Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
madd dogg #29382 üzenetére
"Z" (jó telefon volt számomra is , 1.5 évig kb. meguntam) aztán cseréltem LG G4 -re (ami nagy előrelépés volt a Z után) majd jött az LG V10 (ami még nagyobb előrelépés volt) és maradok is LG párti, míg ilyen jó optimizált telefont dobnak a piacra ! (ja és Z-m az Telekomos volt, G4 és V10 már gyári független... így csak függetlent veszek ezután!)
Látom még néha ez a Z-s topik jól pörög, amit örömmel látok, csak így tovább!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
FirstAndroid #28619 üzenetére
Szia!
Ment P.Ü. !
L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Z-m eladásra kerül / került (Héten viszi a vevőnek a futár) így elköszönök tőletek!
További kellemes fórumozást kívánok minden kedves tagnak !L
-
MaxxDamage
félisten
A kis Z hogy viseli azt ha nincs használva? (lecserélem LG-re) és ezt lehet mégsem adom el, mert a használt piaci ára a béka segge alatt van (és talán a G4 mellett másodlagos telefonnak megfelelő lehet, mivel két különböző szolgáltató számát is használom) ha nem használom és el sem adom akkor a dobozába lenne a szekrényben berakva.
L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
C6603 az csak szolgáltatónál (Telekom) függetleníthető?
Még van kb. fél év hűség az előfizura, telefonra és erősen gondolkodom egy LG G4-en (független) ezt a Z-t meg elajándékoznám, de függetlenül (szeretném)
Maga a Z teljesen gyári kifogástalan állapotban van (sok extrával) gondolom célszerű lenne megvárnom a hűség lejárati idejét.L
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm a válaszokat!
Amint otthon leszek már kezdek is neki az updatenak.
/nekem eddig egyik rendszerrel sem volt gondom/L
-
MaxxDamage
félisten
Nálam is felajánlotta a rendszer updatet, 414.2 MB
Majd észrevételeket / véleményeket szívesen olvasok ezzel kapcsolatban, akik már updatelték (Telekom)L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Erősen gondolkodom a "Z" lecserélésen, mert számomra nagyon zavaró a zene hallgatás közben néha tapasztalható "megakadás" és asszem egy Windowsos teló lesz a kiszemelt... Androidos meg kuka! mind1, hogy mp3 vagy flac formátumban van a zene a telón.
L
-
MaxxDamage
félisten
Köszi mindkettőtöknek!
/letöltöttem/L
-
MaxxDamage
félisten
Lehet nem ide való kérdés, de van ilyen kiterjesztés, hogy ".flac" amit a Z-n le tudok játszani!?
(zene)
Nem mp3-ba van és nem merem letölteni... ezt a kiterjesztést nem vágom, hogy mi isL
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Toncsiii93 #27705 üzenetére
Ez még csak egy "opció" a sok eddig nem látott újítás között! (szerintem) de a telefon Update után maradt a régi így sokat nem kellett belepiszkálni! (semmit) csak ezt... eddig.
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Toncsiii93 #27700 üzenetére
Szia,
- Néha eldobja a térerőt, újraindítás után jó ---> nálam nem tapasztalható probléma
- Gps sokkal nehezebben talál jelet mint régebbi rendszereknél ---> nálam minden OK
- Ha lenémítom a készüléket nem kapok értesítést az elmulasztott hívásról. ---> Sajnos tapasztalom én isL
-
MaxxDamage
félisten
válasz
lbence #27686 üzenetére
Engem csak az zavar, hogy a programokat amiket megnyitottam. (este telefon kikapcs és reggel bekapcs után) a telefon alján található jobb oldalon ikon (vagy mi az) amire kattintva megjelenik egy szép lista, de nem szabadna semmit mutatni, mert a telefon friss bekapcsolás után van épp.... (na erre van valami megoldás?)
L
-
-
MaxxDamage
félisten
Volna másnak is gondja a Google Chrome böngészővel?
azt vettem észre, hogy a rendszer update óta teljesen más a Chrome (újabb talán) és nagyon nem jön be, mert egyszerre csak egy oldalt tudok nézni. A régebbi 4.4.4.-en több ablakok között tudtam ugrálni, erre van valami megoldás!?
/nagyon hiányzik/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
M_AND_Ms #27617 üzenetére
Nálam melegedés nem tapasztalható (4.4.4 -en sem tapasztaltam számottevően) és az akku merülése mintha javult volna kicsit ! (látható) aminek kifejezettem örülök !
Carmageddon 2 -vel szoktam játszani (Teljes Game) és kicsi melegedést szoktam tapasztalni (xhr után)
Az említett 20-30% akkufogyasztás az nálam a 4.4.4 -en volt tapasztalható !L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Én ma olyat tapasztaltam (4.4-en) üzenet írás közben pl. hogy az egész telefon mintha laggolt volna és egy restart segített rajta. (eddig ilyet nem tapasztaltam) ez mitől volt vajon?
L
-
MaxxDamage
félisten
Köszi mindenkinek, egyenlőre maradok a használt progiknál, ez telefon és nem pdf file olvasó (mindenképp kell a zoom neki) csak azt hittem van jobb progi, mert szívesen olvasgatok ilyen könyveket munkába menet és haza felé (1-1 hr time)
L
-
MaxxDamage
félisten
A "Z" -re milyen program javasolt e-book olvasáshoz? (.pdf)
L
-
MaxxDamage
félisten
Vajon a szolgáltatói (Telekom) új system update mikorra várható?
/hátha valaki tud valamit erről/
Nekem a jelenlegi 4.4.4 (Telekom) is tökéletes és lehet updatelni sem fogom, mert már nagyon megszoktam és semmi gondom vele(elején biztos nem, majd olvasom a vele szerzett tapasztalatokat és kritikákat itt PH-n)
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Érdekes módon a TVGO app megy minden gond nélkül! /remek/
L
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
kem001 #26005 üzenetére
Én Lexar 600x 64GB -ot raktam bele (Japan cucc) és nem bántam meg, hogy nem Kingston lett !
/csak ajánlani tudom/ bár szerintem egy telefonba nagy a 64GB... most ki se használom, korábban zene és .mkv (FHD) filmek voltak rajt, de törölve lett ! (nem igen néztem...) zenébe meg teljes album sorozatok voltak rajt és 10% -át nem használtamL
-
MaxxDamage
félisten
Az elég nagy gáz, ha a térerő jelzőm végig ilyen, mint a képen látható igaz?
(talán egy restart segíteni fog rajta)
L
-
MaxxDamage
félisten
Én azt tapasztalom, veszem észre, hogy alapjába véve mikor mozgásban vagyok akkor nincs sokszor 1-1 pillanatra térerő (mikor automatán váltogat elérhető hálózatok között) ez mennyire normális? Igaz települések között mozgok, mert nagyobb Városban szinte csak LTE-t jelez folyamatosan (az zavar, hogy nincs folyamatosan hálózat, mint régen volt, igaz a telefon a legnagyobbra van állítva a beáll. résznél - LTE-s -)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#97246720 #25630 üzenetére
Most AirDroid -al kitöröltem ami nem kell, kikapcsolom és a kártyáról (microSD) mentem a képeket, hogy meglegyen.. ahogy kell) meg van egy könyvtár amiből a képeket átmásolom másikba
Bekapcs után kiderül, hogy mi változik..Berakva USB-s olvasóba a kártyát a képek látom a kártyán vannak, így arról kell törölni, mert nem törölte a kis ...khm.. na
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#97246720 #25626 üzenetére
Hogyan lehet tiltani a G+ t ? (vagy tötöljem?
)
PC-ről nézve a G+ on nem találok képeket, ami meg van azok nem törölhetők.. (írni írja, hogy törölte de nem tűnik el..)(és nem azok a képek amik a telefonon vannak , hanem külön könyvtárak) most megint törölhetem AirDroidon keresztűl azt a sok száz képet.. (kicsit kezdem unni..) válogathatom megint mi az ami kell s mi az ami nem)
/Google+ Fotós valamit kéne elérnem, de nem találom sehol sem../
L
-
MaxxDamage
félisten
Volna egy olyan problémám, hogy van sok kép (x száz db) ami nem kell... és már 2x letöröltem, de mikor ki / bekapcs van.. akkor mindig újra jelenvan az összes kép... hogyan tudnám "végleg" törölni ? (vagy ezt előbb gmail fiókból kéne véglegesen törölni, mert onnan tölti vissza, vagy mi ?)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
harry3 #25511 üzenetére
Csatlakoztatom USB-n de semmi (a hangfal hangjelzésen kívül..) eddig automatán megnyitotta a C6603 -om könyvtárat és lehetett választani a belső memória és SD kártya közt... (intéző)
Azt rámegyek az "Add Hardware" opcióra (Control Panel) és a telefont így jelenití meg és drivert se talál rá, meg semmiDe mind1 , mert közbe rájöttem, hogy ott az AirDroid is
/azt minek erőlködök it..ügye?/
L
-
MaxxDamage
félisten
Z-re van valami teszt program ami a battery elhasználódást mutatja, vagy valami?
L
-
MaxxDamage
félisten
Lehet nem ide tartozó kérdés, de azért felteszem
xPeria Z-m részletét (fennmaradó) kifizetem kp. és elvileg vehetek Z3-at részletre (ahogy ezt a sima Z-t vettem 0ft indulóval) és jelenlegi sim/előfizetés megtartással? (tudom, menjek a Telekom topikba)Amúgy semmi gondom a Z-vel, de a Z3 jobban bejön (Z-t még akkor vettem mikor az akciós ára (20% kedvezménnyel) 120k volt.)
L
-
MaxxDamage
félisten
Az normális, hogy a telefon kamera résznél az van beáll. hogy az SD kártyára mentse a képeket (kezdetektől), filmeket és nekem a telefon DCIM/.thumbnails könyvtárba van közel 600MB kép (igaz kicsi méretben, de ott van...)
továbbá a telefon memóriában található sok (102db jelenleg) "friendsDBLog-Cs-nov.-27-2014-4:39-du." hasonló elnevezésű valami... /ezeknek van is valami szerepe, vagy mitől vannak ott, jönnek létre ?
/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#03372544 #24879 üzenetére
Kb. egy hete tapasztaltam ezt (gondoltam rákérdek ma mi is ez) kártyával nincs gond (Crucial 64Gb extra gyors kis kártya) és "Made In Japan"
, most töröltem róla 40+GB zenét
"x" ezer track kicsit lefogja a telefont (lejátszás, számra katt lejátszás közben tapasztalható)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#35914496 #24873 üzenetére
Semmi ilyen nem volt
/szerintem/
(#24874) Spityu27: lehet megnézem ezen funkciót /ha meglévő képek megmaradnak/
és mint mondottam, a képet megcsinálja szépen, de van random (nagyon csekély %-ba) kép ami megnyitás után "bezavarodik"/300-ból 3 db van/
(#24875) kalimera:
Ezzel nem esik baja a meglévő (kártyán és telón tárolt) képeknek igaz ?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#97246720 #24865 üzenetére
Nem tapasztaltam korábban (4.4.2 vagy az elötti verzió)
10-ből 1x kb. tapasztalom ezt a jelenséget (vagy inkább random 20in1 (elkészült képet visszanézve) lehet beviszem T-hez azt mondanak rá valamit, vagy elküldik szervízbe...
/gyári recover most volt nemrég, ezt inkább kihagynám most/L
-
MaxxDamage
félisten
Tapasztalok olyan jelenséget, hogy elmentett képet (amit én csináltam) megnyitom az "album" appot és a képet látom, de ha rákattintok (teljes képernyőre rakja) akkor a kép ilyen kékes, zöldes csíkozódás önti el ! Mi lehet ez ?
/1-2 képnél tapasztalom/
Le is kaptam, és megosztom: (míg kicsibe van addig jó, de ha nagyba akkor ez a kép maga..)
Továbbá, volna egy ilyen jellegű kérdésem is:
[link]L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Zserno #24838 üzenetére
Maga a telefon jó és igényes az anyaga is, az összeszerelés is jó...
Ügye semmi sem tart örökké!/ez lehet tovább fogja bírni mint gondolnánk, majd pár év múlva kiderül, de battery tuti cserére fog szorulni kb. 2 év után (vagy elöbb) , ha folyamatos használat és ilyen 2 naponként töltögetve van...ebbe biztos vagyok!/
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
A Z-nek vajon mennyi lesz a várható élettartama?
/általános használatra, víz és egyéb károsító hatástól mentes használat esetén/ Telekomos bizt. lemondva
L
-
MaxxDamage
félisten
Akartam már korábban kérdezni, hogy a T-s készülék biztinek mi értelme van, hisz a telefonra 1+1 év a gari (össz. 2 év)
Múltkor is beadtam szervízbe azt gariba javították/nálam ilyen törés meg víz vagy pára kizárva, a lopást nem is említem/ kb. csak pénzkidobás... (gari idő alatt biztosan!)
L
-
MaxxDamage
félisten
Az minek köszönhető, ha a telefon lezárt képernyőn van, de nem tudom előhozni a feloldó képet ?
Meg mikor hívást kezdeményezek akkor is van mikor nem tudom lerakni... (fekete a képernyő) /hiába nyomkodom a bekapcs gombot... semmit se reagál a képernyő...(néha fordul elő, de kezd idegesíteni a dolog!/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
norbert1998 #24679 üzenetére
Nekem 1x esett le (kinti lépcső) azt a sarkára esett és kitört egy pici darab a fakete gumis részből... meg ment szervízbe, mert nem volt térerőm
és visszakaptam, azt egyből vettem is hozzá egy gumis tokot -nevét nemtom- (eBay UK-ból) ami 100% -ba védi bármilyen eséstől (már esett le azóta, de se hangja nem volt... se baja nem lett
) Meg van ez a 4200mAh -s tok is ami tölti, na az is 100% -ba védi, csak attól a telefon tömege megduplázódik (ez a baj vele, mert mintha 2 akksi lenne és +a tok tömege)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
norbert1998 #24551 üzenetére
Korábbi verziók tökéletesen updatelték !
/Winamphoz hasonló progi fellelhető esetleg?/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
norbert1998 #24549 üzenetére
/megnézem/ --> igazad van! (itt minden megtalálható)Walkman, zenei adatok frissítése alatt (4832db) megáll, s újrakezdés.. nem látom mi a gondja, de lehet azért nem fut végig, mert képernyő lezár?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
harry3 #24546 üzenetére
Köszönöm, közbe teljesen rátoltam a gyári beáll. -ra és el is veszett minden (olyan kép ami a telefonon volt, meg bluetooth, stb..) többet ebbe se kezdek bele, de most első ránézésre jó is !
/már csak az a bajom, hogy szinkronizáció az nulla... nagyon sok program hiányzik, de majd ídővel pótolva lesznek, mert így hírtelen nem ugrik be egy csomó neve, mi is volt.../
L
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest