Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zh1972
tag
Itt volt teszt mérnök aki kijelzőpanelekkel!!! foglalkozik és mellébökött, volt is nagy röhögés!
Ezért vagyok ennyire biztos ebben! Nézték a kijelzőket minden szögből, volt aki még nagyítót is hozott, de az sem segített!
...persze lehet nem a megfelelő bagázs jött össze, de merem állítani mindössze 1% lehet akinek abszolút látása van (már ha van ilyen)
Most komolyan mondom ennek nagyon szép kijelzője van, az egyetlen baja, hogy ERŐS napsütésben nehezen látható. Munkámból kifolyólag az elmúlt 6 évben minden csúcskészülék megfordult a kezemben (és a nem csúcs készülékek is) de az erős napra nincs (egyenlőre) orvosság! ...talán egy paperwhite kijelző!
-
zh1972
tag
Javaslok egy tesztet! Nálunk itt az ericssonban! Bejöhettek egyik délután, előkészítjük a terepet mondjuk max. 20 embernek, mire jöttök csak a kijelzőket fogjátok látni ugyanazzal a képpel mindegyiken! Hidd el, itt is szakértők dolgoznak
és nem találták el! Én azt mondanám ha 2 találat lesz az már dicséretes!
-
hito
nagyúr
Én is ezt gondolnám. Legfeljebb ha egyszer szükség lesz a garira akkor bepróbálkozok és ha mégis garizzák, akkor megkeresem az embert, mert nagyon korrekt volt és elég baj volt ez szegénynek.
De én meg nem mertem egy elvileg gari nélküli példányra többet kiadni. Abból meg nagyon elegem volt, hogy ez volt a harmadik amit megnéztem és ebből három el volt szineződve. Ki tudja meddig kellett volna még fárasztó randevúkra járnom, mire találok egy ebből a szempontból hibátlant. Úgyhogy elegem lett, megmondtam nekem így mennyit ér, ő meg döntött.
-
bosa
tag
Tisztelt Kali!
Ne haragudj meg de ez a része a hozzászólásodnak nem igazán helyes:
"bárki megcsinálhatja, és tegye is, mint ezért napokra - de inkább hetekre - szervizbe adja, ha tud szerezni hozzá dugaszt, mivel a folyamat semmiben sem érinti a garanciát."
Pl nem megfelelő a rendelt dugasz mérete, igaz ki tudod cserélni de beázik és ugrott a garancia.
Ellenben ha ezt a szakszerviz végzi akkor no problem csere másikra....
Akkor miért is ne érintené a garanciát?
Itt jegyzem meg sokminden megoldható otthon házilag de onnantól van esélye a garancia elvesztésnek! -
viewdetails
addikt
Igen, minden bizonnyal zsír jó lehet, ahogy az egyszeri felhasználó rángatja ki ezt a pöckös műanyagot a helyéről, beleszakítja, aztán nekiáll, és a youtubeon látható hajszárítós/melegítős módszerrel szétkapja, hogy a maradékot is kivegye belőle.
Kicsit bele kéne gondolni inkább... lehet szar a Cordon, de ők a garis szervíz, tetszik, nem tetszik, és a Z sem egy Zsiguli, amibe nagybátyám '83-ban sablon alapján vágott hengerfejtömítést. -
rangersanyi
tag
Tapasztalatból mondom anno nekem is voltak ilyen anomáliák xperia x10i és xperia ion-al is. Megfigyeltem, hogy ha elfogy a wcdma jele egy-két másodpercre nincs térerő amíg át nem áll gsm-re mindez csak készenléti módban. Ha telefonálás közben ment el a jel akkor nem szakad meg a hívás, viszont eltorzult és szakadozott lett, mindaddig amíg át nem állt 2G-re.
-
törölt tag
-
skul0
aktív tag
A B-teltől vettem a készüléket.
Szvsz simán rámondják erre, hogy nem akadályozza a használatot, ami igaz is, mert rezegni rezeg, csak mellé elinduláskor és a motor leállásakor nyekken egyet-egyet, ami roppant zavaró.
Akkor első körben próbáljam meg a cserét a helyi Sony centerben itt Szegeden, vagy ezt a B-tellel kell lebeszélni? (Hívtam volna őket ezügyben, természetesen nem vették fel.) -
soldier2
őstag
Ha sok a netezés akkor igen, mivel ha kevesebbet fogyaszt a telefon, akkor a kijelző is hosszabb ideig működik. Mindenesetre Busman kollégától kérnék egy GSam battery monitor képet, vagy valamit akár privátban is, hátha talált valamit amit nem. Feleségem Z-e ugyanis kb felét hozzá. A 6 órát még az én Z1-em sem éri el. Igaz mindketten sokat netezünk. A kijelző fényerje auto 50%-on van (egy ideig auto 100%volt) de érdemi javulást nem hozott.
-
soldier2
őstag
Az akkuidőt nagyon befolyásolja a felhasználási mód. Én is értem el kilenc órás kijelző időt a Z1-el auto fényrőn, de ez messze nem az átlagos. Az sokkal inkább 4 óra körül van nálam. Ha csak 1-2 percre gyakran kapcsolgatod, hogy megnézz valamit, az sokkal jobban meríti az akkut mintha csak lovasnál, vagy filmet néznél rajta. Szerintem Zacknál is hasonló a felhasználási mód, és ott nem jön ki az LG kijelzőidőn javító megoldása. De ez csak egy ötlet.
-
-
kiotoone
csendes tag
-
"A szolgáltató nem, ők nem is szervizelnek, a gyártói/szerződéses szervizbe küldik a készüléket, ha nem csak a firmware frissítéséről/újrahúzásáról van szó, hanem tényleges javításról."
Téves. Nem minden esetben igaz. Pár hete bevittem egy Xperia Mini Pro-t a Telekomhoz, mert elkezdett felválni a kijelző, elengedte a ragasztó. Ránézett a szervizes, mondta, most nincs raktáron kijelző, de rendel, jöjjek vissza 3 nap múlva, és kicseréli. Így is lett. Legalább nem kellett a Cordonhoz küldeni.
-
skul0
aktív tag
Nem akarom folytatni az előző vitát...
...de az a közel kétszeres kijelzős üzemidő azért elég jelentős. Mindemellett a Z szvsz valóban jobb ár/érték arányban. Emiatt jelenleg én is Z-re pályázom, de nem biztos hogy később nem fizetek be egy S4-re próba erejéig, (mivel még sosem volt Samum), annak ellenére is, hogy külcsínt tekintve egyáltalán nem begyere.
-
-
gti16v
őstag
szia,és köszi mindenkinek a reagálásokat.
A vízállóság ami fontos,kijelző mérete,minősége,és az akku kibírjon egy napot amit kb este 5 ig értek és reggel 6 kor veszem le töltőről(én eléggé online vagyok).
és lelkes amatőr fotózás terén tehát ott is volnának elvárásaim...főleg kevés fénynél...(tehát ha már szinte mindenhol hanyagolják a xenont akkor a led legyen erős)
hardvere terén végülis mindegy, kis %-ban tér el ez a szegmens.
és fontosak volnának hozzá előbb-útobb extrák hozzá(pl ,dokkoló,vagy külső akkus tok, egyebek...)(az S2 höz nekem van 3 akkum,2 akku töltő,3 akku kabát) és ezeket ki is használom...
már volt s4 mini,s4 active ,és a zoom is tarsolyba,de látótérbe került a sony Z,több okból is.(a s4 zoom kiderült,hogy ratyi , activot állítólag nem fogja forgalmazni a T.és a duot sem ahogy nézem.)
és szűköl az idő így puhatolózom...
ne felejtsük el nekem S2 -őm van,úgy,hogy elvileg mindenképp előre lépésről beszélünk az actív és a Z esetében is.
-
NY_A
őstag
Engem sohasem érdekeltek ezek a teszteredmények, az sem érdekel a Z mennyi pontot kap a lényeg az, hogy megelégedettséggel használjam.
A Samsung eredményei is hidegen hagynak, nem is ezért említettem a cikket sem, lehetett volna ott akár Sony termék is, részemről a lényeg az ilyen jellegű programok haszontalanságán van. -
ilovedigweed
senior tag
Ha a samsung tudta/gondolta, hogy a felhasználók nagy része a benchmarkt-ban elért pontszámok alapján választ készüléket, akkor én azt mondom, hogy csaltak.
Mondjuk nálam a samsung akkor szerepelt le, mikor bejött az ace 2, megvettem mert azt mondták lesz jb fssítés hónapokon belül, eközben csak most érkezett meg rá a jb. Örülök, hogy megszabadultam attól a halomra particionált fostól. Ez, hogy mókuskodnak a benchmarkokkal ez csak egy lapát arra, hogy ha eszembe jut, hogy samsung telefont vegyek, inkább arcon rúgom magam.
a Sony miért nem tett bench. optimalizációt a Z-be? Mert nincs rá szüksége, mert olyan terméket árul aminek lehet hinni bármi nemű cikk elolvasása után és nem utólag derül ki hogy valami nem kóser.
-
w333
félisten
akkor régen rossz, vége a világnak...
Pedig sajnos ez így van ...
Egy kicsit összeesküvés elmélete lesz, de szerintem van benne valami
Szerintem a Samsungot valami cég tönkre akarja tenni, lásd. pl. robbanó akkumulátorok, Benchmark programok manipulálása stb. stb.
szerintem lesznek még ilyen sok negatív dolgok a Samsung -ról
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest