- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXAssassinXx
csendes tag
Olyan problémám lenne hogy: letöltöttem az honami lauchert és a hozzá való windgeteket de ha egyáltalán beakarok rakni 1et azt írja hogy az alkalmazás leállt hiába indítottam újra a telefont, s ugyan ilyen gond van a kamerával is ha előlapira váltok akkor leáll az alkalmazás Aqua Z kamera proginál is, mit tudnék ez ellen tenni?
a másik ahhoz hogy tudjam állítani a navigátor sör szürkés árnyalatát feketére ahhoz root szükséges?
válaszokat előre is köszönöm
-
xXAssassinXx
csendes tag
az normális ha fürdetés után a kis ajtócskák gumipereménél, pereménél van egy kis minimális vízmennyiség? indikátorok nem színeződtek el meg semmi probléma nem lett csak eddig nem is figyeltem erre aztán most láttam csak meg
-
xXAssassinXx
csendes tag
Sziasztok!
Root nélkül valahogy megoldható az hogy sd kártyára telepítsem fel a játékokat? belső tárhely nem sok asphalt 8 és most wanted kategóriájú játékot bír sajnaDikri:MHL kábellel tudod összekötni legegyszerűbben szerintem
-
xXAssassinXx
csendes tag
Kitöltve:-D ahogy elnézem ebbe a felmérésben nincs panasz a 13w25 ös szériára, marhán örülök hogy jót fogtam,(de azért "kop,kop") ki sajnálnám szervízbe adni ugyanis igen csak megszerettem a telefont:-D azóta se bánom hogy nem sgs4-et vettem hanem ezt, mivel külsőleg sokkal szebb, kijelzővel meg semmi bajom az valahogy nem érdekel hogy pl a buszon mellettem ülő fakóbban látja...én szemből nézem úgy meg szerintem nincs vele baj:-D
-
xXAssassinXx
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben lettem én is egy Z büszke tulaja, olvasottak láttán Hál Istennek enyémnek nincs semmi baja sok játszás és nyüstülés ellenére sem (13w25) *kop, kop* Azonban lenne 1-2 kérdésem amire még nem sikerült rájönnöm és fórumon még nem volt róla szó vagy csak szimplán elkerülte a figyelmemet1, A Throw-t hogy tudom megcsinálni hogy jó legyen a PC-vel simán csak Wifi-n lehetséges-e vagy kell hozzá mindenképp Bluethoot vagy hasonló?
2,Wifi-n megosztott meghajtón lévő mkv-kat mivel tudnám lejátszani? van-e vmi lejátszó ami látja a hálózatot és le is tudja játszani azt, csak mert az alap médiaplayer az mp4-et játssza csak le észrevételem alapján?
Válaszokat Előre is Köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest