- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
MikitoLac #22017 üzenetére
Május elejei vétel... 3napon belül jeleztem 2 pixelhibát, ferde üveget, sim ajtó nem megfelelő záródását stb... 3hetet mondtak mire lesz készlet... május végén kaptam kézhez a teljesen új modellt, ahhoz képest hogy direkt MEGNÉZTÉK és kértem ellenőrizzék mielött postázzák... mikor ez megjött pár napon belül ugyanúgy jeleztem a hibákat:
Ezen a festék felül meg van kopva, 1 pixelhiba, üveg u.u ferde, multkor lemostam csap alatt kamera meg vaku bepárásodott úgy szárogattam ki... Z-vel érdekes medencébe mászkáltam tavaly... pedig az IP57... aztán most meg recseg/ropog a hátlap, elöl meg az üveg komplett jobb oldala meg van emelkedve, cuppog a ragasztó ha nyomogatom, nem csoda ha beázott..
Működik a teló ennek ellenére de csoda hogy ketté nem esik.
Jelenleg az Árkád SC nem cseréli szakvélemény ellenében, cordon 1 hete nem válaszol levélre... ja, szóval fasza. Hibák nélkül isten teló lenne.
-
SkyS1gn
félisten
Hát gyerekek... bánom hogy eladtam a Z-t... a Z2-vel csak szopok megvétel ~ 2hónapja...
-
SkyS1gn
félisten
Nos akkor hogy állítom be a box-ot hogy automatán szinkronizáljon? Gépre leszedtem a sync cuccot.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Stevenstyle #20535 üzenetére
Nézz be te a másikba
Hó eleje óta megvan csak a Z-t most vitték el.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Stevenstyle #20531 üzenetére
Fizetett hirdetésünket hallották
No mindjárt jönnek a Z-ért, így "végleg" búcsúzom a topictól, köszönöm az elmúlt egy évet, a sok segítséget és megértést, további kelemes órákat kívánok még eme remek készülékhez!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Roland861010 #20521 üzenetére
Mennyi kijelzőidővel?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
burgatshow #20453 üzenetére
Ékezetek vannak?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
burgatshow #20445 üzenetére
Be is dobattam velük visszafelé útra egyet, nehogymár magányos legyen szegény
Ajándék dokkolót nemkellett visszapostáznom.
/Z2-ről beszélek/
-
SkyS1gn
félisten
válasz
burgatshow #20417 üzenetére
Kérlek próbáld ki, én megvettem pár éve azóta is azt használom naponta, fontos lenne. Van trial verziója is
-
SkyS1gn
félisten
válasz
burgatshow #20413 üzenetére
Megéri a Smartband amugy? zenevezérlés megy pl PowerAMP-al is? Miket tud még?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
expendables #20283 üzenetére
Aztán 2nap múlva jössz hogy jajj meríti az akksit a gúúgle.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
->Raizen<- #20243 üzenetére
Dolphin pl.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
thebencus90 #20178 üzenetére
Sz@r a chrome
-
SkyS1gn
félisten
No felpattintottam a 4.4-et, beállítás szaggatásra orvosság:
GPU renderelés pipa be majd egy restart!
-
SkyS1gn
félisten
No itt is van a flashtoolos tft!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
naturepalmer #19597 üzenetére
No akkor nemsoká lesz flashelős tft
Azért felhegesztem még itt fekszik a Z és összehasonlítom Z2-vel.
-
SkyS1gn
félisten
Csak vicceltem ám
Nemtudták frissíteni a régebbi modelleket azért sem mert a NovaThor meg stb procigyártók nem csináltak kernelt vagy támogatást az ujabb droidokhoz.
CM meg nyitott BL meg nem mindenkinek kell, van akinek már nincs ideje szarakodni ilyenekkel, 10x újrapakolni egy nap a telót mert az új csillivilli romban valami bugos.
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
MaxxDamage #18994 üzenetére
Miért ne lenne? nem kell nyitogatni a fedelet töltésnél... csak belepattintod és kész.
Amúgy ha egy 1500mAh töltőt rádugsz egy max 1800-at tengedő dokkolóra az attól még 1500 marad
-
SkyS1gn
félisten
válasz
MaxxDamage #18991 üzenetére
A dokksi annyit ad le mint a töltő amit rádugsz, azaz 1500mAh.
-
SkyS1gn
félisten
Mit tudtok ennyit rugózni ezen bakker
-
SkyS1gn
félisten
válasz
barnabasss #18786 üzenetére
Működik de azért írják OLED-hez mert ez közben bekapcsolva tartja a kijelzőt csak feketét rak oda azért tudja érzékelni, OLED kijelzőn meg a fekete pixel kikapcsol.
Kvázi a te Z-d most lezárt kijelzővel is világítani fog mindíg... én látom az enyémen. Ezért nem jó nekünk.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
MaxxDamage #18779 üzenetére
Te jézusisten az csak a szállítás idejéig védi a telefont, azt vedd le róla, az alatt van mégegy fólia!
Ha elöl is ilyen van rajta füllel akkor vedd már le ember!
Sőt a pici NFC matricát is szedd le, csak azt jelzi hogy ott helyezkedik el a modul.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
barnabasss #18780 üzenetére
Első sor:
***FOR OLED SCREENS ONLY******FOR OLED SCREENS ONLY*** -
SkyS1gn
félisten
válasz
MaxxDamage #18774 üzenetére
Nekem nem fedte a fólia... ki volt ott vágva.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
barnabasss #18707 üzenetére
Igen...igen... tudom... nekem is eszembe jutott, de mondom nem offolok tovább
Lelkiismeret furdalásom van! -
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
roti13 #18572 üzenetére
Kicsit világosabb hátterem van és a képernyő felétől semmit se látok felfelé így hogy az asztalon van.
Ez tény, még én is elismerem aki imádja a sony telókat meg mindendki más is szóval ne akard megmagyarázni a megmagyarázhatatlant!
Meg ha 30ért kapsz egy ips-es kínait akkor nehogy már ők ne tudják megoldani, erre nem volt kifogásuk. -
SkyS1gn
félisten
válasz
roti13 #18570 üzenetére
Pedig igaza van, a kijelző egy fing, már megjelenésekor is régen a 30-40ért kapható kínai telefonokba is IPS-t raktak, és a Sony meg pont nem az a kategória... de még a Z1-be is bele merték rakni hogy rohadjanak meg! Égett is a pofám mint sony "fan"... hiába, a design még mindíg utolérhetetlen az én ízlésemmel.
Ha közelebbről nézen szemből már torzul a két széle a kijelzőnek.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest