- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
Na csak sikerült az üzlet ma mentem a telefonért, el cseréltem a Z-t + 50et egy Z2-re. Eddig nagyon bejon, szép telefon, bár a Z-vel se volt bajom. Köszönöm a sok segítséget amit itt kaptam a telefonnal kapcsolatban.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #23776 üzenetére
Mindenkinek más vele a tapasztalata, legjobb ha kipróbálod.
-
ZsyfKo
senior tag
Én a franciát raktam fel és nekem sincs vele semmi bajom, nem tapasztaltam semmi hibát eddig és nem állítottam semmit mint a 4.4.2nél. Amúgy meg érdekes hogy nálad az összes 4.4 laggol és mindegyikkel elégedetlen voltál, pedig voltak és vannak is itt olyanok akiknek az előzővel se volt semmi bajuk, sem a gyárival, sem az exitenzel.
-
ZsyfKo
senior tag
Lehet váltok Z2-re, egy ismerősöm eladja a telefont és mivel tudja hogy bejön adott egy ajánlatot hogy telot cserélünk és rá fizetek még 40et és enyém a telefon. Szerintetek jó ajánlat?
-
ZsyfKo
senior tag
Szerintetek a Z-s kiegek jók a Z2-höz? Értem ez alatt a dokkolót, töltős aksit, tok.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Boss81 #23186 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen amikor megvettem a telefont. Felvettem és üvöltöttek kb a fülembe, olyan hangerőn szólt és én sem tudtam vele mit csinálni, volt hogy szóltam hogy inkább visszahívom de így nem beszélek. Akkor úgy is voltam vele hogy vissza viszem nézzék meg, de aztán itt a nagy romolgatásokban egyszer csak elmúlt.
-
ZsyfKo
senior tag
Én a Root uninstaller pro-t használom, nekem eddig mindent le szedett, és előtte mentést is tudsz csinálni az appbol és rendszer alkalmazásként vissza tenni.
-
ZsyfKo
senior tag
Úgy tűnik csak nekem a hülyeségem ez, de én nem vennék Lg-t, se Samsungot, nekem ez a két márka
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #22735 üzenetére
Mibe nem mersz belefogni? Netről le szedsz egy apk-t telepíted, leszedsz playröl egy progit és telepíted, kész is vagy. Nem hiszem hogy ez annyira bonyolult lenne.Ja és persze telepítés után indítód őket rányomsz arra amit ki ír.
-
ZsyfKo
senior tag
Szerintem meg nem felesleges nem abba az 1500Ft-ba fogok belerokkanni, én tokot is használok a hátoldalára nekem mindig is fontos volt hogy jó állapotú legyen a telefon és ha már van rajta egy jó minőségű és jól felhelyezett gyári fólia akkor inkább megvédem azt mert utána még egyszer nem lesz ilyen rajta.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
tomi888hun #22700 üzenetére
Ha rajta van a gyári fólia akkor meg kockáztatod hogy leszeded és megnézed hogy az üveg sértetlen e, utána raksz rá másikat és kész. Ha viszont alapból a kijelző sérült akkor arra más ír ötletet. XD
-
ZsyfKo
senior tag
Igaz itt csak óráról ír de az alap elv ugyanaz itt is gumi tömítés védi a telefont a víztől, szerintem ezt elolvasva kicsit el lehet gondolkodni akkor mennyire is vízálló a telefon napi használat mellett.[link]
Ha hülyeséget linkeltem bocs, de szerintem van benne valami.Amúgy végre nekem is sikerült kicsikarnom egy elég szép üzemidőt a telóból ez eddig rekord, fura is volt hogy nem kell töltenem
. KB 3óra képernyő használat, kis játék, böngészés és messenger, wi-fi állandóan be volt kapcsolva + stamina.
Igazából ami nekem fura hogy stamina mellett is ennyi volt a wifi idő
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
spanglee001 #22384 üzenetére
Én nem rég raktam fel sus-el a 4.4et és semmi bajom vele, aksi idő is teljesen jó.
-
ZsyfKo
senior tag
Be kapcsoltam a stamina módot és még is jönnek a messenger üzenetek pedig nincs hozzád a kivételnek, ez hogy lehet?
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Roland861010 #22298 üzenetére
Én 100%ra veszem hogy rá kell fizetned, mindegy hogy akkoriban te mennyiért vetted, de ne legyen igazam. És nem vagy köteles elfogadni.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Roland861010 #22295 üzenetére
Persze rá fizetéssel.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
MaxxDamage #22287 üzenetére
Jó de egy dokkoló mi? Egy másik ugyanúgy kábeles töltési mód, annyi hogy nem kell az ajtót nyitogatni. Míg ez egy horozható töltő, ez olyan különbség mint a PC és Laptop, ugyanaz a szerepk csak egyik helyhez kötött míg a másik nem. Nekem annyi bajom van ezzel hogy látom már a képeken hogy szép vastag lesz tőle a telefon (érthető miért), és biztos hogy súlya is van.
-
ZsyfKo
senior tag
Engem az érdekelne hogy aksi használatnál 13ora után 3. 4. Helyen van a média kiszolgáló 25perc ébren tartással. Mi lehet a baj? Szinkronizációk ki vannak kapcsolva sd kártya nélkül is megy a háttérben.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Winchester95 #22264 üzenetére
Nem kell hőzöngeni ha valaki félre ért valamit. És te figyelj oda mert egyáltalán nem írtad hogy hol vetted csak hogy telekomos a számlád szerinted ebből mire lehet következtetni? És nem hinném hogy van hivatalos függetlenítés amit bármelyik szolgáltató elfogad.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Winchester95 #22261 üzenetére
De hogy? Be mentél és szóltál hogy csinálják meg? Csak mert én nem hallottam olyat hogy gyárilag adna a telekom függetlent.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Winchester95 #22257 üzenetére
Ha bootloadernél no van az nem pont azt jelenti hogy nem lehet nyitni? Nem hinném hogy t-mobileban adnak függetlent, mert azt tudom hogy ha olyan hibája van akkor függetlenre cserélik.
-
ZsyfKo
senior tag
Engem az érdekelne hogy ehhez hasonló [link] tokom van, dokkolóba így betudom tenni vagy számítsak arra hogy le kell vennem akárhányszor bele akarom tenni?
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
MaxxDamage #22217 üzenetére
Amúgy nem hiszem hogy bármiben is kevesebbet nyújtana mint egy gyári.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
MaxxDamage #22210 üzenetére
Tuti hogy nem eredeti, főleg ennyiért. Én csak azt remélem hogy nem kell levennem a telefonról a tokot hogy beletudjam rakni.
-
ZsyfKo
senior tag
Tárgytalan, letöltöttem az újabb verziót és azzal már megy.
-
ZsyfKo
senior tag
Nagyon megérte feltenni, mivel nem lehet 4.4-en Sd-re írni így az airdroidot sem tudom használni. XDA-n fent van hogyan lehet megcsinálni de mivel ezen a verzión nem megy a towelroot így az is ugrott, nagyon jó....
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Stevenstyle #22192 üzenetére
Régebbi hozzászólásban írta hogy nem mindig maradt becsukva az ajtó, úgyhogy tudta jól hogy valami nincs rendben.
Hogy idézzem neked: "Pár hete feltűnt, hogy a jack-dugónál lévő "ajtó" nem zár rendesen, néha sikerül becsukni, néha nem. Mivel eljött a strand szezon, gondoltam kipróbálom víz alatt is mit tud ( egyébként patent ! ), viszont úgy néz ki, hogy beázott a telefon." -
ZsyfKo
senior tag
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
vansboy16 #22161 üzenetére
"nagyon jól hangzik és könnyebben eladható a telefon" Nem értem, oké hogy vízálló a telefon de most komolyan azért veszi az ember hogy naponta fél órát ússzon vele? Igen jól hangzik és én örülök is neki hogy ilyen, de nekem ez annyira elég hogy megnyugodjak ha véletlen bele ejtem vízbe és fél óra alatta kihalászom. nem megy tönkre. Másik meg nem hiszem hogy ez akkorát dob a telefonon hogy ez miatt vették meg az emberek ez csak egy kis plusz.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
vansboy16 #22157 üzenetére
Nem is értem hogy lehet azt feltételezni hogy, ahogy te mondod 95%ban zár, megfogja védeni a telefonodat. Kb. olyan mintha egy akváriumnál mondanád azt hogy van rajta egy lyuk, de csak nem folyik ki a víz. Azon meg ne csodálkozz hogy elszíneződött más papír is, ez igen is felelőtlenség, hisz te írtad hogy hol becsukódik, hol nem.
-
ZsyfKo
senior tag
Tud netről valami vírust kapni a telefon?Van értelme pl egy avastot fel tenni?
-
ZsyfKo
senior tag
Néztem jó drága össze hozni ezt a vezeték nélküli töltést.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
MaxxDamage #22002 üzenetére
Mehet nyugodtan nekem nincs gondom.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
typical bro #21889 üzenetére
Nálam is volt fent kit kat gyári, existenz, meg au-s, de ilyen szintű merülés sose volt. Szerintem rakd fel újra flashtoolal.
BBár szerintem 4.3al jobbá jársz. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Roland861010 #21893 üzenetére
Nálam nem vált be.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
busman #21814 üzenetére
Nálam se volt jó, 1-2 dolgot javítottak benne, de nekem ugyanúgy be laggolt képernyő feloldás után, egy idő után kezdett be lassulni az egész rendszer, Viszont ezt a melegedés témát hagyjuk már nem értem miért gondolod hogy a hardver melegedését egy szoftver meg fogja oldani, esetleg ha leveszed az órajelet kb minimumra. Mindegy nekem ment vissza a Miui.
-
ZsyfKo
senior tag
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
droidforever #21706 üzenetére
Arra a +3 programra gondolsz ami a másikban nincs? Ez tényleg borzalmas.
-
ZsyfKo
senior tag
Szaggat a videó felvétel, vajon mitől lehet? Először az existenzes 4.4 után cwm-bol vissza állított 4.3nál tűnt fel, gondoltam rosszul rakta vissza, de tegnap felrakott új 4.4 alatt is csinálja.
-
ZsyfKo
senior tag
Felraktam a 233 as buildet, ami az egyik hozzászólásban volt linkelve az nem jó, nekem is megállt Flashtoolban, úgyhogy letöltöttem ezt: [link] hibátlanul végig ment, első indításra nagyon lassan indul , végig ment a rootolás, super telepítés újra indítás és rohadt gyors, nincs akadás a menüben, nem kell állítgatni semmit. Eddig jó, de ez csak fél óra használat.
-
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
California1 #21603 üzenetére
Én im+ prot használok, elegem lett a Messengerből, szerintem egy rakás kula .
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Dimond G #21566 üzenetére
Mind a kettőtök félre értett. Hozzá szólásomnak semmi köze a miuihoz. Felraktam az existenz 4.4et de előtte csináltam cwmben egy backup-ot a fent lévő 4.3rol. Engem az érdekelne ha vissza akarom rakni az előzőt akkor elég cwmben egy restore és már fel is teszi a 4.3at ami előtte volt vagy vissza kell raknom simánes utána restore? Remélem így már érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest