- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mivel egy kártyafüggetlen készülékről van szó, és nem volt benne sim-kártya szerintem nehezen kérnek ki bármiféle infót a szolgáltatótól. Viszont a google-fiókot böngészve találtam egy olyasmi menüpontot, hogy mely készülékek használják az adott accountot, valamint mikor volt az adott készülék az internetre csatlakozva, és itt fel is van tüntetve a telefonom IMEI száma. Mindenesetre remélem előkerül, bár mivel fesztiválról tűnt el, elég nagy a választék hogy milyen nemzetiségű volt az enyveskezű illető.
-
Sziasztok! Sajnos olyan szerencsétlen helyzetbe kerültem, hogy eltulajdonították szeretett készülékem. Mivel a sim-kártyát áthelyeztem egy butatelefonba, a hosszú üzemidő végett ezért "szerencsére" csak a hTc lett oda, de tele volt számomra fontos dokumentumokkal. A kérdésem a következő. Van valami mód arra, hogy sim nélkül, pusztán az IMEI szám alapján, és az interneten esetlegesen megjelenő információk alapján előkerüljön a telefonom? A készülék rajzos-zárral volt / van védve. A rendőrségen természetesen tettem bejelentést, de hozzájuk nem fűzök túl sok reményt. Válaszotokat előre is köszönöm, és további szép napot kívánok!
-
-
Akkor gondolom ki kéne tisztíttatni. De érzésre nem szokott beragadni, és a villogást is újraindítással szoktam orvosolni. De ettől függetlenül a rendszer már nem lesz olyan smooth mint kitkat alatt volt. A lolli alatt tényleg tényleg idegesítően sok ideig nem reagál semmire a telefon, és sokszor dadogva működik, pedig semmilyen külsős launchert és widgetet nem használok. Esetleg erre valami megoldás?
-
Sziasztok! Mostanában egyre több problémám akad a rendszer gyorsaságával illetve stabilitásával, mióta Lollira váltottam. Sőt nem egyszer előfordult már, hogy semmire sem reagált, csak az érintőgombok villogtak. A kérdés a következő: orvosolható ez a probléma valahogy (factory reset már megvolt, fölösleges alkalmazásokat letiltottam) szoftveres mókolás nélkül? Még ca. 1 év hátra van a gariból és addig nem szeretnék főzött romot erőltetni. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
válasz
Steve1207 #30997 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
A tesztképeket elnézve szerintem mobilos berkeken belül teljesen vállalható a kamera. Egy dolog még eszembe jutott: ha koncerten/buliban videózok és sok a basszus, akkor ezt a szoftver kiküszöböli, vagy szinte csak recsegést ad vissza? Az iPodom egész jó minőségben videózik, viszont a Lumiánál szinte csak a recsegést lehet hallani...
-
Sziasztok! Nemsokára én is One tulaj leszek. Az utolsó droidos telóm egy Moto Milestone volt, illetve most használok egy Asus Transformer TF300-as tabletet, viszont ez is idegesítően be tud lassulni és időnként elég sokáig szaggatni. Vannak a One-nal is hasonló problémák? Vagy a 2GB RAM + Snapi 600 már gördülékenyen viszi a Kit-Katet és a Sense 6-ot belakott állapotban is? Illetve vannak-e olyan dolgok amikre ügyelni kell? Akkuidő hozza az 1 napot aktív használattal? A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest