- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Sheepczx #28520 üzenetére
Valaki irta korabban, hogy ö anelkül kapta vissza.. Meg ugye elvileg ugy szedik szet, hogy lecuppantjak a kijelzöt egy koronggal, szoval szerintem attol függ, lejön-e közben a folia vagy nem.. Ha nem, akkor rajta hagyjak, ha lejön, akkor leszedik, vissza meg mar nem teszik..
Mivel ez az invisible shield visszatehetö, igy kesöbb vissza tudom tenni, ha akarom.Egyebkent igen, ez a HD mar nem sikerült olyan masszivra, mint az eredeti volt, cserebe viszont viztiszta, mar-mar üveg-szerü, nem olyan sargas, kontonszerü anyagbol van.. Annyira durvan nekem sem nez ki, de azert mar böven latszanak rajta hasznalati nyomok, nem lathatatlan, mint az elejen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- BestBuy topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Autós kamerák
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest