-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Loboda #26086 üzenetére
Akkor ehhez nem kell root ugye?
Amugy nekem már működött csak nem a screen mirroring, ugy oldottam meg, hogy a TV-ben a Wi-fi direkt alatt az AP-t bekapcsoltam és a TV-hez, mint Wi-Fi-s eszközhöz csatlakoztam (mintha router lett volna), de csak a képek vetítése ment a "Média app-ból) máshoz nem. Illetve a TV-n a Source-ban nem volt ott a telefon.
Meg am, mint mondtam a TV-m totál azt csinálja, mint ami a videon van, de mokr rákattintok a telefonomra, amit megtalált, akkor nem csatlakozás jön, hanem egy kérdés hogy akkor most vagy PIN-t választom, vagy ezt a PMB (? - lehet rosszul irom) -ot.
De most látom tényleg van Wi-Fi direkt a telon Wifi beállitásokban, vidin nem igy csinálták, de ha működik akkor nincs problem... majd megpróbálom ha hazaértem, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest