Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter86101
tag
Szia , ez semmi gyári 5.0.1 flat style bar , és lockscreen widgettel ... na kíváncsi vagyok hogy mit fog alkotni ez az 5.1 ? Rakta már fel valaki .. ? Hogy is kellett a flashtoollal hogy az adataim maradjanak meg , és minden program is ? Valami pipalgatasra emlékszem .. ? Köszönöm előre is .
-
Misua
senior tag
Szimpla gari T-mobilos
Igen, sajna egy sima Z...én is azt hittem adnak vmi újjab cuccot, de sebaj: ismerve Z-t előbb-utóbb tuti be fog ázni
Annó már volt szervizben szeptemberben, mert ment szét a ragasztás kamera körül - újraragasztották - de nem bírt ki sokáig (mondjuk 4 hónapig nem raktam csap alá). Éljen a Condor! -
kezdő
senior tag
Ez nekem is jól jönne, de csak ezt találtam:
4.4.2
C6603_10.5.A.0.230_Tmobile HU.ftf -
flegga92
senior tag
-
besaints
tag
Sziasztok!
Egy ősi kommentre írok vissza, mert ugyanaz a gondom nekem is, visszaolvastam, de nem találtam választ:Többször előfordult már velem, ma is, hogy a Chrome elfelejtette a megnyitott füleket(lapokat,'tab'-okat). Mi lehet hibás: a Chrome, vagy ez valami Xperia Z probléma?
Hogyan javítható? (Azon kívül, hogy használjak alternatív böngészőt. Ha mégis csak a másik böngésző a megoldás, van olyan, ami a lapokat, jelszókat, könyvjelzőket a Google fiókkal / asztali Chrome-mal szinkronizálni tudja?)
Köszönöm előre a valaszokat!
-
törölt tag
Ez a funkció azt csinálja, hogy minden adatot titkosít a telefonodon.
Persze, ezt megcsinálja egyszer mindenre amikor bekapcsolod a funkciót, de utána menet közben is folyamatosan titkosítania kell, ha új tartalom kerül a telóra.
Ezen felül menet közben folyamatosan vissza is kell fejtenie a titkosított adatokat.Erre gondolt szerintem a kolléga, hogy ez az állandó titkosítás/visszafejtés mennyire terheli a telót.
Itt egy cikk róla: [link]
Ezt írja : "Slower Performance: Encryption always adds some overhead, so your device will be a bit slower. The actual speed decrease depends on your phone’s hardware."
Vagyis nyilvánvalóan lassítja a telefont, kérdés hogy mennyire. -
5381
aktív tag
Én párat kipróbáltam már és úgy vettem észre, hogy programfüggő a merülés és a memóriazabálás. A Planet Pack nekem nem fogyasztja vészesen az aksit sem és a memóriát sem, a 3D Parallax például nagyon ette a memóriát. Aki több napos üzemidőkre vágyik, annak biztos feleslegesek az élő hátterek. Ha minden nap töltesz, akkor elfér a kijelzőn, nem ez eszi a legtöbbet.
-
törölt tag
Konkurencia?
Mégis ki?
Azért a Sony nem az a vállalat amelyiknek olyan marhára nagyon tartania kellene a konkurenciától.
A sablon dolgok ugyanúgy jönnek!
1, 4,7"+ méretű kijelző FHD felbontásba. Jelenleg a 2K-sra gyúrnak, mert már akkora rá az igény, mint egy falat kenyérre...
2/1, Ujjlenyomat olvasó, mert a legtöbb okostelefontulajnak alaphangon szigorúan titkos dokumentumai vannak ami ezt már évek óta igényli!
2/2, Retinascanner... Science fiction a javából! Állítólag a Samsung már beleakarja műteni az S5-be. No, ezt majd azért meglátjuk!
3, Mini szériák. Ha van nagy, legyen kicsi edition is.
4, Tablet edition, nehogy már szó érje a ház elejét...Egyre megy, hogy az adott vállalatot épp Samsungnak, HTC-nek, LG-nek vagy épp Sonynak hívják! Minden évben minimum egy alkalommal a piacra dobnak egy csúcsgépet, mert beledöglenének, ha egy évben kimaradna bármelyik is és inkább már végre az üzemidővel foglalkoznának! Anno volt egy hír, hogy valami nanotechnológiás vagy ilyesmi akksin gondolkodnak, mert az űberpazar lenne. Na, azóta sincs semmi...
Szintén foglalkozhatnának végre azzal is, hogyha leesik a csúcsgép, akkor ne egyből repedjen már a kijelző, ha már annyira szeretik hangoztatni, hogy milyen baromira strapabíró.
S persze értelmesebb lenne kétévente új dolgokat kiadni, mivel így az értékvesztés enyhén fogalmazva is nyakon szarja a vevőt! -
törölt tag
Finomabban? Ha van cáfolat akkor lehet valamin finomítani, ha nincs akkor hiába nevezzük barnamedvének a szart, az akkor is szar marad!
Viszont tény, akkor amikor a ZTE piacra dobta a Blade első kiadását, igencsak eltaláltak vele valamit amit azóta sem sikerült. S persze az is tény, hogy az akkor időben mások voltak a SW és HW követelmények.
Amúgy konkrétan a Z-t is fikáztam már, de ezzel együtt nem válnék meg tőle.S azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy nagy mobilosként még egyszer egy Blade-et is beszerzek tesztelni.
Csak nem lehet rosszabb, mint a C3-01-es Nokia! -
Nodika88
tag
-
hito
nagyúr
Köszi!
Tényleg szorít az idő, de már nem annyira, mert akivel ma találkoztam volna az visszamondta se szó, se beszéd, pedig kp-ra vittem volna
A T-mel is nagyon meg vagyok elégedve, csak azért kéne a Z, mert ehhez gyártott a Sony QX10 rögzítős hátlapot. Ügyesen csinálják, hogy meg kelljen venni az újabbat, drágábbat.
A Z-ben még a vízállósága nagyon szimpatikus. Ma nagyon jól jött volna zuhogó esőben. Telefonálnom kellett volna és a T-t nem mertem elővenni.A hangszóró engem messzemenőkig nem érdekel szerencsére, sokkal inkább a hangfelvétel minősége, mert minden héten veszek fel élő zenét és a QX10-nek kritikán aluli a mikrofonja. Ugyanúgy, mint a Sony DSC-HX100V-mnél volt. 808 oda vissza felpofozta a 110eFt-os csúcsbridge mikrofonját. Nem akartam elhinni.
-
like alapban esetén nincs 4g/lte, de még h+ hálón is csak 7.2 megabit/sec adott hivatalosan, hiába lenne elérhető akár 21 megabyit/sec; link
net&roll 1gb lte bővítés kérhető, de csal like 300 mellé.
mozaik csomagoknál az xs alatt nincs 4g/lte, de kérhető mellé net&roll 1gb lte bővítés, mozaik s és attól felfelé alapban lte képes.
akinek csak valamilyen 7.2 megabit/sec sebességű adatcsomagja van, ott már húzósabb böngészéseknél is látványos a 4g/lte sebesség, komolyabb letöltésekről nem is beszélve, hiszen minimum háromszoros/négyszeres sebességgel jön minden, de a legnagyobb csomagonál adott a bő 60 megabit/sec is, és ugye a válaszidő is jelentősen jobb 4g/lte alatt, mint a bármelyik 3g (3g/h/h+) hálón.
én anno xperia z-n használtam először 4g/lte hálót, bizony meghálálta már a chrome is, ha olyan oldalakon böngésztem, ahol húzós méretű...stb képek voltak, de például a ph mobilos nézeténél valóban nem jött ki a különbség. -
skul0
aktív tag
Egy kiterjesztett valóságon alapuló játék. Két csapat van, ezek versengenek egymással az egész világon! Tulajdonképpen GPS és mobilnet bekapcs, majd irány a szabad, ahol szobrok, szökőkutak és épületek jelentik a "portalokat", amiket le kell rombolni, majd helyére sajátot építeni, majd minél több ilyet összekötögetve mezőket alkotni. Minél nagyobb mező, annál több pont a csapatnak, és persze folyamatosan, de lassan lehet fejlődni. Szerintem ez az egyik legjobb játék, amely kiaknázza az okostelefonok képességeit.
Éppen ezért hírhedten meríti az akksit, (GPS+mobilnet+kijelző) ezért érdekelt volna meddig bírja a Z vele.
-
kezdő
senior tag
Egy ideig volt átirányítás, mostanra megszűnt.
Ez az új hivatalos link:
http://www.flashtool.net/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest