- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Melyik az a ROM, ami stock-ra épül, és jelenleg a leginkább használható?
A fentebb ajánlott Customized Stock Sony megfelelő? ( Xperia Pro-s időkben romoltam utoljára, azóta hanyagoltam. )
-
törölt tag
válasz
#40351744 #29334 üzenetére
Általánosan elmondható, hogy 5-ös Android verziók alatt lényegesen jobban melegszik, mint 4.4 alatt, erre most a kellemes nyári időszak hozzátesz egy kicsikét, így hamar készen lesz a tükörtojás a telefonnal.
Sajnos több hivatalos oldalt is végignéztem, és nem tervezik frissíteni. Elvileg így is tovább frissítették, mint a beígért időtartam. Kár érte. Hardver ügyileg szerintem nem lenne probléma. -
törölt tag
A gyári beállítások visszaállítása azért egy picikét más szerintem, mint a flashtool-os megoldás.
A gyári beállítás csak töröl minden adatot, a flashtool azt hiszem formáz is. Javítsatok ki, ha tévedek, vagy jelentéktelen információ, régen piszkáltam már droidot, nem emlékszem a pontos dolgokra.
Bár én is azt mondom, hogy egy flashtool-t érdemes lenne megpróbálni. Ha úgy sem, akkor érdemes elkezdeni parázni.
Nem találkoztam még hasonlóval...
-
törölt tag
válasz
Mark023 #29231 üzenetére
Na, elkezdtem én is játszogatni egy kicsit próbaképpen, aztán néztem egy akksi hőfokot: a hátlap igencsak forró lett, és ehhez egy 47 fokos hőmérséklet párosult. Ha azt mondod hogy nem akadozik a telefon, akkor valószínűleg tényleg csak tisztán a meleg játszik be. Milyen alkalmazással mérted ezt a 80 fokot?
-
törölt tag
válasz
Jumapili #29228 üzenetére
Mondjuk a 80 fokot elképzelni sem tudom, én egyszer néztem meg a telefon hőmérsékletét, amikor éreztem hogy már készülhetne rajta a tükörtojás: 44 fokot mutatott, és kb tartani nem bírtam. Ezek alapján én a 80 fokot furcsának találom. Természetesen hiszek a kérdezőnek, csak irreálisan magasnak tartom.
Habár, ebben az időjárásban...mindenesetre a fent említettek mindegyikét érdemes megfogadni, én is katonás rendet tartok a telefonomon, így tényleg csak az megy, ami szükséges, akksi is hálás érte, és a hőfok is " használható " szinten marad.
-
-
törölt tag
válasz
szaszaboy0 #28814 üzenetére
Ez nekem is így van, első naptól fogva, az előző Sony telefonomnál is ez volt. Szerintem ez miatt nem kell aggódni.
-
törölt tag
Hát, ugye a Droid 3 sávban kezeli a hangokat - a csengőhang, a riasztás, és média - ezek közül a harmadik eléggé visszafogott hangerővel rendelkezik a Lollipop update óta. A csengőhanggal és a riasztással semmi gond nincsen, egyedül a média ( értsd Youtube, zenelejátszó ) az, ami eléggé halk. Tesztelve külső hangszóróval, fülhallgatóval, másik fejhallgatóval. Sokan mondták, hogy lehetséges hogy maga a zenefájl halk, amit azért is tartok kizártnak, mert a KitKat update óta ugyanazok a fájlok vannak a memóriakártyámon. Nagyon sokszor láttam ebben a topicban, hogy panaszkodnak a hangra, ezért is tettem fel a kérdést.
-
törölt tag
KitKat-re való visszatérés komolyan mindenkinél megszünteti a hanggal kapcsolatos problémákat?
-
-
törölt tag
(#28187) ujjobbagya és (#28188) harry3
Megmondom őszintén, én tényleg nem tudom mire vélni ezt a problémát. A droid ugye 3 sávon kezeli a hangokat. Média, csengőhang, és riasztás. Jelen esetben nekem csak a média sávval van problémám, a játékok, zene, Youtube, irreálisan halk lett. De a többivel ( nekem! ) nincsen bajom. Remélhetőleg szoftveres gubanc, és egy 5.1 korrigálja ezt.
-
törölt tag
válasz
szaszaboy0 #28180 üzenetére
A lollipop óta jelentkeznek ezek a hangerő problémák. Várjuk az 5.1-es javítást, bár én nem sokat remélek tőle.
-
törölt tag
Néha vannak nekem is pillanatok, amikor úgy érzem, helyrejött a hangerő. Bár nem is igazán emlékszem már, milyen az " ideális "
Ha ezen múlik, keresek én is Win 10-et!
(#28043) szaszaboy0 A " főzött " ROM-ok általában jobban ki vannak pucolva, nincs rajtuk annyi gyári alkalmazás, amik a működéshez elengedhetetlenek, ennek köszönhetően kevesebb háttérfolyamat = valamivel jobb üzemidő. Lehet próbálkozni a főzött ROM-okkal, bár én egy életre lemondtam róluk.
De mivel ez nem főzött ROM, nem értem mitől lenne ekkora különbség.
-
törölt tag
válasz
szaszaboy0 #28038 üzenetére
Más lenne? Mit értesz " más " alatt?
-
törölt tag
válasz
gabe8719 #28015 üzenetére
Szia!
Szerintem nagyon szép kijelzője van még 2015-ben is a Z-nek, semmi panasz nem lehet rá. Maga a kialakítás, dizájn nagyon jó, a hardver még mindig egész jól megállja a helyét.
A típushibák pedig szerintem inkább szoftverhibának mondhatóak, 4.4.4-es Androidon nem találkoztunk ilyen dolgokkal, mint pl: halk hangszóró. Az 5.0.2-n jöttek elő ezek a hibák, reméljük az 5.1 orvosolja.
Összességében azért én ajánlom!
-
törölt tag
Látom nagyon benne vagytok ebben a hangerő probléma - melegedés témában. Sajnos én is azoknak a táborához csatlakozok, aki szerint a Lollipop maga tette ezt a készülékkel, ugyanis ahogy emlékszem itt a topic-ban az egyik kedves fórumtárs megírta, hogy klímával felszerelt irodában is ugyanúgy melegnek érezte a készüléket. A hangerő pedig egyszerűen nevetséges. Várható még a telefonunkra 5.1? Erősen gondolkodok a KitKat-re való visszatérésre.
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
M_AND_Ms #27840 üzenetére
Ebben bizony egyetértek. Eddig nem akartam neki nagy jelentőséget tulajdonítani, de amikor feltoltam a hangerő csúszkát hirtelen a maximumra, szinte nevetséges hangerő fogadott. YT videóknál, telefonon levő videóknál, mindenhol.
Várjuk az 5.1-et, hátha. Mert ez így....
-
törölt tag
válasz
M_AND_Ms #27617 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet, és jelenleg én sem tudok rá mit mondani. Egy sima zenehallgatás - Messenger kombó miatt már olyan forró, hogy megsütök rajta egy komplett vacsorát. Sokan ráfogták az amúgy sem kellemes időjárásra, hogy az miatt alapjáraton melegebb a készülék néhány fokkal, megint mások optimalizálatlan szoftverre gyanakodnak ( fórumokon olvastam ezeket. ) Gyári visszaállítás itt is megvolt, persze a probléma továbbra is jelen van.
-
törölt tag
Azért ez a hangszóró halkulás eléggé problémás lesz, hisz már nem egyszer panaszkodták rá, mióta kijött a Lollipop. 4.4.4-en - véleményem szerint - alapból kissé halk az egész cucc, hát hogy még ettől is halkabb legyen? Jajjajj...
-
törölt tag
Igen, sajnos ezek a belépőszintű telefonok már teljesen az értelmét vesztették. Az Ace még az első fecskék közötti, nekem ugyan nem, de barátnőmnek is az volt. Hát volt szitkozódás rendesen.
Én mindig is Sony párti voltam, először egy Xperia Pro-m volt, tökéletesen szolgált, és ugyanúgy a tárhely miatt kezdtem én is szépeket mondani az anyukájára. Ameddig a Z nem fog panaszkodni ilyenre, addig marad nálam.
Ez a proci, és a 2 giga RAM azért elég kéne legyen egy darabig.
-
törölt tag
És megérkezett az Album frissítése is nekem
-
törölt tag
válasz
harry3 #25950 üzenetére
" Mérnöki pontossággal " megtervezett szoftveres gombok után? Ezzel mire célzol?
Az okosok azt mondják, hogy olyan március-április környékére várható nekünk az 5.0, ezt itt a topikban olvastam nem olyan régen. Igazából nekem mindegy is, hogy mikor adják ki, inkább később adják ki mint korábban, és bugokkal megáldva - ahogy a Nexus 7-es készülékemen is kiadták gyorsan az 5.0-t, majd utána villámgyorsan az 5.0.1-t és az 5.0.2-t, hibajavításként.
-
törölt tag
válasz
#97246720 #24892 üzenetére
Én is a Mobilvarázson vettem, úgyhogy engedd meg, hogy idézzek az ÁSZF-ből:
" Az Akciós árú (AS garanciás) készüléket 1 év garanciával, szerényebb felszereltséggel forgalmazzuk! A készülékek nem MAGYAR menüsek. A csomag csak magát a készüléket tartalmazza egy hálózati töltővel! Várható rendelési idő minimum 3-4 hét! "
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia