- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
Köszi a válaszokat
átadom haveromnak, hogy jobban jár, ha vesz egyet használtan
Én már váltottam Z-ről biztosítás keretein belül egy Huawei P7-re
majdnem ugyan az, csak kicsit szebb és nem vízálló. (no meg zsír új+2 év garival).
-
Zsmester89
őstag
válasz
norbert1998 #25263 üzenetére
Ez tuti? Az gondolom sokba fájna...
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki olcsón Z-be hangszórót? Esetleg olyan személytől, aki a beépítést is vállalja?
Köszönöm -
Zsmester89
őstag
Nagyon jó
használtam kb. 30x a jack részét a telónak, most már magától kinyílik a fedél
-
Zsmester89
őstag
válasz
balzs12 #22563 üzenetére
Nekem van, hogy usb2-n nem ad neki annyi áramot, hogy elkezdje a feltöltést (csak ha fullra lemerülök). Normális töltőn hagyom 5-10p-ig és akkor szépen megy.
Ha fullra le van merülve, akkor bekapcsoló gomb nyomására pirosan villog a visszajelző led. Ha tölt, akkor folyamatosan világít.uyka: Semmilyen hangot nem ad ki? (nincs fullra némítva?) Amennyiben egy gyári állapot visszaállítás sem teszi rendbe, akkor irány a szerviz.
-
Zsmester89
őstag
válasz
MaxxDamage #21956 üzenetére
Töröltem a duplikáltakat, 5p múlva ismét ott voltak..
-
Zsmester89
őstag
Azt veszem észre, hogy valami duplikálja a képeimet a telefonomban (nincs mem kártya benne). A másolt képek nagyon pixelesek.
Valaki találkozott már ilyennel? -
Zsmester89
őstag
Sziasztok, kicserélték a kijelzőt a telefonomban a Tél. Hogy tudnám megnézése, h milyen típusra cserélték? Köszi
-
Zsmester89
őstag
Ezért éri meg a készülék biztosítás. 2-2,5e havonta, ha beázik, összetörik, megreped..beviszed, minimálisat befizetsz és megcsinálják. Ki lehet számolni, h ez éri meg jobban vagy félni egy 80e-s repedéstől..
-
-
Zsmester89
őstag
T-nél váltottam mobil net díjcsomagot, most már LTE-n kapom az áldást.
-
Zsmester89
őstag
Átlagos pénteki használat: Chrome (40%-adatforgalommal, képernyő 30%..viber, Facebook) energiatakarékosság bekapcsolva, t-mobile, 4.3.
Aksihasználat -
Zsmester89
őstag
válasz
Palesz191 #15029 üzenetére
A biztosítás elutasítást valami nagyon szár szöveggel harcolhatta ki a pár ember. Törés, beázás esetén a legegyszerűbb: "Utcán kilökték a kezemből" Ezt nem tudják elutasítani. (persze, csak valós indokot szabad mondani!!
)
Nem annyira vicces a beázásra való biztosítás a Znél sem, egy csomó huzavonát el lehet oerülni, h gyári hiba miatt ázott be vagy a te hibád, keg ugye aki elfelejti becsukni az ajtókat...
De amiben a törésre vállalják, abbab a beázás is benne van. -
Zsmester89
őstag
System/build.prop-ot nyissuk meg szerkesztésre. -- Ezt hol s mivel tudom megnyitni? Garivesztés?
-
Zsmester89
őstag
Tmobájlba ma szemügyre vettem a Z1et, s felhúztam a fényerőt azon s a Zmen is. Megnyitottam a gyári képeket s egymás mellé szorítva pörgettem a képeket. A sima Zn egy kicsit (élénkebb, világosabb) volt néhány árnyalat. Lényegtelen a kül. szemből nézve, oldalról meg nem szoktam nézni.
Kicsit magasabb a Z1 s minőségibb hatása van az alu keretnek. Nem érné meg lecserélnem. -
Zsmester89
őstag
válasz
laszlolczka #13085 üzenetére
Ismételten köszönöm!
Bár nem tudtam telepíteni, mert 5.2.A.1.20 van fent, amit te linkeltél az pedig 3.2.A.0.30. -
Zsmester89
őstag
válasz
laszlolczka #13082 üzenetére
Köszi! Albumhozis tudsz?
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok! Valaki linkelné az új walkmen és album frissítését?
Köszönöm! -
Zsmester89
őstag
Sharp-os T-s
Nincs probléma, nem fakó
-
Zsmester89
őstag
Amúgy a 4G-re külön elő kell fizetni?
-
Zsmester89
őstag
Meddig bírja? c. kérdésekre egy kis válasz:
Modern Combat 4: Zero Hour - Full fényerőn, energiatakarékosság kikapcsolva, alap háttér programok futnak + mobilinternet, agyba dugós fülhallgatóval: 30p kőkemény játék 18%-ot evett meg. -
Zsmester89
őstag
Nekem is vibrál néha, úgy vagyok vele, megvárom a következő frissítést. Elvégre a 4.2.2 hozta a vibrálást, hátha a soron következő elviszi.
-
-
Zsmester89
őstag
Valaki tud olcsón otg kábelt?
-
Zsmester89
őstag
válasz
Giorgio1313 #10494 üzenetére
-
Zsmester89
őstag
Srácok, annyit nézzetek már meg nekem, h a vakunál az üveg simán átlátszó vagy olyan mintha párás lenne?
-
Zsmester89
őstag
Kamerától balra kb 3cm-re lefelé nekem is egyszintben van a peremmel. (13w20) Több óra thermál vízben, sima vízben s semmi baja!
-
Zsmester89
őstag
válasz
gabi123 #10088 üzenetére
Én LG KU990i-hez használtam ugyan ilyen tokot.
Soha többet nem vennék ilyet, a belső bélés a peremnél elvált, így mikor beletoltam a telefont, egyre jobban levált. A végén már kiszedtem belőle és csak a bőr maradt, abban meg lötyögött, meg ugye a kihúzható kérsze is már szabadon volt.. Ki is dobtam.Remélem nálad ez a probléma nem fog előjönni!
-
Zsmester89
őstag
Nő a bubikon c. videó jó lett.
Én simán viszem víz alá, azért vettem, mert bírja, ha nem, akkor meg irány a gari.
Én nem használok tokot, de vigyázok rá, mivel nem cserélnek fóliát.Az aksi meg lehetne izmosabb, tény, de az a 4500 mhA "aksitok" megoldja majd a problémát. (csak rendeljen már valaki....én nem nagyon vágom az ebay-t, mindig másokkal rendelek
pl dokkolót is innen rendeltem két sráccal)
-
Zsmester89
őstag
Én 2000-et fizetek biztosításra, de nem félek, hogy véletlenül beázik, elejtem stb.. Vigyázok rá, de ha egy véletlen baleset lenne (egy ilyen törés) már megérte.
-
Zsmester89
őstag
Valaki írta nemrég, hogy akar rendelni ebay-ről 4000-4200 mAh-es "tokot". Ha valaki ilyet tervez, beszállnék én is!
-
Zsmester89
őstag
Nekem is sharp.
-
Zsmester89
őstag
Ki mivel néz rajta videót? Mkv-t akarok lejátszani, de nincs hang (beépített lejátszónál és bsplayernél sincs).
-
Zsmester89
őstag
13w20 - Hátlap a keret széléig enyhén emelkedett a kamera melletti résznél, villogás pedig előjön.
Ha nagyon tele lesz a tököm a vibrálással, hátlappal és fólia cserével, akkor isten ments, hogy egy harmadik személy összetörje a telefonomat, mert akkor a biztosításom kéne használni
-
Zsmester89
őstag
válasz
Alias LaLee #9589 üzenetére
Ha tudnám, hogy hardveres, akkor beadnám szervizbe, de ha szoftveres, akkor inkább várok, mint a cordon
-
Zsmester89
őstag
2 nap után megint előjött a vibrálás... Remélem, hogy a 4.3-as verzió vagy addig egy frissítés javítani fogja...
-
Zsmester89
őstag
válasz
Szellem. #9531 üzenetére
Én is tok nélkül hordom, mert nagyon szép telefon és kár lenne elrejteni egy tokban.
Igaz jobban kell rá figyelni, ezért is használok itthon dokkolót (töltésen felül azért is jó, mert nem kell lapjával leraknom sehova).
Minimális karcokat a fólia természetesen így is összeszed, de félévente-évente egy fóliacsere és megvan oldva a probléma.
(Ezzel csak az a baj, hogy elől a fólián van a SONY felirat és gyári fóliát egyenlőre sehol nem találni...vagy csak én nem találtam, ha valaki mégis, kérem jelezze) -
Zsmester89
őstag
Az h lehet, h egyik pillanatrol a masikra elment a mobilhálozat? Hiába kapcsolom ki-be a mobilhálozatot, telefont, meg a nyilak sem jelennek meg a halozati jel fölött. T-mobileos vagyok.
-
Zsmester89
őstag
Én megúsztattam már egyszer kétszer... A medencében oda is úszott egy kínai nő, nem kicsit indiszkréten (40cm)-re belehajolt a képernyőbe és nézte fél percig, hogy mit csinálok a telefonon, aztán visszaúszott, mondott valamit egy rokonának, aki szintén oda úszott és nézegette mit csinálok
Meg fontosabb beszélgetéseket a zuhanyzás közben sem hagytam abba
Tegyük hozzá, ha nem lenne biztosításom, nem biztos, hogy ilyen bátor lennék. -
Zsmester89
őstag
Egész nap olvasgattam itt a kisebb vitát
Egy cikkel beszállnék, hátha segít dönteni.
A cikk címe:
"Mégsem vízálló a Galaxy S4 Active?"De akit érdekel a lényeg:
"Az AT&T szolgáltató egyik dolgozója próbára tette a Galaxy S4 Active-ot: egy akváriumban úsztatta a mobilt, hogy az erről készült videóval szemléltethessék annak kiemelkedő ellenálló képességét. A próba azonban rosszul sült el, a telefon a vízi kalandot követő percekben elkezdett rendetlenkedni. Mint kiderült, a víz beszivárgott a készülék belsejébe, mert az USB csatlakozót védő dugasz nem látta el megfelelően a dolgát.Tapasztalatára hivatkozva emberünk arra figyelmezteti a felhasználókat, hogy hagyják figyelmen kívül a Galaxy S4 Active-ot vízálló okostelefonként hirdető reklámokat, s ha ilyen készüléket vesznek, bánjanak vele úgy, mint egy átlagos ellenálló képességű modellel, azaz ne vigyék a vízbe. A fenti történet egyébként nem egyedi, számos felhasználó panaszkodott már az S4 Active beázása miatt.
További ok a fokozott odafigyelésre, hogy a Samsung garanciája nem terjed ki a víz által okozott károkra – az S4 Active használati útmutatójában ezt részletesen ki is fejti a gyártó."
-
Zsmester89
őstag
4.1.2 T-mobile-os felrakva, vibrálás megszűnt. Megpróbálom egyből a .244est feldobni. Aztán próba cseresznye.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Ferenczi Áko #9329 üzenetére
Igen, egyes Z készülékeknél vibrál a kijelző, leginkább a szürke színnél látható. És mikor erős, eléggé zavaró tud lenni.
-
Zsmester89
őstag
Garancia vesztés nélkül vissza lehetne térni az utolsó 4.1-re?
-
Zsmester89
őstag
válasz
SkyS1gn #9268 üzenetére
4.2.2 (10.31.A.0.244)
Én is erre tippelek, mivel az első hónapban nem a 4.2.2 volt rajta és akkor nem tűnt fel a hiba. Márpedig amennyit nyúzom a telefont, észre kellett volna vennem akkor is (4.1.2).Az tény, hogy 4.2.2 (.423) -nál már észleltem, gondoltam az új frissítés (.244) elviszi. De nem tette.
-
Zsmester89
őstag
Azt mondták a T-ben a vibráló szürkés kijelzőmre, hogy inkább kedden hozzam vissza, mert szerdán van szállítás a szervízbe és csak nagyon gagyi csere készüléket tudnak biztosítani. 1,5-2 hét szervizelési idővel számoljak. Így marad a szeptemberi szervizeltetés, nehogy már a nyaraláson ne ezzel fotózzak
Ha addig valaki ilyen hibával szervizeltetné, leírhatná a tapasztalatokat.Amúgy érdekes, mert egyszer vibrál, egyszer nem. Leginkább a szürke, de más színnél is néha tapasztalni lehet. Érdekes, egy 150e-s telefontól nem ezt vártam.
-
Zsmester89
őstag
"Sony szerviz ezt díjmentesen elvégzi, és rak rá egy új Sony logoval ellátott fóliát" -ezt az első hozzászólásban kéretik javítani.
-
Zsmester89
őstag
Csináltam megint egy tiszta újrahúzást és még mindig vibrált, előszedtem a garancia papírokat, néztem vonatot, gondoltam most azonnal megy a szervízbe, de előtte ki és bekapcsoltam a bravia 2-t, az automata fényérzékelést kikapcsoltam, felhúztam fullra a fényerőt, megnéztem szervizmenüben és már nem vibrál a szürke.
Visszaállítottam az automata fényérzékelést és most jó így is.
Tuti beparázott a Cordontól -
Zsmester89
őstag
*#*#7378423#*#* - Service tests - display - fehér kijelzőre egy koppintás után jön a szürke. Full háttérfénynél, automatikus fényerőszabályzás kikapcsolva. Itt látszik a legjobban, szemből, hogy vibrál (csak a szürke felületeknél).
Nézzétek meg légyszíves, hogy csak nekem szórakozik?
-
Zsmester89
őstag
válasz
soldier2 #9167 üzenetére
Nekem szerencsére nincs ilyen problémám, de mivel szürke háttérnél full fényerőn szó szerint vibrál a kijelző (szervíz menüben és a diagnosztizáló programnál is) ezért reggel beviszem a szervizbe.
Amúgy azt olvastam, hogy ha garanciálisan javítják a leváló hátlapot és meg tudják állapítani, hogy a beázás (ha történt) akkor amiatt történt -e vagy sem --- ettől függően garanciálisan javítják-e.Érdemes T-pontba vinnem a telefont vagy egyből Cordon? (PL: T-nél csere készüléket kapok-e vagy sem -- + biztosításom is van rá)
Mennyi idő kb a szervízelés?Még egy próbát teszek, újra húzom a telefont..
-
Zsmester89
őstag
válasz
Zsmester89 #9108 üzenetére
Mire akadtam, hogy nézegetem a tokokat:
BUFF ütésálló fólia, ami nem kicsit bírja az ütéseket, karcokat. -
Zsmester89
őstag
Ez igen jó tok lehet.
-
Zsmester89
őstag
Fehérben is szép telefon, nem látszanak rajta a lenyomatok (és női)
Egy színű háttérnél csak nekem látszik vibrálás? Hó végén megyünk nyaralni, de gondolom ha a héten beadom szervizbe, két hét múlva nem fényképezgetek vele... -
Zsmester89
őstag
Viszont a Batman Arkham City Lockdown nem megy, kezdőképernyő és kilép.
-
Zsmester89
őstag
Xperia SmartTags NT2 és NT1 között mi a különbség? (ugye más a chip és a szín, eddig erre jöttem rá
)
Használ valaki ilyet rendszeresen? -
Zsmester89
őstag
válasz
BanditAkos #8801 üzenetére
Nekem nem vették fel a telefont.
Lehel módosítani kéne az összefoglalót, ezt az ingyenes dolgot "állítólagos" lehetőségnek kéne feltüntetni. -
Zsmester89
őstag
válasz
SkyS1gn #8762 üzenetére
A dualshock 3 -at én is ki akarom próbálni, mert az egyetemen tudnám nyomni a játékokat
Elvégre az nem feltűnő ha a padot nézem...a pad alatt meg ott a joy
Hétfőn elmegyek szerzek egy Micro vagy Mini apa - anya usb kábelt vagy egy anya - anya kábelt, hogy párosítani tudjam az eszközöket.
-
Zsmester89
őstag
Mi ilyen dokkolót rendeltünk (egyből kettőt). Tény hogy 1000-es nem pedig 1800-as, de van rá egy éjszakája ált. hogy feltöltse, napközben pedig mivel nem használok tokot, ebben pihen a telefon.
Nekem is jó lenne, ha mobillal tudnám irányítani az lg tv-m, de sajna nem wifis, így nem tudom belőni.
Most a chrome tv stick-et várom, 35 dodó, hdmi-be kell bedugni és mindent lehet a tv-n irányítani ezzel, meg ugye plusz szolgáltatások, stb... A legfontosabb számomra, hogy a telefonnal, tablettel is be lehet kapcsolni a tv-t. -
Zsmester89
őstag
válasz
zsoleer #8581 üzenetére
Kamera kép szebb, gyorsabb, lag - akadás eddig sem volt (nálam). Néha vibrált az előző frissítés után a képernyő (full fehérnél ált.), de a tegnapi nappal ez is megszűnt.
Én is 2500-ért vettem két dokkolót ebay-ről, hogy ne kelljen sehol nyitogatni az usb ajtókat. Eddig tökéletesen működnek
-
Zsmester89
őstag
Ennyi pénzért ez egész baráti, nem a legszebb, de célnak megfelel s zsebben senki nem látja.
Én is filózom egy 64gb sandisk microsdxc-n, hardveraprón 15-ért lehet kapni.Amit nem találok normálisat, az autós töltő. Ez még úgy ahogy jó lenne, viszont nem lehet tölteni, mert ha jól látom, akkor pont ott fogja a telefont. Az univerzális meg nagyon gagyinak tűnik (amelyiket akkorára állítod, amekkora a telefonod).
-
Zsmester89
őstag
Valaki kötött már rá dualshock 3-as kontrollert?
Tapasztalatok? -
Zsmester89
őstag
A nem kapott válaszok szerint mindenki csak úgy hivatkozik az ingyenes cserére...
-
Zsmester89
őstag
Hivogatom a Cordon-t de nem kapcsolnak senkihez, így megkérdezem itt, bár egyik fórumozó társ is kérdezte, hogy az ingyenes fóliacserén volt-e már valaki telefonja?
Vagy valakinek egy hivatkozása van egyáltalán erről az ingyenes dologról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest