
-
VeryByte
őstag
válasz
besaints #27763 üzenetére
A beszéd (ha normál telefonról beszélünk) 3G-n megy (vagy 2-n), tehát telefonáláskor mindig visszavált.
Nálam (T-s) látszik is, mert telefonálás után mindig kicsit eldobja a térerőt.
Az elején még idegesített, de megszoktam.Mondjuk a Z2-mön érdekes, mert ha VOIP-ozok és bejön egy hívás, amíg csörög addig nem bontja. (Ha felveszem akkor nem tudom, mert nem figyeltem.) (VOIP és becsörgés esetén csak a BT fülesemből veszi el a VOIP hangját, eléggé vicces. :-))
-
besaints
tag
válasz
besaints #26268 üzenetére
És mi az a rpm.sin a FTF-ben?
Érdekes, hogy ha egy full FTF-ben a kernel kivételével mindenre EXCLUDE-ot nyomok, az rpm.sin még ott marad, nemcsak a kernel.sin és loader.sin, amit a Xperiaz_10.5.A.0.230_kernel_only.ftf ba beletettek.Ez alapján, hogy nem tudom, mi az RPM, nekem most a Xperiaz_10.5.A.0.230_kernel_only.ftf biztonságosabbnak tűnik a Towelroot-hoz...
-
besaints
tag
válasz
besaints #26137 üzenetére
Lejárt az 5 perc, elég hasznosan összefoglalja:
[Tévhit: 72 órás visszafizetési garancia]A cikk óta annyi változott, hogy a netes(!) vásárlások esetén a kötelező elállás ideje 8 munkanap helyett 14 naptári nap lett.
-
w333
félisten
válasz
besaints #26133 üzenetére
Tessék Link (7. §12)
Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
Szóval ha az elállás nem működik, akkor is kötelesek cserélni 72 órán belül !
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
besaints #26120 üzenetére
Én is remélem hogy nem mennek fullhd felé teljesen értelmetlen amúgy, a Z-n se látom értelmét, valamint ez az 5 col lenne az ideális kisebb készülék házzal mondjuk a Z-nél pont patent a méret ha elkéne forgatni app miatt és úgy használni.
Emberi szem normál napi használat során szerintem a 720p felett nem veszi észre a különbséget. -
Deck
titán
válasz
besaints #26115 üzenetére
Független az összes. Nyithatsz bootloadert is de akkor menteni kell a drm-t majd fixet felrakni, hogy a custom romon is legyen.
Z2 dominoban 130k. De veheted előfizuban is vagy ahogy akarod.
Szuper telefon. A led, a hangszóró, kamera, akksi idő, kijelző, 15k-s füles minden! Imádom!
Most vetten tokot, mágneses kábelt, meg nanoshine a kijelzőre.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
besaints #26117 üzenetére
Néha nehézkes a Z használata, igaz vonaton egérmozizni jó vele.
Azért is gondolkodtam egy kisebb méretre, z2 már nagyobb sajnos, nekem a Z mérete a maximum(egy silikon tokkal együtt).
Felette már nehézkes a használata valamint a Z3C-n tetszik a kamera gomb is hogy visszatért.(de látom a z2-n is van de már magasságba most nézem eléggé megnyúlt a z után.)
Okos telefonból 3,3-5 colig használtam sok fajtát valahol 4,3-5 col között van az ideális méret szerintem.Találtam egy jó méret hasonlító oldalt. [link]
-
törölt tag
válasz
besaints #25217 üzenetére
Van ilyenem használtam kétszer azóta a fiókban rohad.
A vezérlő alkalmazása hol megy hol nem, leáll stb.
De amikor megy akkor is rohadt lassú az átvitel, filmet nézni vagy játszani ezen keresztül nem tudtam emiatt.Azt tegyük hozzá hogy nekem elég gyenge a wifi router (Zte mf60) szóval elképzelhető hogy erősebbel jobban menne, ezt ki kellene próbálni.
-
Deck
titán
-
törölt tag
válasz
besaints #24929 üzenetére
nem szükséges,ha egyszer megvetted az most is érvényes ha be tudtsz lépni a fiókodba, másrészt meg támogatja a 4.3-as android runtime-ot virtuálisan(gond nékül mennek rajta az androidos progik és néhány játék), konvertálás nélkül telepíthető rá .apk-s app,másrészt teljesen zárt,rootolni lehetetlen mivel a qnx főrendszer biztonsági házirendjét használja,meg egyfajta virtuális gép elfén fut(gép a gépen) plusz elérhető rá már a google play áruház,google login és a play service
-
törölt tag
válasz
besaints #24924 üzenetére
össz vissz az operációs rendszerben van a kulcs nyitja
még a BB QNX alapú rendszere valós idejű még az android virtuális környezetet használ.a bb os10 könnyebben kezelhető, nem fagy le, nem akad ki, és a lefagyott appokat is vígan be lehet zárni gond nélkül, nincs olyan hogy a hívást késve jelzi vagy éppen nem reagál a teló híváskor
mellesleg jobb üzemideje van a Z30nak mint a Xperia Z-nek
lehet nincs olyan sép a kijelzője mint a sonynak, de stabilabb sokkal
igaz lassabban bootol be, de ha elindul, akkor nem áll meg betöltött
meg az utóbbi időben sok gondok vannak a z körül, gps gondok, melegedés,stb...mi lenne szegénnyel ha megkapta volna az android5-öt?
úgy járt volna mint régen
meg most néhány nexus modell
frissítés után kuka :/ az android sérülékeny, a bb rendszerét a mai napig nem tudta senki feltörni
nincsenek rá vírusok,kártékony appok
még az android tele van vele
-
-
dSERiES
senior tag
válasz
besaints #23483 üzenetére
Hát ha CWM-ed van, akkor felejtős az OTA
KitKat alatt jobb az akkuidő (szerintem) elég sokáig 4.3 volt fent és ha nagyonmax ~2,5 / 3 óra kijelzőidőt bír akkor jó. KK alatt most 3 felé ment simán és még 20% felett van az akksi, + sokat is nyomkodtam mert nézegettem az új rendszert.. (.233 ROM-ról ez volt a tapasztalat)
-
vatafakk
aktív tag
válasz
besaints #23350 üzenetére
Nekem is a 4,4 megasat tette fel, ez csak valami apro hibajavitas, de nem vettem eszre valtozast. Nyugodtan felteheted nem jar adatvesztessel, de lehet hogy csak errol tudsz majd 4.4.4re frissiteni.
En felteszem flashtoollal holnap a 4.4.4et mert ez a 442 kitkat gyalazatosan sz*r nalam. -
daniel909
addikt
válasz
besaints #22647 üzenetére
Tudom nem fog megnyugvást nyújtani de nekem ugyanez van gyári rendszer alatt. Most is pl írok és utólag nyomodnak be a gombok... Nagyon utálatos dolog. Ebben a melegedeses dologban lehet logika. Lehet nem engedi a Sony melegedni a telot mert akkor elenged a ragasztás??? Ebben van logika. Bár szerintem hidegen is csinálja de majd figyelem!
Bár az elmúlt kettő napban nem akadt és lassult be szóval nem értem! Teljesen random és idegesítő! Azért nem gyenge a vas......
Peti: majd lesz
-
besaints
tag
válasz
besaints #20803 üzenetére
Update, 64 GB SanDisk Micro-SD(SDXC):
Telefonon hívtak +44-es számról. Ki fogják postázni a cserét. Ez tényleg élettartam garancia! ;-)Kérdésemre elmondta, hogy azért váltott visszavonhatatlanul csak-olvasható üzemmódba, mert potenciális hibát érzékelt a kártya, és az adatvesztést megelőzendő kapcsolt read-only -ba !
A gyártástechnológiát közben fejlesztették, azt ígérte, hogy biztosan nem lesz többé baj az új kártyával.
-
Proti20
csendes tag
válasz
besaints #20390 üzenetére
Szia, nekem ugyanilyen problemam van es ugyanilyen memoriakartyam... Szal nem egyedi az eset. De ez a 4.4 ota van, azelott semmi problema nem volt.
De ma ujabb hibat fedeztem fel: a videohoz nem menti el a hangot, hiaba van a beallitasokba bekapcsolva a mikrofon.
Egyre jobban tetszik ez a KK ....; -
ambrust
tag
válasz
besaints #20390 üzenetére
Hát ez sajna szívás... de legalább jó volt a megérzésem :-)
Ha van sd-microsd adaptered azon van r/w kapcsoló. Próbáld meg azzal formázni. Ha viszontaz van, amit írtál akkor lett egy backupod... nekem 64GB-os USB3-as verbatim pendrive csinálta ugyan ezt. Sajna ha egyszer bepöckölte az írásvédettséget akkor az úgy is marad, hiszen a megváltoztatásához is írni kellene... -
ambrust
tag
válasz
besaints #20350 üzenetére
Ha rám hallgatsz akkor adatmentés majd format...
A fájlrendszer hiba nem ok nélkül van. Én pc-n formáznám és ha tudod teszteld is le. Nekem jópár sd halálozott már el részlegesen és ez okozta pl a htc-m belassulását. Azóta csak class10-es kártyát veszek és pár havonta formázom meg tesztelem. Adatvesztésre meg kitalálták a backupot... -
törölt tag
válasz
besaints #20079 üzenetére
Felesleges már bármit is beleírni az összefoglalóba! Aki akarja úgyis megtalálja. Aki pedig nem, annak egy android lexikont is írhatsz gyors keresővel, akkor sem fogja használni!
20.000 feletti hozzászólásszámnál tartunk. Szerinted miért?Azért, mert van összefoglaló... Ha nem lenne akkor 70.000 lenne legalább ez a szám.
-
skul0
aktív tag
válasz
besaints #19724 üzenetére
Hát szerintem meg visszalépés. Igaz hogy fél napja van csak fent, de máris azon gondolkozom, hogy megy vissza a 4.3...
Az egész döcögős lett, most is ahogy írok késik az érzékelés, a gyorskapcsolók elérése így szerintem körülményesebb, a névjegyeknél ha képet akarok hozzájuk rendelni van, hogy 90 fokkal elfordítva teszi be, és lényegében semmi olyan újítást nem hozott, ami miatt érdemes lenne maradni rajta. -
törölt tag
válasz
besaints #19724 üzenetére
A Total Commander (+Lan Plugin) Wifis másolás miért olyan lassú? Töredéke a lehetséges sebességnek, ezért használom az Ftpdroid-ot. Elkerülte a figyelmemet valamilyen beállítás?
Az egy ablakos fájlkezelők soha nem tetszettek, de ez a File Commander egyszerű és jól működik. Amíg a Total Commander elkészül, elleszek vele.
-
törölt tag
válasz
besaints #19720 üzenetére
Az írás se teljesen korlátozott.
Pl.: a File Commander tud írni és törölni.
SD kártyát kezelő Total Commander is készül, béta már van.
PC-ről kábellel összekötve nincs korlátozás.
Áthidaló megoldás (ha a belső memóriában van elég hely):
WIFI-s FTP szerverrel (pl.: FTPDROID) másolás belső memóriára.
File Commander programmal meg átmozgatható az SD kártyára. -
sno14
tag
válasz
besaints #19397 üzenetére
Egyetértek, designban szerintem a z verhetetlen, emellett engem is tőkéletesen kiszolgál mindenben, nagyon szeretem. Az viszont elég szomorú, hogy közeleg a támogatottság vége. Nem vagyok nagy szaki, de úgy gondolom, hogy közel sincs kihasználva a telefonban rejlő erő és lehetőség (ezt az összes androidos csúcsgép viszonylatában is így gondolom) és a frissítések nélkül már nem is lesz, hiszen minden frissítés a hatékonyabb működést szolgálja. Ettől pedig enyhénszólva is csalódott vagyok, mert ez a telefon még jó ideig megfelelne mindenféle technikai követelménynek.
-
Deck
titán
válasz
besaints #19397 üzenetére
Valami akkor is fog lenni. Olvastam már, hogy "silver" lesz és az iphone ellenfelének szánják.
De ha nem akor ott a oneplus one, csúcstelefon, jó minőség, nyitott bl, cm, és nagyon olcsó. Míg az xperiák túlárazottak, zártak, frissítés sincs sokáig csak várni kell stb. -
roti13
tag
válasz
besaints #14528 üzenetére
Szia nekem is leszakadt a kupakrol a szigetelés magától, vidd be a vodafoneba, ők felkuldik a cordonba, és ha netán belekotnek irány a fogyasztó védelem de nekem a tmobil ugyan úgy felkuldte és megcsinaltak. Szóval nagy valoszinuseggel megcsinaljak mert elég sokan panaszkodnak, de tisztában kell lenni a jogaiddal, ha megvonjak a garit rendőrség fogyasztovedelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest