Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reddevil84
tag
Úgy néz ki jövő héten én is One tulajdonos leszek!
Nem volt egy egyszerű mutatvány! A vodánál fogom vásárolni,de személyesen akartam mert így lett volna kényelmesebb! Tegnap voltam is bent,hogy szóljak hozassanak mert kelleni fog,erre ma hívtak,hogy gáz van mert nincs készleten sehol az országban, mindent végigjártak! Na mondom az jó lesz így....
Felmentem a webshopba,hogy kérjek hírlevelet mikor is fog megérkezni erre látom,hogy ott meg van! Felhívtam a helyi boltot,hogy akkor most hogy is van hogy nincs de mégis van? Azt mondta,hogy utánanéz.....
Fél óra múlva csörög,hogy nem érti mert ők nem találnak sehol,de ha gondolom rendeljem meg akkor webshopból,csak az átvételnél figyeljek és jól nézzek át mindent (ne engedjem el a futárt semmi képen amíg át nem néztem) mivel macerásabb a csere ha gond van vele és csak pesten tudom leadni ennyi a hátránya!A lényeg,hogy megrendeltem így jövő héten érkezik

Annyi kérdésem van,hogy a sima simhez nem tudtok valami mintát ami alapján micro-simet tudnék belőle gyártani? vodás kártya....
Ui: Most nézem bekerült a kínálatukba (voda) az M8 ugyanazzal az előfizuval mint az M7 77k lesz az M8 138k lenne....
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest