- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
princesama2 #32899 üzenetére
meg
ha valami baja van az több10ezres alkatrész és javitási költség, ráadásul akármilyen szerviz nemtudja javitani mert nagyon egyben van. Most 5ezer, vagy később 30-40 ha baj van... -
migabi24
nagyúr
válasz
Ha nincs gari szerinted hol javítják meg? Ha beviszed egy gsm boltba, lehet szét se tudják szedni, vagy ha igen annak nyoma lesz
-
handrash
őstag
válasz
Meg.
[Erre valaki? ] (32893)
-
BenHans
addikt
válasz
princesama2 #32897 üzenetére
-
Sheepczx
tag
válasz
princesama2 #32891 üzenetére
Nekem semennyit, nincs is rajta!
De az hogy neked mennyit számit az döntsd el magad!szerk.: asszem ezzel igen elkéstem!
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
princesama2 #32894 üzenetére
Így már akkor értem
bocsánat
tudtommal nem , max annyi hogy esetleg nem minden lesz magyar ( ritka de jártam már így nexus 4-en ) meg akkor még annyi volt nekem hogy nem magyar régiókódú marketet hozta be hanem az amerikait.
Ahogy olvasom itt és az m8 topikban az a legegyszerűbb ha felhívod a HTC-t bediktálod az IMEI számod és megmondják
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
princesama2 #32891 üzenetére
Ezt hogy érted? mert aki beszél akármilyen nyelven ami a telefonon van de magyarul nem annak semmit, aki meg csak magyarul annak sokat
-
BenHans
addikt
válasz
princesama2 #32854 üzenetére
Én lazán megengedném ha valaki meg akarja nézni mivel ott (*#*#3424#*#* a tárcsázóba) sok hibára tud tesztelni az ember. És mivel nem árulok zsákbamacskát nincs félnivalóm...
A cipőt is megfoghatod a boltban hogy van-e külső hibája és fel is próbálhatod, hogy belül is kényelmes-e.Amúgy a kamera több perces használata után jelentkezhet lila árny a képen. ES file explorerrel a sys mappán belül meg tudod nézni a camera modul típusát amiről bővebben olvashatsz ha beírod a fenti keresőbe...
Külsérelmi nyomok egyértelmű. A szervizkódos ellenőrzés.Sok örömöt a készülékhez!
-
Derrewyn
senior tag
válasz
princesama2 #32842 üzenetére
Nálam 1 napot kibír, de vettem egy külső akkut, nálam táskában elfér, így egész napos GPS tracking is sima liba, enélkül nem bírná.
Melegedés észrevehetőbb (de közel sem vészes), mint műanyagházas készülékeknél, mert a fémház rögtön kivezeti, ráadásul az alaplap van közvetlenül a burkolat alatt. -
Sheepczx
tag
válasz
princesama2 #32842 üzenetére
1. az összefoglalóban van pár sor "vásárlás elött " cimszóval
2. nekem kb 3 óra képernyő időm van, ezzel ki szokta húzni 1 napot.
3. ha játszol akkor felmegy mondjuk 45°C-ra, szerintem ez nem számit forrónak.
4. igen jól hallottad, Jan végéig kell(ene) jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Ingatlanos topic!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest