Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Maci
tag
Kedves Fórumtársak!
Afelől érdeklődnék, hogy akik expansys-ról rendeltek mit tapasztaltak a kártyás fizetéssel kapcsolatban? Megadhatom az adataimat, nem fognak vele visszaélni, vagy inkább érdemes az utalásból eredő felárat bevállalni? Most készülök egy m8-at venni, ezért érdeklődnék...
-
Dr. Maci
tag
Már elég régóta szeretném megvenni ezt a telót. Azt mondja meg valaki, hogy az hogyan fordulhat elő, hogy két hete még 120.540 volt az expansys-on, most meg 10.000-el több?
Olyan jó lenne, ha visszasüllyedne az ára, jó nagy marha voltam, hogy nem rendeltem meg
-
Dr. Maci
tag
Kedves Fórumtársak!
Afelől érdeklődnék, hogy a HTC ONe 801n és a 801s típusú készülékek között mi a különbség? És ha előbbi 123.000, utábbi pedig 126, akkor melyiket érdemes megvásárolni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv.,
Imre
-
Dr. Maci
tag
Ma megnéztem a Smart Storeban. Kövezzetek meg, de nem voltam teljesen elragadtatva tőle.
Jó telefon, tényleg iszonyatosan gyors és nem lehet megakasztani, az összeszerelés is prémium minőségű, de valahogy nem fogott meg, talán nekem túl nagy. A One x+ nekem jobban bejött. De lehet, hogy megvárom ennek a kistesóját és azt veszem meg, mert abban is 2 GB RAM belső memória lesz. -
Dr. Maci
tag
válasz
TheProb #3625 üzenetére
Igen, bár a vodás konstrució valamivel jobb, ott 500 MG-t adnak és akkor 172.000+ részletfizetési lehetőség. Bár ez a két éves netes hűségidő nem korrekt egyik szolgáltató részéről sem szerintem.
Különösen, ha megnézzük, hogy pl. a brit vodafone milyen konstrukciókkal kínálja a készüléketDe hát az egy másik világ...
-
Dr. Maci
tag
válasz
sipy888 #3634 üzenetére
Nekem is úgy tűnt, hogy inkább előrendelésről van szó. Amikor rákérdeztem nem ajánlotta fel az ügyfélszolgálatos, hogy akkor kihoz egyet a raktárból és vihetem is a pénz kicsengetése után. Arra tippelnék, hogy azért kezdik el most forgalmazni, mert 1-2 héten belül lesz elérhető.
Sajnos ebből tényleg az a következtetés vonható le, hogy nem vagyunk fontos piac, ezért csúszik ennyit a készülék megjelenése.
-
Dr. Maci
tag
Vodafone-nál május 14-től lesz kapható, de árat még nem láttam.
-
Dr. Maci
tag
válasz
ForRedGlory #1732 üzenetére
Hát igen, lássuk be, kevésnek tűnik ez a 4 megapixel. Nagyításnál lehet igazán látni, hogy a részletek mennyire elmosódottak. Kár érte.
A karcok egy fém házon pedig megdöbbentőek.
Lehet maradok a 3310-esnél
-
Dr. Maci
tag
Egyébként azon gondolkodtam, hogy ezt is felesleges megvenni, mert novemberben úgyis jön a ránc felvarrott változata...
-
Dr. Maci
tag
Jó telefon, de úgy tűnik a kameráját eltolták.
De maga az új sense minimalista megoldásaival nagyon bejön. Mivel megkapja a HTC ONE X+-is ezért még mindig gondolkodom, hogy inkább azt veszem meg. Az azért mégis elérhető már 148.000 huf-ért, ha ez még májusban is 190.000 lesz, akkor kb decemberig várhatok, míg új telefonom lesz
Egyébként úgy olvastam, hogy az európai országok nagy részében már április elején kapható lesz. Úgy tűnik mi kimaradtunk a szórásból.Mit tanácsoltok HTC One X+, vagy várjak inkább erre, míg elérhetőbb áron lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest