- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz
kyru74 #10968 üzenetére
Az Aprod.hu tele van kamu hirdetésekkel. Közös jellemzőjük, hogy friss regisztrációs mind (ez is 2013 szeptemberi), és határközeli (jellemzően keleti régió) városokban hirdetik őket. Ezeket nyugodtan hagyd figyelmen kívül, ha telefont keresel. :-) Azt mondják telefonban, hogy "Budapest nagyon messze van, nem tudom megígérni, hogy mire ideér még meg lesz a telefon, javaslom inkább, hogy intézzük postán"...
-
darvinya
titán
Igen van aprodon annyiért, de való?
Mert volt 25eFt-ért egy alaplap hibás.
Felvettem a kapcsolatot a tulajjal és mikor konkrét szállításról volt szó.
Szőrén-szálán felszívódott, mikor előre utalásba nem mentem bele.
Futár céggel teljes utánvétet javasoltam.
Ekkor máris elérhetetlen lett, sőt soha nem adta meg az elérhetőségét.Z részben van egy hirdetés amiben felhívják a figyelmet csaló garázdálkodik az oldalon.
(#7657) oliwire
Kíváncsi lennék hol veszel 20eFt-ért és milyet.
Ép a sloziból vették ki. -
Lajki
tag
Köszönöm szépen , de mar megvan Case Mate Tough-ot rendelek talaltam is eléggé jó árba van amozon.se-n 21 euro.Ha valakit érdekelné irjon PÜ-t 8 euro a szallitas ha tobben rendelnenk kevesebb lenne mindenkinek a szllitas.
Btw ennél olcsobbat nem talaltam Spayolbol jön a cucc. -
-
köszi, én sajnos sosem nézem azokat az ajánlatokat, ahol a díjcsomagra is hűséget kell aláírni, meg jellemzően az 1 év hűségeseket sem, illetve korábban is rendeltem kicsivel, szóvaln én kimaradtam a jóból...
spawn21; én sem mindig értem, hogy miért várják a legújabb firmware verziót, ami egy vagy két - más gyártójú - telefonra már kijött, hiszen sokszor össze sem hasonlítható az eltérő gyártói felület miatt, persze kellenek a frissítések, ha valamivel probléma van, de a z esetén erre nem lehet panasz, szépen javítgatnak mindent, még a külön felhasználói igényekre is adnak, korábban ez nem volt jellemző a sony esetében.
cassius.clay; a c6603 az lte képes, a c6602 pedig nem.
-
Ha nem okoz problémát - és eszközöd is van hozzá - akkor tudnál lőni olyan beállítású képet az előlapról, amin látszik, hogy nincs már rajta a fólia, illetve magát a fóliát is lefotóznád, ha még meg van?!
Mehetne az eredeti rémcikkhez, hogy a kereskedelmi forgalomba került modelleknél nem ez a helyzet...
Köszönöm!
-
szimike79
őstag
Tudom, de sajna ez van. Ha valakinek van ismerőse, fogyasztóvédelemnél, rákérdezhet, veszíteni nem veszít vele semmit.
Nekem nem volt szabad előfizum sajna, hogy megrendeljem, egy próbát megért volna. De akik megrendelték, azoknak szorítottam.
Akik viszont megkapták ennyiért, és rögtön tovább is akarják adni, vagy adták, ne nagyon hangoztassák, mert lehet belőle gondjuk. Főleg egy ilyen herce-hurca után. A T-nél hullani fog egy-két fej ezért. -
szimike79
őstag
Mint már többször is kiderült sok olyan ember dolgozik a T-nél, akiknek lövésük nincs az ott értékesített telefonokról. Az ügyintéző egyezteti az előtte lévő adatokat a monitorról, ami a rendszerben van. Magáról a telóról, és annak valós áráról lehet fogalma sincs. Eltet egy kis idő, mire egy benfentesebb emberke, vagy felsőbb vezető észrevette a hibát, akinek jogköre is volt intézkedni. Addig kicsúszott pár készülék a szerencsésebbeknek.
-
hornyaka68
csendes tag
Délután kaptam még a 1430-on a GLS központi számát - +36/1/802-0265 -, és a rendelésazonosító alapján adta a tájékoztatást.
Hasonlókat kérdeztem én is az ügyfelestől, mint az előttem szólók.
Mert ha pénteken körtelefon minden megrendelőnek, hogy bocs, rendszerhiba, bla-bla-bla, akkor talán elfogadom a törlést, de ennyi idő után????????????? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest