- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#97246720 #29185 üzenetére
Hardver szempontból ennyiért nem nagyon találok,FullHD,2GB ram,13MPX,4G,NFC,javítása csak akkor sok ha törik mert ragasztott,szoftver Lollipop,van,alkatrész könnyen ebay-ről,én most szedtem szét az enyémet,sima hajszárítóval,az alaplap kivétele egy kicsit babrás,az igaz hogy nem 10 perces a szétszerelése,összerakása,nekem másodlagos telefonként megy,de még vállalható teló
-
zoltan.1612
csendes tag
válasz
#97246720 #28775 üzenetére
Ezen vagyok én is meglepődve,hogy a fastboot működik. Próbáltam xperia tipon,utolag lett függetlenitve kóddal azon nincs fastboot. Volt egy Xperia T-m A1-es azon nyitva volt a bootloader,+fastboot is működött,pedig nem volt függetlenitve.
Ha viszont függetlenül adta a szolgáltató,akkor pedig kellene hogy működjön a nyitás.
Ha megpróbálom nyitni,azzal tönkre vághatom a telót,vagy csak simán hibaüzenetet dob ki? -
moya#no1
aktív tag
-
moya#no1
aktív tag
válasz
#97246720 #28760 üzenetére
kikapcsol álapotból, power + volume down elindul a telefon de a flasher programot nem engedi a BLU gombot
igen csak nekem itt a program cseszekszik mert az íja hogy mozgassam c:\Flashtool\firmwares tartalmat a c:\users\xxx\.flashTool\firmwares mappába
ez megtörtént de ugyan ezt a hibát irja egyfolytába..... -
moya#no1
aktív tag
válasz
#97246720 #28758 üzenetére
áhhháááá bocsánat de nekem az android rendszer mindig is kínai volt lesz
régen PSP flashelést be bele ástam magam másnak segítettem benne
Akkor lehet most neki ugrok a műveletnek. Mik az esélyek? ahogy írtad ha szerencsém lesz. Mitől függ hogy visszagenerálja a DRM kulcsokat ? -
moya#no1
aktív tag
válasz
#97246720 #28756 üzenetére
akkor ha jól értelmezem annyira nem is jó hogy frissítem, hiszen akkor rossz kamerakép meg pár dologtól elesek, így viszont jelen esetben ezek működnek. Tehát akkor az esetebben a frissítés funkcióvesztéssekkel kamera romlása és még pár dolog.
régebben jártunk szfehérvár kórház és szennyvíztelepre dolgozni, de már nem :/
-
moya#no1
aktív tag
válasz
#97246720 #28754 üzenetére
ha nem, gondolom nagyobb kárt okozok mint ahogyan jelenleg van a telefon
mert ha tudok rombolni itt a rendszerében, akkor inkább egy telefonosra bíznám, ő talán nem először csinál ilyet, már ha el vállaljaui ha a lépéseket amit leírtál végigcsinálom, akkor mér engedi frissíteni ?
-
moya#no1
aktív tag
válasz
#97246720 #28738 üzenetére
Letöltöttem a következő az üzenet: ( indítani se tudtam mert a következőt írta: )
Nincs SU bináris telepítve, és a SuperSU nem telepíthető. Ez probléma! Haön csak frissítette az Android 4.3 ra, akkor manuálisan kell újra rootolnia, erről konzultáljon az illetékes készülék forumán. -
dilajoska1
őstag
válasz
#97246720 #28692 üzenetére
Igen? Csak azért raktam ide mert többször láttam már hogy ha valakinek egy adott készüléke van és ha vanvalami fölöslegessé vált egy tartozék akkor berakta a megfelelő topikba és direkt nem írt árat sem.
Akkor bocsánat!!! Elnézést a moderátoroktól!!! Meghirdetem akkor!
-
törölt tag
válasz
#97246720 #28554 üzenetére
Nem, marad ez amíg el nem romlik.
Itt már új téma úgysem lesz, 6.0 nem lesz nekünk, mostanában meg csak a szarozás megy az 5.1.1 kapcsán.
Ahhoz meg nem tudok hozzászólni mert nálam minden jól működik, csak az a zseblámpa kapcsolás közbeni valami van de az meg nem érdekel, annyira semmiség. -
törölt tag
válasz
#97246720 #26968 üzenetére
a topik összefoglaló alján található Logout-os linken lévő blog sűrűbben fog frissülni mint az összefoglaló, mivel sajnos minden módosításhoz moderátor kell, azt meg nem szeretném hogy megőszüljön
dekrer: amiket beraktál lollis linkeket azt betettem a friss összefoglalóba
ha bármilyen észrevételek van, PÜ-ben jelezéttek légyszi....
-
norbert1998
nagyúr
-
flegga92
senior tag
válasz
#97246720 #25923 üzenetére
Akinél ugrott a KNOX és gariztatná a telót, nyom egy félreflashelést és a szerviz is csak azt látja, hogy halott... A topikban többen is írták, hogy beválik. Így igazából olyankor is alaplapot cserélnek, amikor nem feltétlen kellene.
Az SD kártya írás tiltása a silány, lassú kártyák miatt vezették be, hogy ne az androidot anyázzák mert lassú, szar, nem megy. Csak kicsit fordítva sült el, szüksége lenne erre a legtöbb embernek.(#25929) ADAM1337
A KNOX egy olyan rendszere a Samsungnak amely a vállalatok, állami intézmények szigorú biztonsági követelményinek tesz eleget. Ezzel tudják felvenni a versenyt üzleti fronton az iphone-nal szemben. Az üzleti és magán rész teljesen külön válik, az utólag telepített appok nem férnek hozzá a céges cuccokhoz. Mivel roottal és egyéb módosításokkal lehetne törni a KNOX részt ezért beletettek egy "E-fuse"-t ami ha módosítást érzékel ugrik egyet és többet nem használhatod a telefonon a KNOX részt. 0-ázni nem lehet (jelenleg). Mi ebből egyszerű halandók annyit veszünk észre, hogyha módosítjuk a telefont ugrik a garink. Állítólag csak a szoftver által tönkretehető dolgokat nem cserélik (alaplap, hangszóró, rezgő stb) ill. a szoftveres bajaiddal nem foglalkoznak, de kijelzőt cserélnek.Egyébként nálam is az amoled a favorit.
-
Deck
titán
válasz
#97246720 #25923 üzenetére
A knox a legnagyobb hülyeség ami csak létezik. A root kell androidra, hogy jobb legyen a rendszer, kiegészítők, téma, reklámblokkoló, Greenify, stb. Root nélkül csak egy butított telefonod van.
A kijelző is mesevilágos, anyaghasználat gagyi műanyag, a forma szappantartó, laggos a tw, túl vannak árazva stb. Ezeken kívül semmi baj a samsungal -
-
harry3
őstag
válasz
#97246720 #25866 üzenetére
Szóval 4.2.2-ről frissítettél 4.4.4-ig és jobb a rendszer? OTA?
Más: Sony teases new Android Lollipop soft keys. A kör helyett betették a HTC-k home gombját...
Megint más: Az ilyen Facebook integráció stb. letiltása ér valamit, vagy felesleges ha nem használom, mert nincs kihatással a teljesítményre?
-
válasz
#97246720 #25841 üzenetére
Na most aztán már kihozol a sodromból...
"ja hát protekcióval könnyű dicsekedni( A szervizben elvégzett nyomáspróba pedig nekem free volt, a szervizt pedig nem írom le, mert nem publikus. )
de szerintem ha fizetned kellett volna érte nem küldted volna el nyomáspróbáztatni! "
Ki a búbánatos franc dicsekedett?!
Mert én biztosan nem!Egy ismerősnek csináltam, és neki nem a kádamban fogom ellenőrizni. A nyomástesztre elvitel pedig nem dicsekvés, hanem tény volt. TE hiszed azt, hogy ezzel dicsekedtem. Egyszerűen beteszteltem a vett alapanyagot, és veled ellentétben én nem rémhíreket terjesztek a fórumban, állítólagos infókra hivatkozva, hanem fogtam, és elvittem tesztelni, és ELLENŐRIZTEM!
Xperia V-m nem vittem tesztre, mert otthon a kádamban úsztattam meg. Ott a) nem ragasztót teszteltem, b) a sajátom volt.
Sajnálom, hogy merészeltem a pletykádat cáfolni, ami aztán szerinted dicsekvés.
Tudod mit?!
Nem írtam semmit. Valóban szarok a neten árult tömítések. Mindegyik.
Egyik sem alkalmas a szerelésre. Én ezt hallottam. (szarkazmus off) -
harry3
őstag
válasz
#97246720 #25844 üzenetére
Ja persze, majd ellenőrizgetik, hogy otthon jól fabrikáltad-e össze, aztán még szervizes állást is felajánlanak a jól végzett munkádért.
Garancia alatt nekem eszembe nem jutna magamnak csinálni. Egy, mert ha rosszul sül el, akkor bukom a garanciát, kettő ahogy te is írtad: fizettem érte, azért van a garancia, csinálják meg ők.
Szóval továbbra sem értem a problémát, de ez már legyen az én bajom. -
harry3
őstag
válasz
#97246720 #25841 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ha van garanciád, akkor teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül a javítása. Az más dolog, ha valaki garancia nélkül vagy hibásan veszi és sokba kerül a javítás. Igaz, a Sony tehet róla, hogy így tervezte meg a telefont, de nem tervezheti csak azért egyszerűre és olcsó anyagokat felhasználva, hogy aztán mindenki magának barkácsolhassa otthon az innen-onnan rendelt alkatrészekkel.
-
válasz
#97246720 #25839 üzenetére
Kóstolgathatsz, meg szőrszálhasogathatsz, de ha egy kicsit is tudod, milyen egy szabványos nyomáspróba, akkor fel sem merült volna benned, hogy, én magam kezdtem neki otthon bohóckodni.
Egyébként pedig ezt sem írtam, hanem azt, hogy ment nyomáspróbára. SZÓ SZERINT ment. Nem a kádamba, vagy a garázsomba...
"Eby-en is lehet venni gyári ragasztót, szereltem is már vele, és utána ment is nyomáspróbára."
Szerintem ez a mondat nem félreérthető. Szereltem már ragasztóval, és nem én nyomáspróbáztam, hanem ment nyomáspróbára.
Tehát te költötted túl a dolgot. Legközelebb azt is leírom, hogy melyik villamossal ment a szerelt modell hova, mikor, és épp milyen alsógatya volt rajtam...
(nem, nem lesz ilyen)
A szervizben elvégzett nyomáspróba pedig nekem free volt, a szervizt pedig nem írom le, mert nem publikus.
...és itt zártam le ezt a szarráoffolt értetlenkedő beszélgetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest