- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bator92
tag
válasz
MaxxDamage #28612 üzenetére
Szia!
Én is megkérdezhetném, hogy mennyiért sikerült eladnod a Z-det, és, hogy milyen idős volt?
-
FirstAndroid
tag
válasz
MaxxDamage #28612 üzenetére
Szia. szabad kérdezni mennyiért sikerült eladnod?
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #28452 üzenetére
Pontosan.
-
nexion218
tag
válasz
MaxxDamage #28393 üzenetére
És sztem ne OTA legyen... Úgy nekem is 400 MB körül írta, de PCC-vel gépen majd' 10 percig töltötte lefelé az új szoftvert, gyanús, hogy nem 400 mega volt hanem legalább egy giga. Nekem T-mobilos, egyelőre szuper. De kb. az elmulasztott hívások értesítéseit leszámítva eddig se volt semmi bajom vele, szóval nem tudom mit mondjak..
-
Jumapili
tag
válasz
MaxxDamage #28393 üzenetére
Mit veszíthetsz?
Állítható az ikonméret (kisebbre lehet venni).
Előzmények bezárására gomb van a szöveg helyett.
Töltésnél már nem írja a várható időt.
Mintha kevésbé melegedne készenléti helyzetben.A telepítéshez türelem kell!
Néha úgy tűnik, hogy „nem csinál semmit se”.
Kb. fél órát ír, de 20 percnél nem volt több.
Telepítés közben nagyon meleg lett.
Közvetlenül utána 60 fok felett volt, ami még nem fordult elő.
Lehetőleg ne tokban, és jól szellőző helyen indítsd el a telepítést.
Természetesen jól feltöltve. -
gabosz02
csendes tag
válasz
MaxxDamage #28346 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy honnan rendelted?
-
nexion218
tag
válasz
MaxxDamage #28346 üzenetére
Nekem is volt ilyen, nagyon elégedett voltam vele, csak egy idő után sajnos fossá nyúlt a szilikon, lényegében nagy lett a telefonra (olyan fél centit nyúlt...
).
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #28272 üzenetére
Akkor nem értem, az android-os.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #28270 üzenetére
Részvétem előre is a wp miatt.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #27881 üzenetére
Attól függetlenül, hogy többet foglal nem fogsz észrevenni különbséget.
-
Repsol600
addikt
válasz
MaxxDamage #27875 üzenetére
Lejátsza.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #27875 üzenetére
Veszteségmentesen tömörített zene, az MP3-tól jobb minőséget ad.
Nyugodtan töltsd. -
Toncsiii93
tag
válasz
MaxxDamage #27704 üzenetére
Aláírom, tényleg sose láttam ezt a menű részt
-
nexion218
tag
válasz
MaxxDamage #27702 üzenetére
See the above!
Valamint:
https://gigaom.com/2014/11/17/silent-vibrate-do-not-disturb-android-priority-notifications/
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #27693 üzenetére
Röviden, az csak egy előzménylista. Jó példa, hogy ha az ott szereplő alkalmazást eltávolítod a telefonról, akkor az a listában továbbra is látszik. Márpedig akkor tuti nem fut már.
-
Jumapili
tag
válasz
MaxxDamage #27689 üzenetére
No Para! No Problem!
Az „előzményeket” látod nem a „futó programokat”. Az utóbbiakat neked kell bezárnod egyesével, vagy csoportosan leállítani pl. a Greenify alkalmazással.
Lehet, a fordítás nem pontos. Ez egy segítség akar lenni, hogy a gyakran használt alkalmazásaidat egyszerűbben és gyorsabban elérd. Az 5.0 előtt kikapcsoláskor elfelejtődött az „előzmények lista”.
-
harry3
őstag
válasz
MaxxDamage #27689 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ilyen a Lollipop, hogy újraindítás után is eltárolja a folyamatokat, így megmaradnak.
-
lbence
aktív tag
válasz
MaxxDamage #27678 üzenetére
Egyébként ugyanúgy lehet váltani a többi lap között, ha megnyitod a futó programokat, ott mutatja őket, mintha egy-egy böngésző lap, egy futó program lenne.
De nem tudtam, hogy vissza lehet váltani a régi nézetre is, még tesztelem, melyik lehet a praktikusabb. -
polcsy1
tag
válasz
MaxxDamage #27676 üzenetére
Chrome: Beállítások->Lapok és alkalmazások egyesítése->Kikapcsolva
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #27620 üzenetére
Hát ez az. Nekem meg érezhetően jobban melegszik, forrósodik és szinte folyamatosan csökken az akksi
-
nexion218
tag
válasz
MaxxDamage #27558 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=liWg1ckDNq8
-
Smiro
senior tag
válasz
MaxxDamage #27543 üzenetére
Nekem nagyon bejön
eddig. Sokkal jobban tetszik az egész rendszer, mint a korábbiak.
Ami nálam szívás: a Sygic sajnos megnyekkent, de dolgozom rajta. Betölt, egy pillanatra bevillan a térkép és kilép. Pedig ezt a navit használom, amióta megjelent
Szülinapos IGo fut rendesen.
A másik a QX100 obim: nagyon belassult, akadozik a kép, ahogy változtatom a témát. Mindegyiken a legfrissebb szoftver fut, nem tudom, mi okozhatja ezt. Remélem, majd beáll ez is.
Frissítés után egyébként mindent visszarakott, semmi nem tűnt el. Üzenetek, hangfelvételek sem. Azért biztonsági másolatot csináltam. Szóval szerintem megéri a váltáska
-
nexion218
tag
válasz
MaxxDamage #27543 üzenetére
A magam részéről azt kell mondjam, hogy nagyon pöpec. Amilyen bugos volt elsőre a kk, ez annyira jó. Villámgyors, kevesebb RAMot zabál ( kk nekem 700-900 mega között hagyott szabadon, ez 1,2 GB) nekem a felületek is tetszenek és úgy néz ki az akksi is jobb lesz, bár annak még ugye kell egy kis nyúzás, higy beálljon.
-
lbence
aktív tag
válasz
MaxxDamage #27150 üzenetére
Moon Reader esetleg, én évekkel ezelőtt megvettem egyszer amikor akciós volt, de azóta sem nagyon használtam. Play könyváruházból olvastam pár ingyenes rövidebb lélegzetvételű könyvet, az az alkalmazás elég kellemes volt. Már ha lehet ezt mondani.
-
pit stop
addikt
válasz
Nekem is ez a kettő van fent. Változó melyik a jobb...
Ahány különböző pdf fájlt nyitok meg úgy változik. Egyszer egyik zavarodik meg ékezetektől, de legközelebb már a másik. Van amikor mindkettő jó, de a tördelés sikerül eszementre. -
Jumapili
tag
válasz
MaxxDamage #27148 üzenetére
Adobe Acrobat Reader [link]
Cool Reader [link]
FBReader [link]
FBReader PDF plugin [link]
Universal Book Reader [link]
Aldiko Book Reader [link]
AlReader [link]
Mantano Ebook Reader [link]
Universal Book Reader [link]Ezeket használom gyakrabban:
Adobe Acrobat Reader
Cool Reader
AlReaderA Cool Reader PC-n is megy: [link]
Biztosan működő PC-s verzió: [link]
-
törölt tag
válasz
OfficeSuite Pro
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #27148 üzenetére
A pdf az nem kifejezetten ebook formátum, max az ebook olvasók ismerik. Amúgy, nekem gyárilag fent van OfficeSuite ingyenes verziója, az megnyitja a pdf-t, illetve valahogy felkerült -azt hiszem a GoogleDrive-val- a Google pdf olvasója.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
MaxxDamage #27042 üzenetére
Futás miatt szoktam átrakni vagy ha terepre megyek bicózni, és tényleg jó a tok sokat véd esésnél.
-
harry3
őstag
válasz
MaxxDamage #26943 üzenetére
Az a baj, hogy annyira nem tudni. Van, hogy a szolgáltatós hamarabb jött, mint a független, lásd most is, de van, hogy nagyon elhúzódik. Amúgy nyomhatnák már felfelé, mert már mikor megjelent és még mindig csak ez a kettő elérhető.
-
polcsy1
tag
válasz
MaxxDamage #26737 üzenetére
-
Smiro
senior tag
válasz
MaxxDamage #26737 üzenetére
Megtettem volna, de sajnos az már nem müxik, ahonnan én leszedtem. De érdemes keresni.
-
Smiro
senior tag
válasz
MaxxDamage #26734 üzenetére
Van... Lenovo super cam Kb. Egy éve ajánlotta egy tagtárs, mindnél jobb, részletesebb. Roottal sd-re is ment, nélküle belsőre. Az utóbb hozzászóló nem tudom, mire alapozza a tudását.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #26657 üzenetére
Tudom, nekem "okosban" volt fent, aztán egyszer csak szól a Play, hogy frissítés van rá. No, mondom...
Szóltam is akkor nektek -
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #26655 üzenetére
Hónapok óta működik.
-
válasz
MaxxDamage #26035 üzenetére
A gyárifólia (amin a sony felirat is van) tényleg könnyen karcolódik, de az alatta levő üveg már jobban bírja. Persze hosszabbtávon arra is össze lehet szedni pár hajszálarcot. Én kb 8-10 hónapja használom fólia nélkül, ha megpucolom és direkt a karcokát keresem találok néhanyat, de egyébként nem lehet észrevenni.
-
Mandarinn
senior tag
válasz
MaxxDamage #26035 üzenetére
Gyárilag is van fólia rajta elöl hátul.
Nagyon gyenge minőségű ez a fólia. Nekem az első héten karcolódott már pedig vigyázni szoktam a telefonokra. -
Harlequin
tag
válasz
MaxxDamage #25991 üzenetére
Keress hálózatot, meg lesz! Nekem is csinálja.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #25763 üzenetére
Ugyanez nálamis. LTE-n van de híváskor visszavált 3G-re majd ha vége akkor megint LTE de néha egy pillanatra nincs hálózat. Lehet valóban közrejátszik a hálózat váltás.
-
esiferio
csendes tag
válasz
MaxxDamage #25666 üzenetére
Kár, hogy nem jó hozzá. Akár ki is vehetné a leirásból a Z-t....na de az már az ő baja ha visszaküldözgetik majd.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #25666 üzenetére
Pedig konkrétan oda van írva:
"Compatible Model: For Sony Xperia Z3 Compact Mini Z2 Z1 Z L39H"Amúgy a samu s3-nak, note2, stb van spéci csatlakozója, ami Z3-hoz jó az tuti Z-hez is.
Mindegy, ha az eladó szerint nem jó akkor talán tényleg ne vedd meg, lehet van még valami ami miatt nem lehet jó csak én nem tudok róla. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #25664 üzenetére
Gyakorlatilag is.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #25629 üzenetére
akkor nem tiltotta le, de letiltás után nem kell újraindítani
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #25627 üzenetére
miért airdroidon keresztül? szedd le a total commandert a telóra és azzal könnyebb főleg ha van rootod is
beállítások->alkalmazások->mind->Google+->frissítések eltávolítása utána leállítás majd letiltás
vagy még tudom ajánlani a CClanert telóra, lehet hoy a képek nincsenek fent, de lehet hogy az előnézeti gyorsítótárad nem frissül valamiért
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #25625 üzenetére
nézd át belső (és ha van külső) tárhelyed lehet valahol duplán megvannak a képek, de az is lehet hogy a google+ webalbumot is berakja.mondjuk én letiltottam a G+, rohadtul ette az aksim
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #25594 üzenetére
Hiába reklamál, attól még nem lesz kompatibilis. A szerzői jogok miatt van valamiféle biztonsági előírás, amit nem minden rendszer támogat. Különösen azok nem, ahol a gyár mélyebben belenyúl az oprendszerbe (pl Sony) . A T viszont ragaszkodik ehhez, így kiesnek bizonyos készülékek.
-
polcsy1
tag
válasz
MaxxDamage #25514 üzenetére
Próbáld meg, hogy az eszközkezelőbe letiltod az usb-t és újra indítod a gépet. Utána újra telepíti az összes usb eszközt és talán jó lesz.
-
harry3
őstag
válasz
MaxxDamage #25512 üzenetére
Csak egyik alkalomról a másikra nem ismeri föl? A PC Companion telepítve van? A kábelt nem cserélted időközben?
A Beállítások->Xperia kapcsolat->USB kapcsolatnál próbáld a jelenlegi kapcsolódási módot megváltoztatni. -
harry3
őstag
válasz
MaxxDamage #25510 üzenetére
Mihez kellene a driver?
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #25338 üzenetére
az avg vírusírtó az tudja pl....
-
harry3
őstag
válasz
MaxxDamage #25338 üzenetére
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #25336 üzenetére
az akku üzemidő függ attól is hogy mennyi minden fut a háttérben, az e-mail szinkronizálás beállítástól...stb...nekem átlagban ha nem játszottam vele akkor kibírt 1 napot eddig...csak most a hátlap miatt garis szervizben van...de ajánlom hogy rootold be a rendszert, a legkönnyebb a 4.4.4, töltsd le a disable service és a google szolgáltatásoknál a location,analitycs és adversting szolgáltatásokat tiltsd le,de ha reklámblokkóló appot is teszel fel az se gond, legalább az appokban nem jelennek meg a reklámok, ezzel is növeled a akku üzemidejét mivel nem fog netet használni a hirdetések letöltésére....
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #25333 üzenetére
ha a telefon szerviz menüjében azt jelzi hogy Battery healt: Good, akkor nem kell cserélni az aksid, de a playen vannak jó akku loggoló appok amik feljegyzik az akku használati statisztikát, plusz van ami jelez ha túl gyorsan merül valamiért!
-
flegga92
senior tag
válasz
MaxxDamage #25331 üzenetére
Írd ezt be a tárcsázóba: *#*#7378423#*#* majd Service tests/Battery health test
Itt kiírja a kapacitást (?) meg azt hogy kell e cserélned, vagy nem. -
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #24954 üzenetére
Thumbnails,miniatűrök. Szerintem csak a galéria miatt hozza létre, hogy mielőtt ráböksz egy képre, ne a 2-3mb-os képeket keljen neki betölteni. Ha kitörlöd, szerintem akkor sincs semmi, a meglévőt képeidből létrehozza újra, amelyik kép már nincs az sd kártyádon, annak vesznek el a miniatűrjei, szerintem.
-
oliwire
őstag
válasz
MaxxDamage #24954 üzenetére
A friendsdblog a foursquare-től van, nincs jelentősége.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #24885 üzenetére
Ez a jelenség már van egy ideje. Nekem nem belső tárolón vannak a képek mégis.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #24883 üzenetére
Próbáld meghatározni a pontos jelenséget!
1. Lépés:
Készíts képet közvetlenül a belső memóriába és utána az SD kártyára.
Írd meg, mit tapasztalsz.
Mindkettő rossz vagy csak az SD-n? -
kezdő
senior tag
válasz
MaxxDamage #24881 üzenetére
Azért nézz rá a h2testw programmal. (törli az összes adatot az SD-ről)
A közelmúltban kétszer is produkált ilyet a családban 1-1 telefon.
(Huawei Y300 és Samsung S4)
Mindkétszer az SD halt be részlegesen, amikor a hibás részre mentette a képeket akkor születtek ezek a "félképek".Szerk:
Most nézem, neked színesek a hibás részek is, nálunk feketék voltak, lehet így mégse SD hiba lesz, de azért ártani nem árt ha leteszteled. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #24877 üzenetére
Ha a képek az sd kártyán vannak én arra gyanakodnék hogy haldoklik, ez biztos nem a szoftver hibája, senkinek nem jött elő ilyen.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #24870 üzenetére
Spityu27 ötlete jónak tűnik:
- Beállítások
- Alkalmazások
- Valamelyik kamera alkalmazás (pl. a „mind” részben a normál Kamera 1.0.0)
- Adatok törlése + Gyorsítótár törlése(Esetleg egy telefon újraindítás is.)
Ez nem olyan bonyolult mint a többi javaslat.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #24870 üzenetére
Nem mindennek a KitKat az oka!
A telefonom ugyan olyan képeket készít, mint a Jelly Bean idején.
(Ráadásul rögtön az SD kártyán tárolja.)Nem jártál egy nagy erejű (pl. tv/rádió) adó közelében?
Esetleg valami erős fénybe néztél vele?
Vagy csak simán elromlott (elállítódott) valami. -
harry3
őstag
válasz
MaxxDamage #24868 üzenetére
Én megpróbálnám törölni a kamera és az album adatait, illetve formázni a kártyát.
Nekem is volt már olyan, hogy a kép 0kb-os volt, vagy hiányzott a fele, volt olyan, hogy egy idő után nem nyitotta meg a képet. Szoftveres hiba volt(vagy az SD hibája), mert azóta nem fordult elő. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #24866 üzenetére
akkor úgy látszik hogy a kitkat frissítésnek több baja is van mint a gps hiba :/
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #24862 üzenetére
hát ez se jobb, gondolom nem örülnél neki, de ha más nincs akkor gyári visszaállítást meg kéne próbálni, ha úgy is csinálja akkor érdemesebb már szervizzel próbálkozni hogy erre mit tudnak mondani, de esetleg egy másik kamera appot próbálj meg letölteni hogy az is csinálja-e...jobb ötletem már nincs
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #24859 üzenetére
próbáld meg hogy hogy a számítógépre átmásolod, akkor is ilyenek-e a képek, ha igen, akkor hibásan menti el a teló a képet, esetlegesen megoldás lehet hoy teljes visszaállítást csinálsz,de ez nem 100% hogy megoldja a problémát
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #24856 üzenetére
az uccsó kérdésedre ment válasz
-
Zserno
tag
válasz
MaxxDamage #24839 üzenetére
Értem!Hát igen az aksit simán kell kétszer etetni. Viszont aksi cserénél a vízállóságnak annyi gondolom..
-
Zserno
tag
válasz
MaxxDamage #24837 üzenetére
Nem pont az aksi miatt gondolom hanem magában az egész telefonban nem bízok csak egy megérzés. Soha egyik telefonomnál nem éreztem ezt. Lehet idióta vagyok...
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #24828 üzenetére
Az enyém egy éves, meg sincs kopva.
-
siri84
csendes tag
válasz
MaxxDamage #24775 üzenetére
Szerettem a Z-t is de a G2 más szint.
-
w333
félisten
válasz
MaxxDamage #24775 üzenetére
Igen jobb, az a telefon még a G3 -t is veri olyan jó !
-
siri84
csendes tag
válasz
MaxxDamage #24773 üzenetére
Teljesen új G2 kaptam. A biztosításon átírták a imei számot és mostmár a G2-ön fut a biztosítás.
-
siri84
csendes tag
válasz
MaxxDamage #24769 üzenetére
Nekem garanciában nem javították a telefonom beázás miatt. A biztosítással élve kicserélték egy LG G2-re. Erre jó a biztosítás.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #24758 üzenetére
Sose tudjuk meg mi van
-
thebencus90
csendes tag
válasz
MaxxDamage #24751 üzenetére
Nem lehet hogy valami zavarja a közelség érzékelőt, (rossz fólia)mert az kikapcsolja a képet hívásnál ha a fejedhez rakod vagy valami a közelbe ér.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #24753 üzenetére
Ilyenkor én nyomogatom a ki-be gombot aztán megjavul. Restartolhatsz de fog jelentkezni még. Néha elöjön majd egy darabig nem. Mióta visszakaptam a telóm szervízből utána újraraktam de még nem jött elő. Lehet valami app a hibás vagy csak mindegyik gyári rendszer. Nincs megoldás rá, legalábbis nem tudok.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #24751 üzenetére
Bug. Előfordul néha.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
MaxxDamage #24552 üzenetére
zenéhez (és albumbrítókeresgéléshez) én a musixmatchot ajánlom, és ezt is használom
-
norbert1998
nagyúr
válasz
MaxxDamage #24550 üzenetére
ejej
a walkman zenei adat frissítése a meglévő zenéidnek az albumadatait, borítóképét szedi le. és nekem sem működött jól eddig még
-
norbert1998
nagyúr
válasz
MaxxDamage #24548 üzenetére
nem olvasol apróbetűs részt?
a letöltéseid pedig a play->oldalsó sáv->saját alkalmazások->összes. itt benne van az életed alatt összes letöltött és telepített playen alkalmazása (leszámítva, amit töröltél a listából)
-
harry3
őstag
válasz
MaxxDamage #24538 üzenetére
Az értesítése hangokat a notifications mappába kell tenni.
Az alapértelmezett lejátszót úgy lehet kiválasztani, hogy előtte törölni kell az alapértelmezéseket. Beállítások-> Alkalmazások->kiválasztani azt az alkalmazást, ami elsődlegesnek van beállítva(esetedben a Play Zene)-> lesz egy gomb, hogy alapértékek törlése. Ha legközelebb megakarsz nyitni egy hangfájlt, akkor felajánlja, hogy mivel szeretnéd lejátszani, akkor majd a Walkmant kell választani.
A zeneadatok letöltése opció arra jó, hogy letölti az albumborítókat, hiányzó adatokat(előadó, stílus, album...) a fájlokhoz, azaz nem zenét. A .nomedia fájlnak nem látom értelmét, hiszen az pont elrejti a fájlokat az alkalmazás elől. Töröld a Walkman adatait(Beállítások->Alkalmazások->Adatok törlése).
Ha a csengőhang beállításánál a Hangválasztót vagy a File Commandert választod, akkor még a ringtones mappával sem kell kínlódni és akár melyik zenét be lehet állítani.
Szerintem nem kell újratelepítés, csak egy kicsit elállítgattad, megbabráltad a dolgokat. -
norbert1998
nagyúr
válasz
MaxxDamage #24540 üzenetére
nem tudom. én egy kicsit komolyabb gyalulást végeztem rajta. flashtool, root, cwm, ott tripla wipe, format system, format data, majd install zip (miui 4.4.4)
-
norbert1998
nagyúr
válasz
MaxxDamage #24538 üzenetére
ekem is volt ilyen gond. teló gyalulás és újtratelepítés segített
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #24537 üzenetére
Alapértelmezett zene lejátszó, hogyan áll. be ? (jelenleg ez a "Google Play" (Play Zene) van ami nem igazán jóféle
)
meg az eddigi zenéket nem látja a walkman zenelejátszó... brrr. hiába megyek a "zeneadatok letöltése" opcióra.. talál 50-et az eddigi x ezerből.. (igen raktam be .nomedia fájlt, de kitöröltem és nem látja így sem... csak a file commander, de az meg automatán a google play-el indítja el/szépen beáll. itt a dolgokat... egy csengőhang miatt több kárt okoztam mint hasznot
/
Segítséget előre köszönöm !
/korábbi témában is/
L
-
nexion218
tag
válasz
MaxxDamage #24152 üzenetére
Hááát, ha őszinte akarok lenni, én szívem szerint az iratmegsemmisítőbe tettem volna a Hüvely P6-ot... Nyilván benne volt az is, hogy szomorú voltam, hogy "megbetegedett" a Z-m és amikor csak a P6-ra néztem, eszembe jutott, illetve sok időt nem szántam arra, hogy belakjam, de akkor is... Nekem egy átláthatatlan fos volt, olyan moslék hangzással (fülessel és anélkül is), hogy néha meg kellett néznem a kiírást, hogy melyik számot kéne belehalljam a dolgokba...
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
MaxxDamage #24133 üzenetére
Oh, ez jó hír! Csak azért kérdeztem mert visszatettem a 4.3-at, a 4.4.2 iszonyatos lassúsága és bughalmazai miatt. Megéri vajon megpróbálkoznom a 4.4.4-el? Gondolom van már vele tapasztalat.
Mondjuk a frissítést nekem nem jelezte. Vagyis igen, de csak a 10.5.A.0.230-at. ami tudomásom szerint a 4.4.2.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #24091 üzenetére
Üres. Pl. jegyzettömbbel létrehozol egy üres txt-t, átnevezed .nomedia -ra, majd odamásolod.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #24087 üzenetére
Amelyik könyvtárba létrehozol egy .nomedia nevű üres fáljt, azt kihagyja a médiaszkenner.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #24034 üzenetére
Úgy tudom nem érdemes sokszor 10-15% alá meríteni az akksit mert nem lesz túl hosszú életű.
Lehet nem igaz, de azért ha nekem szól hogy tegyem töltőre akkor nem hagyom tovább merülni, ha nincs nálam töltő inkább kikapcsolom. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #23961 üzenetére
Le is tilthatod az alkalmazást, de ha csak az értesítés zavar:
Beállítások - Személyre szabás - Értesítések kezelése - Xperia Lounge pipa ki, ezzel elvetted tőle a jogot -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #23958 üzenetére
Azt nem is néztem, hány megás, munka közben csináltam. Persze hibajavítás volt ez is, de a verziószám már nem fog változni a jövőben. Szevasz van a Z-nek..
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #23936 üzenetére
T-s 4.4.4 olyan, mint az álom (gyalultam). Helyszolgáltatások és biztonsági mentés már nem szopkodják az akksit, ez volt a 4.4.2 egyik rákfenéje ugye.. A rendszer gyors, stabil, nem akad. Hogy javult-e vagy romlott az üzemidő, 1-2 héten belül kiderül, addigra beáll a fogyasztás is. Mindenesetre el van nézve Sony-nak az előző botlása.
-
harry3
őstag
válasz
MaxxDamage #23948 üzenetére
Én jobban szeretem, ha minden tiszta. Másképp nem tudnám használni.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #23945 üzenetére
Pcc-vel szoktam frissíteni, eddig semmi gondom nem akadt, factory reset se volt.
-
harry3
őstag
válasz
MaxxDamage #23945 üzenetére
Minden megmarad, az alkalmazásadatok is, de én úgy nem ajánlom, mert okozhat problémát. Frissítés után ajánlott egy factory reset(bár én a frissítés után javíttatom a szoftvert PCC-vel, hogy teljesen tiszta legyen), illetve az SD tartalmát is lementem, majd formázom és visszamásolom, mert így nem marad ott a sok felesleges fájl, amit az alkalmazások és a rendszer is idővel odapakol.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
MaxxDamage #23936 üzenetére
megéri.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
MaxxDamage #23931 üzenetére
Mi, az sp-sek (köztük jety is) utaljuk a pcc-t. De az ota-t meg jobban.
-
jety91
őstag
válasz
MaxxDamage #23922 üzenetére
Haveromnak ez baszta szét a telefonját most PC Companion miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest