Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
turika86
aktív tag
válasz
szekra #19157 üzenetére
Szia! Én kb egy hónapja vettem, de nem volt semmi hibája out of the box... Meg ne is legyen persze... De tegnap rendeltem egy másikat ajándéknak, az is hibatlannak tűnik bár nem sokat nyomkodtam... Mondjuk a fekete dologhoz nem tudok hozzászólni, nekem mindkettő ezüst és mindkettő made in taiwan szerencsére... Egyébként a lekopott festék miatt szerintem az iphone-t sem cserélik.... Én nem mertem feketét rendelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Home server / házi szerver építése
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest