-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Majkee84 #36726 üzenetére
Persze, hogy nem látja, ha a Rendszer UI leáll folyamat, így engedélyezni sem tudod, főleg úgy, ha a drivert eddig fel sem raktad.
Ha a leírást követed, akkor működnie kell, ha semmilyen hardveres hibája nincs, mint pl. a hibás csatlakozó.
Másik ötletem, hogy használj minőségi kábelt, mert az olcsó vackokkal nem fog működni. -
-
ferob
őstag
válasz
Majkee84 #36722 üzenetére
Nyitott bootloaderrel és ROM felrakás kapcsán gondoltam ez egyértelmű, de töltsd le az android eszközöket (és a HTC drivert, ha még nem raktad fel), majd tömörítsd ki az eszközöket és fogd meg a ROM archívumból kiszedett boot.img fájlt, majd másold ugyanebbe a mappába és nyiss egy parancssort, amiben vagy elnavigálsz ebbe a könyvtárba vagy egyből oda nyitod és kiadod az előbb említett parancsokat úgy, hogy előtte csatlakoztatod a telefont, majd bootloader módban indítod el.
-
farena
tag
válasz
Majkee84 #29831 üzenetére
Szia!
Vissza lehet állítani e szerint:http://pdafanclub.com/forum/index.php?PHPSESSID=lo0nkt41b9vbjnkkqnlvnpase3&topic=5269.0
Itt ezt elolvasni: Visszaállítás 100%-ban gyári rendszerre.
Ha sikerült akkor a bootloadert lefényképezni és "Istvánnak" (#29830) elküldeni a készített képet. Később felhívod érdeklődsz, hogy megkapta-e. Nekem júl. 17-én jött vissza kamera cseréről és a leírtak szerint sikerült gariztatnom.
Remélem a linkek jók, telefonról próbálok segíteni. -
sztomi89
tag
válasz
Majkee84 #28951 üzenetére
Nekem is előjött közel 1 év hibamentes használat után, így a meghibásodott fülhallgatóval együtt beadtam itt a debreceni vodafoneban.
Kaptam cserébe egy HTC Desire 500-at az első hazafele vezető úton (buszon utaztam, nem verte oda semminek) berepedt a kijelzője, ebben az esetben mi a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest