Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
Stunts666 #25574 üzenetére
Gondolom ő inkább arra kíváncsi, hogy van-e olyan valaki aki még hónapokkal ezelőtt gariztatta le a lilulás miatt és a cserélt kameránál jelentkezett-e újra a hiba...
Mondjuk erre én is kíváncsi vagyok, hogy kell-e majd újra a lilulás miatt gariztatni, vagy se? Vajon ugyanolyan kameramodult tettek bele mint amilyen benne volt?
Mert én is gariztattam ugyanezért kb. másfél hónapja, de mintha jobb képeket csinálnék vele mint új korában... Vagy ezt csak beképzelem magamnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest