- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reddevil84
tag
Úgy néz ki jövő héten én is One tulajdonos leszek!
Nem volt egy egyszerű mutatvány! A vodánál fogom vásárolni,de személyesen akartam mert így lett volna kényelmesebb! Tegnap voltam is bent,hogy szóljak hozassanak mert kelleni fog,erre ma hívtak,hogy gáz van mert nincs készleten sehol az országban, mindent végigjártak! Na mondom az jó lesz így....
Felmentem a webshopba,hogy kérjek hírlevelet mikor is fog megérkezni erre látom,hogy ott meg van! Felhívtam a helyi boltot,hogy akkor most hogy is van hogy nincs de mégis van? Azt mondta,hogy utánanéz.....
Fél óra múlva csörög,hogy nem érti mert ők nem találnak sehol,de ha gondolom rendeljem meg akkor webshopból,csak az átvételnél figyeljek és jól nézzek át mindent (ne engedjem el a futárt semmi képen amíg át nem néztem) mivel macerásabb a csere ha gond van vele és csak pesten tudom leadni ennyi a hátránya!A lényeg,hogy megrendeltem így jövő héten érkezik
Annyi kérdésem van,hogy a sima simhez nem tudtok valami mintát ami alapján micro-simet tudnék belőle gyártani? vodás kártya....
Ui: Most nézem bekerült a kínálatukba (voda) az M8 ugyanazzal az előfizuval mint az M7 77k lesz az M8 138k lenne....
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest