- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
thebencus90 #29579 üzenetére
Árat esetleg?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
thebencus90 #29577 üzenetére
Mi lesz a sorsa?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #29456 üzenetére
elvileg igen, ha teszel alá valami kis papírdarabot. Igaz, eléggé bonyodalmas hadművelet lessz emiatt, mert a kis tálca rovátkájába beleteszed, és egyből érzékel. Anélkül eléggé pepecselős lesz majd. De valami vékony papírt tegyél alá, mert akkor csúszkálni fog majd
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #29437 üzenetére
Miért lenne javíthatatlan? Vidd el a Cordonba Igaz, nem lesz meg 1500-ból, de megcsinálják.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #29435 üzenetére
Ha garis, akkor nem fogják megcsinálni, mivel az indikátor elszíneződött
-
BLUE TORNADO
senior tag
Betört kijelzôvel, dobozával, papírokkal, másfajta töltôvel(jobb, mint a gyári) elöl-hátul fóliásan mennyiért tudnám eladni? A kijelzôn lehet mindent látni. OTG+egér kombóval mûködik rendesen.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok. Sajna betört a telo kijelzôje. Mindent lehet rajta látni, de sajnos nem érzékel semmit. Mivel tudnám leszedni a telefonszámokat és az sms-eket róla? Lehetôleg olyan magyarázatot kérnék, ami érthetô legyen, mert a programokban nem vagyok valami jártas.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Bnőm Z-je mostanában eléggé belassul, és rendszeresen olyat csinál, hogy az éppen folyamatban lévő alkalmazásból visszaugrik az előzőleg kilépett alkalmazásba. Ilyenkor mit lehetne tenni? Apropó. Az akku nagyon hamar merül, és lassan tölt fel 1100 mAh-s töltővel. októberben lesz 3 éves a teló. Elképzelhető, hogy az akkuja cserés lesz? Már csináltam rajta hard reset-et is, de az sem segített egyikben sem. Vagy rakjam fel rá a Marshmallow-ot? Segítségetekel előre is köszönöm.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Bambi80 #29331 üzenetére
A Viber például rettentő akku zabáló. Azt én nem is használom, csak ha nagyon fontos. GPS, Bluetooth is meríti szépen. De szerintem akku cserés lesz. Kár lenne lecserélned. Kicsit macerás a cseréje, de megéri. Páromnál van a teló most. Előtte én állítottam hadba. Most októberben lesz 3 éves, de semmi nagy gond nincs vele és nem is volt. Legnagyobb hibája eddig, hogy az USB fedélről leszakadt a gumi szigetelés. Érdemes emiatt venni hozzá dokkolót.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #29298 üzenetére
Nekem is volt Z-m, ami most páromnál szolgál és már 3 éves lesz októberben. Én beletettem vizbe, csap alatt mostam, fürdőben is voltam vele klóros vízben, de ilyen, vagy ilyen jellegű baja soha nem volt. Mondjuk mostmár nem merném alátenni, mert az USB fedélről teljesen leesett a kis gumi szigetelés. És már egyszer cseréltem rajta, de lehet, hogy kellene mégegyszer, mert az ajtó sem záródik már teljesen síkba.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Miért van az, hogy a noti usb-n keresztül felismeri, de a meghajtójába lépve semmi sincs. Kb. 30-szor ki-be kell huzogatnom az usb-t, mire a meghajtóba lépve kiírja, hogy Belső tároló. Próbáltam memóriakártyával együtt rádugni a gépre, de akkor is ugyan az a hiba. Mi lehet a probléma? Kicsit már idegesítő azért, és sem a telónak sem a gépnek nem fog ez használni hosszú távon.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Miért van az, hogy a noti usb-n keresztül felismeri, de a meghajtójába lépve semmi sincs. Kb. 30-szor ki-be kell huzogatnom az usb-t, mire a meghajtóba lépve kiírja, hogy Belső tároló. Próbáltam memóriakártyával együtt rádugni a gépre, de akkor is ugyan az a hiba. Mi lehet a probléma? Kicsit már idegesítő azért, és sem a telónak sem a gépnek nem fog ez használni hosszú távon.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Az ebayen nézegettem dokkolókat a telóhoz. Leginkább Z1, Z1 Compact, Z2-höz vannak. Ezek kompatibilisek a Z-hez?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Steve198310 #29213 üzenetére
Ebayről
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Steve198310 #29199 üzenetére
Valószínűleg akku lesz
-
BLUE TORNADO
senior tag
Lehet, hogy már kérdezték előttem, de akkor felteszem újra a kérdést. A kameralencse alatt az a kis lyuk az milyen célt szolgálna? Mire jó? Azt írja a kézikönyv, hogy kamera fény. Az mit takar?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
T--Bone #29124 üzenetére
Idén októberben leez, hogy 3 éve lesz a tulajdonunkban. Én tavaly októberben adtam át páromnak. Egyedüli legnagyobb baja, hogy ha nincs hozzá dokkolód, akkor a töltő takarónak a gumi szigetelése hamar tönkre fog menni a sok nyitogatástól és így elveszíti a vízálló képességét. Mondjuk ebay-en elég olcsón be lehet szerezni gyári dokkolót. nagyon jó telefon. Gyors, szép, nem akad rajta semmi, igényes formatervezés, stb. Reggelig lehetne sorolni a jókat róla. Párom mai napig nem adná oda, még az én Z Ultra-mért sem
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Bnőm Z-jét rádugom USB-n a gépre, a sajátgép kiírja, hogy Xperia Z, de abba belépve a nagy üresség fogad. hiába húzom ki-be 150-szer, ugyan az. Valaki?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Nem tud valaki egy nagyon jó reklámblokkolót?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Gyerekek! Holnaptól kilépek a csoportból. Nem lesz tovább Z C6603-asom
Köszi mindenkitől a segítségeket
-
BLUE TORNADO
senior tag
A chat.hu-t szeretném elindítani. Sajna kiír, valami olyat, hogy a megtekintéshez bővítmény szükséges. Azt hol tudom letölteni?
-
BLUE TORNADO
senior tag
A chat.hu-t szeretném elindítani. Sajna kiír, valami olyat, hogy a megtekintéshez bővítmény szükséges. Azt hol tudom letölteni?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Van nekem egy olyan problémám, hogy a Frissítések ikon nincs meg az 5.0 óta. Valaki tudna valami használható segítaéget adni, hogy most hogyan frissítsem az androidot? Most kaptam e-mailt, hogy megkaptam az új verziót. Sajna gépem nincs, hogy azzal frissíteném. HELP
-
BLUE TORNADO
senior tag
HELP!!! MMS-t miért nem tudom megnézni? Azt írja, hogy Az üzenet letöltése sikertelen
nagyon fontos lenne!!!
-
BLUE TORNADO
senior tag
Van nekem egy problémám. Ugye nekem Lolli van a gépen, és azóta a Chrome böngészőn nem tudok egyszerre több lapot megnyitni. Ez csak nekem van így, vagy másoknak is? Vagy csak én vagyok annyira vaksi, hogy nem tudom, hogy hol lehet többet megnyitni :/ Előre is köszönöm a segítséget
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sikeresen telepítettem a Lollipopot. Azóta nem indul újra(Hála Istennek). Nekem nem lett halkabb a csengése. Van rajta egy álhívó progi, azzal kipróbáltam. Nem halkabb
-
BLUE TORNADO
senior tag
Nagy bajban vagyok. Letöltöttem a Lollit a telefonomra. Elkezdtem telepíteni, pár másodperc után automatikusan kilépett a telepítésből. Bekapcsolt magától ugyan úgy, ahogyan szokott bekapcsolni. Azóta kb 25-30 másodpercenként újraindul a telo. Mit csináljak?? HELP
-
BLUE TORNADO
senior tag
Valakinek van már valami orvossága a Lollipop halkságra?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Most töltődik a Lollipop. Még sok mindenkinek halk a telója csengése?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Lassan nekem is fog érkezni az értesítés, hogy frissíthetem Lollipop-ra. Véleményeket kérnék, hogy miben jobb, mint a KitKat, szintén véleményeket kérnék, hogy miben rosszabb! De csak őszintén!
-
BLUE TORNADO
senior tag
Lassan nekem is fog érkezni az értesítés, hogy frissíthetem Lollipop-ra. Véleményeket kérnék, hogy miben jobb, mint a KitKat, szintén véleményeket kérnék, hogy miben rosszabb! De csak őszintén!
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hy. Ha nincs a telohoz garancia papír(angliából lett behozva), akkor nem is javítják, hiába van garancia rajta?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #26827 üzenetére
?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Ha a telefonom nem támogatott a rootra, az ellen mit lehet tenni?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Valakinek jött már a Lollipop??
-
BLUE TORNADO
senior tag
Gyerekek! Nagy gondom van! Ha felrakom a telefont tölteni, kb. 3-4 óra alatt töltődik fel. Most nem tudom, hogy az akksival van baj, vagy a töltővel. Sajna nincs másik töltőm, ami 1500 mAh-s lenne, és ismerőseimnek sincs. Valaki valami tippet, vagy tanácsot tudna adni, hogy mi lehet a baj?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Valaki megkapta már az 5.0-ás androidot?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Megkapta már vki az 5.0 - ás androidot?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Emberek! Másfél éve van nálam ez a teló és már másodjára csinálja azt, hogy az USB fedél tömítés újra felszakadt!!! Mi a lószart lehetne vele csinálni? Már azon gondolkozom, h nem fogom visszazárni, aztán ott egye meg a rosseb!!
-
BLUE TORNADO
senior tag
Valaki nem tud linkelni egy jófajta Flash lejàtszót, hogy be tudjak lépni a farmerama.hu-ra
(ne kövezzetek meg érte) -
BLUE TORNADO
senior tag
A znek mióta van műanyag az elején??? Azt mondja az egyik haver, h üveg helyett műanyag van rajta. Ez igaz??
-
BLUE TORNADO
senior tag
Feltettem a 4.4.4-et, azt az MX Player meg azt írja ki, h nem támogatott android. Valaki valami jó film lejátszót??
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
norbert1998 #24717 üzenetére
Vannak ilyenek
Am nektek a 4.4.2-es androidon nem dobál ki folyton bekapcsolt netnél olyat, h frissítsek valami akkumulátor alkalmazás izét, mert ha nem, akk csökken az akksi élettartama? -
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
norbert1998 #24709 üzenetére
Pedig elugattam neki, h csak fólia volt cserélve és akkor jött le a logo
Dehát nincs kinek beszélni -
BLUE TORNADO
senior tag
-
BLUE TORNADO
senior tag
Ti hallottatok már olyat, hogy ha a telóról valamilyen módon eltűnik a SONY logo (pl fólia csere, kijelző polír stb), akkor onnantól kezdve a telefon nem vízálló?
Aki tud erről valami ésszerű magyarázatot adni, hogy mégis ez miben befolyásolja a vízállóságát, akkor legyen olyan szíves és írja már le nekem, hogy mégis mi a lényegeEz egy nagy emeletes baromság
Szerintem meg a kis ablakok szigetelése befolyásolja
-
BLUE TORNADO
senior tag
A C6602 és a C6603 között mi a külömbség?
-
BLUE TORNADO
senior tag
"A hírek szerint a japán gyártó úgy döntött, hogy az igen méretesre duzzadt, elvileg ok nélküli kijelzőtörési gondok miatt garanciában cseréli a Sony Xperia okostelefonok megjelenítőit. Egyre több helyen lehet olvasni olyan kijelzőtörésekről, amelyek teljesen spontán, külső ok nélkül következtek be. A növekvő panaszok száma miatt úgy tűnik, a Sony hibás szériának tekinti ezeket az eseteket, így garanciában kijavítja a megjelenítőket. A Display Issue a Sony Xperia Z, a Sony Xperia ZR, a Sony Xperia V, a Sony Xperia UL és a Sony Xperia Z Ultra modelleket érintheti. Az ingyenes cserére persze csak azok jelentkezhetnek, ahol egyértelműen, hogy nincs külső behatás nyoma, így tört a kijelző. Az esetleges problémát megelőzendő a Sony kiadott mintákat a garanciában javítandó és a garanciában nem javításra kerülő törésekről."
Ebből mi lehet igaz??
-
BLUE TORNADO
senior tag
Mennyivel jobb/sz@rabb a 4.4.4, mint a 4.4.2???
-
BLUE TORNADO
senior tag
A független vagy a szolgáltató függő kapja meg hamarabb a szoftver frissítést?
-
BLUE TORNADO
senior tag
-
BLUE TORNADO
senior tag
Szó ami szó, de el akartam cserélni a z-met egy z ultra-ra. De elkeseredve látom, hogy nincs benne vaku
Így maradok a jó "öreg" z-nél
Csak azt nem értem, h hogy hagyhatták ki belőle a japánok??
-
BLUE TORNADO
senior tag
Feltettem a towelroot - ot, rányomtam a make it valamire, de nem indult újra. Valaki
-
BLUE TORNADO
senior tag
Nem indul újra
-
BLUE TORNADO
senior tag
Felraktam a Towelroot-ot, rányomtam a make it valamicsodára, de semmi. Ilyenkor mi van? Mindent bepipáltam, amit kellett
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Earl_Muttley #23529 üzenetére
Igazán nincs mit
-
BLUE TORNADO
senior tag
Felraktam a Towelroot-ot, rányomtam a make it valamicsodára, de semmi. Ilyenkor mi van? Mindent bepipáltam, amit kellett
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Earl_Muttley #23525 üzenetére
Fehér szokott lenni. Ha írsz nekik egy mailt, akkor bizti fognak hamar rendelni
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Earl_Muttley #23514 üzenetére
A vaterán 1500 Ft-ért lehet kapni gyári(!!!) USB fedelet. Én onnan rendeltem. Igaz, másfél hétbe telt, mire megkaptam, de legalább ismét vízálló
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest