- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
válasz
laszlolczka #15761 üzenetére
Gépen vissza nézve az én véleményem szerint jobb.A Z is gyors volt,de ez rátesz egy lapáttal( a kamera).
-
laszlolczka
őstag
válasz
eladogeppc #15623 üzenetére
Én Z-ről váltottam Note 2-re.Nagyon jó telefon a Z,nekem egyedül a kamera nem tetszett. A betekintési szög lehetne jobb a Z-én,de ki az a süket aki nem szemből nézi
.Esti felvételnél a Note jobb képeket készit,talán valamivel gyorsabb is.Mind a 2 telefonnak vannak hibái,de azokkal együtt lehet élni.Abban teljesen igazad van,hogy a személyes kézben fogásnál már jobban tudsz dönteni.A Note 2- üzemideje nagyon rendben van,átlagos használat mellett 2.5 nap.
-
-
laszlolczka
őstag
válasz
barnabasss #15265 üzenetére
Bele köthetnek,de egy próbát megér.Veszteni valód nincs.
-
laszlolczka
őstag
válasz
barnabasss #15263 üzenetére
Sajnos már nem lesz.Ha esetleg szervizbe kerül akkor baj.
-
laszlolczka
őstag
Valaki feltette már ezt Cyber-shot™?Nálam sokat javult a készitett képek minősége
-
laszlolczka
őstag
válasz
droidforever #15199 üzenetére
Jó kérdés,maga gyártó sem tud pontos időpontot
-
laszlolczka
őstag
válasz
droidforever #15186 üzenetére
4.3 a legfrissebb-jön a 4.4-is.A betekintésiszög lehetne jobbis,de ettől eltekintve lesz 1 JÓ telefonod.De annyira nem rossz a kép mind ahogy sokan ócsárolják.
-
laszlolczka
őstag
válasz
SkyS1gn #15137 üzenetére
• Initial release Universal version for SONY JB4.3 FW
• Changed label to Cyber-shot™
• Hacking audio parameter to allow change audio bitrate video upto 256kbps in media_profile
• Fix lower audio bitrate on T/TX/V changed to 156kbps (default)
• New Image Processing
• Fix JPEG Quality
• Fix sometimes glitches
• Added AR-Effect
• Added MotionShot
• Added MotiongraphForXperia
• Added Info-eye
• Added Social Live
• Added Timeshift Burst
• Added BackgroudDefocus
• And many more .Minden egybe,a készitett képek JOBBAK.[link]How To Install :• Reboot into recovery
• Wipe cache, dalvik cache
• Install
• Reboot.Odex-deodex romon működik. -
laszlolczka
őstag
Cyber-shot™_SONY_SmartCamera_JB4.3-signed.zip.Tökéletes a Z-én.
-
laszlolczka
őstag
Dekrer: RomAur v10 - JB 4.3-10.4.B.0.569 - FAST-STABLE - AROMA.Ajánlom figyelmedbe,az eddigi legjobb rom ami megfordult a telómon.
-
laszlolczka
őstag
A leirtakkal egyetértek ezért is tudnak hatékonyan optimalizálni.Annak is mi értelme van amit a Samsung művel-kiad egy telefont ami x jelű és ezt még übereli 6-szor.No ezért olyan,amilyen a rendszerük.De nálam még jó soká meglesz a Z,hiszen volt nálam S4(zsir új) és jobb a Z.Talán a kamera valamivel jobb képeket készit az S4-el.Pedig abban is Sony kamera van.Estleg ha érdekel valakit. Generic UK-ból is van már pre-rooted stock 4.3.
-
laszlolczka
őstag
Hát én nagyon nagyon régóta Sony párti vagyok(sokan még megsem voltatok),de azért nem csak a betekintési szögbe jobb.A rendszer optimalizálást azt nagyon tudják,és nem négy maggal.Én még nem láttam hogy a vitatott telefon akadozna,az android pedig itt-ott megreccen.És most már kamerában is jók.Szóval mindkettő jó.
mrdc.pontosan mért is trolkodás?Hisz az illető leirta a véleményét,azt pedig nem tiltja semmi.Én egyetértek vele.Nem szabad elfogultnak lenni.
-
laszlolczka
őstag
A Multiwindow tökéletesen működik,és még fül sincs mint a samukon.
-
laszlolczka
őstag
LG Optimus képernyőzárat használok,bőséges beállitási lehetőséggel.A Play árúházból lehet letölteni,ajánlom figyelmetekbe. : stilo18:régió?
-
laszlolczka
őstag
válasz
Templomegere #14187 üzenetére
Sajnos a szerviz megint sz@r munkát végzett.Neked lennék kérdőre vonnám őket.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Templomegere #14185 üzenetére
Amikor fókuszál akkor is ilyen élettelen?Mindenkép vidd vissza.
-
laszlolczka
őstag
Az óra alkalmazásban nálam is akad,máshol nagyon vajas.
-
laszlolczka
őstag
[4.0 +] [ROOT] SA menedzser (EFS, MODEM, TA mentés és visszaállítás!).Kipróbáltam tökéletesen működik
-
laszlolczka
őstag
válasz
laszlolczka #14031 üzenetére
Frissítés eXistenZ v 5.0.0 v 5.1.0 hamarosan kapunk egy frissitési csomagot
-
laszlolczka
őstag
Sziasztok:eXistenZ 5 romon vagyok.Hivásnál a hangszóró néha berregő hangot ad,de ritkán. A beszéd minősége viszont tökéletes.Érdekes módon más romoknál nem áll fent ez a proléma,lefuttam a diagnostics tesztet is és itt tökéletes a kimenő hivás.Esetleg tapasztalt már valaki hasonlót?
-
laszlolczka
őstag
Nekem olyan mintha a kamera jobb képeket készitene.Egyébként BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET kivánok minden fórum társamnak.
-
laszlolczka
őstag
Van nálam egy új S4.Csináltam mindkét géppel ugyan arról fotókat automata módban.Hát a Z "sokkal" jobb képeket lő,talán még gyorsabb az oldalak közti váltás is.Irtam az S4 topikjába és másoknál is szar a kamera.
Persze volt akinek kib@szott szép képeket lő.Én balga erre a szarra akartam cserélni,de semmi pénzért nem válok meg tőle.Az anyag minőség pedig elbújhat a Z mellett.Igy hogy most már van tapasztalatom,állitom jobb telefon a ZZZZZZZZZZZZ! -
laszlolczka
őstag
válasz
ngabor1986 #13417 üzenetére
Én a flash módszert használom,biztonságos.Két kernel csere semmi perc alatt kész van.
-
laszlolczka
őstag
HW verzió SW verzió Kérés típusa Date Certified
A 10.4.B.0.569 ECO December 16, 2013.Kint van a PTCRB-én.A héten tuti megkapjuk. -
laszlolczka
őstag
Sok-sok jó rom van a Z-re is,és még nyitni sem kell hozzá.Meglehet próbálni.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Stard72 #13375 üzenetére
Az nem is lenne probléma,csak ne legyen tele hibával mind a samu.Habár én a leak verziót használom a szivárgás óta,és tökéletesen elégedett vagyok.Akadások abszolut nincsenek,igaz Apexet használok.Ha még ezen is überelnek,rossz szavunk sem lehet. Stard72:ezek a romok már készen vannak,engedélyek stb.Vagy gondolod most szarakodnak vele? Ha valakinek óriási probléma a frissités,vegyen Nexust arra már lassan a 3-ik jön ki hibákkal
-
laszlolczka
őstag
válasz
boogie84 #13273 üzenetére
[link]Valamivel természetesebbek a szinek,kevesebb elmosódás tapasztalható.A kameránál még vagy 6-7 uj funkció telepitését kinálja.Ami a Z1-nél van azt mind,plusz a többi.Csak azt nem értem mért nem lehetett egybe gyúrni.Összessége jobb lett az egész gyors lagmentes.Az üzemidőre leszek kiváncsi.Pedig én is a tiszta telepités hive vagyok,de ez most elmaradt.
-
laszlolczka
őstag
válasz
laszlolczka #13264 üzenetére
Viszont ugyanakkor az jobban érdekel majd, hogy amikor eljutnak a KitKat-ig akkor 4.4 lesz simán vagy 4.4.2? Persze, ha nem updatelik idővel azt is.Az majd függ a hibáktól,Nexusnál is tele volt hibával,de még a 4.4.2-ben is van(sajnos).
-
laszlolczka
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest