- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
princesama2
tag
Ahogy olvasgattam igen csak "szarnak az egészbe" a szerviznél ezért kérdem... hogy megéri e azt a plusz 5 ezret
Az is benne van a pakliban, hogy a telefon nem fog elromolni xD -
princesama2
tag
válasz
BenHans #32898 üzenetére
Köszi!
Idő közben én is utána jártam, szal vihetem be a TeleMax-hoz a telefont ha elromlik és várhatok 1 hónapot reménykedve, hogy meg is javítják a készüléket. Ráadásul a Cseheknél...Ti mit tennétek a helyemben:
2 telefon (m7) köztük lévő különbség 1garis 68e a 2ik nincs gari de az 63e lenne?
Szerintetek az 5ezer plusz megéri "ilyen garanciáztatás" mellet? -
princesama2
tag
válasz
Pr3ciSioN #32892 üzenetére
Akkor: Van bármi hátránya ha telefonon a MAGYAR nyelvet csak a more locate2-vel tudom kiválasztani?
Illetve időközben lett még egy kérdésem
Honnan tudhatom, hogy a telefon valóban gyártói garanciás-e és nem csak valami gsm bolti?
+ Hol érvényesíthetem budapesten? hol vennék át a telefont?Válaszokat előre is köszi!
-
princesama2
tag
Sziasztok, még egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyit számít ha a telefonon alapból nincs magyar nyelv?
Ugye ott a More Locate 2 a playben... de azért csak megkérdem -
princesama2
tag
válasz
Sheepczx #32843 üzenetére
Végig olvastam, de nekem nem nyújtott elég eligazítást... főleg mivel nem lesz rá gari és szerintem ha tőled vennék a telót te sem engednéd, hogy "#*#3424#*#" ilyen menükben kutakodjanak/ töltsenek le rá ezt azt
Többi infot viszont köszi
Szal még mindig fenn áll a kérdés mit kell megnézni?
Amit magamtól is tudok pl hangerő maxra hogy nem-e recseg, kamera
egyéb?Köszi a válaszokat előre is!
-
princesama2
tag
Sziasztok most tervezek ilyen telót venni (használtan) azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy mire érdemes odafigyelni vásárláskor?
(Gari sajnos nincs már rá ezért még óvatosabb akarok lenni.)Ezeket csak általánosságban kérdem
Meddig bírja a teló akkuja?
Mennyire melegszik?
Jelenleg a 4.4 a legújabb szoftver rá ugye? [azt hallottam lollipop is lesz rá majd valamikor]Válaszokat köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest