-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markyxx
tag
Köszönöm szépen!
Sajnos ezzel sem jártam sikerrel.Tuti, hogy csak valami banális dolog beakadt a rendszer mélyén, de nincs az az isten, hogy megint elkezdjem a hard resetet, két napig szenvedtem az appokkal / beállításokkal.
Majd ha összecsuklik más miatt a rendszer akkor neki esek és remélem meggyógyul...
Köszi még egyszer.
-
Markyxx
tag
Szia,
Természetesen ezek már megvoltak, de semmi.
A noti Total commandere és a telefon Total commandere is látja rendesen a file-okat, meg is lehet nyitni a "Zene"-vel és az MX Player-er.
De ha csak a fenti appokat nyitom meg akkor ők maguk nem látják, tök üres a listájuk.
Ez zavaró, mert így a háttérben nem tudom a zenét hallgatni meg ilyenek.
Meg amúgy is milyen bug ez már?Járt már valaki így?
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Egy hard reset után felküzdöttem minden appot és beállítást, erre most veszem észre, hogy valamiért nem látja rendesen a visszamásolt médiáimat a telefon.
Bemásoltam az Movie / Ringtones / Music könyvtárakba a megfelelő file-okat. Total Commanderrel látja, szépen meg is nyílik a kiválasztott lejátszóval. De pl az MX player nem látja, agyári Zene app nem látja, és a csengőhangok között sem tudom beállítani a sajátjaimat.
Na ezt mi okozhatja?
Full gyári legfrisebb rom, hard reset után.
Köszönöm előre is.
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Most jött vissza a szervizből a telefonon. Szokásos kamera lilulás, és házon lévő kopásokkal jelentettem le. (beatsaudio teljesen eltűnt pl.)
Viszonylag hamar, egy bő hét alatt megjárta a Smartshop-ot oda vissza. Érdemes ott leadni, talán csak 1-2 napot veszít az ember a budaörsi Telemax-al szemben, de legalább nem kell kimenni oda aki csak a belvárosban forog. A lényeg, hogy hétfőn vagy csütörtökön érdemes leadni, mert másnap reggel van szállítás először a TMX-be és aztán onnan a VSP-be.
Mind a két helyen lehet trackingelni, egész pontos infók voltak:
Valaki jártas meg tudja mondani, hogy miket cseréltek a készülékemben?
Köszönöm.
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Van egy HTC ONE M7-esem legfrissebb gyári szoftverrel és egy Sony KDL-40R480-as TV-m amiben „csak” Direct Wifi és Miracast van. (Belső hálózatot, routert nem tud kezelni így DLNA szervert sem látja)
Miracast képernyő tükrözésen átmegy egy az egyben a telefon képe, csak ott a videók azért nem folyamatosak sajnos.Viszont Direct Wifin össze tudnak párosodni és a gyári videó lejátszó képét szépen át tudom lőni a TV-re, csak hogy az nem eszik meg minden formátumot és a felirat kezelést sem találom. MX player mindent tudna, csak ott meg a tv-re való kiküldést nem találom.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy van olyan videó lejátszó ami sok formátumot megeszik, kezeli a feliratokat és van rajta TV-re küldési funkció?
Köszönöm előre is.
-
Markyxx
tag
válasz
s3nsitivity #30500 üzenetére
Végül is az lett a megoldás amit mondtál. BF frissítéseit töröltem, majd restart és update. Ez annyira megmozgatta a Sense-t, hogy helyre billent a gyorsaság. Igaz most 0 beállítások vannak, de még mindig jobb mint az FR. Köszönöm a tippet.
-
Markyxx
tag
válasz
Szpisti #30498 üzenetére
Most már persze, hogy nem használom. :-) De már megvan a baj. Elsőre azért nem tudtam mihez kötni, mert programkioróbáló napot tartottam és vagy 20 féle dolgot telepítettem/töröltem. Azért is akartam utánna takarítgatni. Na mindegy, majd lesz valami, annyi talán biztos, hogy más nem teszi fel a Clean Mastert. ;-)
Köszi. -
Markyxx
tag
válasz
s3nsitivity #30496 üzenetére
Teljesen gyári, nincs rootolva. És sajna kb az egész Sense lassulkodik nem csak a BF, de ott a leglátványosabb. De amúgy a progik futnak rendesen, csak olyan mint ha elvesztettem volna 1,5 Gb ramot.
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Van egy olyan jelenségem, hogy még a mostani OTA frissítés előtt pár nappal próbálgattam több játékot, programot, köztük a Clean Mastert. Lefutattam az összes tisztító funkcióját, talált is jó sok szemetet én meg nagy boldogan töröltem. De ezek után a Sense és főleg a Blinkfieed tökre belassuld, 1-2 másodperc volt mire a „vissza” vagy „Home” gombra reagált volna, a sima újraindítás nem segített, de akkor nem volt időm foglalkozni vele.
Aztán jött a frissítés (Android 4.4.3 - 6.09.401.5) és egy csapásra eltűnt a gond, minden a régi sebességgel tette a dolgát. 1-2 nap múlva megint lefutattam a Clean Master „Felesleges fájlok” keresése funkcióját, töröltem az ott ajánlottakat, aztán kilépve egyből tapasztaltam ugyanazt a lassúságot mint a frissítés előtt, akkor tettem össze fejben a dolgokat. A sima restart nem segít most se, factory resetet meg igencsak nem csinálnék emiatt.
Milyen megoldás lehet erre vacakságra?
Köszi előre is.
-
Markyxx
tag
Sziasztok, Azt hol lehet újrakonfigurálni, hogy egy file-t milyen szoftver nyissa meg. „Mindig”-et nyomtam ahol nem kellet volna. Köszi.
-
Markyxx
tag
Srácok, Tudja valaki napra pontosan, hogy mikortól van 30% kedvezmény minden előfizus One-ra a T-nél?
Pár napja lehet.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest