- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
markyy18
aktív tag
válasz
szekra #23200 üzenetére
0680 986 213 ezen a számon felhívod őket. Ha van elérhető magyar ügyintéző akkor kapcsolják. Bediktálod az IMEI számod és megmondanak róla mindent.
Én is nemrég beszéltem velük mert tévesen az volt a rendszerben h nyitva a telóm pedig nincs. De korrekten reagáltak és sikerült javítani a dolgokat.
De ha mást nem IDE írsz nekik és válaszolnak.becenevem: az összes amit felsoroltam megvan nálad is? Mert akkor nem egyéni hibáim vannak úgy tűnik.
-
Mano66
senior tag
válasz
szekra #23091 üzenetére
Ez igy nem teljesen igaz,mert akik előbb adták le a telefont mint én.Kb 3-4 honapja azoknak nem csak a kamera modult,ha nem az alaplapot + a hátlapos és az akksit is cserélték.Vagy ami biztosabb,hogy olyan szintre fejlődtek a szerelők szétszerelésben,hogy roncsolás nélkül most már széttudják szedni és összerakni a telot.Mondjuk engem nem zavar a Beats felirat kopás,mert amugy egy karc sincs a készüléken.
-
BenHans
addikt
válasz
szekra #22828 üzenetére
Tok shopnál 200-ért.
Nekem múlt héten raktak fel egyet egy (magyar)gsm boltban össz.1500ért, és kb 5perc alatt megvolt tisztítással együtt.
Am, már én is szívtam eleget fóliákkal. Pl vettem egyet magánszemélytől HOX-ra és hiába nyüstöltem fél órát(nem vicc) egyszerűen mindig bubis maradt. Már nem tudtam mi a bánat van, és megnéztem nagyító alatt a fóliát hátha van ott valami piszok amit nem látok, hát piszok nem volt viszont 2db 1mm hosszú a hajszálnál is vékonyabb karc igen.A szóismétlést ilyen későn szerintem mindenki el fogja nézni.
-
Badboys
őstag
válasz
szekra #22644 üzenetére
Az előbb linkelt,de eltávolított linket és több aukciós oldalon is találtam botrányos árakat. Az igaz,hogy nem tudom valós hirdetések vagy sem? Mert van olyan aukciós oldal amelyen 30-40 % kamu. A hétvégén is két hirdetést szedettem le mert kínai hamis HTC One t árultak valódiként a valódi Onek közt. Bagatel áron ezzel rontva a jóhiszemű eladók esélyeit ami bizony eléggé gyatra.
Steve1207: Bocs,hogy nem írok külön,de sajnos ez való világ.
-
MerLinh
senior tag
válasz
szekra #22512 üzenetére
nekem már lekopott a beats 1 része =)) gyülik a hiba, mióta visszakptam nem megy a proxy sensor....most a beats, mondjuk engem nem zavar, de kicsit karcos a kamera lencse...ha cserélik a hátlapot akkor gondolom azzal a kamera lencse is, még nem akarom beadni végig akarom tolni a galaxy on fire 2...nem tudom mi okozza a proxy hibát, de ha megint lapot cserélnek...akkor a mentésemnek annyi...
-
Steve1207
veterán
-
FeRRaR1
őstag
válasz
szekra #20950 üzenetére
Nem, nyugodtan használd, csak kicsit lassabban fog töltődni, ennyi. Magasabbat nem ajánlott, kisebbet lehet, nekem van 500mA-s is.
migabi24
Az a neve hogy "HTC One GOLD" ennyi, az igazi arany verziót sehol nem lehet kapni kb, és tök értelmetlen is.
Ez ugyan annyiba kerül mint a sima ezüst vagy fekete, de ez is elég ritka, itt UK-ban is csak a Carphone árulja. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #20654 üzenetére
Higgyétek el, hogy sokan vagyunk itt olyanok, akik szeretik cserélgetni, próbálgatni a telefonokat, köztük én is.
Én próbáltam szinte mindet.
Ami hosszabb használat után is tartaná a lépést a one-al, az szerintem a z1, a Mi3 és az i5. (win telefonok nem érdekelnek...)
A többi telefon sajnos az "android hibája" miatt akadozósabb, mint a mi telefonunk.
Nehéz dolog ez, mert pl. a sony nekem nem kellene, nem tudom miért, de spec olyan semmilyen az UI-ja, az i5-nek kicsi a kijelzője, a Mi3 is kicsit furcsa kivitelű, és igen nagy a "kihasználatlan" hely.
A hTc mellett az általam nagyon megszokott és megszeretett, letisztult, giccsmentes, funkcionálisan számomra legjobban kézre eső "launcher" a sense szól.
A G2-őt próbáltam, de idegesített az, hogy a nyers erő mellett (mert ezt nem kell elvitatni!) csúnyán akadozik pl. a névjegyek, híváslisták, sms-ek görgetése, a böngésző több oldalainak scrollozása, váltása között.
A G2 akkuja nagyobb teljesítményű, de a kijelző méretből adódóan ez az előny nem érdemi.
A zenei része a one-nak nagyon jó szerintem, mondjuk én disco zenét hallgatok, ezen a stíluson jól jön a mély kiemelés, kövezzenek meg ezért, de nekem ez tetszik, és más telefonok ebből a szempontból meg sem közelítik. Pl. a G2-nél is próbálkoznak hangerő növelő mókolásokat bevetni...
Tudom, hogy a one sem tökéletes, de hiába kerestem tőle jobbat, egyelőre nem találtam....ÉN! -
FeRRaR1
őstag
válasz
szekra #20415 üzenetére
A strapa tok nagyon jó, a gombok rendesen ki vannak alakítva, nagyon kényelmesen kezelhető, szépen véd mindenhol ahol kell, nagyon jó vétel volt.
A másik HTC bőrtokot is régóta használom, ilyen volt a Desirehez, HOXhoz, de One méretben nem találtam.
Ez már vagy a 3. darab, na nem mert tönkre ment, ha nem elhagytam, telefonáltam kocsiba és valószínűleg kiesett utána valahol stb...Szóval elégedett vagyok nagyon is, márkás pl Nillkin tokok is olcsóbbak, csak nem az én világom.
Igazából a bőrtokhoz keresek hasonlót, hátha valaki tud valamit ajánlani, na de nem akarom teleszemetelni tokos témával a fórumot. -
Nuada herceg
őstag
válasz
szekra #20334 üzenetére
Komoly! Pedig azt hittem 1 kis trollkodás következik..
De hát ha tényleg fénykép, akkor szomorú vagyok...Ritka90:
Én nem full sötétben fényképeztem, a képeken látható is,
hogy a monitor pirít mint az állat. Szóval nem volt vak sötétség.A vaku meg csak 1,5-2 méterre jó. Ha kicsit távolabbi dolgot akarok fotózni
estefelé, akkor megint ott vagyok, ahol vagyok.Egyébként viszont gecire nem érdekel, szeretem a lila színt.
1 színszűrővel leszedem róla, ha épp így fotóznék, ahogy nem szoktam... -
Balinov
titán
válasz
szekra #20084 üzenetére
nana,hogy az, kb fel eve ingyert is el lehetne hozni a szolgaltatomtol, ha epp le lenne a huseg jarva...csak ki a rossebb birta kivarni, mikor europahoz kepest (kiveve UK) kozel 1 honappal elobb lehetett az enyem a kicsike. Oszre lejar a husegem, remelem lesz akkor is valami utos HTC...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #20034 üzenetére
igazad van.
ez nyilván akkor lényeges, (mint pl. nekem) ha valaki nem használja a vibert, csak néha néha, vagy wifin.
egyéb dolgot, amit említettél nem tilt...tehát sms, és a hívást sem.
a baj az, hogy a viber egy alattomos "valami".
régebbi verziója pl. szívta az aksit mint az állat, most meg arra döbbentem rá, hogy a háttérben szedi az adatforgalmat, de nem akárhogy. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #19810 üzenetére
gyorsan feltettem egy stock 4.3-as romot, hat ez meg jobban akad, mint a fozott rom+custom kernel.
nem tudom ti nem ua. a keszuleket fogjatok a kezetekbe?van gyari rendszert hasznalo, aki debreceni?
szivesen osszefutok vele, es viszek egy i5-ot is magammal....egyebkent aki tudja, hogy mirol beszelek az tudja, aki meg nem, annak hiaba magyarazom, hogy mi, hol akad....
-
szekra
addikt
válasz
szekra #19808 üzenetére
Sajnos lejárt a szerkesztési idő, de még annyit hozzafuznek, hogy ezt tényleg nem onbizonygatasbol mondom, havernak i5s-e van és ha valaki akkor o tényleg alma- buzi, de múltkor kocsmában megnyomogatta a one-t és leesett az álla, hogy tényleg mennyire smooth, elismerte. Bár magát nem hazudtolta meg és a végén benyogte, hogy "de az android neki akkor is szar".
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #19579 üzenetére
de vannak a gyari romnal is, es sokkal tobb helyen es eszrevehetobben, mint fozott rom+fozott rom kevereken.
szerinted miert dolgozik ezeken tobb csapat?
nem csak szolgaltatasban jobbak a custom romok, kernelek, hanem gyorsasagban, smooth-sagban es uzemidoben is egy gyari rendszertol. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #19513 üzenetére
Nem KELL, mert a telefon alapbol is jo.
DE vannak aprosagok, amikkel meg jobba, kezelhetobbe, szebbe, egyedibbe teheto a telefon.
Ilyen pl. az also dok fekete csikjanak eltuntetese, vagy tobb fele kezreeseobb telefon ebresztes, (pl. power gomb kimelese) vagy az itt-ott levo mikrolaggok eltuntetese, camera kezelesi pluszok, (esetlegesen) jobb akkuido, vagy amit eppen tegnap este irtam es hianyoltam a viper rombol.
Szoval nem KELL, de aki ezeket meg igenyli, annak szinte kotelezo.... -
NandorHUN
addikt
válasz
szekra #19513 üzenetére
Én amig volt S-off azért romoltam, mert voltak + fungciók, amik most is jól jönnének pl. hangosabb hangszóró (64-ről 84 dba) , saját ikonok, transparent statusbar (ami működik Launchereknél is, sima statusbar sajnos Launchereknél fekete, illetve sok programnál) , saját ikonok, összes futo alkalmazás kilövése 1 nyomással , google reklám mentesség... szóval szerintem megéri feltelepíteni őket,
-
becenevem
aktív tag
-
turika86
aktív tag
válasz
szekra #19157 üzenetére
Szia! Én kb egy hónapja vettem, de nem volt semmi hibája out of the box... Meg ne is legyen persze... De tegnap rendeltem egy másikat ajándéknak, az is hibatlannak tűnik bár nem sokat nyomkodtam... Mondjuk a fekete dologhoz nem tudok hozzászólni, nekem mindkettő ezüst és mindkettő made in taiwan szerencsére... Egyébként a lekopott festék miatt szerintem az iphone-t sem cserélik.... Én nem mertem feketét rendelni...
-
Kevin's
senior tag
válasz
szekra #11093 üzenetére
Csak neked Tovább is van mondjam még ?
Téma lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- 24 Hours of Le Mans
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest