- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok !
A gyári stock kamera alkalmazást ,és a kiegészítőit nem lehet kiszedni a romból?
-
csiziktomi
senior tag
Na búcsúzom Tőletek! Egyenlőre elég a Z-ből.Sok sikert Nektek a telefonokhoz.( maradt egy bontott hibátlan hátlapom
)
-
csiziktomi
senior tag
Tisztelt kollegák
Ezt tudnám ajánlani főzött romból:
------------criskelorom-------------Folyamatosan frissül,jó LB/UB -ra is(én az UB változatot használom teljes megelégedéssel
-
csiziktomi
senior tag
válasz
droidforever #21803 üzenetére
pl:[link]
-
csiziktomi
senior tag
válasz
droidforever #21745 üzenetére
Ha nem baj nem privátba:
Simán felmásolod a memóriakártyádra,és cwm alól telepíted.(Flash in CWM/TWRP)Aroma installeres a telepítő.Levenni is ezzel tudod.(Use the AROMA installer to uninstall the kernel) -
csiziktomi
senior tag
Ha van itt olyan akinek nyitott a BL-je akkor itt egy kernel ami tudja stock alatt a duplatapis ébresztést:
[link] -
csiziktomi
senior tag
A felrak@shoz,ha valakinek m@r fent a cwm akkor már csak simán abból mehet a telepítés (persze kell a full wipe)
-
csiziktomi
senior tag
-
csiziktomi
senior tag
http://www.origo.hu/techbazis/20140611-ingyenes-lett-az-androidos-szuperbillentyuzet.html
Konkrétan a swiftkey -
csiziktomi
senior tag
válasz
adamsauvage #21228 üzenetére
Szóval magyarul:zárt bootloader esetén(alap, hogy legyen root+recovery)az első három lépés ez esetben kihagyható
1:mindig TA nélkül flasshel fel az ftf-et
2:rootold meg
3:mentsd le a TA állományt(nem árt ha megvan ,késöbb jól jöhet ha nyitnál bootloadert:ez kell hogy visszazárd)
4:másold a romot a külső sd-re
5:töltsd le és másold az sd-re a legfrissebb flashelhető duálrecovery-t zárt bootloaderhez
6:lépj be a recoverybe
7:indítsd el a telepítést(aroma installer indul el),itt válaszd a full wipe-ot
8:telepítsd a romot
9:telepítsd a dualrecoveryt zárt bootloaderhez
10:kapcsold ki a készüléket
11:flashel fel a készülékednek megfelelő kernelt flashtool-lal
12:indítsd el a telót
SEMMILYEN FELELŐSÉGET NEM VÁLALOK ,HA A TELEFONOD ELROMLIK ,TÖNKREMEGY .CSAK SAJÁT FELELőSSÉGRE !!!! -
csiziktomi
senior tag
Ha valakit érdekel:[link]
Ezt használom kb 2 hete, nincs semmi baja
Legalábbis nem vettem észre semmi zavarót.
-
csiziktomi
senior tag
CM11-es rom esetén van lehetőség a kameránál,az elmosódott háttér használatára?
-
csiziktomi
senior tag
válasz
itachi01 #20960 üzenetére
Szerintem próbáld meg,hogy simán kikapcsolod a telót,majd elindítasz egy flashtool programot,de a te esetedben próbáld a sus-t is akár.És amikor csatlakoztatni kell a telót akkor a lefele hangerőt nyomd folyamatosan és úgy csatold fel.
A driverek mind fent vannak a gépeden?
-
csiziktomi
senior tag
Csak a kötekedés kedvéért: ha veszek egy nyitott bl-es z-t.és felrakok rá egy CM11-et akkor mennyivel jobb az Általad olyan nagyon preferált nexus?
(megjegyzem csak akkor teszem vissza a cm-et ,ha a kamerája tudja a gyári szintet)...De ez tényleg csak a kötekedés kedvéért
-
csiziktomi
senior tag
Na azt hisze mosz jött el az ideje,hogy fel kel rakni valami főzöttet
Csak a kamerát sajnálom.Az nem jön be a cm11-eseknél.Pedig maga rendszer gyors stabil stb...
-
-
csiziktomi
senior tag
Hát ahogy próbálgatom,a leaked verzió kobb volt:-)
-
csiziktomi
senior tag
Annyi bizonyos, csak függetlenül szabad telefont venni. Utána nincsenek korlátozások. Ez minden típusra igaz
-
csiziktomi
senior tag
Akinek gondja van a chrommal,próbálja ki a boat browser nevü böngészőt
-
csiziktomi
senior tag
Lehet hülyeséget kérdezek,de nem ez a ragasztója a hátlapnak?[link]
Mert ha igen akkor megérné rendelni
-
csiziktomi
senior tag
-
csiziktomi
senior tag
Esetleg valaki nem tudja hogyan lehetne kiszedni a kamera appot a gyári KK-ból?
-
csiziktomi
senior tag
Elvben ez a KK egyik nagy ujdonsága.Gyorsabb alkalmazás futtatást tesz lehetővé,mert másként fordítja az utasításokat.A Google szerint csökken a cpu terhelés,és a ram fogyasztás is.Ezidáig a tapasztalatok szerint ez csak az androidra mint oprendszerre igaz,mert a játékok írásánál még nem volt meg ez az opció.
Itt a link:
[link] -
csiziktomi
senior tag
Na ,fel tettem a leaked 4.4-et.Nincs benne ART,PIE control.Olyan mintha a 4.3-at használnám
Ez még egy kicsit laggol,de ha bekapcsoljuk a gpu használatot akkor megszünik.Azt hiszem megy vissza a Liquid KK3.
Egyedül a kamera program kellene a másikba ebből -
csiziktomi
senior tag
válasz
isti215 #17884 üzenetére
Az összefoglalóban jól le van írva,olvass
De ,hogy ne legyek bunkó:
Menete:
1. Másoljuk a belső tárhelyre a C6603_10.4.1.B.0.101_CE3.flashable.zip-et
2. Flashtool/firmwares mappájába másoljuk a C6603_10.4.1.B.0.101_CE3 (Stripped).ftf-et.
3. Lépjünk be a CWM-be majd Install zip -> Choose zip from /sdcard ezután, keressük meg a C6603_10.4.1.B.0.101_CE3.flashable.zip-et és telepítsük fel.
4. Wipe dalvik cache majd Wipe data/Factory reset
5. Kapcsoljuk ki a telefont, de ne indítsuk újra!
6. Flashtoolal flasheljük fel a C6603_10.4.1.B.0.101_CE3 (Stripped).ftf-et.
7. Ha ezek megvoltak akkor bekapcsolhatjuk a telefont. -
csiziktomi
senior tag
Bakker,most néztem nekem is lebeg a sarka(nem fogta vissza a meleg).Még jó nem fürdettem meg.Írtam a Cordonnak,kiváncsi leszek mennyit mondanak a ragasztás javítására.Az enyém nem garis
-
csiziktomi
senior tag
melyik kameraalkalmazással tudja a legjobb képet a sony?Valahogyan a gyárival nem mindig jó(homályos,mintha tejköd lenne)
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok!
Kellen egy kis tanácsTokot keresek a telóra,oldalra nyíló sima feketét olyat mint a sgs3-hoz lehet kapni.Tehát nem kell bele semmi extra.Ne legyen benne kártyatartó ,minta,asztali tartó funkció.se csat,kapocs mágnes.
Valaki tud ilyesmit? -
csiziktomi
senior tag
válasz
csiziktomi #17570 üzenetére
Na bár megoldódott ,azért leírom a saját megoldásomat:
Miután felment a KK(CWM mentésből),rebootoltam újra CWM-be majd teljes format,mintha új ROM-ot raknék fel,majd restore és így most megy rendesen a KK van imei számÖröm és bódogság
-
csiziktomi
senior tag
Na belefutottam a lecsóba
Nyitott a BL,fennt volt a KK,de gondoltam kipróbálom az eXisten ROM-ot.Semmi gond nem volt felment stb.Használtam de aztán jött az "isteni" szikra vissza a KK.Volt róla cwm mentésem ,simán nyomtam egy full resetet(instal new ROM).Majd backup a KK-t.Vissza is rakta ,DE nincs IMEI számom.WTF.
MIt csináljak?
Anno mikor megvettem a Z-t csináltam egy ilyen mentéstackup-TA-9.10.zip
Ez megoldás lehet a gondra? -
csiziktomi
senior tag
Fel kell rakni valami főzött KK-t.Én most ezt használom,teljesen megelégedve:
http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/rom-liquidsmooth-v3-0-beta-t2637930Más:Mivel ebben bent van az ART,átálítottam,de a megszokott megyek navi nem kompatibilis vele,csak a dalvikkal
Ja természetesen nyitott BL
-
csiziktomi
senior tag
Tisztelt hölgyeim/ Uraim!
Ma meglepődtem a telón.Reggel 5-kor vettem le töltőről,12 óra után 76% -on áll.Igaz nem basztattam,csak telefon ,email.
A kombó:meow kernel+liquid v3+ART -
csiziktomi
senior tag
Sziasztok!
Egy kicsit noob kérdés:Ha csinálok egy mentést CWM-mel,majd kernelt cserélek.Ha visszarakom a mentést felülírja a kernelt is?(full backup ill.restore)
Köszi a választJa+:kellene egy link a stok 4.3 kernelhez.
-
csiziktomi
senior tag
Esetleg egy működő ,napi használtra való 4.4 ? A SGS3-on bejövős volt a KITKAT.
-
csiziktomi
senior tag
válasz
csiziktomi #17212 üzenetére
10.4.B.0.569 nem ez az újabb?
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok,most lett egy ilyen telóm úgyhogy köszöntök mindenkit a fórumban.
Legelső kérdésem mit ajánlatok melyik ROM +kernel kombót?Nem igazán játszom ,inkább a fotó meg a telefonálás a fő használati vonal
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest